خانه
5.6M

كافه گفت وگو ...

  • ۱۶:۰۵   ۱۳۹۸/۷/۱۳
    avatar
    کاربر جديد|44 |73 پست
    بهزاد لابی :
    خاله جون :سلام دوستان خوبید
    من تازه ب جمعتون اومدم
    کسی میدونه لواشک سیب رو تو خونه چجور درست میکنن واز چه مواد و ب چه میزانی باید استفاده کرد
    ممنون میشم کمکم کنید

    سلام خاله چون چطوری؟

    همینطور که در تصاویر بالا مشخصه، من خودم از اساتید به نام لواشک درست کردن هستم 3

    شوخی کردم تازه از دیبا یاد گرفتم و اگه اون بیاد بهتر برات توضیح میده. کلیت درست کردن لواشک ها مثل همه. در مورد سیب فقط نکته ش اینه که میخوای با سیب ترش درست کنی یا شیرین.

    سیبت رو انتخاب میکنی و خوب میشوریشون و از وسط نصفشون میکنی و دمش و دونه هاش رو در میاری.

    بعدش با پوست میذاری توی قابلمه و یک تا یک و نیم لیوان آب بهش اضافه میکنی و میذاری با شعله خیلی ملایم بپزه. اوایلش اگه در قابلمه بسته باشه، بهتر شل میشه. وقتی که حسابی شل شد و دیدی هم میزنی سیب شل هست، بسته به انتخابی که کردی، اگه میخوای لواشکت ترش باشه و با سیب ترش هست، نمک اضافه میکنی و اگه شیرین شکر.

    مثلا برای 2 کیلو سیب، میتونی دو تا قاشق مربا خوری نمک یا شکر اضافه کنی.

    خلاصه نزدیک یک ساعت میذاری خوب بجوشه تا آبش غلیظ بشه و سیب های له شده همه یه دست حالت پوره پیدا کنن. هر یک ربع یه بار همش بزن.

    آخرش از روی گاز برش دار و قبل از اینکه خیلی سرد بشه، از صافی ردش کن. میتونی به کمک دست یا قاشق و ... از صافی ردش کنی. صافی برنج هم خوبه اگه صافی مخصوص نداری.

    بعد اگه دیگه میخوای خیلی شیک بشه، با میکسر یا گوشت کوب برقی حسابی همش بزن که یه دست بشه و باز بذار یک ربع روی شعله ملایم.

    ولی بدون اینکار هم اوکیه. بعد روی یه سینی که مناسب حجم لواشکت باشه سلفون یا کیسه پهن کن و مایه لواشکت رو یه دست روش بریز و پخش کن.

    بذارش تو فضای باز و زیر آفتاب تا خوب آبش بخار بشه و لواشک یه دست خشک بشه. حدودا یک هفته طول میکشه. اما الان که پاییزه اگه یهو بارون زد، مراقب باش بیاریش تو. 

    بعد پشت و روش کن و بذار اونطرفش هم دو روزی توی آفتاب و فضای باز باشه. دیگه لواشک خیلی خوشمزه ت آماده ست 17

    بعضیا یه سری چیزا به لواشک میزنن که سلیقه ایه. من سلیقه م ترشه و خود میوه. دیگه ادویه خاصی دوست ندارم داشته باشه. راستش رو بخوای خودم یه کوچولو فلفل قرمز به لواشک آلوم زدم جوری که تند نباشه اما مزه باحالی گرفته. اینجاش رو دیگه خود دانی.

    سلام ممنون لطف دارید.الحق ک استادید عالی بود لواشکتون مطمئنم مزش هم مثل ظاهرش عالیه دستون درد نکنه.راستش با دیدن لواشک شما منم هوس لواشک کردم😋البته با سیب شیرین میخوام درست کنم ... بازم تشکر از توضیحات کاملتون 🙏🙏🙏

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان