خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۸:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28095 |24368 پست

    فینگرفودهای ساده 

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگرفود

    فینگر فیش

    موادلازم 

    فیله ماهی 700گرم

    تخم مرغ 1عدد

    پیاز 1عدد

    4تا نون تست

    ادویه به دلخواه ادویه ماهی زردچوبه نمک فلفل 

    ارد سوخاری

    پفک پودر شده

    روغن برای سرخ کردن

    پیاز رو رنده کرده ابش گرفته با فیله ها ادویه زردچوبه تخم مرغ نان تست همه رو در غذاساز ریخته تا کاملا مخلوط شود خمیر چسبناکی داریم از خمیر به اندازه گردو برداشته حالت داده به شکل انگشتی کنار دستمان یک ظرف اب گذاشتهدستمان رو خیس کرده خمیر را حالت داده نیم ساعت در یخچال استراحت داده تا سفت تر بشه بعد در مخلوط ارد سوخاری وپفک غلطانده در روغن زیاد سرخ شود با شعله ملایم تا مغز پخت شود .بجای ماهی از میگو هم میشه استفاده کرد.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    لقمه قارچ کبابی

    انواع فینگرفود

    قارچ تمیز بدون دم 3 لیوان  

    روغن زیتون یا کانولا 2 قاشق  

    نان پیتا 4 عدد

    شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه و آویشن خرد شده 1 لیوان  

    آووکادو

    پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری  

    لیمو ترش 1 عدد  

    نمک و فلفل نوک قاشق

     

    طرز تهیه: 

    قارچ ها را روی سینی فر بچینید و به کمک یک قلمو آشپزی کمی روغن روی آنها بمالید و آنها را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب کباب شوند.

     

    هنگامی که قارچها خوب کباب شدند، آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنید و آّب لیمو ترش و نمک و فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه کنید. در یک تابه نچسب آنها را باهم کمی تفت دهید و سپس مواد را داخل نان های پیتا تقسیم کنید و بپیچید.

     

    در صورتی که به آووکادو دسترسی داشتید می توانید آنها را مکعبی خرد کنید و داخل ساندویچ قرار میدیم

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگرفود

    رولت اسفناج

    اسفناج خورد شده 5/1 لیوان

    تخم مرغ 3 عدد درشت

    آرد 1 قاشق غذاخوری

    ادویه ها فلفل قرمز زرد چوبه نمک به مقدار کافی

    مواد میانی رولت اسفناج کالباس 2 عدد

    پنیر گودا یا پنیر پیتزا

    طرز تهیه رولت اسفناج

    ابتدا اسفناج و تخم مرغها و فلفل قرمز و زدچوبه و نمک رو با هم خوب مخلوط می کنیم

    قالبمون رو چرب میکنیم ترجیحا مستطیلی باشه  بعد موادمون رو داخل تابه می ریزیم

    سپس در فری که از یکربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم در طبقه وسط فر قرار میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه

    اگه نمیخواید داخل فر بزارید باید انقده ماهر باشید که بتونید رولت رو  روی اجاق پشت و روش کنیدو رولت سالم بمونه

    بعد از پخت از فر خارج کنید نباید روی رولت سرخ شده باشه والا خشک میشه و رول کردنش مشکل میشه

    بعد  بزاریدش داخل کاغذ روغنی و روی رولت رو ابتدا کالباس و بعد پنیر گودا یا پنیر پیتزا بریزید که من توی خونه دو تا پنیر گودا داشتم مجبور شدم مابقیش رو پنیر پیتزا بریزم بهتون توصیه میکنم پنیرا گودا بریزید فوق العاده خوشمزه میشه

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    به به ای کاش مواد اولیه و با قلقاشو بهمون بگی
  • leftPublish
  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رول‌های مرغ و فلفل کبابی

    انواع فینگرفود

    پس از پخت خلال‌های دندان را خارج کنید و سرو کنید.

    این غذا بسیار زیبا است و آدم دوست دارد اول حسابی نگاهشان کند و بعد آنها را بخورد. این غذای عالی را می‌توانید برای مواقعی که با دوستان دورهم هستید، تهیه و نوش جان کنید.

     

    مواد لازم:

    3 عدد سینه مرغ بدون استخوان

    نصف قاشق چایخوری نمک

    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

    85 گرم پنیر بز با سیر و سبزیجات

    28 گرم برگ اسفناج تازه

    ¾ پیمانه فلفل قرمز کبابی

    یک عدد پیازچه خرد شده

    نصف پیمانه پستو گوجه‌فرنگی

     

    طرز تهیه:

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. سینه‌های مرغ را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون پلاستیک بگذارید. با کمک بیفتک‌کوب روی آنها ضربه بزنید تا نازک و باریک شوند. یک طرف مرغ‌ها را نمک و فلفل سیاه بزنید. روی آنها پنیر قرار دهید. البته پنیر را در مرکز مرغ‌ها بگذارید تا از لبه‌ها بیرون نزند. روی آنها برگ‌های اسفناج، فلفل و پیازچه قرار دهید.

    مواد را به آرامی فشار دهید و با احتیاط مرغ‌ها را رول کنید و انتهای کار، با کمک خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.

    پستو گوجه‌فرنگی را روی مرغ‌ها بمالید و آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بچینید. سپس آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ‌ها پخته شوند. ولی مراقب باشید خیلی خشک نشوند.

    پس از پخت خلال‌های دندان را خارج کنید و سرو کنید.

    برای اینکه پنیر بز طعم سیر و سبزیجات داشته باشد، یک حبه سیر رنده شده را به همراه 1/8 قاشق چایخوری پودر آویشن به پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    سیب زمینی پنیری سرخ شده

    مواد اولیه( برای 20 نفر): سیب زمینی 190 گرم (له شده)

    کره 2 قاشق غذاخوری

    شیر 1/2 فنجان

    گوشت قرمز 3 برش نازک

    پنیر چدار 3/4 فنجان (رنده شده)

    تخم مرغ 1 عدد

    موسیر 2 قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)

    روغن گیاهی 4 فنجان

    آرد سوخاری 1.5 فنجان

    طرز تهیه:

    سیب زمینی له شده را با شیر و کره مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا بپزد.

    سپس از روی حرارت برداشته، اجازه دهید خنک شود.

    گوشت را روی حرارت بگذارید تا با روغن خودش سرخ شود سپس روی حوله کاغذی تمیز کنار بگذارید و بعد خرد کنید.

    در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی پخته، پنیر، تخم مرغ، موسیر و گوشت خرد شده را مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

    سپس با دستتان توپک های کوچک 2.5 سانتیمتری درست کنید در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا آغشته به آرد شوند. بعد در یک بشقاب جدا بچینید تا 15 دقیقه استراحت کند.

    روغن را در یک ماهی تابه بزرگ و عمیق گرم کنید. سپس توپک ها را کم کم اضافه کرده و در روغن کاملا طلایی کنید. سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

    با کمی موسیر خرد شده تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

  • ۱۵:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگرفود

    رولت_سبزیجات_با_کالباس_و_پنیر 

    🌿 مواد لازم: 

    نان ترتیلا یا نان لواش 4 عدد

    پنیر رنده شده 100 گرم

    کالباس 200 گرم

    کنسرو ذرت 1/2 پیمانه

    فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 1/2 پیمانه 

    سیر 2 حبه

    ریحان خرد شده 1/2 لیوان

    شوید خرد شده 1/4 لیوان

    سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

    🌿 طرز تهیه: 

    کالباس را ریز خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس پنیر رنده شده ، سیر رنده شده ، سس مایونز ، شوید و ریحان ساطوری شده، ذرت و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( از هر نوع پنیری که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ).

    نان ترتیلا یا نان لواش را روی سطح کار قرار دهید ، مقداری از مواد سالاد را روی نان بریزید و آرام نان را رول کنید ( دقت کنید مواد سالاد بیش از حد شل نباشد ).

    به همین صورت تمام نان ها را آماده کنید و هر رول را به صورت جداگانه داخل نایلون بسته بندی کنید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( میتوانید بگذارید 1 شب داخل یخچال بماند ).

    پس از استراحت رول را از یخچال خارج کنید و با چاقو به صورت رولت برش بزنید و سرو کنید ( چاقویی که استفاده میکنید باید تیز باشد تا رولت در زمان برش زدن وا نرود ).

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    #پیتزا_توپی

    سیب زمینی متوسط ٣عدد

    فلفل دلمه ای ١عدد

    قارچ ٥عدد

    ژامبون نگینی ریز خرد شده ١پیمانه

    پنیر پیتزا ١پیمانه

    نان باگت خشک شده١عدد

    تخم مرغ ١عدد

    ١ق غ خوری آردسفید

    نمک...فلفل...آویشن به مقدار لازم

    سیب زمینی هارو بزارید تا آبپز بشن....در این بین ژامبون...قارچ...فلفل دلمه ای رو ریز نگینی خرد کنید....سیبها که پخته شد کمی که از دما افتاد رنده درشت کنید....سعی کنید خیلی سرد نشن تا حالت خمیری پیدا کنن....همه ی مواد رو مخلوط کنید....کمی نمک..فلفل..و آویشن اضافه کنید و خوب چنگ بزنید تا منسجم شن....حالا یه مقدار بردارید ..کمی توی دست بازش کنید...با سر انگشتها پنیر پیتزا بردارید و بزارید وسط مواد و یه توپ کوچولو درست کنید.....مطمئن بشید که پنیر ها از توپتون خارج نمیشن....پس این قسمت رو حوصله کنید....وقتی همه ی مواد رو تموم کردید...بزارید تا کمی بمونه....برید سراغ نون باگت....نون رو داخل آسیاب بریزید تا خوووووب آرد بشه....حالا اونا رو توی یه کاسه بریزید، یه ق آرد سفید و یه ق مربا خوری سرخالی آویشن و یه پنسه نمک و فلفل رو اضافه کنید و با قاشق مخلوطشون کنید....تخم مرغ رو هم توی یه کاسه جدا بزارید و با چنگال هم بزنید....روغن رو داخل قابلمه گود(من شیرجوش رو انتخاب میکنم)بزارید تا داغ شه....حالا یه توپ بردارید و اول داخل تخم مرغ وبعد داخل مواد آردی خوب بغلطونید....وبندازیدتوی روغن داغ....

  • ۱۶:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    انواع فینگرفود از نوع مافین

    مافین سبزیجات با مرغ 

    📝مواد لازم:

    1⃣ کاسه کوچک قارچ ریزخرد وسرخ شده

    1⃣ کاسه کوچک سینه مرغ پخته و ریز خرد شده

    1⃣عددهویچ نگینی ریزخرد شده

    1⃣عددکدو سبز نگینی ریزخرد شده

    2⃣ قاشق سوپ خوری شوید ریز خرد شده

    5⃣ قاشق سوپخوری جعفری ریز خرد شده

    1⃣ کاسه کوچک کلم بروکلی آب پز و ریز خرد شده

    1⃣ کاسه کوچک گل کلم ریزآب پز و ریزخرد شده

    4⃣ ساقه پیازچه ریز خرد شده

    1⃣ لیوان نخود فرنگی آب پز شده

    1⃣ عدد فلفل دلمه ای قرمزنگینی ریزخرد شده

    3⃣ عدد تخم مرغ

    4⃣ قاشق غذا خوری خامه  نمک ، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز  پنیرپیتزای رنده شده به مقدارلازم

    #مافین_سبزیجات_با_مرغ

    🍴طرز تهیه:

    فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت ویا 180 درجه  سانتیگراد روشن کنید.درون سینی مافین را کمی با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید.

    تخم مرغ رابا نمک وفلفل به همراه خامه خوب ترکیب کنید.تمام سبزیجات را به این ترکیب اضافه ومخلوط کنید.ترکیب را در قالبهای مافین تقسیم کنید ودرفر به مدت ٢٠ دقیقه ویا تازمانیکه مافین ها پخته وآماده شود.اگر میخواهید سطح مافین طلایی شود .گریل را در آخر روش کرده وگذاشته تا سطح مافین طلایی شود .مواظب باشید نسوزد.

    نوش جان🍳

    فینگرفود های دورهمی

  • leftPublish
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رول خیار

     مواد لازم:

    خیار                       1 عدد بزرگ قلمی

    پنیر                        200 گرم

    فلفل‌دلمه ای (قرمز)   1 عدد کوچک

    شوید                      2 قاشق غذا خوری

    (گردو، زیره و مواد دیگر که دوست داشتید میتوان اضافه کرد.)

     طرز تهیه:

    پنیر رو با قاشق له میکنیم و فلفل دلمه ای رو خیلی ریز میکنیم و با شوید خرد شده مخلوط میکنیم.

    خیار رو ورقه میکنیم مانند تصویر. بعد یک قاشق از مواد رو در ابتداش قرار میدیم و میپیچیم. برای اینکه رول خیار باز نشه به وسیله خلال دندون محکمش میکنیم.

    *نکته* پنیر نباید خیلی شورباشه.

  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    کباب ملکه👇

    موردمصرف : پیش غذا  

    مناسب برای : مهمانی دوستانه  

    مواد لازم :

    بادمجان

    فلفل دلمه

     گوشت چرخ کرده  

    روغن 

     آرد نخودچی

      نمک

      فلفل قرمز 

    زردچوبه 

     مقدار مواد بستگی به خودتان دارد .

    طرز تهیه  :

    سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو و هویج و سیب زمینی و ... که تقریبا یک اندازه و گرد برش خوردند.

    پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. نمک و زرد چوبه و فلفل هم می ریزیم. فلفل دلمه را هم رنده می کنیم و یک کمی آرد نخودچی می ریزیم که باز نشود. مواد را یک ساعتی داخل یخچال می گذاریم.

    بعد از یخچال در می آوریم و به اندازه های خیلی کوچک (که اندازه آن با موادمان هم خونی داشته باشد ) در می آوریم و آن ها را سرخ می کنیم .کاملا باید مغز پخت شوند.

    در یک ظرف دیگر سبزیجاتمان را کمی تفت می دهیم. در حدی پخته شوند که باز نشوند! فقط از خامی در بیایند.  زیر شعله اش کم باشد بهتر است.

    حالا به ترتیب از هر کدام از سبزیجات + کباب روی هم میچینیم. 

    بعد یک خلال دندان فرو می کنیم و تزیین کرده و در ظرف میچینیم .

    نوش جان 

  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    #میگو_زعفرانی_با_نخود_سبز_  

    ae57c4

    📢 با دریافت دوز بالای امگا‌3 می‌توانید افسردگی را درمان کنید‌. میگو هم سر‌شار از امگا‌3 است.  کسانی که گوشت قرمز نمی‌خورند باید از میگو به‌عنوان یک جایگزین مناسب استفاده کنند. کسانی که کم‌خونی ناشی از فقر آهن دارند می‌توانند با خوردن 100‌گرم میگو تا‌حدودی این نیاز را بر‌طرف کنند. ‌کم‌خونی شدید باعث به‌وجود آمدن حالت خستگی و رخوت می‌شود حال اینکه با خوردن میگو می‌توان این رخوت را از بدن دور کرد. 

    📢زعفران هم که از قدیم به‌عنوان یک ماده شادی‌آور شناخته می‌شده. زعفران می‌تواند به از‌بین بردن افسردگی کمک کند و باعث نشاط و سرزندگی شود. همچنین جریان خون را رقیق می‌کند‌ و در تقویت حافظه هم نقش موثری دارد. ویتامین‌B6 موجود در زعفران در تشکیل سلول‌های خونی و آرامش اعصاب هم  موثر است. البته بیماران قلبی بهتر است با مشورت پزشک از زعفران استفاده کنند. اما در‌باره نخود سبز هم می‌توان گفت به‌دلیل داشتن ویتامین‌های خانوادهB مثل1‌B و2‌B و3 B منبع خوبی برای سوخت‌وساز چربی‌ها و البته به دست آوردن انرژی است. نخود سبز آهن هم دارد که به فقر آهن و کم‌خونی کمک می‌کند. ویتامینC موجود در نخودسبز هم می‌تواند جلوی تخریب سلول‌های تولید‌کننده انرژی را ‌به‌وسیله رادیکال‌های آزاد بگیرد.

    مواد لازم

    میگو: 300‌گرم 

    نخود سبز: نصف پیمانه 

    پیاز: یک عدد

    سیر: یک حبه 

    زعفران دم‌شده: یک قاشق غذا‌خوری روغن‌زیتون: یک قاشق غذا‌خوری 

    نمک و فلفل: به اندازه کافی

    طرز تهیه

    1-میگو را برای 5‌دقیقه در آب بجوشانید.

    2-حالا با پیا‌ز و سیر رنده شده تفت دهید.

    3-زعفران، نمک، فلفل و نخود را هم اضافه کنید‌ و بگذارید حدود 10‌دقیقه روی حرارت کم بپزد. بعد از 10دقیقه شام سبک، راحت، مغذی و شادی‌آور شما آماده است

  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    ناگت_مرغ_سبزیجات

    ناگت مرغ یکی از پیش غذاهایی است که طعم آن بسیار عالی است. ولیناگت های مرغحاضری کالری بسیار بالایی دارند و باعث چاق شدن تان می شوند. با دستور زیر می توانیدناگت مرغ رژیمیدرست کنید.

    مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ و سبزیجات رژیمی :

    سینه مرغ پخته : 2 عدد

    کلم بروکلی : 1 لیوان

    هویج : 1 عدد

    تخم مرغ : 1 عدد

    پنیر رنده شده : 2 قاشق غذاخوری

    آرد : به مقدار لازم

    پودر سوخاری: به مقدار لازم

    طرز تهیه ناگت مرغ و سبزیجات رژیمی :

    داخل قابلمه ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپسکلم بروکلیها را داخل آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه که جوشیدکلم بروکلیها را با آب سرد ابکشی کنید.

    کلم بروکلی های جوشیده ،سینه مرغپخته ، هویج خرد شده و پنیر رنده شده را داخل میکسر بریزید و هم بزنید تا به شکل خمیری نرم شود ( میتوانید 2 بار چرخ کنید ) سپس به آن نمک و فلفل بزنید.

    خمیر ناگت را 1 ساعت داخل یخچال بگذارید و استراحت دهید.

    تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید.

    آردسوخاریو آرد سفید را داخل ظرف های جداگانه بریزید ، با دست تکه هایی از مایه ناگت بردارید و به آن شکل دهید سپس ناگت ها را به نوبت در آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید.

    پس از آماده شدن ناگت ها را داخل سینی فر که چرب کرده اید بگذارید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا طلایی شوند سپس همراه باسسو سالاد سرو کنید.

    نکته ها :

    می توانیدناگتها را در روغن هم سرخ کنید.

    می توانید به مایه ناگت 1 تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید تا بافت منسجم تری داشته باشد.

    به جای کلم بروکلی می توانید از قارچ خام استفاده کنید.

  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    نان گیپور تابه ای

    طرز تهیه 

    مواد اولیه : برای 5 نفر

    تخم مرغ 1 عدد

    شیر 1 لیوان

    آرد سفید 1 لیوان

    شکر 1 ق.غ.

    نمک 1 ق.چ.

    مواد رو مخلوط کرده و داخل ظرف خالیه سس کچاب میریزیم و داخل تابه ای که با روغن چربش کردیم قالب میزنیم و صبر میکنیم تا یک طرف نون بپزه بعد نونو برمیگردونیم تا طرف دیگشم خوب بپزه و در اخر از روی تابه بر میداریم و داخلش مواد یا سبزیجات مورد نظرمون رو سرو میکنیم

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    مافین های پنیری خوش طعم 


    مواد لازم:

    پنیرخردشده : یک پیمانه
    تخم مرغ هم زده شده : 4عدد
    آرد : یک پیمانه
    بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
    پنیرچدار رنده شده : نصف پیمانه
    پیازچه خرد شده : 2عدد
    نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
    گوشت مرغ خرد شده به شکل مکعب ریز : 112 گرم
    طرز تهیه مافین پنیری:

    1. پنیر، تخم مرغ، آرد، بکینگ پودر، نمک، مرغ، پنیر چدار و پیازچه را با هم مخلوط کنید و در 12 قالب چرب شده مافین بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.

    2. در صورت تمایل می توانید خوراکی های سالم دیگر را جایگزین مرغ و پنیر در این دستور غذایی کنید.

  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    رولت اسفناج، خوش طعم و مدرن 


    مواد لازم:

    پیاز متوسط نگینی : یک عدد
    اسفناج پخته شده : 2 قاشق غذاخوری
    شوید تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
    نان باگت گرد کوچک برای هر نفر : یک عدد
    تخم مرغ برای هر نفر : یک عدد
    ماست پرچرب : 2 قاشق غذاخوری
    پنیر تبریز خرد شده : 10 گرم
    خامه : یک قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ : یک عدد
    نمک و فلفل : به مقدار لازم
    طرز تهیه:

    1. داخل نان‌ها را خالی کرده کنار می­ گذاریم. پیاز را با کمی روغن تفت داده تا سبک شود، سپس اسفناج پخته شده و شوید را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه کمی تفت خورد با ماست، پنیر، تخم‌مرغ، خامه، نمک و فلفل مخلوط کرده هم می‌زنیم تا مایه کمی صاف و یکدست شود.

    2. زرده تخم مرغ را در ظرفی زده و با فرچه مخصوص روی نان‌ها را به آن آغشته می‌کنیم، سپس تمامی موادی را که با هم مخلوط کرده بودیم درون نانها می‌ریزیم تا کاملاً پر شود.

    3. نان ها را به مدت 15 دقیقه در فر با درجه C160 روی طبقه وسط قرار می‌دهیم. وقتی تخم مرغ و مواد داخلی نان گرفت و کمی سفت شد از فر خارج کرده و سرو می­ کنیم.

    نکته:

    آغشته کردن زرده تخم مرغ به نان، رنگ نان را طلایی تر و براق ترکرده و شکل بهتری به غذا می‌دهد.

  • ۱۳:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    جوجه چینى

    ماءالشعیر بدون طعم: بین نیم تا یک لیوان
    آرد سه صفر: بین یک تا دو لیوان
    سفیده تخم مرغ: سه تا
    بکین پودر
    ادویه ها شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پاپریکا، نمک و کمی زردچوبه (نوک قاشق جوش شیرین)

    فیله به میزان لازم (برای این میزان مواد، مثلا یک کیلو فیله مرغ)

    طرز تهیه:
    اندازه جوجه ها به نظر شما بستگی داره. خیلی از رستوران ها از یه فیله کامل استفاده می کنند. ولی من خودم معمولا حداقل هر فیله رو به سه قسمت تقسیم می کنم. هم به خاطر جای سرخ کردن، و هم به دلیل اینکه کوچکتر که باشه، بیشتر مزه میگیره.
    مثلا اگه قراره این غذا برای شام آماده بشه، من از ساعت سه چهار، فیله ها رو مزه دار میکنم. یعنی فیله ها رو میشوریم و تکه می کنیم و میریزیم توی یه کاسه و ادویه های مورد نظر رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و میذاریم تو یخچال.
    نکته:فیله ها بیشتر از نیم ساعت تو این خمیر نباشند.
    حالا دست به کار میشیم و توی یه ظرف گود، فیله ها رو با روغن فراوون سرخ می کنیم. فیله ها باید تو روغن داغ شناور باشند. با یه قاشق، یه تکه فیله رو با خمیر دورش برمیداریم و تو روغن داغ می ریزیم.
    اگه خمیرتون رو درست از آب درآورده باشین، فیله ها پف می کنند:
    در انتها می تونید پیاز خام حلقه شده رو هم تو این خمیر بندازید و سرخ کنید. یا حتی قارچ. این دیگه به نظر شما بستگی داره.
    می تونید با انواع سس، اونو میل کنید.
    یه ساعت مونده به سرو غذا، میریم سراغ درست کردن خمیر. من بهتون قول میدم یکی دوبار که درست کنید، قلقش دستتون میاد و دیگه همیشه این غذای خوشمزه رو درست می کنید.
    اول توی یه ظرفی همه مواد خشک رو مخلوط می کنیم. آرد رو با همه اون ادویه ها. اگه هیچ ادویه ای نزنید، خمیرتون هیچ مزه ای نمیگیره. ولی طعم تو این غذا خیلی مهمه. اگه خمیر و فیله هاتون رو طعم دار نکنید، سس نمی تونه خیلی بهتون کمک کنه.
    مواد خشک که با هم مخلوط شدند، ماءالشعیر اضافه می کنیم. اندزه ها تقریبیه. شما باید یه خمیر عین ماست چکیده داشته باشید. به طوری که وقتی فیله ها رو بهش اضافه کردید و مثلا یکی از فیله ها رو از تو خمیر درآوردید، به خمیر آغشته باشه. به غلظت ماست چکیده. خمیر که درست شد، میریم سراغ سفیده تخم مرغ. می اندازیم تو غذاساز و یا با همزن اینقدر موویزنیم تا کف کنه و سفت بشه و از ظرف نریزه. بعد به خمیرمون اضافه می کنیم.
    حالا خمیر آماده است. میتونیم فیله ها رو بهش اضافه کنیم.

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    تارت بادنجان و سیر 

     تقریبا در اکثر موارد خمیر تارت برای انواع شیرینی و تارت ها با طعم های مختلف استفاده می شود. اما اینبار می خواهیم از خمیر تارت برای یک غذای ایرانی استفاده کنیم. تارتی که به جای میوه روی آن بادنجان قرار دارد می توند متنوع و هیجان انگیز باشد.
    مواد لازم برای تارت:

    کره سرد 90 گرم
    آرد 130 گرم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    آویشن یک قاشق چایخوری
    پودرسیر یک قاشق چایخوری
    آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا 5 قاشق سوپخوری)

    مواد سیر و بادنجان:

    بادنجان 4 عدد
    پیاز سرخ‌شده 3 قاشق چایخوری
    سیر تازه 2 حبه
    نعناع خشک 1 قاشق چایخوری
    روغن مایع 5 قاشق سوپخوری
    کشک 3 قاشق سوپخوری

    روش تهیه:

    1. کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودرسیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید. سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد. خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالب‌های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.

    2. خمیر را درون فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید. از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛ بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.

    3. بادنجان‌ها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید، کنار بگذارید تا بادنجان آب بیندازد؛ سپس به وسیله دستمال بادنجان‌ها را خشک کنید. 5 قاشق روغن درون سینی فر بریزید. بادنجان‌ها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد طلایی رنگ شود.

    4. در تابه‌ای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید. سپس بادنجان‌ها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بادنجان‌ها بپزند و مزه‌دار شوند. وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا 15 دقیقه آنها را بپزید. در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

    5. به این نکته توجه کنید که آب به اندازه‌ای به بادنجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادنجان‌ها نرم شوند. در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست

    رول گوشت و تخم مرغ؛ پیش غذای شیک و مجلسی 

     یک خانم با سلیقه برای مهمانی اش غذاهای خاص و شیک درست می کند. می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا با گوشت و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم که مهمان ها را به وجد می آورد.

    مواد اولیه:

    گوشت چرخ کرده بدون چربی 700 الی 800 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
    پیاز درشت 1 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    روغن به میزان لازم
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    زنجبیل یک تکه کوچک
    تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
    آب یک و نیم لیوان
    طرز تهیه:

    1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

    2- تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید.

    3- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان