خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    *کباب ضیافتی با یوفکا*

    گوشت چرخکرده 500 گرم
    یکی دوقاشق پودر نان
    پیاز 1 عدد متوسط
    گوجه فرنگی 1عدد
    نمک 1 قاشق مربا خوری
    فلفل سیاه و زیره و آویشن 1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 1 عدد
    یوفکا دو سه ورق

    پیاز و بعد گوجه رو روی گوشت رنده کرده پودر نان تخم مرغ و ادویه هارو اضافه میکنیم وحسابی ورز میدیم.بعد به شکل رول در میاریم.
    ورق های یوفکارو از وسط بریده وهرکدومو تا میکنیم روش روغن مالیده و گوشت رو میذاریم روی یوفکا بعد میپیچیم.
    به فاصله ی دوسانتی برش داده و به سیخ چوبی میزنیم
    اول دوطرف سیخ هارو تو تابه چرب و داغ سرخ کرده بعد تو فر 200 درجه 10-15دقیقه میپزیم
    ( این یه غذای ترکی هستش و تو دستور قدیمیش 300گرم گوشت چرخکرده و 200گرم مرغ چرخکرده ست ولی من فقط گوشت استفاده میکنم)
    تنوع جالبیه درست کنید

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    رولت جعفري


    مواد لازم:
    گوشت چرخکرده 150 گرم
    فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
    جعفری 1 پیمانه
    زرشک به مقدار لازم 
    تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام)
    پیاز 2 عدد متوسط
    آرد 2 قاشق غذاخوری 
    سیر 1 عدد خلالی
    نمک و فلفل و زغفران و کاری

    طرز تهیه:
    ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم.
    برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست
    فینگرفود های دورهمی
  • ۲۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۳
    avatar
    مرمری
    یک ستاره ⋆|3490 |1935 پست
    مونا جون و ندا جون میشه بگید کدوم فینگر فود رو وقتی درست کردید حس بهتری باهاش داشتید و کدوم خوشمزه تر بوده؟
  • leftPublish
  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۶
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

    مرمری جون من اینا رو از همه بیشتر دوست داشتم
    اردور سوسیس با سس خردل
    سمبوسه
    رولت ژامبون هم بد نبود
    کوفته مرغ
    فینگر فود کوکو سبزی (به زودی دستورش رو میزارم)
    لقمه گوشتی که شوشو عاشقشه (اونم بزودی دستورش رو میزارم )
    هروقت دوستاش میخان بیان میگه ازونا درست کن میخوام جلوشون پز بدم

    ویرایش شده توسط NE DA در تاریخ ۶/۱۰/۱۳۹۴   ۱۰:۴۱
  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۶
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

    طرز تهیه قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای

    در اینکه قارچ از خوشمزه ترین نعمت های الهیه هیچ شکی نیست (البته از نظر خودم). حالا وقتی این اعجوبه خلقت سوخاری هم بشه که دیگه نمیشه صحبتی در موردش کرد. من خودم از عاشقان انواع طبخ های قارچ و مخصوصا قارچ سوخاری هستم. قارچ سوخاری از پیش غذاهای خیلی آسونه که کالری بسیاری هم داره و به همین دلیل بهتره به عنوان یک وعده ازش استفاده بشه. در این مطلب بهترین طرز تهیه ای که از قارچ سوخاری امتحان کردم و خودم خیلی دوست دارم رو براتون قرار میدم.

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری

    • قارچ دکمه ای متوسط
    • پنیر خامه ای 200 گرم
    • پودر فلفل قرمز (فلفل هندی) 1/4 قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
    • پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
    • نمک 1/4 قاشق چایخوری

    برای سوخاری کردن

    • آرد سفید
    • تخم مرغ 2 عدد
    • پودر نان (پودر نان باگت خشک شده یا پودر نان سوخاری)
    قارچ دکمه ای

    قارچ دکمه ای

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    دوستای گلم این دستوری که قرار دادم یک سس پنیر خامه ای هم داخل قارچ میریزیم. اگه دوست نداشتین، دقیقا با همین دستور میتونید قارچ رو به طور کامل و بدون پنیر خامه ای سوخاری کنید.

    قبل از هرچیز باید تاکید کنم ه قارچ رو با آب شستشو ندید. چرا که قارچ حالت اسفنجی داره و آب رو در خودش فرو میبره و نتیجه اصلا خوبی نداره و هم قارچتون تیره میشه و هم خوب سوخاری نمیشه. من برای تمیز کردن قارچ لایه روییش رو با چاقو جدا میکنم. خیلی راحت مثل سیب زمینی پخته، پوست رویی قارج ازش جدا میشه و دیگه هم نگران آلودگی هاش نخواهید بود. ساقه قارج رو هم ازش جدا میکنیم. بهتره که قارچها متوسط یا بزرگ باشن. ساقه ها رو هم میتونید جداگونه سوخاری کنید.

    ساقه قارچ را جدا کنید

    ساقه قارچ را جدا کنید

    پنیر خامه ای رو با پودر سیر و فلفل ها و نمک مخلوط کنید. داخل قارچ رو با این سس پر کنید.

    پنیر خامه ای و فلفل و پودر سیر

    پنیر خامه ای و فلفل و پودر سیر

    پنیر خامه ای در قارچ

    پنیر خامه ای در قارچ

    قارچ رو در آرد سفید بغلتونید تا کاملا آردی بشه. این کار باعث میشه بعد از سرخ کردن قسمت سوخاری از خود قارچ جدا نشه و چسبندگی مناسبی داشته باشه.

    سوخاری کردن قارچ

    سوخاری کردن قارچ

    تخم مرغ ها رو هم در ظرفی بریزید و کاملا هم بزنید. قارچ آردی رو در تخم مرغ هم کاملا بغلتونید تا دور تا دورش رو بگیره.

    سوخاری کردن قارچ

    سوخاری کردن قارچ

    و در آخر هم بعد از مراحل قبلی، قارچ رو در پودر نان بغلتونید. اینکه میگم پودر نان به این دلیل هست که از نظر ظاهری و حتی طعم و مزه بهتر از آرد سوخاری های آماده است. برای تهیه پودر نان هم میتونید نان سوخاری رو پودر کنید و یا مثل من نان باگت رو در هوای آزاد یا فر بذارید تا خشک بشه و بعد پودرش کنید.

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    قارچ سوخاری

    قارچ سوخاری

    بعد هم قارچ رو در روغن زیاد و حرارت متوسط رو به زیاد سرخ کنید.

    سرخ کردن قارچ سوخاری

    سرخ کردن قارچ سوخاری

    بعد از اینکه به رنگ دلخواهتون در اومد در توری یا آبکش بذارید تا روغنش بریزه. بعد هم در ظرف مورد نظرتون با کمک مطلب تزیین غذا تزیینش کنید.

    قارچ سوخاری

    قارچ سوخاری

    قارچ سوخاری

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۶
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

    حاضر کردن آب خوردنِ فانتزی

    حاضر کردن آب خوردنِ فانتزی

    حاضر کردن آب خوردنِ فانتزی

    آب خوردن های فانتزی، غیر از ظاهر جذاب و دوست داشتنی شان، سالم تر نیز هستند. یک نوشیدنی خنک و ویتامینه برای رفع عطش و یک نوشیدنی جذاب برای پذیرائی اولیه از یک مهمان. اگر برای تعدادی از دوستان یا مهمان ها درست می کنید، می توانید داخل تُنگ درست کنید. در غیر این صورت لیوان آب خوری (که از لیوان معمولی بزرگ تر است) مناسب است. بعد از امتحان کردن چندین مدل آب فانتزی، اینجا چند ترکیب محبوب و برگزیده..

    آب ِ خیار و لیمو(ترش)

    آب خوردن با لیموی تازه و خیار

    آب خوردن با لیموی تازه و خیار

    ترکیبی فوق العاده نیروی تازه بخش و خستگی در کن! تازه کننده و کمی ترش. برای درست کردن این ترکیب خیار و لیمو را ورقه کنید و داخل آب خنک بریزید. من البته حدود ده دقیقه هم داخل یخچال قرار می دهم.

    آب ِ توت فرنگی و ریحان

    آب فانتزی خنک با توت فرنگی و برگ های ریحان

    آب فانتزی خنک با توت فرنگی و برگ های ریحان

    این ترکیب منحصر به فرد بسیار زیبا و جذاب است. البته که جذابیت آن برای در کنار هم قرار گرفتن رنگ قرمز و سبز است. پیشنهاد می کنم با برگهای ریحان کمی شروع کنید تا جایی برگ ریحان اضافه کنید که برای تان کافی است.

    توت فرنگی ها را به شکل دلخواه برش بزنید، برگهای ریحان را هم خورد کنید و بلافاصله داخل آب بریزید.

    آب ِ نعنای تازه

    آب خوردن فانتزی با برگ های نعنا

    آب خوردن فانتزی با برگ های نعنا

    آب فانتزی مورد علاقه ی من! من هر چیزی که شامل نعنا باشد دوست دارم. برای درست کردن این ترکیب برگهای نعنا را خورد کنید و بلافاصله داخل آب بریزید و اگر دوست داشتید کمی هم عرق نعنا به آن اضافه کنید. آلبالو های یخ زده از تابستان هم در کنار این ترکیب معجزه آسا، فوق العاده است.

    روحی شاداب و سرحال با نوشیدنی های ساده و فانتزی

    روحی شاداب و سرحال با نوشیدنی های ساده و فانتزی

    شما هم می توانید با توجه به فصل از این نوشیدنی های ساده و جذاب درست کنید، البته پیشنهاد میکنم قبلا خودتان امتحان کنید…..نوش جان

  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۶
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

    رول خیار پیش غذا ی شیک و آسان

    پیش غذا به غذایی گفته میشه که قبل از غذای اصلی سرو میشه و هدفش برانگیختن اشتها وآماده سازی معده برای پذیرش غذای اصلیه. در این مطلب به درخواست دوستان عزیزمون، طرز تهیه پیش غذا ی زیبا و خیلی آسون رول خیاری رو قرار میدیم که هم خیلی سبکه و هم خیلی اشتها برانگیز. به نکاتی هم در مورد سلامت پیش غذا اشاره میکنیم.

    پیش غذا

    پیش غذا

    ویژگی های یک پیش غذا ی خوب

    اگر نکات سلامت پیش غذا رعایت بشه برای سلامتی معده و به طور کلی سلامت بدن مفیده. از نظر سلامت پیش غذایی کناسبه و خوبه که اولا گرم باشه. دلیلش هم اینه که دمای معده قبل از صرف غذا بالاست و بهتره برای شروع، غذایی بخوریم که با دمای معده هماهنگی داشته باشه. نکته بعدی در مورد پیش غذا سبک بودنش هست. پیش غذا باید سبک باشه و کم. علتش هم کاملا واضحه. به خاطر اینکه اولا معده در همون ابتدا توانایی پذیرش غذای سنگین رو نداره و اذیت میشه. دوما هم اینکه پیش غذا باید اونقدری سبک و تا حدودی کم باشه که جا برای غذای اصلی باشه.

    از اونجا که قراره صرف غذا با پیش غذا شروع بشه، ظاهرش خیلی مهمه و باید زیبا باشه و در افراد اشتها ایجاد کنه. همچنین باید مزه مطبوع و خوبی داشته باشه که باز هم نتیجش زیاد کردن اشتهاست.

    امروز طرز تهیه رول خیار رو قرار میدم که اگرچه گرم نیست. ولی هم سبکه و هم شیک و زیبا و اشتها انگیزه.

    رول خیار

    رول خیار

    مواد لازم برای تهیه رول خیار

    خیار 1 عدد بزرگ قلمی

    پنیر 200 گرم

    فلفل دلمه ای قرمز یک عدد کوچک

    شوید دو قاشق غذا خوری

    نکته اول برای این پیش غذا اینه که پنیر نباید خیلی شور باشه. چون قراره در هر رول حدود یک قاشق پنیر استفاده بشه و شوریش اذیت میکنه. تهیش هم به همین راحتیه که پنیر رو با قاشق له میکنیم و فلفل رو خیلی ریز میکنیم و با شوید خرد شده مخلوط میکنیم.

    خیار رولی

    خیار رولی

    خیار رو ورقه میکشیم و یک قاشق از مواد رو در ابتداش قرار میدیم و میپیچیم. برای اینکه رول خیار باز نشه به وسیله خلال دندون محکمش میکنیم.

    پیشنهاد خوشمزه تر

    دستور بالا دستوری بود که در سایتهای خارجی دیده بودم. ولی این دستور کاملا اختراع خودمه و به نظرم خیلی خوشمزه تره.

    ماست چکیده

    کشمش

    مغز گردو

    شوید

    اگر کرفس خشک شده داشتین، پودر کرفس خشک شده هم بریزید ;-)

    پیش غذا

    پیش غذا

    دقیقا دستور بالا رو با این مواد امتحان کنین. نمک ماست رو اندازه بریزید و کشمش رو از قبل خیس بدید تا کمی نرم بشه و خیلی خشک نباشه. گردو ها رو هم خرد کنید و با شوید خرد شده و کرفس خشک مخلوط کنید. میتونید گردو رو در داخل مواد نریزید و به عنوان تزیین روی رول خیار قرار بدید. البته این عکس ساقه کرفسه.

    خیار برای پیش غذا

    خیار برای پیش غذا

    پیش غذا با خیار

    میتونیم به جای اینکه خیار رو رول کنیم، درون خیار رو خالی کنیم. به شکلی که تنها لایه نازک گودی باقی بمونه و بعد مواد رو در اون بریزیم و به شکل درسته و یا تکه شده سرو کنیم.

    ماست و خیار

    ماست و خیار

    اینم یه پیشنهاد دیگه برای پیش غذای شیک با خیار

    خیار ها رو حلقه حلقه میکنیم و توش رو خالی میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم. یا اینکه حلقه های نازک میبریم و مواد رو روش میریزیم.

    پیش غذا ی شیک

    پیش غذا ی شیک

    آرایش بشقابتون هم خیلی مهمه و به زیبایی کارتون کمک میکنه. پیشنهادم اینه که با این پیش غذاها که با خیار درست میشن و زمینه رنگی سبز دارن، استفاده از یک رنگ گرم مثل قرمز (گوجه فرنگی یا  فلفل قرمز) زیباترش میکنه :-)  :heart:

  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    تهیه بقچه بادمجان برای پنج نفر

    بادمجان ۲ عدد 

    سفیده تخم مرغ ۱ عدد 

    زعفران به میزان لازم 

    گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم 

    پیاز ۲ عدد 

    سیر ۲ عدد 

    گوجه فرنگی ۲ عدد 

    اورگانو به میزان لازم

    طرز تهیه : بقچه بادمجان

    بادمجانها را به سفیدهء تخم مرغ و زعفران اغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم این جوری اصلاً روغن جذب بادمجانها نمیشود و خوش رنگ هم میشود. >

    سفیده تخم مرغ با زعفران

    مواد گوشتی: گوشت پیاز داغ ، سیر خردشده، فیلهء گوجه فرنگی ، اورگانو و زعفران

    بادمجانها را بصورت + روی هم قرار میدهیم و از مواد گوشتی کمی وسط ان گذاشته و بقچه میکنیم.

  • leftPublish
  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    كلوچه گوشت 

    مواد لازم برای خمیر کلوچه

    تخم مرغ : ۲ عدد

    روغن مایع : نصف پیمانه

    ماست : نصف پیمانه

    بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

    زعفران دم کرده : مقداری

    آرد : یک پیمانه سرخالی

    نمک : یک قاشق مربا خوری

    آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم

    کنجد : مقداری

    مواد لازم برای میان کلوچه

    پیاز ریز شده : ۲ عدد

    گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

    سیر ریز شده : ۳ حبه

    فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک

    ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

    هویج رنده شده : یک عدد متوسط

    رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

    ادویه دلخواه : مقداری

    طرزتهیه

    پیاز رو تفت بدید ، سیر رو بهش اضافه کنید ، بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بدید بعد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰ دقیقه تفت دهید درانتها ریحان رو افزوده مخلوط کرده ازرو حرارت بردارید.

    تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب هم بزنید بعد روغن رو بهش اضافه کنید ، ماست و بیکینگ پودر رو هم با هم مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید درانتها آرد وعفران رو افزوده خوب مخلوط کنید خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی خواهد داشت

    ساندویج ساز رو گرم کنید ، نیازی نیست که چربش کنید ، کمی کنجد تو خببرههاش بریزید

    تو هرخونه یه قاشق از خمیر بریزید

    روی هر کدوم یه قاشق ازمایع گوشتی بریزید

    مجددا روی اونها یه قاشق خمیر بریزید و روروشن کنجد بپاشید

    ساندویج ساز رو ببندید و حدود سه دقیقه کلوچه هار و بپزید ، شاید کمی بیشتر یا کمتر بسته به اینکه بخواهید چقدر سرخ بشه زمان ببره

  • ۲۰:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست
  • ۰۹:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    عکس و تزیین فینگر فود

    فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    مواد لازم خوراک بادمجان و کدو توپر :

     مواد لازم

    کدوی خورشتی6 عدد متوسط100 گرم / 17 کالری

    بادنجان قلمی6 عدد متوسط100 گرم / 17 کالری

    روغن زیتون2 قاشق سوپ خوری100 گرم / 900 کالری

    پیاز خرد شود1 عدد متوسط100 گرم / 36 کالری

    سیر خرد شود1 عدد متوسط100 گرم / 120 کالری

    گوشت چرخ کرده400 گرم100 گرم / 240 کالری

    گوجه فرنگی رنده شود200 گرم100 گرم / 15 کالری

    رب گوجه فرنگی یک چهارم لیوان100 گرم / 76 کالری

    آب گوشت250 میلی لیتر100 گرم / 169 کالری

    برنج65 گرم100 گرم / 360 کالری

    جعفری خرد شود2 قاشق سوپ خوری100 گرم / 34 کالری

    رنده شود پنیر پیتزا40 گرم100 گرم / 289 کالری

    نمک و فلفلبه مقدار کافی100 گرم / 0 کالری

     مواد لازم برای سس :

    کره ی پاستوریزه30 گرم100 گرم / 737 کالری

    آردیک و نیم قاشق سوپ خوری100 گرم / 360 کالری

    شیر پاستوریزه1 لیوان100 گرم / 60 کالری

    تخم مرغ1 عدد100 گرم / 147 کالری

    جوز هندی رنده شودکمی100 گرم / 512 کالری

     طرز تهیه خوراک بادمجان و کدو توپر :

    بادنجان و کدو را از طول نصف کنید. داخل آن را با قاشق خالی کنید. بادنجان وکدویی را که با قاشق درآورده اید، به طور کامل ساطوری کنید. روغن را داغ کرده ، سیر و پیاز را به روغن اضافه کنید تا نرم شود.سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید تا قهوه ای شود.

    *. بادنجان و کدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. رب گوجه را در آب گوشت حل کنید ، سپس به بقیه مواد بیفزایید. برنج راهم مخلوط کنید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بدون در به مدت 15 دقیقه بماند تا غلظت بگیرد و برنج نرم شود. جعفری ، نمک و فلفل را نیز بیفزایید.

    *. سپس با این مواد ، داخل کدو و بادنجان را پر کنید. کمی از سس آماده شده روی مواد بریزید و سپس با پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر 180 درجه ی سانتیگراد ( 350 درجه ی فارنهایت ) به مدت حدود 35 دقیقه بپزید تا روی سبزیجات طلایی شود.

     

    طرز تهیه سس :

    *. کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و به هم بزنید، سپس بگذارید تا کمی بماند و بوی خامی آرد از بین برود. پس از آن شیر را کم کم اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا غلظت بگیرد. آنگاه پس از این که سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندی را بیفزایید و هم بزنید تا به طور کامل به صورت یکنواخت در بیاید

  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    رولت اسفناج

    رولت بسیار اسان و مغزی سرشار از اهن.(غذای مرحوم ملوان زبل)

    اسفناجهارو خوب خورد میکنیم و مثل کوکو سبزی میپزیم با این تفاوت که حتما تو ماهیتابه ی هپی کال (رژیمی )باشه.نازک تر باشه . تخم مرغش کمتر باشه .من تو موادش کمی ارد نخودچی هم ریختم.وقتی یه طرفش پخت برمیگردونیم .زیاد نباید سرخ بشه همینکه خودشو بگیره و سفت بشه کافیه.میذاریم خنک بشه .روشو ماست چکیده میمالیم من از ماست چکیده ی موسیر استفاده کردم .میتونید برای زیباتر شدن یه دونه هویج پخته وسطش قرار بدید و یا گردو.حالا رولش میکنیم و میذاریم تو یخچال نیم ساعتی بمونه بعدش برش میزنید.به همین سادگی به همین خوشمزگی

  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    پیش غذای ساده

    نمیدونم اسمش چیه چون من دراوردیه  ولی یه چیز تو مایه های تست کاپ میشه 

    حالا بریم سر وقت دستورش:کمی نون لواش داشتم دو لایه از نون رو گذاشتم تو قالب کیک یزدی ده دقیقه گذاشتم تو هواپز تا خشک و ترد بشه برای فیلینگش یا همون مواد توش ماکارانی ستاره ای (از اوناییکه تو سوپ میریزن)داشتم ابکش کردم کمی سویا دودی و قارچ و پیاز رو تفت دادم ادویه و اویشن و کمی رب اضافه کردم ریختم تو نونها .پنیر پیتزا نداشتم اگه کمی روش ریخته بشه بهتره .اخرش چند دقیقه رفت تو ماکروفر.به همین سادگی.یه پیش غذای ساده و کم هزینه

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    تست کاپ

    موادلازم :نون تست کوچیک تازه یه بسته.فیله ی مرغ و قارچ به اندازه ی کافی .سس تار تار(یه ق غ خیار شور رنده شده +یه ق غ جعفری ساطوری+نصف ق غ پیاز رنده شده+یه بسته پنیر خامه ای +دو ق غ سس مایونز)

    مهمه که نون تست تازه باشه .دونه دونه نونا رو به ارومی با وردنه روش میکشیم بهتره کمی اب یا روغن روی نونها بمالید تا ترک نخوره بعد چهار طرف نون رو با انگشتها گرفته با کمی فشار داخل قالب مافین یا کیک یزدی قرار بدید.برای چند دقیقه تو تستر یا هواپز یا ماکرو فر بذارید تا کمی برشته و خوش رنگ بشه.حالا بریم سراغ فیلینگش:شما میتونید از هر چیزی استفاده کنید (میگو.ماهی.مرغ) من از فیله ی مرغ استفاده کردم با قارچ سرخ کردم وبا سس کاملا مخلوط کردم و چند قاشق داخل هر تست کاپ گذاشتم

    نکته:تست کاپ هر چی برشته تر باشه بهتره گر چه تو خوردنش خورد میشه و کثیف کاری داره

  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    تست كاپ ميگو

    خیلی جالبه و مواد اولیه بسیار ساده ای داره.

    نان های تست رو باید با وردنه ( اگه ندارید با یه بطری) پهنش کنید تا کاملا نازک بشه و خلل و فرجش از بین بره. بعد حاشیه نونها رو جدا کنید

    حالا با برس ، پشت و روی نون ها رو روغن زیتون بمالید

    نونها رو توی قالب کاپ کیک قرار بدید.لازم نیست که حتما سینی کاپ کیک داشته باشید. با قالبهای دونه ایش هم میشه. اگه اصلا قالب کاپ کیک ندارید میتونید از کاسه های پیرکس یا هر ظرفی که تحمل حرارت فر رو داره استفاده کنید. یعنی کاسه های کوچیک فلزی. و یا فنجون های کوچیک آلومینیومی . و یا حتی قوطی کنسرو. من قوطی های پنیر چدار کرافت رو دور نمیندازم و نگه میدارم واسه روز مبادا. هم سایز کوچیکش و هم سایز بزرگش خیلی بدرد بخور هستند. خلاصه اینکه از هر چیزی که دور و برتون بود میتونید استفاده کنید.

    در فر 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت به مدت 10 دقیقه قرار بدید و بعد که سرد شد به راحتی از قالب خارجشون کنید

    همین! عالیه نه؟ تازه حالا کلی تنوع توی فیلینگش هست. من اینبار میخوام یه مدل میگوییش رو نشونتون بدم.

    میگو ها رو پاک کنید و توی روغن زیتون ( یا کره) و سیر و نمک و فلفل، 2 تا 3 دقیقه تفتش بدید و بذارید سرد شه. من برای هر تست کاپ سه تا چهار تا میگو در نظر گرفتم ولی تعدادش به نسبت بزرگ و کوچیکیش دیگه دست خودتونه.

    حالا یه سس یاد بگیرید که بسیار خوشمزه است و بهترین همراه برای غذاهای دریاییه. سس تارتار tartar sauce به نظرم یکی از خوشمزه ترین سس هاست که میتونید سریع آماده اش کنید ( سس تارتار با کرم تارتار فرق میکنه! کرم تارتار یه نوع پودره که برای ساختن مرنگ توی سفیده تخم مرغ میریزند. پس قاطی نکنید)

    مایونز 1 لیوان

    خیار شور ریز رنده شده 1 ق غ

    جعفری ریز رنده شده 1 ق غ

    پیاز ریز رنده شده 1 ق غ

    آبلیمو 1 ق غ

    همه مواد رو آماده کنید و کنار بذارید.

    من عمرا نمیتونم چیزی رو رنده کنم و دستم رو هم باهاش رنده نکنم! از بچگی همینطور بودم ، اصلاح هم نمیشه. همچین میرم تو حس که وقتی خبردار میشم که انگشتم نیست! خلاصه اینکه واسه این جور کارای خطرناک درست نشدم. پس همیشه مامانم واسم رنده میزد. حالا هم که دیگه آقای شوهر زحمتش رو میکشه ( که زنش ناقص نشه، قیمتش بیاد پایین!) ولی اون روز خب آقاي شوهر طبق معمول سر کار بود و من خودم رو خونین و مالین کردم .

    همه مواد رو با هم مخلوط کنید و سس شما آماده است. به همین سادگی به همین خوشمزگی. جدی میگم طعمش عالیه. من قانونا باید این سس رو توی یه پست جداگونه میذاشتم که بعد دسترسی بهش واسه مردم راحت باشه ولی نمیشد چون من نسبتها رو رعایت نکردم و در نتیجه عکسی از سس تارتار ندارم که پست واسش ایجاد کنم. ولی لیبلش کردم که توی سس ها بشه پیداش کرد.

    نسبت های سس تارتار خیلی حفظ کردنش راحته چون همه اش یکه. ولی برای درست کردن این غذا من همه مواد رو فقط با یک قاشق غذاخوری مایونز ترکیب کردم. غلظتش رو میبینید. پس اگه شما میخواید این سس رو درست کنید باید رنگش بیشتر سفید باشه چون مایونزش خیلی زیاد تره

    حالا سس تارتار رو با چهار قاشق پنیر خامه ای مخلوط کردم و میگو ها رو ریختم توش

    حالا فیلینگ رو توی کاپ ها بریزید. پر یا خالی بودنش دست خودتونه. من چون کربوهیدرات زیاد مصرف نمیکنم  تست کاپها رو پر گرفتم که بیشتر میگو خورده باشم تا نون.

    باز هم تاکید میکنم...خیلی خیلی خوشمزه است. البته رسپی این فیلینگ مال خودمه و همینطور که گفتم شما میتونید از انواع فیلینگ ها استفاده کنید. حتی میشه توی همین رسپی میگو رو با ماهی تن جایگزین کرد. ولی شدیدا توصیه میکنم واسه یه بار هم شده این فیلینگ رو امتحان کنید

    اگه تست کاپ رو برای مهمونی های مجلسی درست میکنید همینطور ساده سرو کنید ولی اگه واسه تولد بچه هاست میتونید با سبزیجات رنگ رنگی تزئینشون کنید.

    هیچکس باورش نخواهد شد که شما وقت و انرژی زیادی صرف ساختن این غذا نکردید و فکر میکنن که تمام روز رو توی آشپزخونه گرفتار بودید. چون هم ظاهرش شیکه هم خیلی خوشمزه است

  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    طرز تهیه ته چین انگشتی :

    مواد اولیه : برای 2 نفر

    برنج 2پیمانه

    تخم مرغ 2عدد

    زعفران 1قاشق چایخوری (ساییده)

    روغن زیتون 3قاشق غذاخوری

    ماست 1پیمانه (چکیده)

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    مرغ پخته نصف پیمانه (پخته و خرد شده

    برنج را در ظرفی به مرحله آبکشی برسانید.در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست،ادویه و نیمی از روغن زیتون و همه مرغ را اضافه کنید و خوب بزنید.حالا برنج آبکش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.بقیه روغن زیتون را در قالب های دلخواه بریزید و مواد ته چین رادر آنها قرار دهید و با پشت قاشق خوب فشرده شان کنید.سپس آن را داخل فر داغ با دمای 180 درجه قرار دهید تا کاملا بپزند.برای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تکه ای یخ به دور فالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج کنید.

    نکات:

    1)برای زیباتر شدن ته چینها از زرشک روی آنها استفاده کنید.

    2)اگر میخواهید ته چین طلای تری داشته باشید روی آنها را کمی زرده تخم مرغ بزنید.

    3)اگر دوست دارید ته چین ها را روی گاز بپزید برای این کار آنها را کف ظرف مناسب بچینید و داخل ظرف کمی آب بریزید و دم کنی قرار دهید.

    نوش جان

  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سینی فینگر فود 

    کار دوست هنرمندم الی جون

    سفارش انواع فينگرفود

    در تهران و اصفهان

    09130298879

    فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی

    ویرایش شده توسط ronak n در تاریخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۴   ۱۲:۳۴
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان