خانه
945K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۳:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    پنکیک دو پیازه

     مواد لازم برای سه نفر

     تخم‌مرغ:                               سه عدد

    شیر:                                    ۱ و ۱/۴پیمانه

    روغن مایع:                           دو قاشق سوپخوری

    آرد:                                     دو پیمـانه

    زیره:                                   یک قاشــق چایخوری

    کنجد:                                   یک قاشق چایخوری

    پنیر پیتزا و نمک:                    به میزان لازم

     مواد لازم میانی

     سیب‌زمینی نگینی خرد شده:      دو عدد

     پیاز:                                    یک عدد

     روغن، نمک، فلفل و زردچوبه:   به میزان لازم

     طرز تهیه

     پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را سرخ کرده، سپس با پیاز هم زده و نمک، فلفل و زردچوبه می‌زنیم و از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود.

    در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را با مفتول دستی هم زده، سپس شیر را اضافه می‌کنیم. روغن و آرد را نیز افزوده و کاملا هم می‌زنیم تا آرد گلوله‌ای نداشته باشد. نمک را افزوده و از صافی رد می‌کنیم تا مایه صاف و یک‌دست شود. کنجد و زیره را کمی تفت داده و به مایه پنکیک اضافه می‌کنیم. تابه‌ای را با کمی روغن فقط چرب کرده، روی حرارت گذاشته تا گرم شود و از مایه آماده شده یک ملاقه در تابه ریخته و آن را حرکت می‌دهیم تا کف تابه کاملا با مایه پوشانده شود، سپس هر دو طرف را تفت می‌دهیم. باقی مواد را نیز به همین ترتیب آماده می‌کنیم. روی هر پنکیک کمی از مخلوط پیاز و سیب‌زمینی را ریخته، اطراف را روی مواد آورده و سپس رول می‌کنیم و در ظرفی کنار هم چیده، روی آنها پنیر پیتزا پاشیده و ۵ الی ۱۰ دقیقه در فر با حرارت۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا فقط پنیر آب و طلایی شود.

  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    پيراشكي گوشت

    پیراشکی گوشت

    مواد لازم برای خمیر:

    تخم مرغ ۱ عدد

    شیر یک لیوان

    روغن ۶ قاشق غذاخوری

    مایه خمیر یک قاشق

    آرد تا جایی که به دست نچسبد

    مواد داخل پیراشکی:

    گوشت چرخ کرده

    پیاز

    فلفل دلمه ای رنگی

    قارچ

    نخود فرنگی

    نمک و فلفل

    پنیر پیتزا

    طرز تهیه:

    مواد خمیر را با هم مخلوط کرده بعد دو سه ساعت استراحت میدهیم بعد با وردنه باز کرده وبه شکل گرد یا ذلخواه برش میزنیم و مواد گوشتی تفت داده شده را  داخل خمیر گذاشته و در روغن سرخ میکنیم.سپس آن را سرو میکنیم.

  • ۱۴:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    پیراشکی_کالباس_مدل_گل_رز_

    پیراشکی کالباس مدل گل رز

    مواد لازم

    آرد ۲٫۵ لیوان

    ماست ۱/۲ لیوان

    شیر ۱/۲ لیوان

    بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

    شکر ۲ قاشق چایخوری

    روغن مایع ۱/۴ لیوان

    پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری

    نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

    کالباس به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید و به مدت ۲-۳ دقیقه استراحت دهید (شیر باید ولرم باشد )

    ۲- آرد الک شده ، بکینگ پودر و نمک را به ماست اضافه و خوب مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.

    ۳- سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجمش ۲ برابر شود

    ۴- خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده ایدبگذارید و خمیر را نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید.

    ۵- ورقه نازک خمیر را روی سطح کار قرار دهید و مقداری کالباس خرد شده روی خمیر بگذارید

    ۶- سپس خمیر را رول کنید تا به شکل گل رز شود ( تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید ).

    ۷- رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن سرخ کنید و بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو نمائید.

    سایر نکات

    میتوانید بجای کالباس از سوسیس یا مرغ پخته هم استفاده کنید

    در صورت تمایل میتوانید بجای سرخ کردن خمیرها را داخل سینی فر بچینید و روی انها را با روغن زیتون یا روغن مایع چرب کنید و داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند ).

  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    کرپ گوشت

                                   کرپ گوشت

    مواد لازم کرپ:

    آرد نصف پیمانه

    شیر یک لیوان

    تخم مرغ ۳عدد

    کره ۵۰ گرم

    مواد ذاخل کرپ

    گوشت چرچ کرده

    قارچ

    فلفل دلمه ای رنگی

    جعفری

    سس گوجه

    آویشن

    نمک و فلفل

    پنیر پیتزا به اندازه لازم

    طرز تهیه

    ابندا مواد کرپ را با هم مخلوط کرده و تابه را چرب کرده و از مواد با ملاقه برداشته داخل تابه میریزیم وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر آن را می پزیم و کنار میزاریم مواد داخل کرپذ به جز پنیر همه ی مواد را در روغن با پیاز تفت میدهیم  بعد داخل نان کرپ گذاشته و روش پنیر پیتزا ریخته و لوله میکنیم

  • leftPublish
  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    رول لازانیا با اسفناج و پنیر

    • 8 ورق لازانیای پخته
    • 300 گرم اسفناج پخته
    • 450 گرم پنیر ریکوتا یا سفید یا پنیر خامه ای
    • 1/2 فنجان پنیر پارمزان
    • 1 عدد تخم مرغ
    • 1/2 ق چ سیر له شده
    • 1/2 ق چ ادویه ایتالیایی
    • 450 گرم سس گوجه فرنگی ( یا سس گوجه مارینارا
    • 1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
    • نمک و فلفل

    فر را با دمای 175 سانتیگراد روشن می کنیم.

    در یک کاسه پنیر سفید و پارمزان و سیر و ادویه ایتالیایی و تخم مرغ و نمک و فلفل رو مخلوط می کنیم.

    ورقه های لازانیارو در آب نمک می پزیم و خشک می کنیم و روی کاغذ روغنی پهن می کنیم.

    روی هر ورقه 2-3 قاشق از مخلوط پنیر و اسفناج می ریزیم و پهن می کنیم.طوری که از یک طرف حدود 2 سانت خالی بماند .

    لازانیاها را از طرف پر شروع به پیچیدن می کنیم تا قسمت خالی لازانیا بیرون بیفتد تا مواد داخلی بیرون نریزد.

    می تونیم برای داشتن رول های کوچکتر با کار تیز هر رول رو نصف کنیم.

    رول ها رو در سینی یا ظرف مناسب فر می چینیم. روی رول ها کمی روغن اسپری می کنیم یا با برس می مالیم.

    روی هر رول کمی سس و مقداری پنیر موزارلای رنده شده می ریزیم.

    بهتره روی رول ها رو فویل بکشیم تا خشک نشود.

    سینی رو داخل فر میگذاریم. تا زمانی که پنیر داخلی رول ها نرم و پخته به نظر بیاد.

    روی هر رول یک خلال دندون فرو می کنیم .

    در کنار سس گوجه سرو می کنیم.

  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    توپ های نان جعفری و لیمو

    این دستور برای مهمونی های پر جمعیت خوبه که هم تعدادش زیاد میشه هم میشه از روز قبل آماده کرد:

    • ۶ ق غ کره
    • ۱ ق چ نمک
    • ۱ ق چ فلفل قرمز
    • ۳/۴ فنجان آرد
    • ۵ عدد تخم مرغ بزرگ
    • پوست یک عدد لیمو (رنده شده)
    • ۳ عدد پیازچه ریز خوردشده
    • ۳ ق غ جعفری تازه خوردشده

    یک فنجان آب و کره و نمک را در ظرف بزرگی روی حرارت متوسط می گذاریم تا کره آب شود.

    از روی حرارت برمی داریم. آرد را اضافه می کنیم و با قاشق چوبی هم میزنیم .دوباره روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا خمیر از ظرف جدا شود.

    از روی حرارت برمیداریم. ۴ عدد از تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر اضافه می کنیم و هم میزنیم.

    پوست لیمو و پیازچه و جعفری را به خمیر اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

    خمیر را در قیف بیسکویت یا کیسه ای محکم که گوشه آن را سوراخ کرده ایم  میریزیم و در سینی فر با فاصله و به اندازه گردو میریزیم.

    فر را با حرارت ۴۰۰ گرم میکنیم.

    یک عدد تخم مرغ باقیمانده رو با یک ق چ آب مخلوط می کنیم و با برس روی توپ ها می مالیم.

    حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند.

  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    توپ های سیب زمینی

    1 . سیب زمینی : 1 عدد بزرگ

    2 . جعفری خرد شده : 1 ق.غ

     3 . تخم مرغ هم زده : 1 عدد

    4 . آرد سوخاری : 1 پیمانه

    5 . نمک : ½ ق.غ    

    6 . فلفل سیاه تازه : 1 ق.چ 

    به این روش تهیه کنید :

    1 . سیب زمینی را آب پز کنید .

    2 . سیب زمینی پخته را له کنید و نمک ، فلفل و جعفری را به آن اضافه کنید .

    3 . به اندازه 1 قاشق مربا خوری از مواد بردارید و در دستتان گرد کنید .

    4 . ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد و دوباره در تخم مرغ و باز در آرد بزنید .

    5 . در روغن داغ برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند .

    نکته : می توانید روی توپ ها با قلمو کمی روغن بمالید و در فر 200 درجه و یا گریل بگذارید تا زمانی که طلایی شوند.

  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    ايده براي فينگر فود

  • leftPublish
  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    ساندويچ فينگر فود

  • ۱۴:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    کاپ پیتزا

    خمیر پیتزا : 300- 400 گرم

    بادمجان : 1 عدد

    کدو : 1 عدد

    پنیر پستو : 50 گرم

    سس گوجه فرنگی : 4 ق.غ

    زرده تخم مرغ : 1 عدد برای روی نان ها ( انتخابی )

    به این روش تهیه کنید :

    1 . خمیر را داخل سینی باز کنید و با قالب کوچک بیسکوئیت به اندازه دهانه قالب مافینتان ، قالب بزنید . تعداد برش ها دو برابر تعداد قالب های مافینتان باشد .

    2 . داخل قالب را چرب کنید و با خمیر سطح داخل هر قالب را بپوشانید .

    3 . با قلمو داخل همه آن ها کمی سس بمالید .

    4 . کدو و بادمجان را نازک برش دهید و تا نیمه قالب را با آن ها پر کنید .

    5 . روی آن یک تکه پنیر بگذارید .

    6 . روی مواد را با یک برش دیگر از خمیر به خوبی بپوشانید و اطراف آن ها را با چنگال روی هم فشار دهید تا لبه ها به خوبی به هم بچسبد .

    7 . زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و روی خمیر ها بمالید .

    8 . برای 20-30 دقیقه در فر دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا طلایی شود .

  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    میگوی سیخی با سبزیجات معطر

    Roasted Herb Shrimp Skewers

    • 1 و 1/2 ق غ سیر له شده
    • 3 ق غ پیاز رنده شده
    • 1/4 فنجان جعفری تازه خورد شده
    • 1/4 فنجان ریحان تازه خورد شده
    • 1 ق چ پودر خردل
    • 2 ق چ سس خردل
    • 1 ق چ نمک
    • 1/2 ق چ فلفل
    • 1/4 فنجان روغن زیتون
    • آب 1 لیمو سنگی
    • 1 کیلو میگوی تازه پاک شده( بهتره دمشون باقی بمونه)

    تمام مواد مارینید رو مخلوط می کنیم و میگوها رو حداقل یک ساعت در این مخلوط و در یخچال می خوابونیم.

    فر رو با دمای 400 فارنهایت روشن می کنیم. سیخ های چوبی رو 20 دقیقه در آب گرم خیس می کنیم.

    میگوها رو طوری که دمشون یک طرف قرار بگیره به سیخ های چوبی میکشیم.

    سیخها رو یا روی صفحه سیمی یا سینی می چینیم و با حرارت 400 فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد می پزیم.

  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    نان و پنير سبزي

  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    توپ های نان جعفری و لیمو

    این دستور برای مهمونی های پر جمعیت خوبه که هم تعدادش زیاد میشه هم میشه از روز قبل آماده کرد:

    • ۶ ق غ کره
    • ۱ ق چ نمک
    • ۱ ق چ فلفل قرمز
    • ۳/۴ فنجان آرد
    • ۵ عدد تخم مرغ بزرگ
    • پوست یک عدد لیمو (رنده شده)
    • ۳ عدد پیازچه ریز خوردشده
    • ۳ ق غ جعفری تازه خوردشده

    یک فنجان آب و کره و نمک را در ظرف بزرگی روی حرارت متوسط می گذاریم تا کره آب شود.

    از روی حرارت برمی داریم. آرد را اضافه می کنیم و با قاشق چوبی هم میزنیم .دوباره روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا خمیر از ظرف جدا شود.

    از روی حرارت برمیداریم. ۴ عدد از تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر اضافه می کنیم و هم میزنیم.

    پوست لیمو و پیازچه و جعفری را به خمیر اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

    خمیر را در قیف بیسکویت یا کیسه ای محکم که گوشه آن را سوراخ کرده ایم  میریزیم و در سینی فر با فاصله و به اندازه گردو میریزیم.

    فر را با حرارت ۴۰۰ گرم میکنیم.

    یک عدد تخم مرغ باقیمانده رو با یک ق چ آب مخلوط می کنیم و با برس روی توپ ها می مالیم.

    حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند.

  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    يه ايده براي فينگر فود 

    خمیربه صورت کاسه یا گل شکل داده و در فر برشته میشه بعد هر جور موادي رو كه دوست داشتيد رو داخلش میریزند:

    برای ساختن شکل گل قطعات مربع کوچک خمیر رو به شکل ضربدر روی هم قرار میدهیم:

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    لوبیا چیتی در رول با خمیر یوفکا

    کنسرو لوبیا چیتی + پیاز +سیر + گوجه فرنگی +فلفل دلمه ای ریز شده و تفت خورده +کمی پنیر فتا یا نوع دیگه

  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    این یه پیش غذا یا فینگر فود خیلی خوبه که درست کردنش هم راحته، برای رول باید :

    دوسوم پ ارد

    سه عدد تخم مرغ

    یک چهارم پ روغن مایع

    یک چهارم پ شیر

    کمی نمک

    مواد رو با هم ترکیب کنید و کاملا با همزن دستی میکس کنید تا اصلا گلوله های ارد توش نباشن، تابه بزرگ مستطیلی ترجیحا تابه هپی کال رو روی گاز بزارین تا گرم بشه و با برس کمی چربش کنید، نصف مواد بالا رو داخل تابه بریزین و کامل تابه رو بچرخونید تا به همه جا مواد برسه ، یه طرف که خودش رو گرفت برگردونید تا سمت دیگه هم بپزه، مواد احتیاج به پخت زیاد نداره چون خشک میشه و ضمنا خمیر پف میکنه، روی یک دستمال تمیز خمیر رو قرار بدین و سریع با دستمال رولش کنید، با بقیه مایه هم مثل همین کار رو انجام بدین و یه رول دیگه هم درست کنید،،،، برای مواد میانی من کمی سینه مرغ پخته شده، سیب زمینی پخته و خیار شور رو کاملا ریز کردم و با کمی سس مایونز و نمک فلفل ترکیب کردم، بعد از خنک شدن رولها اونا رو باز کنید از مواد میانی داخلش بزارین و مجدد رول کنید، حداقل دو ساعت در یخچال قرار بدین و بعد برش بزنید، بعنوان یک فینگر فود خیلی خوشمزه است و برای تزیین میتونید از هویج قالب زده و سبزی استفاده کنید، البته من هیچ تزیینی نکردم

  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48377 |46689 پست

    بورک 

    دوسوم پیمانه ارد سه عدد تخم مرغ یک چهارم پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه شیر وکمی نمک رو با هم ترکیب میکنیم وکاملا با همزن دستی میکس کنید تا اصلا گلوله های ارد توش نباشه بعد یه ظرف مناسب انتخاب میکنیم که نچسب باشه میزاریم گرم بشه بعد کمی با برس چرب میکنیم یه قاشق از مواد رو داخل تابه میریزیم کامل تابه رو بچرخونید تا به همه جا مواد برسه یه طرف که خودشو گرفت برگردونید که طرف دیگه بپزهخمیر احتیاج به پخت زیاد نداره چون خشک میشه بعد مواد میانی رو هر چیزی که دوست داشتید بزارید من گوشت چرخ کرده سیب زمینی اب پز ریز خرد شده فلفل دلمه قارچ و پنیر پیتزا گذاشتم بعد از مواد داخل خمیر گذاشته لول کنید و بعد داخل روغن کمی سرخ میکنیم

    میشه از خمیر یوفکا استفاده کنی واین موادو داخلش بذاری

  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19762 |39377 پست

    دستپيچ مرغ

    فينگر فود سبك عصرونه

     

    مواد لازم:

    مرغ: ۲۰۰گرم (سینه)

    اسفناج: ۵۰گرم

    نان: به میزان لازم (پیتا یا لواش)

    سیب زمینی: ۲عدد

    سس مایونز: به میزان لازم

    خیارشور: به میزان لازم

    آبلیمو: ۲ قاشق چای‌خوری

    برگ بو: ۴ عدد

    زعفران: به میزان لازم

    کره: به میزان لازم

    زرشک: به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ۱٫ ابتدا مرغ را شسته و با مقداری کره کمی تفت دهید(خیلی کم) سپس به آن مقداری آب، آبلیمو،برگ بو و نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به خوبی بپزید.

    ۲٫ سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت ورقه‌ای که کمی ضخیم باشد خرد کنید .داخل تابه مقداری کره ریخته و سیب زمینی‌ها را نمک زده و روی آن بچینید و کمی آب به آن اضافه کرده و با حرارت بسیار ملایم اجازه دهید سیب زمینی بپزد. زرشک را نیز شسته و با کمی آبلیمو و شکر سرخ کنید.

    ۳٫ اسفناج را شسته و بخار پز کنید و با مقداری کره آن را سرخ کرده و کمی نمک و فلفل بزنید. نان را به صورت نواری برش دهید. روی هر نان با قلمو مقداری کره زده و بعد سس مایونز بریزید.مرغ را بعد از پختن ریش ریش کرده و به آن زعفران دم شده بزنید و روی نان قرار داده و روی آن یک برگ سیب زمینی، مقداری اسفناج و کمی خیار شور و زرشک بریزید و دوباره کمی سس بزنید و آن را به صورت رولی ببندید.

    نکات:

    ۱) در صورت تمایل مقداری هویج رنده شده هم به مواد اضافه کنید.

    ٢) در صورت تمایل به جای اسفناج از یک برگ کاهو استفاده کنید.

    فینگرفود های دورهمی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان