خانه
945K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    به به
  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کارگاه آموزشی فینگرفود

    دوست خوبم الناز جون

    فینگرفود های دورهمی

  • ۲۲:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    فينگر فودهاى فورى 

    اين غذا بسى خوشمزه ، بسى سريع و بسى آسونه ،

    نونهاى لقمه اى كوچك رو با يه چاقوى تيز برش داده و داخلش رو خالى كنيد ، سپس هر نوع موادى كه دوست دارين اعم از موادى كه براى تهيه پيتزا استفاده ميكنيد و يا مرغ و يا حتى سبزيجات مورد علاقه تون رو به همراه پنير موزارلا و پارمزان مخلوط و داخل نونهارو پر كنيد ، سعى كنيد موادى رو كه داخلش پر ميكنيد ديگه احتياجى به پخت نداشته باشه چون نونها احتياج به پخت ندارن قرار دادن زيادشون توى فر و يا مايكروويو ، باعث خشكى نونها ميشه ، من اين فينگر فودهارو پس از اينكه آماده كردم با آبپاش كمى مرطوبشون كردم و داخل فر گذاشتم ولى فقط ده دقيقه و شعله بالاى فر رو روشن كردم تا فقط پنير آب بشه و روى فينگرفودها خوشرنگ بشه ، 

    اين فينگر فودها براى مهمانيهاى تولد و عصرانه و دوره هاى دوستانه هم بدجورى مقبول مى افته ، ميتونين امتحانش كنين ،

    پى نوشت : از لطف همگى شما دوستان عزيزم كمال تشكررو دارم كه با لايكها و كامنتهاى پر مهرتون نه تنها به من بلكه به دوستان ديگر هم انرژى ميدين 

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    بورک گوشت

    مواد لازم:

    خمیر مایه:1 ق سوپخوری

    نمک:1 ق چایخوری

    شکر:1 ق چایخوری

    شیر ولرم:یک و نیم پیمانه(پیمانه ی اندازه گیری)

    آرد گندم:3 پ(پیمانه ی اندازه گیری)

    تخم مرغ:2 عدد

    روغن مایع:1/2 پ(پیمانه ی اندازه گیری)

    کره ی نرم:50 گرم

    مواد داخل بورک:

    پیاز ساطوری شده:1 عدد متوسط

    گوشت چرخ شده:200گرم

    گوجه فرنگی:2 عددمتوسط ریز خرد شده

    فلفل دلمه ای:1عدد متوسط

    روغن مایع:3 قاشق برای سرخ کردن

    پنیر پیتزا:به دلخواه

    نمک.فلفل.زردچوبه و...

     

    طرز تهیه:

    مایه خمیر + نمک+شکر را در شیر ولرم ریخته و 10دقیقه زمان بدید تا مایه خمیر عمل بیاد

    2 پیمانه آرد الک شده را با مواد بالا هم بزنید و 1 عدد تخم مرغ +روغن مایع و کره ی نرم شده را اضافه کرده تا به شکل خمیر درآید

    روی آن را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید(جای گرم باشه)تا حجم خمیر دو برابر شود

     

    بورک 

    بورک 

    خمیر رو با یک پیمانه آرد باقیمانده ورز بدید تا چسبندگی کم شود ولی خمیر حالت شل داره مثل خمیر های نونوایی

     

    بورک 

    بورک

    به اندازه یه گردو یا کمی بیشتر(دیگه بستگی داره خودتون دوست دارید اندازش چقدر باشه)بردارید و کف دست باز کنید

    بورک 

    مواد میانی رو که مثل مایه ماکارونی قبلا آماده کردید و آبش کامل کشیده شده وسطش بذارید

    به دلخواه کمی پنیر روش بذارید و لبه های خمیر رو بهم بچسبونید

     

    بورک 

    بورککف سینی فر رو کاغذ روغنی چرب شده بندازید و بورک ها رو کفش بچینید.زرده ی تخم مرغ رو با برس روی بورک ها بزنید و اگر دوست داشتید کنجد بپاشید

     

    بورک 

    فر رو روی حرارت 180 درجه روشن کنید و گرم کنید و بورک ها رو توش بذارید و تا زمانی که روی بورک طلایی نشده نگه دارید

     

    بورک

    و در پایان با سس میل کنیدخوشمزه

    میتونید خمیر و پیچوندن بورک ها رو از روز قبل انجام بدید و توی یخچال نگه دارید تا روز بعد فقط زرده بزنید و توی فر بذارید

    با این میزان حداقل 25 عدد بورک خواهید داشت

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    پیتزا قیفی با خمیر فوری

    مواد لازم

    برای قسمت اول خمیر

    آب گرم  2 لیوان

    آرد سفید 2 لیوان

    شکر نصف فنجان

    پودر شیر خشک  2 قاشق غذاخوری یا نصف لیوان شیر مایع

    خمیر مایه فوری 2 قاشق غذاخوری

    برای قسمت دوم خمیر

    روغن نصف لیوان

    آرد سفید الک شده  با  کمی نمک  3 لیوان

    برای داخل نان قیفی

    پیاز 1 عدد

    فیله مرغ  1 عدد کوچک

    سوسیس  2 عدد کوچک

    فلفل دلمه ای  کوچک 1 عدد

    ادویه هم شامل  زردچوبه و فلفل سیاه و نمک

    پنیر پیتزا به مقدار لازم

    طرز تهیه  خمیر قسمت اول

    آرد و  پودر شیر خشک

    و خمیر مایه فوری

     و شکر رو با هم مخلوط کنید

     آب گرم رو بهشون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

    وقتی خوب مخلوط کردید روی اون رو سلفون بکشید و بعد دستمالی روی اون بندازید و بگذارید در محیط آشپزخونه  به مدت 20 دقیقه

    می بینید که خمیر  خوب به عمل اومده خمیر به عمل اومده رو داخل ظرف بزرگتری بریزید

    آرد رو بهش اضافه کنیدوقتی خوب خمیر رو جمع کردید روغن رو بهش اضافه کنید و دوباره خمیر رو ورز بدید

     خمیر در اثر ورز دادن نرم و لطیف میشهروی اون رو بپوشونید و 10 دقیقه بهش زمان بدید تا به عمل بیاد

    در اون زمانی که بهش اجازه میدید تا به عمل بیاد می ریم سراغ مواد میانی که بارها دستورش رو برای انواع پیراشکیها گذاشته بودم

    پیاز رو در مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید و فیله مرغ تکه تکه شده رو هم بهش اضافه کنید و با مقداری ادویه زردجوبه و فلفل سیاه تفت  دهید

    سوسیس رو ریز خرد کنید و فلفل دلمه ای رو هم بهش اضافه کنید و تفت  دهید به جای سوسیس می تونید از قارچ استفاده کنید

    این   قیفها برای درست کردن نان قیفی هست که داخل اون رو با  هر چی که سلیقه و ذائقه شخصیتون بود می تونید پر کنید حتی برای الویه هم می تونه گزینه خیلی خوبی باشه

    خمیر را روی میز کار باز کرده 

    با پیتزا بر یا خمیر بر ، خمیر رو نواری  برش میزنید

    سر خمیر رو از انتهای قیف به دور خمیر بپیچونید تا به انتهای خمیر برسید

    قیفهای خمیری رو روی سینی بچینید و روی  اون رو  زرده تخم مرغ بمالید و بعد یا تخم خرفه یا کنجد بپاشید و در طبقه وسط فر به مدت  20 دقیقه  در دمای 180 درجه سانتیگراد  قرار بدید و در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نانها طلایی و خوشرنگ بشه

    بعد از پختن نانها داخل قیفها رو ابتدا پنیر پیتزا بریزید بعد از مواد میانی که شامل سوسیس و فیله مرغ بود پر کنید و دوباره روی اون رو پنیر پیتزا بریزید و بگذارید داخل فر تا حدی که پنیرها آب بشن

     

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    • ساندویچ رولتی رنگارنگ

      برای درست کردن این ساندویچ نان لواش یا سنگک ماشینی رو پهن می کنیم وروی نان ها حموس  یا پنیر خامه ای یا سس مایونز می مالیم بعد به ترتیب مواد زیر رو به صورت نوارهای کنار هم می چینیم:

       1 عدد فلفل دلمه ای زرد خام یا کبابی خورد شده
      ۱/۴ کلم بنفش ریز خورد شده
      ۱/۲ پیاز ریز خورد شده
      1 عدد هویج رنده شده
      2 عدد گوجه فرنگی خوردشده
      2 چند برگ کاهو
      ۱/۴ فنجان کیپر یا کاپاریس  یا خیارشور خوردشده

      برای نرم شدن هویج و کلم بنفش بهتره اول اونا رو جداگانه باکمی خاکه قند و آبلیمو مخلوط کنیم و بذاریم نرم بشن بعد آبش رو بگیریم و روی حموس بچینیم.

      دانه های کیپر یا تکه های خیار شور رو روی مواد پخش می کنیم و برگ های کاهو رو روی تمام مواد می پوشونیم.

      با احتیاط و طوری که ماد با هم مخلوط نشه لقمه رو می پیچیم.

      با یک کارد تیز لقمه رو به صورت رولت برش میزنیم.

      تیز بودن کارد مهمترین نکته برای خوب دراومدن نتیجه کاره .از خلال دندون هم برای محکم کاری میشه استفاده کرد.

  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    ساندویچ های لایه ای 

    تو جستجوهام یک سری ساندویچ های لایه ای رنگارنگ خیلی قشنگ می دیدم که عین شیرینی تر توی دیس چیده شدن.

    خوب در نظر اول مسئله خیلی روشنه:

    باید اسپرد یعنی سس های غلیظ به رنگ های مختلف درست کرد و لابه لای لایه های نان تست مالید و بعد با کارد تیز برش زد.

    یا اینکه سالادهایی از مخلوط مواد رنگارنگ درست کرد و لای نان گذاشت.

    همینطور میشه از نان هایی به رنگ های مختلف استفاده کرد تا لایه های نان هم به رنگین شدن ساندویچ ها کمک کنند.

    می خوام تو چند تا پست بعدی ایده هایی برای درست کردن این ساندویچ ها رو که خیلی برای جشن تولد و مهمونیای بزرگ مناسب هستند بنویسم.

    فعلا" یه سری ایده های تصویری:

  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    ساندویچ سیخی

    اینم ایده خوبیه:

    پنیر و نان و گوجه و فلفل دلمه ای و کالباس گوشت و مرغ رو قالب های شکل دار میزنیم و به سیخ می کشیم :

    هرنوع سبزیجات رنگارنگ مثل خیار و هویج با پوست گیر ورقه شده زیتون سبز و سیاه و کاهو و خیارشور هم میشه به سیخ کشید.



    همینطور گوشت قلقلی:

  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

     ساندویچ سیخی2

    هرنوع سبزیجات رنگارنگ مثل خیار و هویج با پوست گیر ورقه شده زیتون سبز و سیاه و کاهو و خیارشور +ژامبون و پنیر هم میشه به سیخ کشید.

    گروه کدبانو : ساندویچ سیخی2
هرنوع سبزیجات رنگارنگ مثل خیار و هویج با پوست گیر ورقه شده زیتون سبز و

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

     فینگر فود-غذاهای انگشتی

    لقمه های یوفکا به شکل گل

    نان های یوفکا رو به اندازه ای که کمی از لبه نان از قالب های مافین بیرون باشه برش بزنید

    بنابر تجربه ام برای این مورد هم بهتره شیر و روغن رو نان نزنیم

    و قالبهارو به شکل زیر پر کنید(با هر موادی که دوست دارید و روشو پنیر بریزید و بذارید توی فر حدود 20-30 دقیقه بمونه و نان ها برشته بشن...میتونید در آخر شعله بالا رو برای طلایی شدن پنیر روشن کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتیفینگر فود-غذاهای انگشتی

    اون ساندویچ ها سالاد الویه هستن که با برشهای نان تست و گوجه مینیاتوری و خیارشور تزئین شده..ساندویچ ها سه طبقه بودن

    با کمترین هزینه میتونید این لقمه های کوچیک رو درست کنید و مهموناتونو به هیجان بیارید

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

     فینگر فود

    کوفته مرغ

    نصف سینه ی مرغ رو با کمی جعفری و یه قاشق زعفران و یه پیاز کوچک و نمک و فلفل و زنجبیل میکس کنید(چرخکنید)

    بعد گلوله کنید و در روغن به آرومی سرخ کنید

    من چون یکی از غذاهام مرغ بود بعد از سرخ شدن خلال رو توی هرکدوم فرو بردم و توی سس مرغهام گذاشتم تا کوفته ها نرمتر بشه

    فینگر فودفینگر فودفینگر فودفینگر فود

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    لقمه ی دوپیازه(کاناپه*دو پیازه 4)

    دو پيازه رو آماده كنيد

    روی برشهای نان باگت های کوچک (با قیف بدون سر)گذاشتم و یه برش گوجه مینیاتوری روش گذاشتم

    اینم خیلی خوشمزه بود

     

    مهمونام از ترکیب این غذاهام کنار غذاهای سنتی خیلی لذت بردند

     

     

  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    Mashed Potato Popper Pops Recipe

    مواد لازم برای توپ سیب زمینی له شده:

    2  سیب زمینی

    کره 2 قاشق غذاخوری

    نمک 1/2 قاشق چای خوری

    1 تخم مرغ بزرگ

    1 فنجان خرده نان 

    1/2 فنجان فلفل خرد شده پنیر 

    مواد لازم برای سیر پارمسان همگی تقریبی میآید:

    1/2 قاشق چای خوری پودر سیر

    1 قاشق چای خوری جعفری خشک

    1/3 فنجان پنیر پارمسان ریز خرد شده

    دستورپخت  را برای سیب زمینی له شده 

    1) طبخ سیب زمینی 

    2)له كردن  سیب زمینی  اضافه کردن کره، نمک و فلفل 

    3)  از مخلوط سیب زمینی را به شكل توپ در اوريد

    5) پوشش هر توپ سیب زمینی له شده را با تخم مرغ زده شده، سپس  در پودرهای سوخاری 

    6) ظرف گودي را روي حرارت بگذاريد توپ در روغن ببندازيد ، تا طلایی شود.

    8)  بر روی حوله کاغذی بگذاريد

    9) هر توپ با یک سیخ کباب چوبی ضخیم تزيين كنيد 

    Mashed Potato Popper Pops Recipe

    Mashed Potato Popper Pops RecipeMashed Potato Popper Pops Recipe

  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    ساندویچ سبزیجات سرد 

    9 ورق نان تست (ترجیحا" جو یا گندم کامل)
    1 عدد هویج
    4 عدد تربچه کوچک
    1 عدد خیار
    1 عدد گوجه فرنگی
    1 و1/2 ق غ روغن زیتون
    1 و1/2 ق غ آبلیمو
    5 ق غ حموس
    4 ق غ پستو

    نمک

    هویج رو با پوست گیر به لایه های نازک می بریم.

    گوچه فرنگی ،خیار و تربچه ها رو با کارد تیز ورقه می کنیم.

    روی یک لایه نان حموس می مالیم.

    ورقه های خیار و هویج و تربچه رو روی نان می چینیم.

    روی یک لایه ی دیگه نان کمی حموس می زنیم و از طرف سس خورده روی مخلوط میگذاریم.

    قسمت بالایی نان رو کمی پستو می مالیم :

    ورقه های گوجه فرنگی رو روی نان پستو خورده می چینیم و کمی نمک می زنیم.

    لایه سوم نان هم کمی پستو می مالیم و روی گوجه ها میگذاریم وساندویچ رو سه گوش می بریم:

  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

     لقمه تخم مرغ آب پز خوردشده ،کشمش و کرفس نازک ورقه شده ، سس مایونز و

    پودر کاری در ورقه های نان تست که با وردنه فشرده شده و با یک خلال دندون محکم شده

  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

     ساندویچ سالاد والدورف مرغ پخته خورد شده با سیب و کرفس خورد شده و کشمش

    و گردو خورد شده و مایونز لای نان همبرگر سس مایونز زده که روی آن برگ کاهو گذاشته شده

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

     سیخ میگوی آب پز گوجه فرنگی گیلاسی و زیتون و خیار و تکه نان تست گندم کامل تست شده

    به همراه سس پستو

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

     گوشت پخته یا رستبیف با پنیر ورقه ای سوئیسی سالاد کلم و هویج و مایونز ( کلسلو) در نان پیتا

  • ۱۳:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

     لقمه تابه ای ژامبون و پنیر و اسفناج

  • ۱۳:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    پنکیک دو پیازه

    پنکیک دو پیازه

     مواد لازم برای سه نفر

     تخم‌مرغ:                               سه عدد

    شیر:                                    ۱ و ۱/۴پیمانه

    روغن مایع:                           دو قاشق سوپخوری

    آرد:                                     دو پیمـانه

    زیره:                                   یک قاشــق چایخوری

    کنجد:                                   یک قاشق چایخوری

    پنیر پیتزا و نمک:                    به میزان لازم

     مواد لازم میانی

     سیب‌زمینی نگینی خرد شده:      دو عدد

     پیاز:                                    یک عدد

     روغن، نمک، فلفل و زردچوبه:   به میزان لازم

     طرز تهیه

     پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را سرخ کرده، سپس با پیاز هم زده و نمک، فلفل و زردچوبه می‌زنیم و از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود.

    در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را با مفتول دستی هم زده، سپس شیر را اضافه می‌کنیم. روغن و آرد را نیز افزوده و کاملا هم می‌زنیم تا آرد گلوله‌ای نداشته باشد. نمک را افزوده و از صافی رد می‌کنیم تا مایه صاف و یک‌دست شود. کنجد و زیره را کمی تفت داده و به مایه پنکیک اضافه می‌کنیم. تابه‌ای را با کمی روغن فقط چرب کرده، روی حرارت گذاشته تا گرم شود و از مایه آماده شده یک ملاقه در تابه ریخته و آن را حرکت می‌دهیم تا کف تابه کاملا با مایه پوشانده شود، سپس هر دو طرف را تفت می‌دهیم. باقی مواد را نیز به همین ترتیب آماده می‌کنیم. روی هر پنکیک کمی از مخلوط پیاز و سیب‌زمینی را ریخته، اطراف را روی مواد آورده و سپس رول می‌کنیم و در ظرفی کنار هم چیده، روی آنها پنیر پیتزا پاشیده و ۵ الی ۱۰ دقیقه در فر با حرارت۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا فقط پنیر آب و طلایی شود.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان