خانه
944K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    بروسکتا قارچ (Bruschetta)

    این بروسکتا قارچ تفت داده شده با نمک دریایی و فلفل سیاه و جعفری به عنوان غذای سبک برای 2 نفر و یا پیش غذا برای4 نفر سرو می‌شود. در دستور اصلی از نان چاپاتا استفاده می‌شود که می‌توانید بجای آن از نان تست یا نان باگت استفاده کنید.

    مواد لازم: 

    قارچ ورقه شده

    2 پیمانه

    نان تست

    4 ورقه

    سیر

    1 حبه

    روغن زیتون بکر

    3 قاشق غذاخوری

    جعفری تازه و خردشده

    1 قاشق غذاخوری

    نمک

    ½ قاشق چای‌خوری

    فلفل سیاه

    ¼ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    سیر را پوست کنده و به دو نیم تقسیم کنید.

    1 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با حرارت متوسط در یک تابه گرم کنید.

    قارچ‌ها را اضافه کنید و در روغن به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.

    درحالی‌که قارچ‌ها را تفت می‌دهید برش‌های نان را تست کنید تا هر دو طرف آنها طلایی شود. سپس یکی از دو نیم سیر را روی نان‌ها بمالید روی آنها 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.

    بقیه روغن زیتون را با نمک، فلفل و جعفری خرد شده و قارچ مخلوط کنید.

    روی هر یک از نان‌ها به اندازه مساوی از این مخلوط بریزید. فوراً باید این غذا را سرو کنید. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان