خانه
5.57M

كافه گفت وگو ...

  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۳/۸/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست


    کافه ایی با محیطی آرام



    کافه گفت  و گو ...کافه سرایی با محیطی ارام و دوست داشتنی برای همه ما ...!

    در اینجا در کنار هم و باهم صحبت و درد و دل کنید و به هم ارامش بدهید از گذشته گرفته تا حال و اینده برای هم حرف بزنید...

    بگویید از عشق از کینه,نفرت,سرما,خیانت,دوست داشتن,یادبودها و...الان دیگه نزدیکه فصل سرماست توروخدا باهم خوب باشید به هم گرما ببخشید درکنار هم باشید برای هم باشید...



    بفرمایید داخل...!

    اهسته داخل شوید،اینجا همه دنبال آرامش هستن...


    افتتاحیه ی کافه پنج شنبه 22 آبان 1393


  • leftPublish
  • ۱۴:۲۳   ۱۳۹۸/۷/۱۳
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    خاله جون :سلام دوستان خوبید
    من تازه ب جمعتون اومدم
    کسی میدونه لواشک سیب رو تو خونه چجور درست میکنن واز چه مواد و ب چه میزانی باید استفاده کرد
    ممنون میشم کمکم کنید

    سلام خاله چون چطوری؟

    همینطور که در تصاویر بالا مشخصه، من خودم از اساتید به نام لواشک درست کردن هستم 3

    شوخی کردم تازه از دیبا یاد گرفتم و اگه اون بیاد بهتر برات توضیح میده. کلیت درست کردن لواشک ها مثل همه. در مورد سیب فقط نکته ش اینه که میخوای با سیب ترش درست کنی یا شیرین.

    سیبت رو انتخاب میکنی و خوب میشوریشون و از وسط نصفشون میکنی و دمش و دونه هاش رو در میاری.

    بعدش با پوست میذاری توی قابلمه و یک تا یک و نیم لیوان آب بهش اضافه میکنی و میذاری با شعله خیلی ملایم بپزه. اوایلش اگه در قابلمه بسته باشه، بهتر شل میشه. وقتی که حسابی شل شد و دیدی هم میزنی سیب شل هست، بسته به انتخابی که کردی، اگه میخوای لواشکت ترش باشه و با سیب ترش هست، نمک اضافه میکنی و اگه شیرین شکر.

    مثلا برای 2 کیلو سیب، میتونی دو تا قاشق مربا خوری نمک یا شکر اضافه کنی.

    خلاصه نزدیک یک ساعت میذاری خوب بجوشه تا آبش غلیظ بشه و سیب های له شده همه یه دست حالت پوره پیدا کنن. هر یک ربع یه بار همش بزن.

    آخرش از روی گاز برش دار و قبل از اینکه خیلی سرد بشه، از صافی ردش کن. میتونی به کمک دست یا قاشق و ... از صافی ردش کنی. صافی برنج هم خوبه اگه صافی مخصوص نداری.

    بعد اگه دیگه میخوای خیلی شیک بشه، با میکسر یا گوشت کوب برقی حسابی همش بزن که یه دست بشه و باز بذار یک ربع روی شعله ملایم.

    ولی بدون اینکار هم اوکیه. بعد روی یه سینی که مناسب حجم لواشکت باشه سلفون یا کیسه پهن کن و مایه لواشکت رو یه دست روش بریز و پخش کن.

    بذارش تو فضای باز و زیر آفتاب تا خوب آبش بخار بشه و لواشک یه دست خشک بشه. حدودا یک هفته طول میکشه. اما الان که پاییزه اگه یهو بارون زد، مراقب باش بیاریش تو. 

    بعد پشت و روش کن و بذار اونطرفش هم دو روزی توی آفتاب و فضای باز باشه. دیگه لواشک خیلی خوشمزه ت آماده ست 17

    بعضیا یه سری چیزا به لواشک میزنن که سلیقه ایه. من سلیقه م ترشه و خود میوه. دیگه ادویه خاصی دوست ندارم داشته باشه. راستش رو بخوای خودم یه کوچولو فلفل قرمز به لواشک آلوم زدم جوری که تند نباشه اما مزه باحالی گرفته. اینجاش رو دیگه خود دانی.

  • ۱۶:۰۵   ۱۳۹۸/۷/۱۳
    avatar
    خاله جون
    کاربر جديد|44 |73 پست
    بهزاد لابی :
    خاله جون :سلام دوستان خوبید
    من تازه ب جمعتون اومدم
    کسی میدونه لواشک سیب رو تو خونه چجور درست میکنن واز چه مواد و ب چه میزانی باید استفاده کرد
    ممنون میشم کمکم کنید

    سلام خاله چون چطوری؟

    همینطور که در تصاویر بالا مشخصه، من خودم از اساتید به نام لواشک درست کردن هستم 3

    شوخی کردم تازه از دیبا یاد گرفتم و اگه اون بیاد بهتر برات توضیح میده. کلیت درست کردن لواشک ها مثل همه. در مورد سیب فقط نکته ش اینه که میخوای با سیب ترش درست کنی یا شیرین.

    سیبت رو انتخاب میکنی و خوب میشوریشون و از وسط نصفشون میکنی و دمش و دونه هاش رو در میاری.

    بعدش با پوست میذاری توی قابلمه و یک تا یک و نیم لیوان آب بهش اضافه میکنی و میذاری با شعله خیلی ملایم بپزه. اوایلش اگه در قابلمه بسته باشه، بهتر شل میشه. وقتی که حسابی شل شد و دیدی هم میزنی سیب شل هست، بسته به انتخابی که کردی، اگه میخوای لواشکت ترش باشه و با سیب ترش هست، نمک اضافه میکنی و اگه شیرین شکر.

    مثلا برای 2 کیلو سیب، میتونی دو تا قاشق مربا خوری نمک یا شکر اضافه کنی.

    خلاصه نزدیک یک ساعت میذاری خوب بجوشه تا آبش غلیظ بشه و سیب های له شده همه یه دست حالت پوره پیدا کنن. هر یک ربع یه بار همش بزن.

    آخرش از روی گاز برش دار و قبل از اینکه خیلی سرد بشه، از صافی ردش کن. میتونی به کمک دست یا قاشق و ... از صافی ردش کنی. صافی برنج هم خوبه اگه صافی مخصوص نداری.

    بعد اگه دیگه میخوای خیلی شیک بشه، با میکسر یا گوشت کوب برقی حسابی همش بزن که یه دست بشه و باز بذار یک ربع روی شعله ملایم.

    ولی بدون اینکار هم اوکیه. بعد روی یه سینی که مناسب حجم لواشکت باشه سلفون یا کیسه پهن کن و مایه لواشکت رو یه دست روش بریز و پخش کن.

    بذارش تو فضای باز و زیر آفتاب تا خوب آبش بخار بشه و لواشک یه دست خشک بشه. حدودا یک هفته طول میکشه. اما الان که پاییزه اگه یهو بارون زد، مراقب باش بیاریش تو. 

    بعد پشت و روش کن و بذار اونطرفش هم دو روزی توی آفتاب و فضای باز باشه. دیگه لواشک خیلی خوشمزه ت آماده ست 17

    بعضیا یه سری چیزا به لواشک میزنن که سلیقه ایه. من سلیقه م ترشه و خود میوه. دیگه ادویه خاصی دوست ندارم داشته باشه. راستش رو بخوای خودم یه کوچولو فلفل قرمز به لواشک آلوم زدم جوری که تند نباشه اما مزه باحالی گرفته. اینجاش رو دیگه خود دانی.

    سلام ممنون لطف دارید.الحق ک استادید عالی بود لواشکتون مطمئنم مزش هم مثل ظاهرش عالیه دستون درد نکنه.راستش با دیدن لواشک شما منم هوس لواشک کردم😋البته با سیب شیرین میخوام درست کنم ... بازم تشکر از توضیحات کاملتون 🙏🙏🙏

  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۸/۷/۱۴
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    سلام به همه
    چطورین؟ چه خبرا؟
    امروز کیا حاضرن؟
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۸/۷/۱۴
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    خاله جون :سلام ممنون لطف دارید.الحق ک استادید عالی بود لواشکتون مطمئنم مزش هم مثل ظاهرش عالیه دستون درد نکنه.راستش با دیدن لواشک شما منم هوس لواشک کردم😋البته با سیب شیرین میخوام درست کنم ... بازم تشکر از توضیحات کاملتون 🙏🙏🙏

    خواهش میکنم لطف داری 1 باشه پس ببینم چیکار میکنی. باید حتما از مراحل و پایانش عکس بگیری برای ما هم بذاری که لذت ببریم 17

  • ۱۳:۴۴   ۱۳۹۸/۷/۱۴
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست

    سلام روزتون بخیر

  • leftPublish
  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۸/۷/۱۴
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    سلام. چطوری؟
  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۸/۷/۱۴
    avatar
    خاله جون
    کاربر جديد|44 |73 پست
    بهزاد لابی :
    خاله جون :سلام ممنون لطف دارید.الحق ک استادید عالی بود لواشکتون مطمئنم مزش هم مثل ظاهرش عالیه دستون درد نکنه.راستش با دیدن لواشک شما منم هوس لواشک کردم😋البته با سیب شیرین میخوام درست کنم ... بازم تشکر از توضیحات کاملتون 🙏🙏🙏

    خواهش میکنم لطف داری 1 باشه پس ببینم چیکار میکنی. باید حتما از مراحل و پایانش عکس بگیری برای ما هم بذاری که لذت ببریم 17

    سلام عصرتون بخیر خوبید

    راستش مراحل اولیه که گذشت عکس نگرفتم ان شاالله بعد اینکه اماده شد حتما عکسشو میذارم.هرچند ب پای لواشک شما نمیرسه

    البته اگه چیزی ازش بمونه اخه دوتا خواهرزاده دارم عشق لواشکن تا حواسم نیست میرن ناخونک میزنن 😅😅😅

  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    سلام بچه ها
    خوبید؟ چه خبرا؟
    باز غیبت همه داره طولانی میشه. بیاید جمع شید زیر سایه قبله عالم و دست پر مهر ملکه.
  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    خاله جون :

    راستش مراحل اولیه که گذشت عکس نگرفتم ان شاالله بعد اینکه اماده شد حتما عکسشو میذارم.هرچند ب پای لواشک شما نمیرسه

    البته اگه چیزی ازش بمونه اخه دوتا خواهرزاده دارم عشق لواشکن تا حواسم نیست میرن ناخونک میزنن 😅😅😅

    سلام عصرتون بخیر خوبید

    سلام. الان دیگه صبح و ظهرت بخیر. ممنون خوبم. درگیر کار و بار. تو چطوری؟

    نه بابا شکسته نفسی میکنی. خوب حداقل از همینی که پهن کردی تا آماده بشه فعلا یه عکس بگیر بفرست.

    هههه خواهرزاده هات چند سالشونه؟ پسرن یا دختر؟ 

    تو خودت مامان نشدی هنوز؟

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    Dimound
    کاربر فعال|1630 |662 پست
    بچه ها سلاااااام

    روز پاییزیتون بخیر
    اینجا هوا خوب وخنک شده مخصوصا شبا یخ میزنی اونجا ها چطور
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    Dimound
    کاربر فعال|1630 |662 پست

    دانلود آهنگ
  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    سلام دایموند چطوری؟ چه خبرا؟
    اینجا هم خوب نسبت به قبل خیلی خنک شده. شنیدم یه بخش هایی از یزد هم بارون اومده. به شما رسید؟
    البته بیشتر جنوب یزد و کرمان. سیستان هم که سیل.
    اما تهران جز یکی دوتا رگبار یه ربع، نیم ساعته، هنوز بارونی نیومده. فعلا تا 10 روز آینده هم پیش بینی ها میگه خبری نیست اما از هفته بعد هوا 5 درجه خنک میشه که دیگه یعنی حسابی خنک و پاییزی.
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    Dimound
    کاربر فعال|1630 |662 پست
    بهزاد لابی :سلام دایموند چطوری؟ چه خبرا؟
    اینجا هم خوب نسبت به قبل خیلی خنک شده. شنیدم یه بخش هایی از یزد هم بارون اومده. به شما رسید؟
    البته بیشتر جنوب یزد و کرمان. سیستان هم که سیل.
    اما تهران جز یکی دوتا رگبار یه ربع، نیم ساعته، هنوز بارونی نیومده. فعلا تا 10 روز آینده هم پیش بینی ها میگه خبری نیست اما از هفته بعد هوا 5 درجه خنک میشه که دیگه یعنی حسابی خنک و پاییزی.

    سلام خوبم 

    سلامتی تو چطوری 

    آره اینجا پریروز بارون شدید گرفت اونم یه ربع نیم ساعت شد یه رگی بود اومد و رفت ولی یه بوی نم و خاکی راه افتاد که نگوو57

    از اون روز تا حالا هوا خیلی خنک شده، اگه باز دوباره گرم نشه😐

  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    Dimound :

    سلامتی تو چطوری 

    آره اینجا پریروز بارون شدید گرفت اونم یه ربع نیم ساعت شد یه رگی بود اومد و رفت ولی یه بوی نم و خاکی راه افتاد که نگوو57

    از اون روز تا حالا هوا خیلی خنک شده، اگه باز دوباره گرم نشه😐

    سلام خوبم 

    منم خوبم قربونت. چیکارا میکنی؟ اوضاع و احوال؟

    به به، بوی نم بارون روی خاک خیلی باحاله 1

    نه دیگه بعید میدونم خیلی گرمتر بشه. آفتاب پاییز زوری نداره.

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    Dimound
    کاربر فعال|1630 |662 پست
    بهزاد لابی :
    Dimound :

    سلامتی تو چطوری 

    آره اینجا پریروز بارون شدید گرفت اونم یه ربع نیم ساعت شد یه رگی بود اومد و رفت ولی یه بوی نم و خاکی راه افتاد که نگوو57

    از اون روز تا حالا هوا خیلی خنک شده، اگه باز دوباره گرم نشه😐

    سلام خوبم 

    منم خوبم قربونت. چیکارا میکنی؟ اوضاع و احوال؟

    به به، بوی نم بارون روی خاک خیلی باحاله 1

    نه دیگه بعید میدونم خیلی گرمتر بشه. آفتاب پاییز زوری نداره.

    فعلا خونه داری میکنم آشپزی این حرفا، آره همچی خوبه و اروم. یه چن روزی هم نبودم رفته بودم قم تازه برگشتم سر خونه زندگیم33

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    Dimound :فعلا خونه داری میکنم آشپزی این حرفا، آره همچی خوبه و اروم. یه چن روزی هم نبودم رفته بودم قم تازه برگشتم سر خونه زندگیم33

    خوب به سلامتی خیلی هم عالی.

    دلت برای مامان اینا تنگ شده بود؟ بعد رفتی دیدی نه دلم اونوری بیشتر تنگ میشه آره؟ 4

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    Dimound
    کاربر فعال|1630 |662 پست
    بهزاد لابی :
    Dimound :فعلا خونه داری میکنم آشپزی این حرفا، آره همچی خوبه و اروم. یه چن روزی هم نبودم رفته بودم قم تازه برگشتم سر خونه زندگیم33

    خوب به سلامتی خیلی هم عالی.

    دلت برای مامان اینا تنگ شده بود؟ بعد رفتی دیدی نه دلم اونوری بیشتر تنگ میشه آره؟ 4

    خخخخخخخ آره، من این وسط گیر کردم نمیدونم دل کدومارو شاد کنم😁 اینجا میام اونا دلشون تنگ میشه 

    اونجا برم یکی دیگه از دلتنگی دق میکنه  والا موندیم بخدا چیچار کنیم438

  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    عجب ...
    تو که اصلا دلت تنگ نمیشه نه؟؟
  • ۱۵:۰۵   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    Dimound
    کاربر فعال|1630 |662 پست
    واه مگه میشه دلم تنگ نشه
  • ۱۵:۵۱   ۱۳۹۸/۷/۱۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    سلااااام. روز همگی به خیر
    سلام عروس خانوم خودمون. دایموندی جون به نظرم اول زندگی همسر جان رو تنها نذار و هر وقت تونستید دو تایی برید قم. کم کم هم تو و هم خانواده باید عادت کنید و دلتنگیتونو با ویدئو کال و ... برطرف کنی. هم خونه شدنتون خیلی تازه هست به نظرم تنهایی سفر رفتن زوده دخترم.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان