خانه
943K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    فینگرفود

    دیپ_سبزیجات

    ذرت يك فنجان 

    نخود فرنگي يك فنجان 

    هويج نيم پز يك فنجان

    آناناس آب گرفته شده ريز شده دو سوم فنجان

    بروكلي قسمت گلش بسيار ريز خرد شده يك فنجان

    گل كلم بسيار ريز شده قسمت گلش  

    تخم آفتاب گردان كه از شب قبل تو آب خيس كرده باشيد نصف فنجان

    سيب زمينى آب پز شده يك فنجان 

    تمام اينهارو ميريزيد توي كاسه بزرگ

    يك پنير خامه اي كامل و سس مايونز و نمك به دلخواه ميريزيد 

    سس در حدي كه ديپ شمارو سفت كنه و موادتون منسجم باشه

    اين ديپ بخاطر آناناس و تخم آفتابگردون مزه بسيار بسيار لذيذ و مطبوعي رو به عنوان مزه به شما ميده كه از نظر من خارق العاده است.

     

    يادتون نره نمك دزده از كم شروع كنيد كه شورنشه كم نمكي علاج داره ولي شوري اصلا (wink)

    در ظرف زيبا بريزيد 

    وكرفس وفلفل دلمه اي رنگي وهويج رو بلند بلند برش دهيد و در ليوان هاي باريك و بلند بگذاريد 

    یا توی ماکارانی بزرگ بریزید 

    یا روی چیپس بریزید یا توی قیف بذارید .

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رول بادمجان و فیله مرغ

    مواد لازم :

    بادمجان بلند       ۲ عدد

    فیله مرغ              ۸تکه

    پنیر پیتزا             به میزان دلخواه

    نمک،فلفل           به میزان دلخواه

    روش تهیه :

    ۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم .

     ۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود . 

    ۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم .

    ۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم.

    نکته :

    اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست .

    در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی .

    فینگرفود های دورهمی

  • ۲۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    کاناپس_مرغ_و_بادام  🍗

    🌿 مواد لازم:

     

    گوشت مرغ پخته شده چرخ شده  1/2 پیمانه

    خلال بادام بوداده شده 1/2 چرخ شده

    جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری 

    آبلیمو تازه 1 قاشق 

    سس مایونز 2 قاشق

    کنسرو نخود فرنگی (به دلخواه) 

    نان باگت فرانسوی 

    کره  

    نمک 

    فلفل

     

     

    🌿 طرز تهیه:

    فر را روشن کنید و نان های باگت حلقه حلقه شده را روی سینی فر بچینید و  کمی کره روی آنها بمالید و درون فر قرار دهید تا کمی تست شود.

     

    در این هنگام  مرغ، خلال بادام، جعفری خرد شده، آبلیمو و سس مایونز را باهم مخلوط کنید تا خوب باهم یکدست شوند. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. نان های حلقه ای تست شده را بیرون بیاورید و از مواد کاناپه روی آن قرار دهید و سپس در  صورت دلخواه آن را با نخود فرنگی تزئین کنید.

     

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    #رولت_پنجره_اي_يوفكا

    از سري غذاهاي ساده ي فانتزي

    مناسب براي مهماني ها

    مواد لازم :

    گوشت يا مرغ چرخ شده ۳۰۰ گرم 

    پياز داغ بسيار ريز ۲/۳ پيمانه

    خمير يوفكا سايز مربع كوچك

    پنير پيتزا ورقه اى

    كنجد سفيد و مشكى به دلخواه

    زيره سبز یک پنسه

    آويشن يك پنسه

    زردچوبه يك ق م 

    جوز هندي يك قاشق چ 

    رب گوجه دو ق غ

    نمك و فلفل كمى

    طرز تهيه:

    گوشت رو با پياز داغ و تمام ادويه ها و رب گوجه ، خوب سرخ ميكنيد تا آبي نداشته باشه. 

    خمير يوفكا را یکی یکی دربياوريد و تو نايلون باشه چون زود خشك ميشود، مايه گوشت را بند انگشتي بگذاريد تو خمير و لوله كنيد ، ميتوانيد رديف اول را سه يا چهار تا لوله بذاريد و به ترتيب طبقه بعدى يك لوله كمتر و همينطورى تا انتها ؛ دستها را كمي مرطوب کنید تا خمير كمتر خشك شود‌ ، در آخر كل خمير لوله شده رو ميتونيد با سه يا چهار لايه خمير ، مثلثى شكل كاور كنيد و بعد به دلخواه روی آنرا زرده تخم مرغ بماليد و كنجد بپاشید

    يا پنير ورقه اي بگذاريد و آروم بگذاريد تو پيركس يا ماهيتابه اي كه كمي چرب باشه و در داشته باشه . بمدت يك ربع تا بيست دقيقه تو دماي ۲۰۰ درجه طبقه وسط فر قرار دهید . وقتی در آورديد و كمي كه خنك شد آروم با چاقو ‌ورقه ای برش دهید و هر دفعه چاقو را خيس کنيد و در ظرف مخصوص چیده و سرو کنيد. نوش جان.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۲۲:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    قارچ شکم پر

    غذای خیلی راحتیه و خیلی سریع حاضر میشه

    قارچ رو که بهتره سایز بزرگ باشه انتخاب کنید و ساقه قارچ رو ببرید البته همون رو برای داخل خود قارچ استفاده کنید. قارچ رو بشورید و کمی مزه دارید کنید با ابلیمو،روغن زیتون،نمک و فلفل سیاه،بزارید نیم ساعتی تو همین حالت باشه . مواد داخل قارچ رو هر چیزی دوست داشتید انتخاب کنید. میتونید مرغ پخته ،پیاز چه و جعفری و گشنیز و گوجه ریز شده به همراه نمک و فلفل و اویشن استفاده کنید،همه رو با هم قاطی کنید ،و البته بهتره خیلی ریز بشه مواد، بعد داخل قارچ میزاریم ،دوست داشتید روی هر قارچ چنتا پر پنیر پیتزا بزارید،کف ظرف رو کره آب شده بمالید، قارچ رو توش بچینید و بزارید داخل فر که از قبل گرم شده،خیلی سریع حاضر میشه. اگه قارچ تو فر آب انداخت هم ایراد نداره . میتونید در آخر همون آبی که از قارچ در اومده رو با کره کف ظرف هم بزنید و بریزید روی خود قارچ هابه همین راحتی

    فینگرفود های دورهمی

  • leftPublish
  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ‌ رول_سبزیجات 

    طرز تهیه :

    رول سبزیجات:2عدد تخم مرغ رو بانصف لیوان روغن،1 ق چ خمیر مایه فوری و کمی نمک و1/5لیوان شیر مخلوط کرده وبهش آرد اضافه کنید تا وقتی که خمیر بدست نچسبه آن راورز داده وبه مدت2ساعت دردمای محیط قرار دهید روش یک پارچه بکشید تا وقتی که حجمش 2برابر شه.حالا بادمجانها رااز طول برش داده ونیم ساعت تو آب نمک قرار دهید تا تلخیش گرفته شه بعد آبکش کنید وسرخ کنید وهمین طور کدوها وهویج رو سرخشون کنید

    گوشت قرمز رو چرخ کنید وهمراه پیاز وادویه ونمک سرخ کنید.حالا خمیر رو به صورت نوارهای بلند دربیارید وازاین مواد در طول خمیر قرار دهید وروش کمی پنیر موتزارلا بپاشید وآن رارول کنید وداخل فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شه.

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    توپك_مرغ_پنير

    سینه مرغ بی استخوان،پیاز،سیر،پنیر موزارلا رنده شده،نمک،فلفل،پودر آویشن،زردچوبه را درون غذاساز میریزیم و میکسش میکنیم به صورت خمیر سفتی درمیاد از خمیرها به اندازه گردو کوچک بردارید و قلقلی کنید و درون پودر سوخاری معطر بغلتید و در روغن داغ سرخ کنید با حرارت کم ،نوش جان

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    لقمه های شکم پر با گوشت و نخودسبز 

    این لقمه های خوشمزه پختن آنها بسیار ساده و سریع است و چون سیب زمینی و سس دارد سیرکننده است. برای مواد داخل آن نیز حتماً از گوشت کم چربی گاو استفاده کنید.

    مواد لازم

    • 2 عدد سیب زمینی بزرگ (برای پوره سیب زمینی)

    • 220 گرم گوشت گاو چرخ شده

    • 1 قاشق چایخوری ادویه گوشت

    • 1 قاشق غذاخوری کچاپ

    • 1 قاشق چایخوری مخلوط سس سویا و سرکه

    • یک سوم فنجان سبزیجات (نخود سبز، هویج یا ترکیب این دو)

    • 220 گرم خمیر پیتزا

    طرز پخت

    1. فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. 12 قالب مافین را کمی چرب کنید.

    2. سیب زمینی ها را پوست بکنید و به چهار قاچ ببرید، آنها را در آب شور 15 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند.

    3. در حالیکه سیب زمینی ها می پزند، ماهیتابه بزرگی را روش شعله متوسط داغ کنید. سپس روغن زیتون و گوشت را اضافه کنید. سپس ادویه گوشت را بریزید و بگذارید بپزد و گاهی هم بزنید تا اینکه گوشت قهوه ای شود. 

    4. کچاپ، مخلوط سرکه و سس سویا و سبزیجات را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه بپزید. مزه آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بزنید. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

    5. خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید پهن کنید. آن را به شکل مستطیل درآورید و به 12 مستطیل مساوی ببرید. در هر یک از قالب ها یک خمیر مستطیلی بگذارید. 

    6. سیب زمینی ها را بکوبید و پوره کنید و با خامه و نمک و فلفل مزه دار کنید.

    7. در هر قالب روی خمیرها یک تا دو قاشق از مخلوط گوشت بریزید و روی آن یک قاشق پوره سیب زمینی اضافه کنید. حدود 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید بپزد تا طلایی شوند. سپس از فر درآورید و 5 دقیقه صبر کنید تا سرد شوند و سپس آنها را سرو کنید.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۴   ۱۰:۴۳
  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    بروسکتا قارچ (Bruschetta)

    این بروسکتا قارچ تفت داده شده با نمک دریایی و فلفل سیاه و جعفری به عنوان غذای سبک برای 2 نفر و یا پیش غذا برای4 نفر سرو می‌شود. در دستور اصلی از نان چاپاتا استفاده می‌شود که می‌توانید بجای آن از نان تست یا نان باگت استفاده کنید.

    مواد لازم: 

    قارچ ورقه شده

    2 پیمانه

    نان تست

    4 ورقه

    سیر

    1 حبه

    روغن زیتون بکر

    3 قاشق غذاخوری

    جعفری تازه و خردشده

    1 قاشق غذاخوری

    نمک

    ½ قاشق چای‌خوری

    فلفل سیاه

    ¼ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    سیر را پوست کنده و به دو نیم تقسیم کنید.

    1 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با حرارت متوسط در یک تابه گرم کنید.

    قارچ‌ها را اضافه کنید و در روغن به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.

    درحالی‌که قارچ‌ها را تفت می‌دهید برش‌های نان را تست کنید تا هر دو طرف آنها طلایی شود. سپس یکی از دو نیم سیر را روی نان‌ها بمالید روی آنها 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.

    بقیه روغن زیتون را با نمک، فلفل و جعفری خرد شده و قارچ مخلوط کنید.

    روی هر یک از نان‌ها به اندازه مساوی از این مخلوط بریزید. فوراً باید این غذا را سرو کنید. 

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    بروسکتا یا بروشتا نوعی پیش‌ غذای خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است که برای تهیه آن از انواع سبزیجات، ژامبون، حبوبات، پنیر خامه ای، فتا و ... می توان استفاده کرد. طرز تهیه بروسکتا این پیش غذای سبک و اشتها آور را می توانید در ادامه بخوانید.

    طرز تهیه بروسکتا

    مواد لازم :

    گوجه فرنگی : 4 عدد درشت

    روغن زیتون : به مقدار لازم

    ریحان تازه خرد شده : 100 گرم

    جعفری تازه خرد شده : 100 گرم

    پنیر پارمزان یا موتزارلا : 300 گرم

    سیر : 5 حبه

    آویشن : 1 قاشق غذاخوری

    پیازچه : 100 گرم

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    نان تست یا نان باگت کلفت : 10 برش

    طرز تهیه بروسکتا :

    قبل از آماده شدن مواد بروسکتا ، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.

    پیازچه و گوجه‌فرنگی را ریز خرد کرده و داخل یک کاسه متوسط می‌ریزیم.

    روغن زیتون، آویشن، جعفری، ریحان، نمک و فلفل را نیز داخل کاسه ریخته و تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

    اگر از نان باگت استفاده می‌کنیم، آن ها را در اندازه‌هایی به قطر 2 سانتیمتر بصورت اریب برش زده و روی سینی فر می‌چینیم.

    زیر و روی نان ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب می کنیم.

    سیر ها را کاملاً له کرده و روی نان ها می مالیم.

    از مخلوط آماده شده گوجه‌فرنگی روی نان ها ریخته و پنیر پارمزان رنده‌ شده را نیز روی آنها می‌ریزیم.

    سینی فر را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا نان‌ها کمی برشته شوند.

    بروسکتاهای آماده شده را بعد از خارج کردن از فر با چند پره از ریحان تزئین کرده و سرو می کنیم.

    نکته :

    برای تهیه بروسکتا از انواع سبزیجات، ژامبون، حبوبات، پنیر خامه ای، فتا و ... می توان استفاده کرد.

    ریحان اصلی که در این غذا استفاده میشود، ریحان ایتالیایی یا بازیل است که در صورت در دسترس بودن حتماً از این نوع ریحان استفاده نمایید که عطر و بوی بهتری دارد .

  • leftPublish
  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

     اردور و پیش غذا 

    قارچ شکم پر با مرغ و پنیر فتا

    مناسب برای 5 نفر :

    گوشت مرغ : 200 گرم

    پنیر فتا : 75 گرم

    قارچ بزرگ تازه : 10 عدد

    خامه ترش : 4 قاشق غذاخوری

    آرد : یک قاشق غذاخوری

    پنیر موتزارلا خرد شده : نصف لیوان

    جعفری خرد شده: به میزان لازم 

    نمک، فلفل سیاه و سفید :  به میزان لازم

    روغن : به میزان لازم

    یک پیش غذای لذیذ و همه پسند

    مرحله 1

    قارچ به طور کامل بشویید، با استفاده از چاقو کوچک ساقه قارچ را جدا می کنیم . کلاه قارچ ها را در یک ظرف گذاشته و کمی نمک به آنها می زنیم.

    مرحله 2

    مرغ را خیلی ریز خرد کرده و حدود 5 دقیقه تفت میدهیم با یک قاشق روغن روی حرارت کم ، ساقه قارچ ها را هم ریز ریز کردن و به مرغ اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه دوباره قارچ را با مرغ تفت میدهیم.

    مرحله 3

    آرد را با خامه ترش مخلوط می کنیم و به قارچ و مرغ اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پنیر فتا خودش کمی نمک دارد و در ریختن نمک دقت نمایید.

    مرحله 4

    در حالی که مخلوط را از روی حرارت برداشته تا خنک شود ، فر را با 360 فارنهایت روشن می کنیم.

    مرحله 5

    مرغ و مخلوط قارچ را با پنیر فتا خرد شده و جعفری خرد شده را در یک کاسه مخلوط می کنیم و با مخلوط آماده شده داخل قارچ ها را پر می کنیم و روی آنها را با پنیر موتزارلا خرد شده می پوشانیم و به مدت 15-20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    رولت_ژامبون

    فینگر_فود

    این پیش غذا رولت ژامبون رو بچه ها خیلی طرفدارش هستند. این رولت خوشمزه را میتونید با چند نوع ترکیب مواد دیگر هم درست کنید و سر میز برای میهمانیها آماده کنید مخصوصا تولد ها یک پیشنهاد خوبی است. رولت ژامبون یه پیش غذای مجلسی و شکیله.

    میتونید همین نان رولت ژامبون را باپنیر و گردو و سبزی خوردن و یا کره و مار مالاد یک صبحانه خوب ومفیدی را برای عزیزان خود تهیه کنید و سفره های خود را رنگین کنید.

    رولت ژامبون ،(کالباس)

    مواد لازم برای تهیه کرپ یا همون نون رولت

    آرد سه چهارم لیوان

    تخم مرغ 3 عدد

    نمک 1/3 قاشق چایخور

    شیر یا ماست یک لیوان

    مواد میانی رولت

    ژامبون گوشت 6یا 8 ورق

    سس مایونز 2 ق

    جعفری خردشده 3 ق غ خوری

    رولت ژامبون

    طرز تهیه رولت ژامبون یا همون رولت کالباس

    خب حالا تمام مواد کرپ را که شیر و تخم مرغ، نمک و آرد است را در یک کاسه ریخته و هم میزنیم تا صاف و یکدست شود.

    یک تابه مستطیل شکلی بردارید با برس ته ماهیتابه را خیلی کم چرب کرده وروی شعله ملایم گاز قرار دهید سپس مقداری از مواد را کف ماهیتابه ریخته طوری که یک لایه نان رولت درست شود.

    مواد نان در حال پخت

    وقتی آماده شد نان را بر میگدانیم تا اونطرف نان هم بپزد. وقتی نان رولت ما درست شد در سینی که اندازه رولت است گذاشته و در یخچال به مدت 6 یا 7دقیقه میگذاریم تا خنک شود و بعد رولت بعدی را هم به همون روش بالا درست میکنیم.

    سپس بعد از خنک شدن نونها دو قاشق از سس مایونز را روی هر کدام از نانها میریزیم و روی نان می کشیم. کالباس ها را هم روی نانهای سس زده میچینیم.

    سپس خیار شورها را خیلی نازک برش میدهیم و روی کالباسها قرار میدهیم  و بعد جعفری خرد شده را وسط مواد رولت میپاشیم.

    مواد میانی رولت

    بعد رولتمان را خیلی آروم ظریف و محکم رول میکنیم. بعد از رول میتونید همونطور رولت را درسته در یخچال بگذاریم یا اینکه برش بزنید و در ظرف مورد نظرتون بچینید. من همون موفع برش زدم و در ظرف چیدم.

    و درآخر هم در یخچال میگذاریم تا یکی دوساعت بمونه بعد میتونید نوش جان کنید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۲۲   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

     کوکوی چند لایه مجلسی


    موادلازم:
    سیب زمینی متوسط دو عدد آب پز 
    تخم مرغ سه تاچهار عدد
    پیاز داغ نگینی یک فنجان 
    زعفران کمی 
    نمک کمی 

    طرزتهیه:
    سیب زمینی رو رنده کنید وبا تخم مرغ و پیاز داغ ونمک وکمی زعفران و مخلوط کنید و در سینی پهن که زیرش کاغذ روغنی انداختین پهن کنید تو فر بذارید بمدت بیست با درجه صدو هشتاد تا پخت دربیارید.

    موادلازم:
    سبزی کوکو نیم کیلو 
    تخم مرغ سه تا چهار عدد
    گردو آسیاب شده کمی 
    نمک کمی 

    طرزتهیه:
    همرو خوب مخلوط میکنید و باز تو سینی فر بذاریدبمدت یکربع با همون دما مثل بالا تا تخم مرغ پخت بردارید

    موادلازم:
    لوبیا سفید صدو پنجاه گرم 
    تخم مرغ سه تا چهار عدد
    نمک کمی 
    خامه پنجاه گرم 

    طرزتهیه:
    لوبیا سفید رو خوب بپزید و میکس کنید با خامه و تخم خرغ و نمک خوب بزنید و مثل بالا تو فر بپزید.

    موادلازم:
    ژامبون قرمز رنگ دویست گرم 
    تخم مرغ سه تا چهار عدد
    جوز هندی نصف چایخوری
    نمک کمی 

    طرزتهیه:
    ژامبون رو به مربع های کوچک ببرید و با مواد بالا مخلوط کنید و مثل بالا تو سینی فر بپزید 
    حالا مابین چهار کوکو پنیر پیتزا ورقه ای بذارید و کو کوی ژامبون رو رو قرار بدهید و ده دقیقه تو فر بذارید تا پنیر آب بشه 
    دورشو ببرید و به برش های دلخواه ببرید 
    و تزیین کنید

  • ۱۵:۲۷   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    عکس و تصویر پای گوشت چرخ کرده لقمه ای مواد لازم برای۴ نفر سیر (ریز شده) ۱ حبه ...

    پای گوشت چرخ کرده لقمه ای 


    مواد لازم برای۴ نفر

    سیر (ریز شده) ۱ حبه
    برگ آویشن (خشک) ۱ قاشق چای خوری
    نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
    هویج (خرد شده) ۱/۲ فنجان
    پیاز (خرد شده) ۱ فنجان
    گوشت چرخ کرده ۱۸۰ گرم
    نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
    روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
    رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
    آرد ۱ قاشق سوپ خوری
    عصاره گوشت ۳/۴ فنجان
    سس ورستر شایر ۱ قاشق چای خوری
    شکر ۱ قاشق چای خوری
    خمیر پای ۲ عدد
    تخم مرغ ۱ عدد
    آب ۱ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه
    ۱- در یک تابه ی بزرگ روغن زیتون را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. گوشت را اضافه کنید و با نصف قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود و مدام هم بزنید تا گوشت خرد شود. 
    ۲- پیاز ها و هویج را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که نرم شوند بپزید. 
    ۳- آویشن و سیر را اضافه کنید و هم بزنید و 1 دقیقه بپزید. 
    ۴- شعله را روی حرارت نسبتاً کم بیاورید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. 
    ۵- آرد را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید و بپزید. 
    ۶- نخود ها و عصاره ی گوشت را اضافه کنید. 1 دقیقه هم بزنید و بپزید تا عصاره غلیظ شود. 
    ۷- سس ورسستر شایر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. طبق ذائقه نمک اضافه کرده مزه دار کنید. 
    ۸- تابه را از روی شعله بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند و خنک شود. 
    ۹- در این حین فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف سینی شیرینی پزی را با فویل بپوشانید. 
    ۱۰- خمیر پای را روی سطح کار خود پهن کنید. با یک قالب شیرینی بری دایره ای شکل به قطر 10 سانتی متر 8 خمیر دایره ای ببرید. 
    ۱۱- در یک کاسه ی کوچک تخم مرغ ها و آب را با چنگال بزنید تا ترکیب شوند. مقدار کمی از مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی لبه های هر تکه خمیر بمالید. 
    ۱۲- 1 تا2 قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت خنک شده را روی یک نیمه ی هر تکه ی خمیر بگذارید. 
    ۱۳- نیمه ی خالی خمیر را روی قسمت پر شده تا بزنید. پای ها کاملاً پر خواهند بود. لبه های پای را با چنگال فشار دهید تا بسته شود. 
    ۱۴- روی سینی شیرینی پزی قرار دهید سپس کمی مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی آن بمالید. 
    ۱۵- 18 تا 24 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. قبل از سرو کردن 10 دقیقه خنک کنید.

  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    مواد اولیه :
    روغن زیتون یا روغن کنجد برای سرخ کردن
    سیررنده شده - 2 حبه
    قارچ500 گرم
    بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
    آرد یک و نیم فنجان
    پیازمتوسط -رنده شده -1 عدد
    آرد ذرت 1 قاشق سوپ خوری
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    آب یک و نیم فنجان ( یا تخم مرغ : 1 الی 2 عدد )
    ادویه 1/2 قاشق چای خوری
    فلفل 1/8 قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    آرد، آرد ذرت ، بکینگ پودر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید. 
    سپس آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید 
    به مدت 10 دقیقه خمیر را استراحت دهید. 
    سپس سیر و پیاز را اضافه کرده 
    قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود. 
    حالا قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند. 
    روغن را داخل ماهیتابه بزارید داغ شه. 
    قارچ ها را با روغن داغ شده تقریبا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد پخت قارچ ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود
    نکته : 
    میتونین فقط از پودر سوخاری به جای آرد ها استفاده کنید 
    از بکینگ پودر میشه استفاده نکرد 
    هر ادویه ای که دوست داشته باشید میشه استفاده کرد
    نوش جان

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    عکس و تصویر طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده لقمه ای مواد اولیه : برای 4 نفر سیر ...

    طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده لقمه ای
    مواد اولیه :
    برای 4 نفر
    سیر (ریز شده) سیر 1 حبه
    برگ آویشن (خشک) 1 قاشق چایخوری
    نخود فرنگی (یخ زده، یخ زدایی شده) نصف فنجان
    هویج (خرد شده) نصف فنجان
    پیاز (خرد شده) پیاز 1 فنجان
    گوشت چرخ کرده (کم چرب) 180 گرم
    نمک نصف قاشق چایخوری
    روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
    آرد 1 قاشق سوپخوری
    عصاره گوشت 3/4 فنجان
    سس ورسستر شایر 1 قاشق چایخوری
    شکر 1 قاشق چایخوری
    خمیر پای (آماده، یخ زده، طبق دستور نرم شده) 2 عدد
    تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد
    آب 1 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:
    1. در یک تابه ی بزرگ روغن زیتون را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. گوشت را اضافه کنید و با نصف قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود و مدام هم بزنید تا گوشت خرد شود.پیاز ها و هویج را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که نرم شوند بپزید.آویشن و سیر را اضافه کنید و هم بزنید و 1 دقیقه بپزید.
    2. شعله را روی حرارت نسبتاً کم بیاورید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
    آرد را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید و بپزید.
    نخود ها و عصاره ی گوشت را اضافه کنید. 1 دقیقه هم بزنید و بپزید تا عصاره غلیظ شود.سس ورسستر شایر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. طبق ذائقه نمک اضافه کرده مزه دار کنید.تابه را از روی شعله بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند و خنک شود.
    3. در این حین فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف سینی شیرینی پزی را با فویل بپوشانید.
    4. خمیر پای را روی سطح کار خود پهن کنید. با یک قالب شیرینی بری دایره ای شکل به قطر 10 سانتی متر 8 خمیر دایره ای ببرید.
    5. در یک کاسه ی کوچک تخم مرغ ها و آب را با چنگال بزنید تا ترکیب شوند. مقدار کمی از مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی لبه های هر تکه خمیر بمالید.
    1 تا2 قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت خنک شده را روی یک نیمه ی هر تکه ی خمیر بگذارید.نیمه ی خالی خمیر را روی قسمت پر شده تا بزنید. پای ها کاملاً پر خواهند بود. لبه های پای را با چنگال فشار دهید تا بسته شود.روی سینی شیرینی پزی قرار دهید سپس کمی مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی آن بمالید.18 تا 24 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. قبل از سرو کردن 10 دقیقه خنک کنید.

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۵/۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    طرز تهیه پیراشکی حلزونی

    سوسیس و فلفل دلمه ای ها را به صورت کاملاً ریز خرد کنید. قارچ را کاملاً ریز کرده و یک قاشق آبلیمو روی آن بریزید و مخلوط کنید تا آبلیمو به تمام قسمتهای قارچ خرد شده برسد و مانع از تغییر رنگ آن شود.

    مواد لازم برای خمیر : 

     میتونید از پودر خمیر پیراشکی آماده هم استفاده کنید، ولی مسلماً خونگیش یه چیز دیگه است، 

    شیر : 2 لیوان

    روغن مایع  : 1 لیوان

    مایه خمیر فوری : 1 قاشق غذاخوری

    شکر : 1 قاشق مرباخوری

    آرد : به میزان لازم

    نمک : 1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه خمیر :

    شیر، روغن مایع، مایه خمیر، شکر، نمک را مخلوط کنید و کم کم آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که خمیر نرمی به دست آید، خمیر باید از ظرف جمع شده و به دست نچسبد ( میزان آرد بسته به کیفیت و رطوبت آن ممکن است تغییر کند )

    روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

    مواد لازم برای داخل پیراشکی : 

    ( تقریباً از هر نوع سبزی یا ... که در یخچال دارید میتونید استفاده کنید، فقط از سبزیجات آبدار مثل گوجه فرنگی استفاده نکنید! ) پنیر هم برای این پیراشکی مناسب نیست!

    فلفل دلمه ای ( بهتر است از رنگهای مختلف آن استفاده کنید )

    سوسیس

    قارچ

    و...

    طرز تهیه : 

    سوسیس و فلفل دلمه ای ها را به صورت کاملاً ریز خرد کنید. قارچ را کاملاً ریز کرده و یک قاشق آبلیمو روی آن بریزید و مخلوط کنید تا آبلیمو به تمام قسمتهای قارچ خرد شده برسد و مانع از تغییر رنگ آن شود.

    سوسیس خرد شده را با یک قاشق روغن مایع سرخ کنید، بعد از اینکه سرخ شد، قارچ را اضافه کرده و یک دقیقه با حرارت بالا تفت داده و از روی حرارت بردارید.

    گوشت و سبزیجات را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    خمیر را به شکل مستطیل باز کنید.

    کمی کره آب شده را به وسیله برس روی خمیر بمالید.

    مایه پیراشکی را روی سطح خمیر پخش کنید.

    خمیر را از یک طرف شروع به رول کردن نمایید. ( رول نسبتاً قطوری خواهید داشت )

    رول به دست آمده را به وسیله چاقوی اره ای، بدون عقب جلو کردن چاقو برش دهید ( چاقو را روی خمیر بگذارید و بردارید و هنگام بریدن روی خمیر نکشید تا برشهای تمیزتری داشته باشید ) برشها حدوداً به اندازه یک و نیم سانتی متر باشد.

    کف سینی فر را با کره چرب نمایید یا کاغذ روغنی بیاندازید.

    برشهای پیراشکی را با دست بردارید و دور تا دور آن را کمی به سمت داخل بکشید و میان دو کف دست آهسته فشار دهید تا کمی تخت شود و سپس با فاصله در سینی فر بچینید و با برس روی آن ها را زرده تخم مرغ زده شده بمالید.

    سینی فر را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید و 5 دقیقه آخر گریل ( شعله بالایی ) فر را روشن کنید تا روی پیراشکی ها کمی طلایی شود.

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۵/۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    طرز تهیه پیراشکی حلزونی

    سوسیس و فلفل دلمه ای ها را به صورت کاملاً ریز خرد کنید. قارچ را کاملاً ریز کرده و یک قاشق آبلیمو روی آن بریزید و مخلوط کنید تا آبلیمو به تمام قسمتهای قارچ خرد شده برسد و مانع از تغییر رنگ آن شود.

    مواد لازم برای خمیر : 

     میتونید از پودر خمیر پیراشکی آماده هم استفاده کنید، ولی مسلماً خونگیش یه چیز دیگه است، 

    شیر : 2 لیوان

    روغن مایع  : 1 لیوان

    مایه خمیر فوری : 1 قاشق غذاخوری

    شکر : 1 قاشق مرباخوری

    آرد : به میزان لازم

    نمک : 1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه خمیر :

    شیر، روغن مایع، مایه خمیر، شکر، نمک را مخلوط کنید و کم کم آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که خمیر نرمی به دست آید، خمیر باید از ظرف جمع شده و به دست نچسبد ( میزان آرد بسته به کیفیت و رطوبت آن ممکن است تغییر کند )

    روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

    مواد لازم برای داخل پیراشکی : 

    ( تقریباً از هر نوع سبزی یا ... که در یخچال دارید میتونید استفاده کنید، فقط از سبزیجات آبدار مثل گوجه فرنگی استفاده نکنید! ) پنیر هم برای این پیراشکی مناسب نیست!

    فلفل دلمه ای ( بهتر است از رنگهای مختلف آن استفاده کنید )

    سوسیس

    قارچ

    و...

    طرز تهیه : 

    سوسیس و فلفل دلمه ای ها را به صورت کاملاً ریز خرد کنید. قارچ را کاملاً ریز کرده و یک قاشق آبلیمو روی آن بریزید و مخلوط کنید تا آبلیمو به تمام قسمتهای قارچ خرد شده برسد و مانع از تغییر رنگ آن شود.

    سوسیس خرد شده را با یک قاشق روغن مایع سرخ کنید، بعد از اینکه سرخ شد، قارچ را اضافه کرده و یک دقیقه با حرارت بالا تفت داده و از روی حرارت بردارید.

    گوشت و سبزیجات را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    خمیر را به شکل مستطیل باز کنید.

    کمی کره آب شده را به وسیله برس روی خمیر بمالید.

    مایه پیراشکی را روی سطح خمیر پخش کنید.

    خمیر را از یک طرف شروع به رول کردن نمایید. ( رول نسبتاً قطوری خواهید داشت )

    رول به دست آمده را به وسیله چاقوی اره ای، بدون عقب جلو کردن چاقو برش دهید ( چاقو را روی خمیر بگذارید و بردارید و هنگام بریدن روی خمیر نکشید تا برشهای تمیزتری داشته باشید ) برشها حدوداً به اندازه یک و نیم سانتی متر باشد.

    کف سینی فر را با کره چرب نمایید یا کاغذ روغنی بیاندازید.

    برشهای پیراشکی را با دست بردارید و دور تا دور آن را کمی به سمت داخل بکشید و میان دو کف دست آهسته فشار دهید تا کمی تخت شود و سپس با فاصله در سینی فر بچینید و با برس روی آن ها را زرده تخم مرغ زده شده بمالید.

    سینی فر را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید و 5 دقیقه آخر گریل ( شعله بالایی ) فر را روشن کنید تا روی پیراشکی ها کمی طلایی شود.

  • ۱۷:۱۲   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    سینی اردور👇👇

    برای این سینی، از سمت چپ عکس، پنیر رو توپی کردم و توی ریحان خرد شده غلطاندم.

    ردیف دوم، نان تست و تست چیز و گوجه قالب زده، روش هم خیار و هویج توپی.

    ردیف سوم سوسیس رو تفت دادم، دورش یه لایه نون لواش پیچیدم و اونو توی روغن تفت دادم و یه حلقه زیتون روش گذاشتم.

    ردیف بعدی، نان تست و کالباس و تست چیز قالب زده و روش هم با خلال دندون زیتون زدم.

    ردیف آخر هم کالباس سالامی و بین اون یه خیار و با تره گره زدم.

    ****نکات

    *سینی اردور رو معمولا متنوع و در اشکال گوناگون تهیه میکنند.

    هیچ روش و اسلوب خاصی نداره و کاملا به ذوق و هنر و سلیقه شما برمیگرده.

    *اردور به صورت پیش غذا سرو میشه و در واقع در مهمانی های رسمی همیشه اول باید مهمانها رو به سمت میز اردور هدایت کنیم.

  • ۱۷:۱۴   ۱۳۹۵/۲/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست

    پیش غذا گوجه کوچولو👇👇

    برای درست کردن این پیش غذاهای خوشمزه که می توانید آنها را به عنوان اردور کنار غذا هم سرو کنید کار سختی پیش رو ندارید، فقط کافی است درون چند گوجه فرنگی را به کمک چاقو و یک قاشق چای خوری کمی خالی کنید. درون هر کدام یک تکهپنیر سفید کوچک بگذارید و آنها را با یک برگ جعفری تزئین کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان