خانه
944K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۹   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    مینی ساندویچ ژامبون و پنیر

    کناره های نان تست رو برش زدم و گذاشتم کنار برای (بعد میگم برای چی)

    دوتا نان روی هم و دوتا برش ژامبون روی هم و روی همشون یه برش پنیر ورقه ای گودا گذاشتم و همه رو به اندازه پنیر برش زدم(یعنی پنیر شابلونم شد)

    بعد روی نانها کمی مایونز زدم...یه لایه ژامبون،یه لایه پنیر و مجدد یه لایه ژامبون و لایه دوم نون رو گذاشتم

    روشونو سلفون کشیدم گذاشتم توی یخچال

    بعد هرکدومو با چاقوی مخصوص برش نان به دو یا ٤ قسمت تقسیم کردم و با برشهای خیارشور و گوجه مینیاتوری تزئین کردم

    فینگر فود

    فینگر فود

    فینگر فودفینگر فود

  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    لقمه سوسیس و پنیر(کاناپه* سوسیس و پنیر)

    نان های تست رو به دلخواه برش بزنید و کمی توی فر بذارید تا برشته بشه

    روی اونا کره و سس بزنید و یه برش پنیر و روی اون سوسیس های سرخ شده قرار بدید

    موقع سرو ٥ دقیقه توی فر که گریلش روشنه بذارید

    فینگر فود

    فینگر فود

    فینگر فود

     

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    دلمه قارچخوشمزه

    توی قارچها رو آروم خالی کنید

     

    فینگر فود

    و با موادی مثل مواد ماکارونی (ولی خشک تر)پر کنید

    فینگر فود

    روی اون یه برش پنیر و روی پنیر کمی فلفل دلمه(اگر رنگی باشه خوشگل تره)بریزید

    و ١٠ دقیقه توی فر بذارید.میتونی ٥ دقیقه گریل بزنید.فوووووووووق العاده خوشمزس

    فینگر فود

  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    کوفته مرغ

    نصف سینه ی مرغ رو با کمی جعفری و یه قاشق زعفران و یه پیاز کوچک و نمک و فلفل و زنجبیل میکس کنید(چرخکنید)

    فینگر فود

    فینگر فود

    بعد گلوله کنید و در روغن به آرومی سرخ کنید

    من چون یکی از غذاهام مرغ بود بعد از سرخ شدن خلال رو توی هرکدوم فرو بردم و توی سس مرغهام گذاشتم تا کوفته ها نرمتر بشه

    فینگر فود

    فینگر فود

  • ۰۹:۵۴   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    لقمه ی دوپیازه(کاناپه*دو پیازه)

    مدیونید اگر فکر کنید باقیمانده دوپیازه روز قبلمون بوده گذاشتم جلوی

    مهمونامدروغگو

    روی برشهای نان باگت های کوچک (با قیف بدون سر)گذاشتم و یه برش گوجه مینیاتوری روش گذاشتم

    اینم خیلی خوشمزه بود

     فینگر فود

     

    مهمونام از ترکیب این غذاهام کنار غذاهای سنتی خیلی لذت بردند

     

     

    منتظر عکسهای سینی های شما هم هستمچشمک

    فینگر فود

    فینگر فود

    فینگر فود

    *کاناپه یا کاناپ:به لقمه ها(ساندویچ های روباز) گفته میشه که روی برش نان قرار گرفته باشند

     

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۹   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    بیف انگشتی یکی از غذاهای انگشتی(فینگرفود)هست که هم خیلی مورد علاقه بچه هاست و هم میتونه همراه با یه سس یا کرم یه وعده غذای شام خوشکل و با کلاس باشه.خیلی هم راحته.فقط یه کوچولو حوصله لازم داره.

    مواد لازم:

    گوشت فیله گوساله         ۳۰۰گرم

    سویا سس                    ۱/۴ پیمانه

    ابلیمو                         ۲قاشق غذاخوری

    فلفل سیاه یا قرمز

    پودر سیریا پودرپیاز       یک قاشق چایخوری

    روغن زیتون                   مقداری

    زنجبیل تازه یا پودرزنجبیل     ۱/۲ قاشق مرباخوری

    گوشتها رو به قطر یک سانتیمتر بریدم و با بیفتک کوب کوبیدم .البته نه زیاد که بافت گوشت از هم بپاشه.

    تکه های گوشت رو به اندازه ۳ تا ۴ سانتی برش زدم. توی یه ظرف تمام ادویه ها و روغن زیتون و سویا سس و ابلیمو رو باهم مخلوط کردم تکه های گوشت رو توی مواد ریختم و با دست خوووووب مخلوط کردم تا کل گوشتها با مواد اغشته بشه.

    هر تکه گوشت رو مثل دوختن با سوزن سر یه خلال دندون محکم کردم.حتما باید با دقت و حوصله اینکاررو انجام داد.چون در غیر اینصورت موقع خوردن گوشتها از سر خلال دندون جدا میشه و جلوی مهمونها خیط میشیم(:

    خوب حالا این گوشتها رو به مدت دوساعت توی مواد مزه دار کردنش گذاشتم تا بمونه. و رفتم سراغ کرم اسفناج.....

    بعد از دوساعت بیفهای انگشتی روکه حالا حسابی معطر و مزه دار شدند رو توی روغن کم و با حرارت ملایم سرخ کردم .نمک اضافه نکردم چون سویا سس خودش نمک کافی رو داره.در ماهیتابه رو هم نبستم.این خیلی مهمه چون در غیر اینصورت گوشت موقع سرخ شدن اب میندازه و همه مزه و طعمش رو از دست میده.

    و بعد از سرخ شدن روی دستمال اشپزخونه گذاشتم تا روغن اضافیش جذب بشه.

    و همراه با کرم اسفناج فوق العادمون سرو کردیم.ببینید چه خوشگل شدن!!!!

  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    برخی از افراد غذاهای حجیم را دوست دارند و برخی غذاهای کم حجم و نازک. برخی از افراد پنیر اضافی را دوست دارند و برخی دیگر پیتزا سفید. برخی از آنها غذاهای دلمه ای و بسته ای دوست دارند ، و برخی از آنها غذاهایی که در جعبه هایی مانند جعبه پیتزا هستند را دوست دارند. 
    ذائقه ها متفاوت است و البته اکثر مردم نان پیتزا را دوست دارند .
    دستورهای غذایی مختلفی با این نان وجود دارد که اکثر ذائقه ها را راضی می کند. دقت کردید که وقتی پیتزا می خورید لبه کناری نان را جدا می کنید و نمی خورید ، به نظر من تنها دلیل دور انداختن این قسمت به این دلیل است که مواد پیتزا در وسط نان ریخته شده و اطراف نان بی نسیب مانده است. این تنها دلیل قابل قبول برای من است. 
    در این مطلب ما دستور غذایی می دهیم که از خمیر پیتزا تهیه می شود و چرخ پیتزای انگشتی نام دارد. 

    چرخ پیتزا 
    این دستور برای درست کردن 16 تا 20 قطعه است.

    مواد لازم:
    1 قطعه خمیر پیتزا 
    1/3 فنجان سس مارینارا یا هر گونه سس قرمزی که دوست دارید

    1 قاشق غذا خوری آویشن تازه خرد شده

    1 حبه سیر خرد شده

    1 / 2 تا 2 / 3 فنجان پنیر موتزارلای رنده شده

    24-30 برش کالباس پپرونی نازک

    2 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده

    1/2 فنجان آرد ذرت 


    روش تهیه :
     فر را قبل از هر کاری تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
    خمیر پیتزا را روی سطحی صاف پهن کنید.
    سس مارینارا یا سس قرمز را روی خمیر بمالید و آویشن و سیر را روی آن بریزید.
    پنیر موتزارلا را به طور مساوی روی سس بریزید و در پایان های پپرونی ها را به آن اضافه کنید. میزان پپرونی ها بستگی به میل و ذائقه خودتان دارد. 
    پس از پایان کار نوبت رول کردن می رسد، خمیر را با دقت رول کنید.
    خمیر رول شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    پس از 30 دقیقه خمیر را بیرون آورده و به نوارهایی به اندازه 2 و نیم تا 3 سانتی متر برش دهید. 
    هر چرخ (منظور همان رول ها است) را در آرد ذرت بیندازید تا پوشش پیدا کنند . مقداری روغن روی ظرف مورد نظر بریزید تا در فر داغ شود. 
    مقدار کمی از پارمسان را روی هر رول بریزید و در حدود 16-20 دقیقه رول ها را در فر بگذارید یا آنقدر منتظر بمانید که رول ها قهوه ای طلایی رنگ شوند. مواظب باشید که زیر آنها نسوزد.
     5دقيقه اجازه دهید رول ها خنک شوند سس می توانید با سس مارینارا انها را سرو کنید.

    نوش جان

  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    کاپهای رژیمی

    نان تست         به تعداد دلخواه

    سیب زمینی     یک عدد متوسط

    پیاز              یک عدد

    زیتون سیاه حلقه شده

    گوجه فرنگی        یک عدد

    پنیر گودا یا موزارلا یا پنیر صبحانه

    پودر اویشن

    ریحان خرد شده یا پودران

    پودر فلفل قرمز ونمک

    این اصل موادیه توی متن اورجینالش هست.شما میتونید تخم مرغ اب پز یا گوشت مرغ پخته و ریز شده یا حتی ماهی ویا قارچ رو هم داشته باشید.

    خوب؛اول از همه سیب زمینی رو اب پز کنید ومکعبی خرد کنید.گوجه و پیاز رو هم مکعبی ریز کنید.

    لبه های نونهای تست رو ببرید وتوی قالب مافین نونها رو به این شکل جا بدید:

    bread-tartlets1

    با برس کمی روغن روی سطح نان بمالیدووسط نونها یه تکه فویل الومینیومی گلوله شده بزارید تا فرم نون حفظ بشه و برای ۱0تا12دقیق بزارید توی فر یا تستر تا اینطوری گریل بشه.

    bread-tartlets2

    خوب حالا مواد دلخواهتون رو وسط نونها بزارید و با دست یه کوچولو فشار بدید تا محکم سرجاش جا بگیره. کمی پنیر و بعدشم اویشن؛ریحان و پودرفلفل رو روش بپاشید.نمک هم که یادمون نمیره بزنیم.bread-tartlets4

     

    و توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۳-۴ دقیقه بزاریدتا پنیر اب بشه. . بعدش داغ داغ نوش جان کنید.

    quick-bread-tartlets

    پیشنهاد من اینه که اگه خواستید کمی خلاقیت به خرج بدید و مواد جدید اضافه کنید از چیزایی مثل مایه ماکارونی که نون رو نرم میکنه استفاده نکنید.

     

  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    دلمه انگشتی کلم                    

    مواد لازم:

    کلم برگ1 عدد

    برنج       نصف پیمانه

    سبزی دلمه خرد شده    5/1 پیمانه

    سماق نکوبیده  1 پیمانه

    روغن  4 قاشق غذخوری

    نمک، فلفل و زعفران   به مقدار لازم

    آب ولرم  1 لیوان

    طرز تهیه:

    کلم را پس از شستن در قابلمه آبجوش و نمک قرار داده، زیر قابلمه را خاموش کرده و در قابلمه را  تا 15 یا 20 دقیقه می‌گذاریم تا تا کلم نرم شود، سپس کلم را برگ برگ می‌کنیم.

    سماق نکوبیده (اگر از پودر سماق استفاده کردید از نصب این مقدار استفاده کنید) را با آب ولرم مخلوط کرده و در آنرا می‌گذاریم و یک ساعت استراحت می­دهیم، در این فاصله چندین بار با نوک انگشتان سماق‌ها را ماساژ می‌دهیم تا عصاره آن کاملاً در بیاید.

    برنج را با نمک و کمی روغن دم می‌کنیم. برنج را با سبزی دلمه، لپه پخته شده، نمک، فلفل و کمی زعفران مخلوط کرده و در برگهای کلم به صورت استوانه‌ای و کوچک می‌پیچیم و درون قابلمه می‌چینیم. آب سماق را صاف کرده و همراه با روغن روی دلمه‌ها می‌ریزیم. سپس در قابلمه را گذاشته و اجازه می‌دهیم دلمه بپزد.

  • ۱۰:۱۶   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

  • leftPublish
  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    ساندويچ ميني كوكو سبزي

    سوسيس چوبي

  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    چوبهاي پنير و گوجه 

  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    سيني كاناپه

     سینی کاناپه

    مواد لازم برای تهیه 30 عدد كاناپه

     

    نان تست ------------------------------- 15 عدد

     

    پنیر تست ( ورقه ای ) ------------------ 5 ورق

    كالباس --------------------------------- 5 ورق ( با طعم دلخواه )

    --

    پنیر صبحانه ----------------------------- 100 گرم

    سبزی خوردن --------------------------- 100 گرم

    مغز گردو --------------------------------- 70 گرم

    --

    گوشت مرغ پخته ------------------------ 100 گرم

    پیازچه خرد شده ------------------------ 1 استكان

    مخلوط مایونز و خامه -------------------- به مقدار لازم

    نمك و فلفل ------------------------------ به مقدار لازم

    زیتون ، گوجه گیلاسی ، تربچه --------- به دلخواه ( برای تزئین )

      طرز تهیه :

     نان های تست را به صورت مثلثی برش بزنید و كنار بگذارید. (هر برش نان را به دو قسمت تقسیم كنید)

    30 عدد نان مثلثی ( كاناپه ) در اختیارتان قرار میگیرد . كاناپه ها را به سه دسته 10 عدد تقسیم كنید .

    { در این قسمت سه مدل كاناپه را با سه طعم مختلف تهیه خواهیم كرد }

     برای هر قسمت 10 عدد از كاناپه ها را استفاده كنید .

     1 )

    ورقه های كالباس را - كه بهتر است به ارتفاع یك سانتیمتر برش خورده باشند – روی كاناپه ها قرار دهید و به اندازه هر كاناپه برش بزنید و قسمتهای اضافه آن را بچینید و كنار بگذارید .

    پنیر تست را نیز مثل نان تست به صورت مثلثی برش بزنید و روی هركدام از كاناپه ها یك برش پنیر تست قرار دهید . ( میتوانید برای زیبا تر شدن ظاهر كار ، پنیر را مطابق شكل برعكس جهت نان و كالباس روی كاناپه قرار دهید )

     2 )

    سبزی خوردن را بعد از پاك كردن و شستن داخل آبكش بگذارید تا آب آن چیده شود . بعد ساطوری كنید و همراه مغز گردو ریز خرد شده و پنیر صبحانه ریز خرد شده ، كاملا مخلوط كنید . به اندازه از مخلوط روی سطح كاناپه بمالید كه به ارتفاع یك سانتیمتر سطح كاناپه را پوشش دهد . و روی مخلوط را كاملا صاف كنید .

     3 )

    گوشت مرغ پخته را چرخ كنید . مخلوط سس مایونز و خامه را همراه با پیازچه ، مرغ چرخ شده و نمك و فلفل در ظرفی بریزید و هم بزنید تا سس یكدستی حاصل شود .

    از سس آماده روی 10 عدد كاناپه باقیمانده بریزید ( به ارتفاع یك سانتیمتر ) و با پشت قاشق مخلوط را كاملا صاف كنید .

     روی كاناپه ها را به دلخواه با زیتون، گوجه گیلاسی و تربچه حلقه شده یا انواع دیگر سبزیجات تزئین كنید و در ظرف مورد نظر بچینید و داخل یخچال قرار دهید . بهتر است حداقل یك ساعت قبل از سرو، سینی كاناپه را داخل یخچال نگهداری كنید .

     نكته :

    كاناپه نوعی اردور است كه روی برش های انواع نان تهیه میشود . و به صورت سرد یا گرم و با تنوع بسیار زیاد قابل تهیه است .

     بهتر است برای تهیه انواع كاناپه از نان تست تازه استفاده كنید تا هنگام برش دادن نان، خرد نشوند.

     پیشنهاد میكنم از كالباس خشك یا بلغاری برای تهیه انواع اردور استفاده كنید كه بافت ضخیم تری دارند .

     دقت داشته باشید هنگامی كه چند نوع كاناپه تهیه میكنید، ارتفاع كاناپه ها با هم یكی باشد تا ظاهر كار زیبا تر به نظر برسد .

     در صورتیكه طعم پنیر تست خام را دوست ندارید میتوانید بعد از آماده شدن كاناپه های حاوی پنیر، آنها را به مدت 5 دقیقه داخل فر داغ با دمای 200 درجه قرار دهید تا پنیر كمی ذوب شود . و یا با استفاده از دكمه پخت تركیبی + گریل ، آنها را با حداكثر قدرت به مدت 3 دقیقه داخل ماكروفر قرار دهید .

  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    طرز تهیه پیراشکی حلزونی

    سوسیس و فلفل دلمه ای ها را به صورت کاملاً ریز خرد کنید. قارچ را کاملاً ریز کرده و یک قاشق آبلیمو روی آن بریزید و مخلوط کنید تا آبلیمو به تمام قسمتهای قارچ خرد شده برسد و مانع از تغییر رنگ آن شود.
    مواد لازم برای خمیر : 
     میتونید از پودر خمیر پیراشکی آماده هم استفاده کنید، ولی مسلماً خونگیش یه چیز دیگه است، 
    شیر : 2 لیوان
    روغن مایع  : 1 لیوان
    مایه خمیر فوری : 1 قاشق غذاخوری
    شکر : 1 قاشق مرباخوری
    آرد : به میزان لازم
    نمک : 1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه خمیر :
    شیر، روغن مایع، مایه خمیر، شکر، نمک را مخلوط کنید و کم کم آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که خمیر نرمی به دست آید، خمیر باید از ظرف جمع شده و به دست نچسبد ( میزان آرد بسته به کیفیت و رطوبت آن ممکن است تغییر کند )
    روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
    مواد لازم برای داخل پیراشکی : 
    ( تقریباً از هر نوع سبزی یا ... که در یخچال دارید میتونید استفاده کنید، فقط از سبزیجات آبدار مثل گوجه فرنگی استفاده نکنید! ) پنیر هم برای این پیراشکی مناسب نیست!
    فلفل دلمه ای ( بهتر است از رنگهای مختلف آن استفاده کنید )
    سوسیس
    قارچ
    و...

    طرز تهیه : 
    سوسیس و فلفل دلمه ای ها را به صورت کاملاً ریز خرد کنید. قارچ را کاملاً ریز کرده و یک قاشق آبلیمو روی آن بریزید و مخلوط کنید تا آبلیمو به تمام قسمتهای قارچ خرد شده برسد و مانع از تغییر رنگ آن شود.
    سوسیس خرد شده را با یک قاشق روغن مایع سرخ کنید، بعد از اینکه سرخ شد، قارچ را اضافه کرده و یک دقیقه با حرارت بالا تفت داده و از روی حرارت بردارید.
    pr02.jpg (410×212)
    گوشت و سبزیجات را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
    خمیر را به شکل مستطیل باز کنید.
    pr03.jpg (410×230)
    کمی کره آب شده را به وسیله برس روی خمیر بمالید.
    مایه پیراشکی را روی سطح خمیر پخش کنید.
    pr04.jpg (410×230)
    خمیر را از یک طرف شروع به رول کردن نمایید. ( رول نسبتاً قطوری خواهید داشت )
    رول به دست آمده را به وسیله چاقوی اره ای، بدون عقب جلو کردن چاقو برش دهید ( چاقو را روی خمیر بگذارید و بردارید و هنگام بریدن روی خمیر نکشید تا برشهای تمیزتری داشته باشید ) برشها حدوداً به اندازه یک و نیم سانتی متر باشد.
    pr06.jpg (410×230)
    pr07.jpg (410×233)
    کف سینی فر را با کره چرب نمایید یا کاغذ روغنی بیاندازید.
    برشهای پیراشکی را با دست بردارید و دور تا دور آن را کمی به سمت داخل بکشید و میان دو کف دست آهسته فشار دهید تا کمی تخت شود و سپس با فاصله در سینی فر بچینید و با برس روی آن ها را زرده تخم مرغ زده شده بمالید.
    pr08.jpg (410×235)
    سینی فر را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید و 5 دقیقه آخر گریل ( شعله بالایی ) فر را روشن کنید تا روی پیراشکی ها کمی طلایی شود.
    pr09.jpg (410×235)
  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    کاناپه مرغ

    مرغ پخته : یک پیمانه

    سس مایونز : 2 قاشق سوپخوری

    خیار شور ریز خرد شده : 2 قاشق سوپخوری

    جعفری خرد شده : یک قاشق سوپخوری

    کاناپه مرغ و بادام

    مرغ پخته : یک پیمانه

    سس مایونز : 2 قاشق سوپخوری

    کرفس خرد شده : 2 قاشق سوپخوری

    بادام خرد شده : 1/2 پیمانه

    خیار شور رنده شده : 2 قاشق سوپخوری

    کاناپه کوکتل

    کوکتل : 2 عدد

    خیار شور : یک قاشق سوپخوری

    سس کچاپ : یک قاشق سوپخوری

    چیپس خلالی : یک قاشق سوپخوری

    سس مایونز : یک قاشق چایخوری

    سینی کاناپه

    دستور پخت

    -کاناپه‌ها را می‌توانید با نان ساندویچی ، نان تست برش زده یا قالب زده درست کنید.

    -می‌توانید داخل نان را کمی خالی کنید و از مواد هر کاناپ که با هم مخلوط کرده اید داخل یا روی نان‌ها  بگذارید و روی هر کاناپه را متناسب با مواد داخل آن تزیین کنید.

    -برای پذیرایی از میهمانان خود، یک سینی با انواع کاناپه درست کنید. 

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    رومین
    کاربر جديد|53 |76 پست
  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    mah2
    کاربر جديد|31 |68 پست
    عالین
  • ۲۲:۳۹   ۱۳۹۴/۹/۴
    avatar
    رزیتا( رزا)
    کاربر جديد|2 |2 پست

    سلام به همه دوستان من تازه عضو شدم مونا جان آموزشت واقعا عالیه موفق باشی 

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان