مواد لازم خوراک بادمجان و کدو توپر :
مواد لازم
کدوی خورشتی6 عدد متوسط100 گرم / 17 کالری
بادنجان قلمی6 عدد متوسط100 گرم / 17 کالری
روغن زیتون2 قاشق سوپ خوری100 گرم / 900 کالری
پیاز خرد شود1 عدد متوسط100 گرم / 36 کالری
سیر خرد شود1 عدد متوسط100 گرم / 120 کالری
گوشت چرخ کرده400 گرم100 گرم / 240 کالری
گوجه فرنگی رنده شود200 گرم100 گرم / 15 کالری
رب گوجه فرنگی یک چهارم لیوان100 گرم / 76 کالری
آب گوشت250 میلی لیتر100 گرم / 169 کالری
برنج65 گرم100 گرم / 360 کالری
جعفری خرد شود2 قاشق سوپ خوری100 گرم / 34 کالری
رنده شود پنیر پیتزا40 گرم100 گرم / 289 کالری
نمک و فلفلبه مقدار کافی100 گرم / 0 کالری
مواد لازم برای سس :
کره ی پاستوریزه30 گرم100 گرم / 737 کالری
آردیک و نیم قاشق سوپ خوری100 گرم / 360 کالری
شیر پاستوریزه1 لیوان100 گرم / 60 کالری
تخم مرغ1 عدد100 گرم / 147 کالری
جوز هندی رنده شودکمی100 گرم / 512 کالری
طرز تهیه خوراک بادمجان و کدو توپر :
بادنجان و کدو را از طول نصف کنید. داخل آن را با قاشق خالی کنید. بادنجان وکدویی را که با قاشق درآورده اید، به طور کامل ساطوری کنید. روغن را داغ کرده ، سیر و پیاز را به روغن اضافه کنید تا نرم شود.سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید تا قهوه ای شود.
*. بادنجان و کدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. رب گوجه را در آب گوشت حل کنید ، سپس به بقیه مواد بیفزایید. برنج راهم مخلوط کنید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بدون در به مدت 15 دقیقه بماند تا غلظت بگیرد و برنج نرم شود. جعفری ، نمک و فلفل را نیز بیفزایید.
*. سپس با این مواد ، داخل کدو و بادنجان را پر کنید. کمی از سس آماده شده روی مواد بریزید و سپس با پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر 180 درجه ی سانتیگراد ( 350 درجه ی فارنهایت ) به مدت حدود 35 دقیقه بپزید تا روی سبزیجات طلایی شود.
طرز تهیه سس :
*. کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و به هم بزنید، سپس بگذارید تا کمی بماند و بوی خامی آرد از بین برود. پس از آن شیر را کم کم اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا غلظت بگیرد. آنگاه پس از این که سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندی را بیفزایید و هم بزنید تا به طور کامل به صورت یکنواخت در بیاید