خانه
945K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    كلوچه گوشت 

    مواد لازم برای خمیر کلوچه

    تخم مرغ : ۲ عدد

    روغن مایع : نصف پیمانه

    ماست : نصف پیمانه

    بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

    زعفران دم کرده : مقداری

    آرد : یک پیمانه سرخالی

    نمک : یک قاشق مربا خوری

    آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم

    کنجد : مقداری

    مواد لازم برای میان کلوچه

    پیاز ریز شده : ۲ عدد

    گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

    سیر ریز شده : ۳ حبه

    فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک

    ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

    هویج رنده شده : یک عدد متوسط

    رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

    ادویه دلخواه : مقداری

    طرزتهیه

    پیاز رو تفت بدید ، سیر رو بهش اضافه کنید ، بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بدید بعد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰ دقیقه تفت دهید درانتها ریحان رو افزوده مخلوط کرده ازرو حرارت بردارید.

    تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب هم بزنید بعد روغن رو بهش اضافه کنید ، ماست و بیکینگ پودر رو هم با هم مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید درانتها آرد وعفران رو افزوده خوب مخلوط کنید خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی خواهد داشت

    ساندویج ساز رو گرم کنید ، نیازی نیست که چربش کنید ، کمی کنجد تو خببرههاش بریزید

    تو هرخونه یه قاشق از خمیر بریزید

    روی هر کدوم یه قاشق ازمایع گوشتی بریزید

    مجددا روی اونها یه قاشق خمیر بریزید و روروشن کنجد بپاشید

    ساندویج ساز رو ببندید و حدود سه دقیقه کلوچه هار و بپزید ، شاید کمی بیشتر یا کمتر بسته به اینکه بخواهید چقدر سرخ بشه زمان ببره

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان