خانه
946K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    موادلازم:

    1 - ژامبون 200 گرم

    2 - خیارشور (خرد شده) 8 عدد متوسط

    3 - قارچ (سرخ شده) 1 پیمانه

    4 - پنیر خامه ای 1/2 پیمانه

    5 - جعفری (خرد شده) 1 پیمانه

    6 - تخم مرغ 3 عدد

    7 - نان تست به میزان لازم

    همه مواد به جز تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم .

    قسمت هاى قهوه اى نان هاى تست را جدا، به كمك وردنه نان ها را پهن مى كنيم.

    كف قالب مافين را چرب كرده فر را با دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم مى كنيم.

    نان ها را داخل قالب چيده بعد مقدارى از مواد را داخل نان ها مي ريزيم.

    تخم مرغ ها را در ظرفى شكسته خوب هم مي زنيم بعد روى مواد داخل نان ها مقدارى مي ريزيم.

    و در آخر قالب را به مدت ١٥ دقيقه داخل فر مي گذاريم.

    توجه داشته باشيد ميزان كم و زيادى مواد بسته به سليقه خودتان مي توانيد كم و زياد كنيد و به جاى ژامبون مي توانيد از سينه مرغ پخته استفاده كنيد.

  • ۰۹:۵۴   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    روشنک ا
    کاربر جديد|76 |99 پست
    عالی بود مرسی
  • ۰۹:۵۶   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    موادلازم:

    1 - خمیر ترش 1 قاشق سوپ خوری

    2 - شکر 1 قاشق سوپ خوری

    3 - شیر (یا آب 250 میلی گرم) 1 لیوان

    4 - روغن مایع (یا کره) 100 گرم

    5 - نمک 1/2 قاشق مربا خوری

    6 - تخم مرغ 1 عدد

    7 - سفیده تخم مرغ 1 عدد

    8 - ماست (125 گرم) 1/2 لیوان

    9 - آرد 550 گرم

    10 - گوشت (چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند) 250 گرم

    11 - هویج تازه (پخته شده) 1/2 لیوان

    12 - ذرت (یا نخود فرنگی) 1/2 لیوان

    13 - پنیر موزارلا (Mozzarella) 1/2 لیوان

    14 - پیاز (سرخ شده) 2 قاشق سوپ خوری

    15 - رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری

    16 - ادویه به میزان لازم

    17 - جعفری 1/2 لیوان

    18 - خلال بادام (برای تزئین) به میزان لازم

    19 - زرده تخم مرغ 1 عدد

    1- خمیر ترش و شکر را با هم مخلوط کنید و آب 45 درجه را به آن اضافه کنید . در جای ثابت ودر جای نسبتا گرما اجازه دهید تا به عمل بیایید

    2- روغن ، تخم مرغ ، نمک را با مفتول بزنید تا تخم مرغ از حالت ژله ای در بیاید 

    3- نصف آرد را اضافه کرده و هم بزنید با دست باقی آرد را هم کم ر دهیدکم اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر منسجمی بدست بیاید 

    4- روی سطح کار ارد پاشیده  به تدریج و خمیر را روی آن باز کنید 

    5- خمیر را در ظرفی که گنجایش سه برابر شدن خمیر را داشته باشد قرار دهید  و  روی  خمیر را با روغن مایع یک قاشق چرب کنید و روی آنرا پوشانده و یک ساعت در جای گرم استراحت دهید 

    6- خمیر زمانی قابل قابل استراحت است که حالت کش دار بودن خود را از دست بدهد  

    7- پیاز را تفت دهی با روغن تا طلایی شود . تاه را از روی حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده ادویه ها را اضافه کنید  و تفت دهید و رب را افزوده  تفت داده تا  خامی آن گرفته شود 

    8- تابه را از روی حرارت برداشته و ذرت ، جعفری ، کرده مواد که سرد شد پنیر را اضافه کنید 

    9- فر را روی درجه 180 سانتیگراد قرار دهید یک ربع زودتر روشن کنید 

    10 خمیر را روی سطح ابپاشی شده باز کنید به ضخامت 2 -3 سانت میلی متر و به شکل مربع های 12&12 برش دهید 

    11- مواد گوشتی را وسط قرار دهید دور خمیر را با قلم اب بزنید و روی خمیر را بپوشانید و فشار دهید تا بهم بچسبد 

    12- روی آنرا پارچه انداخته و بیست دقیقه استراحت دهید   (سینی فر را  باید چرب  کنید) 

    13- روی خمیر را تزئین کنید و با زرده تخم مرغ رومال بزنید و داخل سینی چیده و روی ان را  خلال بادام بریزید

    14- داخل فر به مدت بیست دقیقه اجازه دهید تا پخته شود  

    از ارد های که سبوس دارند و مخصوص نان های حجیم است استفاده کنید اگر از تخم مرغ استفاده میکنید به دمای محیط رسیده باشد کره باید به دمای محیط رسیده باشد برای به عمل امدن خمیر دمای آب وافزودن شکر مهم است ، تازه بودن مایع خمیر هم نقش مهمی دارد هر چه تازه تر باشد زودتر به عمل میاد

    برای روی کار می توانید کنجد بپاشید مواد داخلی هم به سلیقه خودتان می تواند باشد میتوانید یک عدد سیر هم استفاده کنید

  • ۰۹:۵۹   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    موادلازم:

    1 - سینه مرغ 1 عدد

    2 - سس سویا 3 قاشق غذا خوری

    3 - عسل 1 قاشق چای خوری

    4 - پودر سوخاری به میزان لازم

    5 - زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری

    6 - سیر (رنده شده) 1 حبه

    7 - تخم مرغ 3 عدد کوچک

    8 - روغن (برای سرخ کردن) به میزان لازم

    9 - نمک به میزان لازم

    10 - فلفل به میزان لازم

    در ظرفی سویا سس ، عسل ، سیر و زنجبیل را مخلوط می کنیم .

    مرغ را از درازی برش داده ( قطر متوسط به نازک ) بمدت 2 الی 3 ساعت در مواد سس خوابانده داخل یخچال قرار می دهیم . درب ظرف را می گذاریم تا یخچال بو نگیرد .

    در این فاصله 2 الی 3 بار مواد را زیر و رو می کنیم .

    تخم مرغ را با همزن دستی یا چنگال هم می زنیم تا از حالت لختگی در آید .

    نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه می کنیم .

    سینه های طعم دار را از یخچال درآورده به حالت حلزونی شکل داده ، خلال دندان می زنیم .

    بعد از خلال زدن ، داخل تخم مرغ های زده شده غلطانده و سپس پودر سوخاری می زنیم .

    بعد از غلطاندن درون پودر در روغن شناور سرخ می کنیم .

    بعد از سرخ شدن می توانیم خلال را در بیاوریم .

    در ظرف مورد نظر  قرار داده ، تزئین کرده ، سرو می کنیم .

    برای اینکه عسل به قاشق نچسبد ، قاشق عسل را به روغن آغشته می کنیم .

    در صورت دلخواه می توانیم به سیخ های چوبی بکشیم . در صورت دلخواه می توانیم از پودر سوخاری تند و یا بصورت مخلوط استفاده کنیم .

  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

  • leftPublish
  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

  • leftPublish
  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    طرز تهیه رول مرغ پنیر و اسفناج


    پیاز و پیازچه رو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم. کمی که طلایی شد سیر رنده شده و بعد هم اسفناج و جعفری خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم. در این مرحله هیچ ادویه ای اضافه نکنید. نمک رو هم چون پنیر داره، نیازی نیست به اسفناج نمک بزنید.

    از روی گاز برمیداریم و میذاریم تا خنک شه. بعد از خنک شدن با پنیر ها مخلوط میکنیم. فیله مرغ رو پهن میکنیم و 2-3 قاشق از اسفناج و پنیر رو روش میریزیم و رول میکنیم.


    در ظرفی تخم مرغ رو با کمی نمک مخلوط میکنیم و با برس، دور تا دور مرغ هارو با به تخم مرغ آغشته میکنیم. حالا پودر سوخاری رو روی مرغها میپاشیم تا دورش رو کامل بگیره. اگه یادتون باشه در مطلب قارچ سوخاری در مورد پودر سوخاری توضیح دایدم. با اسپری روی مرغ ها رو هم کمی روغن میپاشیم. بعد هم میذاریم توی سینی فر چرب شده (یا کاغذ روغنی بذارید) با دمای ملایم حدود نیم ساعت پخته بشه.

    برای سوخاری کردن این رول مرغ میتونید از دستور ناگت مرغ رژیمی هم استفاده کنید.


    این غذا رو هم میتونید به صورت تکه های رول کوچیک به عنوان پیش غذا استفاده کنید و هم میشه در کنار یک سالاد خوشمزه وعده ای کامل و لذیذ رو تهیه کنید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۲۱:۴۵   ۱۳۹۴/۹/۳
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست
    زیباکده
    NE DA : 

    فینگر فود واقعییییی   20

    زیباکده

    ندا جون این واقعا دیگه یه جوریه 64

  • ۲۲:۵۰   ۱۳۹۴/۹/۳
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    سالاد شیرازی

    فینگرفود های دورهمی

  • ۲۲:۵۴   ۱۳۹۴/۹/۳
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    دسر_مکعبی
    موادلازم:
    1 - شیر 6 لیوان
    2 - پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری
    3 - پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
    4 - شکر 1 لیوان
    5 - وانیل 1/8 قاشق چای خوری

    ژلاتین را روی شیرریخته وهم زده و روی شعله کم گذاشته وهم میزنیم تا ژلاتین حل شودولی شیرنجوشد
    شکررابه شیراضافه کرده وهم میزنیم تا کامل حل شود
    وانیل رابه مواداضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم
    موادرانصف کرده وبه نصف موادپودرکاکائورااضافه میکنیم
    ظرف مستطیلی پیرکس رابرداشته ویک لایه ازدسرسفیدراریخته ودریخچال به مدت نیم ساعت قرارمیدیم
    وقتی لایه سفیدمقداری بست یه لایه قهوه ای میریزیم وبه همین ترتیب تاموادمون تموم بشه
    وقتی آخرین لایه روریختیم به مدت دوساعت دریخچال گذاشته تاکاملا خودش روبگیره
    ظرف روبه مدت کم درآب گرم میزاریم ودسررودرآورده وبرش میزنیم

    فینگرفود های دورهمی
  • ۲۲:۵۶   ۱۳۹۴/۹/۳
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست
    ببخشید اگه اینجا دسر گذاشتم خانومای گل
    اخه دیدم راحت و خوشگله گفتم بزارم
  • ۲۲:۵۸   ۱۳۹۴/۹/۳
    avatar
    metalik
    دو ستاره ⋆⋆|5084 |2953 پست

    پنکیک

    دو عدد تخم مرغ /یک لیوان شیر /یک استکان روغن مایع ،یا روغن زیتون یا کره ی ذوب شده /یک لیوان و ١/٣ لیوان آرد /٤ ق س شکر/ کمی نمک/ بیکینگ پودر ١ ق چ/کمی رنده ی جوز هندی
    تمام مواد را میکس کنید
    فقط اول با یک لیوان آرد بزنید ، اگر رقیق بود ، ١/٣ بقیه را اضافه کنید . چون انواع آرد باهم فرق دارد .
    .
    من با گوشتکوب برقی میزنم
    .
    خوب میکس شدن باعث پف کردن و لطیف شدن پنکیک میشه .
    .
    کف ماهیتابه تفلون را چرب کنید و ماهیتابه را داغ کنید و از مایه ، مقداری بردارید .
    .
    در ماهیتابه بریزید و با حرکت دادن ماهیتابه پخش کنید .
    .
    یک طرف آن که پخت ، عین کوکو ، بر گردانید . .
    نوش جان
    پنکیک را با مربا و مارمالاد و عسل وخامه و شکلات صبحانه و انواع سیروپ میشود میل کرد .

    فینگرفود های دورهمی
  • ۰۸:۲۷   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    عاااااااااااااااااالیی
  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    رولت ژامبون(دو رنگ)

    سیب زمینی پخته و شوید و نمک و فلفل و خیلی کم مایونز و درصورت دلخواه خیارشور رنده شده

    فینگر فود

    روی یه برگ ژامبون پهن میکنید و رول میکنید و با خلال نگه میداری.توی یخچال بذارید تا سفت بشه و بعد برش بزنید و تزئین کنید

    فینگر فود

    فینگر فود

    فینگر فود

    فینگر فود

    اگر دو رنگ استفاده کنید خوشگل تر میشهچشمک

    فینگر فود

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان