رولت اسفناج
رولت بسیار اسان و مغزی سرشار از اهن.(غذای مرحوم ملوان زبل)
اسفناجهارو خوب خورد میکنیم و مثل کوکو سبزی میپزیم با این تفاوت که حتما تو ماهیتابه ی هپی کال (رژیمی )باشه.نازک تر باشه . تخم مرغش کمتر باشه .من تو موادش کمی ارد نخودچی هم ریختم.وقتی یه طرفش پخت برمیگردونیم .زیاد نباید سرخ بشه همینکه خودشو بگیره و سفت بشه کافیه.میذاریم خنک بشه .روشو ماست چکیده میمالیم من از ماست چکیده ی موسیر استفاده کردم .میتونید برای زیباتر شدن یه دونه هویج پخته وسطش قرار بدید و یا گردو.حالا رولش میکنیم و میذاریم تو یخچال نیم ساعتی بمونه بعدش برش میزنید.به همین سادگی به همین خوشمزگی