خانه
946K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    مواد لازم خوراک بادمجان و کدو توپر :

     مواد لازم

    کدوی خورشتی6 عدد متوسط100 گرم / 17 کالری

    بادنجان قلمی6 عدد متوسط100 گرم / 17 کالری

    روغن زیتون2 قاشق سوپ خوری100 گرم / 900 کالری

    پیاز خرد شود1 عدد متوسط100 گرم / 36 کالری

    سیر خرد شود1 عدد متوسط100 گرم / 120 کالری

    گوشت چرخ کرده400 گرم100 گرم / 240 کالری

    گوجه فرنگی رنده شود200 گرم100 گرم / 15 کالری

    رب گوجه فرنگی یک چهارم لیوان100 گرم / 76 کالری

    آب گوشت250 میلی لیتر100 گرم / 169 کالری

    برنج65 گرم100 گرم / 360 کالری

    جعفری خرد شود2 قاشق سوپ خوری100 گرم / 34 کالری

    رنده شود پنیر پیتزا40 گرم100 گرم / 289 کالری

    نمک و فلفلبه مقدار کافی100 گرم / 0 کالری

     مواد لازم برای سس :

    کره ی پاستوریزه30 گرم100 گرم / 737 کالری

    آردیک و نیم قاشق سوپ خوری100 گرم / 360 کالری

    شیر پاستوریزه1 لیوان100 گرم / 60 کالری

    تخم مرغ1 عدد100 گرم / 147 کالری

    جوز هندی رنده شودکمی100 گرم / 512 کالری

     طرز تهیه خوراک بادمجان و کدو توپر :

    بادنجان و کدو را از طول نصف کنید. داخل آن را با قاشق خالی کنید. بادنجان وکدویی را که با قاشق درآورده اید، به طور کامل ساطوری کنید. روغن را داغ کرده ، سیر و پیاز را به روغن اضافه کنید تا نرم شود.سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید تا قهوه ای شود.

    *. بادنجان و کدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. رب گوجه را در آب گوشت حل کنید ، سپس به بقیه مواد بیفزایید. برنج راهم مخلوط کنید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بدون در به مدت 15 دقیقه بماند تا غلظت بگیرد و برنج نرم شود. جعفری ، نمک و فلفل را نیز بیفزایید.

    *. سپس با این مواد ، داخل کدو و بادنجان را پر کنید. کمی از سس آماده شده روی مواد بریزید و سپس با پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر 180 درجه ی سانتیگراد ( 350 درجه ی فارنهایت ) به مدت حدود 35 دقیقه بپزید تا روی سبزیجات طلایی شود.

     

    طرز تهیه سس :

    *. کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و به هم بزنید، سپس بگذارید تا کمی بماند و بوی خامی آرد از بین برود. پس از آن شیر را کم کم اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا غلظت بگیرد. آنگاه پس از این که سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندی را بیفزایید و هم بزنید تا به طور کامل به صورت یکنواخت در بیاید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان