خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۲۳:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکو_سه_رنگ در پنج لایه

    مواد کوکو سیب زمینی

    سیب زمینی پخته رو آماده میکنید با این تفاوت که توش 1ق غ سرخالی بکینگ پودرمیزنیم. تخم مرغش مقداری باشه که مایع کیک بهمون بده

    . مواد کوکو سبزی:

     سبزي كوكو خرد شده و پياز تخم مرغ زرشک گردو ریز شده کنجد را باهم مخلوط میکنیم. تو همه مایع کوکو هامون روغن مایع میریزیم.

     مواد کوکو گوشت:

    پیاز رنده و گوشت چرخ کرده مقداری پیازچه فلفل دلمه قارچ رنده درشت نمک زردچوبه فلفل 2ق غ ماست و رب گوجه همه به ترتیب سرخ میذاریم کنارخنک بشه بعد تخم مرغ اضافه هم میزنیم. . بعد به ترتیب تو ظرف مورد نظر روغن ریخته داغ که شد از مایع سیب زمینی مقداری ریخته ابتدا روی شعله مستقیم بعد تو فر میذاریم. سطح روش که هنوز زیاد نبسته مایع سبزی میریزیم. تو فر میذاریم. بعد دوباره با همون روش قبلی سیب زمینی خودش رو گرفت مایع گوشتی رو اضافه بعد دوباره که خودشو گرفت مایع سبزی. وقتی کاملا" طلایی شدن از فر درآورده کمی خنک که شد آماده برگردوندن در ظرف سرو و تزیینات میباشد.

    لذت آشپزی

  • ۰۰:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    گوجه_شکم_پر_با_تخم_مرغ

    مواد لازم:

    گوجه فرنگیتخم مرغنمکفلفلروغن زیتون

    طرز تهیه:

    1. سر گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کنید و درون گوجه‌ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم‌های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت آن باقی بماند.

    2. درون گوجه‌ها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه‌ها را کف آن بچینید و درون هر گوجه يك دانه تخم مرغ بشکنید.

    3. سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه‌ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ‌ها بپزند، پس از آماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخم‌ها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

    لذت آشپزی
  • ۰۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مافین کو کو سبزی "

    نيم كيلو سبزى كوكو 

    پنج تا تخم مرغ 

    نوك قاشق چاى خوري فلفل

    ارد 4ق غ

    نمك كم در كوكو سبزي نمك زياد خوب نيست

    گردو و زرشك به دلخواه 

    از هركدوم نصف فنجان

    طرز تهيه 

    سبزي رو برگ هاشو ميگيريد ساقه نداشته باشه ميشوريد

    مهم بايد سبزيتون خوب خشك بشه والا وا ميره و ولو ميشه

    خوب كه خشك شد

    نسبت به سبزي پلو ريزتر خرد ميشه

    در خرد كردن از دستگاه ويا چاقوي تيز استفاده چون با تيغه كند سبزي له ميشه 

    بعدشروع ميكنيد دونه دونه تخم مرغ وارد رو ميزنيد

    مهم

    شايد تخم مرغ كمتر بخواد شايد بيشتر

    دونه دونه بزن مثل ماست بشه نه بيشتر نه كمترخوب بايد هم بزنيد

    اگر خواستيد زرشك بزنيدبعداز شستن خوب خشك كنيدو كمي تو آرد سفيد بغلطونيد

    چون با آرد سبك ميشه ونميره به ته ماهيتابتون بچسبه وبسوزه

    و اگر گردو ونمك وفلفل به دلخواه  در آخرمثل اضافه كردن كيك ميريزيد تو مواد.بعد قالب مافین چرب کرده وکوکو رو توقالب ریخته توی فر گذاشتم ..شما میتونید توی ماهیتابه بریزید سرخ کنید ..

    توجه

    چون در پخت آب سبزي گرفته ميشه بنابراين اكثر كوكو ها شور ميشه پس نمك كمتر بزنيد

    لذت آشپزی

  • ۰۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     پنیر ریکوتا

    موادلازم:برای 1 پیمانه پنیر

    ٣ فنجان شیر پر چرب

       ١/٢فنجان خامه

      1/2 قاشق چای خوری نمک دریا

         1عدد  لیمو ترش درشت آب گرفته

    طرزتهیه:

     شیر، خامه و نمک را در یک قابلمه بریزید وروی حرارت قرارداده تا کمی بجوش بیاید.گرمای شیردر حدود 190 ° F برسد.همین که شروع کرد به جوشیدن و زدن حباب های ریزآب لیمورو اضافه واز روی حرارت بردارید به آرامی  هم زده تا وقتی که شیر بریده و سپس به مدت 5 دقیقه گذاشنه وبعد دریک توری که در آن دستمال قراردارد.شیربریده شده را بریزید.١ ساعت اجازه داده تا آب اضافی آن خارج شود. 

    نکته:

    این پنیر در تهیه غذاهای مختلفی مثل پاستا کاربرد دارد. برای صبحانه روی نان پنیرو کمی روغن زیتون بریزید بعد فلفل سیاه و کمی نمک وبرگ ریحان ریزخرد شده کامل کنید

    لذت آشپزی
  • ۰۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لازانيا به شكل گل سرخ

    لازانیا که همون لازانیاست، فقط چیدمانش قرتیه و یکم هم وقتگیرتر..ولی خوردنش راحتتره به خاطر لقمه ای بودنش

    مواد لازم:

    لازانیا

    سس گوشتی

    پنیر پیتزا

    سس بشامل (سس سفید)

    نمک، فلفل، آویشن

    طرز پخت:

    خب مواد گوشتی (یا غیرگوشتی) مون هر جور که دوست داریم آماده می کنیم..مثل مایه ماکارونی...من پیاز رو توی گوشت رنده می کنم و هم می زنم و درش رو میذارم و وقتی آب انداخت بر میدارم درش رو خیلی کم روغن..نمک، فلفل، رب گوجه می ریزم همراه با اون ادویه داخل بسته لازانیا..قارچ، فلفل دلمه و ... هم می تونین بریزین..من نداشتم

    می ذاریمش کنار وقتی آماده شد..دقت کنین که نباید روغن داشته باشه و چرب بشه..اگه اینجور بود، کجش کنین تا روغن اضافیش بره...توی یه دیگ بزرگ و جادار آب و روغن و نمک با کمی زرچوبه میریزم و میذارم روی گاز تا جوش بیاد...بعد ورقه های خشک لازانیا رو توش میندازم و میذارم تا بازم به جوش بیاد..این زمان روی بسته بندیش نوشته شده..باید کاملا نرم و پخته بشه ولی پاره نشه...بعد آبکش می کنم و میذارم آبش بره 

    حالا بریم سس سفید رو درس تکنیم..مقداری کره (50 گرم) رو توی یه دیگه کوچک می ریزیم و وقتی آب شد 2 قاشق پر آرد سفید توش می ریزیم و تفتش میدیم...حالا یه لیوان شیر گرم رو آروم آروم توش می ریزیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم..نمک و فلفل هم می زنیم ..این سس باید به غلظت ماست شل باشه...اما من کره نمی ریزم..چون با توجه به پنیر پیتزا دیگه خیلی چرب میشه و دوست نداریم..من آرد و شیر رو خوب مخلوط کردم تا حل بشه و گلوله نداشته باشه..بعد نمک و فلفل می زنم و میذارم روی گاز و هم می زنم مرتب تا پخته بشه..تو این مرحله یه تیکه پنیر گودا هم اگه داشته باشم توش میندازم

    خب همه مواد رو همراه با سس کچاپ و پنیر پیتزا رو کنار دستمون میذاریم..فر رو روی 200 درجه روشن می کنیم...ظرف سرو رو کمی چرب می کنیم و دو سوم سس سفید رو توش می ریزیم...ورقه های لازانیا اگه خیلی آبشون بره و خشک بشن چسبناک میشن و کار باهاشون سخته پس اگه زمان زیادی ولشون کردین به امون خدا و اینجوری شد کافیه یه بار آب بریزین روشون و بذارین آبشون بره..نباید خیلی خشک و نه خیلی خیس باشه..خیس بودنش هم دردسری برای پیچیدنش میشه

    خب روی تخته کار یه ورق لازانیا رو میذاریم..بکم سس کچاپ روش می ریزیم و یه قاشق از مایه گوشتی رو روش می ریزیم..کمی هم پنیر ..مثل شکل دیگه!

    حالا از سمت خودمون شروع می کنیم به رول کردن و دقت می کنیم که خوب محکم بپیچیم که مواد داخلش شل و ول نشه و بیرون نریزه... وقتی رولمون آماده شد با چاقو دو نیم می کنیم

    حالا رولها رو چسبیده به هم و از کنار ظرف می چینیم...لازانیای من چون اطرافش پلیسه ایه..از سطح صافش چیدم دیگه..یعنی از محل برش...همه رول ها رو به همین شکل آماده می کنیم و توی ظرف می چینیم..همین کارش زمان بره خیلی

    وقتی همه رولها رو چفت هم چیدیم (این چفت بودن خیلی مهمه ها) بقیه سس رو اطرافشون می ریزیم و بسته به سلیقه مون مقداری پنیر پیتزا هم روشون میریزیم و می فرستیم توی فر

    نیم ساعت تا 40 دقیقه (کم وکم زیادش میکنیم و چک کنین خودتون) توی فر می مونه

    بعد حرارت بالا رو هم میشه روشن کرد تا روش طلایی بشه

    وقتی از فر خارج کردین بذارین از حرارت بیفته بعد ببرین سر سفره

    به راحتی هم سرو میشه و رولهاش جدا میشه... 

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • ۰۸:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لقمه سیب زمینی بسیار عالی و خوشمزه👇👇

    مواد لازم

    ــــــــــــــــــ

    سیب زمینی کوچک 15 عدد

    نخود کنسروی پخته تقریبا 450 گرم

    آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری

    پودر سیر یک چای خوری

    خردل یک قاشق چای خوری

    زرد چوبه بمقدارلازم

    ارده دو قاشق غذاخوری

    آب دو قاشق غذاخوری یا کمی بیشتر برای کرمی شدن آن

    نمک دلخواه

    فلفل سیاه برای مزه بیشتربمقداردلخواه

    طرز تهیه

    سیب زمینی ها را دو نیم کرده در سینی می چینیم بعد روی

    آن نمک و روغن پاشیده میذاریم در فر با حرارت 200 درجه

    سانتیگراد به مدت 40 دقیقه و یا تا وقتی که سیب زمینیها نرم

    شود , بپزد ..سپس داخل آنها را با یک قاشق بیرون میاوریم .

    برای تهیه حمص .. بقیه مواد غذائی به همراه یک سوم فنجان

    سیب زمینی آب پز( داخل سیب زمینی ها ) در میکسر خوب

    چرخ میکنیم تا حُمص کرمی درست شود .

    حُمص را در قیف یا خامه پاش ریخته و داخل سیب زمینی ها

    را با آن پر میکنیم

    برای تزئین روی آنها فلفل پاپریکا قرمز یا سبزی فصل و یا

    شوید ریز شده می ریزیم .

    لذت آشپزی
  • ۱۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک مرغ خوشمزه با ژامبون و ذرت

     

    بنا به گزارش آکاایران : سینه مرغ پخته 2 عدد  .  تخم مرغ 4 عدد  .  نان تست 16 عدد  .  خیار شور 200 گرم

    کنسرو ذرت 1 لیوان  .  هویج 1 عدد  .  جعفری خرد شده 100 گرم  .  سس مایونز 2 لیوان

     ژامبون 250 گرم  .  آبلیمو 1 قاشق  .  نمک 1 قاشق چایخوری  .  فلفل  به میزان دلخواه

     

    طرز تهیه: تخم مرغها را آبپز کنید تا کاملا سفت شوند.

    سینه مرغ را ریش ریش کنید. خیار شور ها را نیز بشوئید و در ظرفی جداگانه ریز ریز خرد و یا رنده کنید. هویج را هم بشوئید و رنده کنید. کنسرو ذرت را آبکشی کنید و با جعفری مخلوط کنید.

    در یک کاسه بزرگ، مرغ ریش شده، تخم مرغ، خیارشور و هویج و مخلوط ذرت و جعفری را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. 1 لیوان سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

    حاشیه نان های تست را با کارد بگیرید. چهار نان تست را در دو ردیف به صورت مربع کنار هم قرار دهید (می توانید حاشیه ها را گرد کنید تا کیک مرغ گرد شود.) و از مواد را روی آن بریزید. لایه را با چند برگ ژامبون بپوشانید و سپس سه لایه بعدی را به همین منوال ادامه دهید.

    پس از اینکه لایه ها تمام شد، با 1 لیوان سس مایونز باقی مانده کیک را بپوشانید و با مواد دلخواه آن را کنید.

    لذت آشپزی
  • ۲۱:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ران_شکم_پر 

    👌مواد لازم برا ران شکم پر

    * ران مرغ درشت به هر تعدادی که لازم دارین.

    * سبزیجات معطر 

    * پیاز داغ

    * الو شهرمیزادی 

    * زعفران ، ادویه مرغ ،پودر سیر ، زیره اسیاب شده، نمک وفلفل

    رب انار ترش

    * یه حبه سیر

    👌ابتدا مواد میانی رو درست میکنیم وداخل ران مرغ قرار میدهیم بعدپیاز داغ وسبزیجات رو تفت میدیم بعد ادویه هارو اضافه میکنیم و بعد رب انار و حسابی باهم تفت میدیم وران مرغ رادر موادمان میگذاریم ومقداری  

    آب روی موادمان میریزیم وروی حرارت میگذاریم تا مرغمان بپزد واب ان به خورد موادمان برود

    لذت آشپزی
  • ۲۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لقمه مکزیکی

    خمیر یوفکا گرد کوچک

    گوشت چرخ کرده

    قارچ

    فلفل دلمه

    جعفری

    پنیر پیتزا

    پیاز داغ

    طرز تهیه

    پیاز داغ درست میکنیم وگوشت چرخ کرد رو بهش اضافه میکنیم کاملا تفت میدیم قارچ رو نگینی میکنیم وبهش اضافه میکنیم وهمینطور فلفل دلمه ای رو.

    بعد کمی سس کچاپ ونمک وفلفل و ادویه بهش اضافه میکنیم.

    بعد خمیر یوفکا رو هر تعداد که دوست دارید

     دو لایه انتخاب کرده لابه لاشو با شیر وکره با فرچه تر کرده گذاشته داخل قالب مافینی و داخلش رو از مواد پر کرده وبعد پنیر پیتزا ریخته کمی آویشن پاچیده وگذاشته داخل فر به مدت 10 دقیقه .

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب دیگی 

    مواد لازم 

    گوشت چرخ کرده 500 گرم 

    پیاز 1عدد

    نمک وفلفل به مقدار لازم 

    روغن یک قاشق 

    طرز تهیه:

    پیاز را با دنده ریز رنده می کنیم و گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم سپس آن را ورز می دهیم.

    گوشت ورز داده شده را در یک ماهیتابه کوچک پهن می کنیم.

    آن را برش داده و روی شعله کم می گذاریم. در ماهیتابه را گذاشته تا کباب خود را بگیرد.

    یک قاشق روغن اضافه می کنیم. در ظرف را می گذاریم تا تا کباب بپزد.

    کباب پخته شده را برمی گردانیم. در ظرف را نمی گذاریم تا آب کباب تبخیر شود و کباب به روغنبیفتد. اکنون شعله را خاموش می کنیم.کباب ماهیتابه آماده می باشد. می توان آن را با گوجه فرنگی، سماق و کمی سس خردل تزئین کرد

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۷:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مرغ بریان خانگی :

    مواد لازم برای مرغ :

    مرغ=1 عدد

    نمک و فلفل=به مقدار لازم

    پودر لیمو عمانی=1 قاشق مرباخوری

    آبلیمو=4 قاشق غذاخوری

    زردچوبه=1 قاشق مرباخوری

    ادویه کاری=کمی

    پیاز رنده شده نرم=2 عدد

    مواد لازم همراه با مرغ:

    سیب زمینی=2 عدد

    پیاز بزرگ=1 عدد

    فلفل سبز=3 عدد

    سیر=2 حبه

    هویج=2 عدد

    طرز تهیه :

    1. در ظرفی نمک و فلفل،پودر لیمو،آبلیمو،زردچوبه،ادویه کاری و پیاز رنده شده نرم را خوب با هم مخلوط کنید سپس از مواد روی مرغ و داخل آن بمالید بطوریکه تمام مرغ به مواد آغشته شود.

    2. سینی فر را با کمی روغن چرب کرده مرغ را در آن بگذارید سپس اطراف مرغ را با سیب زمینی خرد شده،پیاز حلقه شده،هویج حلقه شده،فلفل سبز و سیر خرد شده پر کنید. می توانید به سبزیجات به دلخواه خود کمی ادویه بزنید.

    3. در ظرف را با آلومینیوم پوشانده سپس به مدت 1 شب کامل در یخچال بگذارید تا مواد جذب مرغ شود.

    4. مرغ را به مدت 1 ساعت و نیم با حرارت 220 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا خوب بپزد و روی آن برشته  شود.

    لذت آشپزی
  • ۱۷:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رولت هویج( پیش غذا)

    _  سه عدد تخم مرغ را با یک چهارم ق چ نمک باهمزن برقی خوب بزنید تا غلیظ و روشن شود،،،در ظرفی جداگانه دو عدد هویج نسبتا بزرگ را ریز رنده کنید و با یک عدد پیاز ریز شده و چهار ق س روغن زیتون بی بو روی حرارت قرار دهید و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کاملن تبخیر شده و نرم شوند اما تغییر رنگ ندهند! سرخ نکنید!،،

    ،سپس کنار گذاشته تا کاملن خنک شود،،،،،بعد از خنک شدن با یک ق غ آرد و یک ق چ بیکینگ پودر الک شده مخلوط نمایید،،،سپس این مخلوط را به مایه تخم مرغ اضافه و با دور کند همزن بزنید فقط در حد مخلوط شدن! ،،اکنون دو ق غ آرد را روی مواد الک کرده و دورانی هم بزنید تا ترکیب شوند،،،،سینی سایز کوچک شیرینی پزی را چرب کرده کاغذ بیندازید و روی آن را چرب و آردپاشی کنید ،،مایه را در همه جای آن به طور یکنواخت پخش کرده و در فر گرم دویست درجه به مدت پانزده دقیقه بپزید. @ashpaz1

    ،،،،،،،،،،،،،،،،بعد از پخت بلافاصله یک سینی روی آن قرار داده و اجازه دهید خنک شود،،،،،،،وقتی کامل خنک شد سینی رااز روی آن برداشته بعد از چند دقیقه ازداخل سینی خارج و کاغذ را جدا کنید و روی یک کاغذ تمیز قرار دهید و با آن رول کنید و کنار بگذارید (عین مراحل رولت خامه ای)،،،،،،در ظرفی یک پیمانه ماست چکیده سفت را با دو ق س شیوید خرد شده و کمی نمک و فلفل و یک حبه سیر له شده خوب مخلوط کرده  و بعد از خنک شدن کامل نان رولت روی نان مالیده و به آرامی رول کنید،،،،،چند ساعت داخل یخچال بماند سپس برش دهید.

    لذت آشپزی

  • ۰۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پیازهای حلقه ای سوخاری

    برای 8 نفر 

    مواد لازم :

    آرد 2 لیوان

    ماالشعیر * حدودا 350 گرم

    سفیده تخم مرغ 2 عدد

    روغن مایع 4/1 پیمانه

    پیاز درشت حدااقل 4 عدد

    اندکی نمک

    طرز تهیه :

    در کاسه ایی آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روغن و ماالشعیر را اضافه کنید بهتر است به این خمیر مدت یک ساعت استراخت دهید . حال پیاز ها را اماده کنید انها را به حلقه ایی حدودا یک سانتی برید و با فشار دست حلقه ها را از هم باز کنید بهتره بخش های مرکزی پپاز رو که تبدیل به دایره های کوچک می شوند رو استفاده نکنیم و برای امور دیگری مثل سالاد و غیره استفاده کنید روغن را داغ کنید اگر از سرخ کن استفاده می کند ان را روی دمای 175 درجه تنظیم کنید .

    در کاسه ایی دیگر سفیده ها ی تخم مرغ را حسابی بزنید تا کاملا کف بکنند و از کاسه بیرون نریزند این مخلوط سفیده را با مخلوط اردی مخلوط کنید و خیلی سریع کار کنید

    حلقه های پیاز را درون خمیر قرار دهیم به کمک یک چنگال ان ها را درون روغن بگذارید هر دفعه از تعداد متناسب با ظرف روغن خود استفاده کنید 

    لذت آشپزی
  • ۰۰:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بقچه ی یونانی

    مواد لازم 

    آرد  2 لیوان

    نمک مقداری

    آب ولرم نصف لیوان

    خمیر مایه 1ق غ

    شکر 1 ق چ

    داخل ظرفی آب ولرم و شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته اجازه دهید تا عمل بیاد سپس آرد و نمک را مخلوط کرده خمیر مایه آماده شده را اضافه کنید باید یک خمیر لطیف و خیلی خیلی کم چسبنده داشته‌ باشید سپس خمیر را پوشانده و در جای گرم حدود یک ساعت قرار داده تا حجم آن دو برابر شود

    مواد میانی 

    گوشت چرخ شده

    هویج نگینی

    فلفل دلمه ای نگینی

    پیاز ریز شده

    نمک ادویه زردچوبه پودر پاپریکا

    تمام مواد میانی رو مخلوط کرده به صورت دایره در آورده و سرخ کنید

    مقداری از خمیر را برداشته پهن کرده یکی از کوفته های گوشتی را داخل آن قرار داده و خمیر اطراف آن را جمع کنید ته طرف را چرب کرده و بقچه های آماده را در ظرف بچینید نیم ساعت استراحت دهید سپس رومال کرده و در فر با دمای 180 درجه از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت قرار دهید تا زیر آن طلایی شود سپس گریل 

    این مقدار له من 14 تا بقچه گوشت داد.

    لذت آشپزی

  • ۰۰:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قارچ برگر مخصوص

    مواد مورد نیاز:

     گوشت گوساله چرخ کرده  ۶۰۰ گرم

     پیاز ریز خرد کرده  ۱ عدد کوچک

     قارچ خرد کرده و سرخ شده  ۱۵۰ گرم

     جعفری خرد کرده  ۳ قاشق سوپخوری

     نمک و فلفل به میزان لازم

     رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق چایخوری

     آویشن  ۱ قاشق چایخوری

     پنیر چدار  ۷۰ گرم

     تخم مرغ  ۱ عدد

     پودر نان  نصف پیمانه

    روش تهیه:

    ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، آویشن، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگی بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.

    سپس مایه گوشت را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و با استفاده از کیسه نایلونی هر کدام را به شکل گرد و مسطح در آورید. مقداری قارچ و پنیر را روی هر کدام از برگر ها (گوشت های گرد و صاف شده) قرار دهید و از کناره ها مقداری گوشت را روی پنیر و قارچ بکشید تا پنیر و قارچ میان گوشت قرار بگیرند. (مانند تصویر) کف یک سینی باربیکیو یا گریل را کمی چرب کنید و هر طرف گوشت ها را ۴ تا ۵ دقیقه کباب کنید.

    در صورتی که به این وسایل دسترسی ندارید، می توانید گوشت ها را در یک تابه نچسب سرخ کنید.

    طرز تهیه قارچ سرخ شده:

    ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه ای (اسلایس) برش بزنید

    و در تابه ای با یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق چایخوری آب لیمو سرخ کنید. استفاده از آب لیمو کمک می کند تا رنگ قارچ تیره و سیاه نشود.

    پودر نان را می توانید از خمیر وسط نان باگت تهیه کنید. به این صورت که پس از خارج کردن خمیر وسط نان باگت آن را در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ دقیقه کاملاً خشک کنید و با استفاده از هاون دستی یا آسیاب آن را پودر کرده و مصرف کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۷:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کدوی_شکم_پر_   (رژیمی )

    🔴مواد لازم برای۸ نفر🔴 🍆

    کدو سبز متوسط  ۴ عدد

    روغن زیتون   ۱ قاشق غذا خوری

    پیاز ریز خرد‌شده  ۱ عدد

    فلفل سیاه    به مقدار لازم

    پنیر فتا (سفید)  ۲۲۰ گرم

    گوجه فرنگی خردشده  ۱ پیمانه

    🔴طرز تهیه🔴 🌮

    ۱- فر را با دمای 250 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. کدوها را به صورت طولی به دو قسمت تقسیم کرده و به کمک یک قاشق، داخل آن‌ها را به شکل یک کانال خالی می‌کنیم و گوشت داخل آن را ریز خرد کرده و کنار می‌گذاریم.

    ۲- برش‌های کدو که داخل شکم آن‌ها خالی شده‌است را به مدت 15 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم.

    ۳- در زمانی که کدوها داخل فر هستند، روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا گرم شود.

    ۴- پیاز خردشده را به همراه ½ قاشق چای‌خوری فلفل داخل روغن می‌ریزیم و به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت داده و مخلوط می‌کنیم تا پیازها نرم شوند.

    ۵- کدوهای خرد‌شده (که از داخل شکم کدوها خارج کردیم) را داخل تابه ریخته و باز هم روی حرارت مخلوط کرده و به مدت 8 دقیقه تفت می‌دهیم

    ۶-  سپس تابه را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا خنک شود. پنیر فتا (خرد شده) و گوجه گیلاسی نصف‌شده را اضافه کرده و همه را مخلوط می‌کنیم.

    ۷- کدوهای داخل فر را خارج کرده و با مخلوط پنیر پر می‌کنیم. سپس به مدت 20 دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا روی‌شان طلایی شود.

    🔴سایر نکات🔴 🚦 

    کدوی شکم پر، پیش غذای سالم و گیاهی بسیار لذیذ و مکمل بسیار مناسبی برای انواع غذاهای گوشتی است 

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوفته مرغ

    مواد لازم:

    سینه مرغ یک کیلو 

    پیاز دو عدد

    کره صدگرم 

    تخم مرغ دو الی سه عدد

    زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری

    آبلیمو نصف استکان کوچک

    پودر سوخاری به میزان دلخواه

    پیاز داغ سه قاشق سوپ خوری

    زرشک نصف فنجان

    رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل به میزان دلخواه

    طرزتهیه :

    سینه مرغ را دوبار چرخ کرده با پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و کره و پودر سوخاری وتخم مرغ مخلوط کنید . حسابی مالش دهید تا حالت چسبندگی نداشته باشد . رب گوجه را با روغن تفت داده و با نصف لیوان آب و زعفران آب کرده مخلوط میکنیم و میگذاریم تا جوش بیاید .

    سپس مخلوط کوفته را به پنج یا شش قسمت جداکرده و هر قسمت را با دست فرم میدهیم . وسط کوفته ها را گود کرده و با زرشک و پیاز داغ پر میکنیم . بعد دوباره به صورت کوفته در آورده و در آبی که با رب گوجه در حال جوش ملایم است قرار میدهیم تا آماده شود . 

    این کوفته باید کم آب باشد در انتهای پخت مقداری رب گوجه و آب لیمو اضافه میکنیم . این کوفته ها را میتوان قبل ازقرار دادن در آب سرخ کرد و سپس در مخلوط آب و رب گوجه پخت .

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کروکت برنج 

    برنج پخته یک بشقاب پر 

    نمک فلفل زرد چوبه به میزان 

    تخم مرغ 2عدد

    مواد ماکرونی به میزان 

    مواد ماکارونی شامل (پیاز گوشت دلمه قارچ سویا رب گوجه نمک فلفل همه روسرخ میکنیم )

     برنج دم کشیده شده رو اسیاب میکنیم وتخم مرغ ها رو اضاف کرده نمک فلفل به میزان خوب مواد رو ورز میدیم .بعد به اندازه توپ کوچک بر میداریم داخلش مواد ماکارونی میزاریم وبعد میبندیمش .

    کنار دستتون پیاله اب باشه تا برنج بدستتون نچسبه .

    میتونید توش پنیر پیتزا هم بریزید .

    وبعد در روغن همه اطرافشو سرخ میکنیم .

    این مواد برای 3 نفر کافی هستش .هم بانون میشه خورد وهم به تنهایی.

    لذت آشپزی
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان‌های کاسه ای با تارت گوجه‌ فرنگی

    اگر تا به حال نان های کاسه ای ندیده اید، نان تارت گوجه فرنگی یکی از آنهاست. این نان با شکل منحصر به فردش، بسیار پر طرفدار است. داخل این نان را با انواع ماست و یا مواد دیگر می توانید پر کنید.
    مواد لازم

    2 پیمانه آرد
    1 ق س سرکه
    2 ق س روغن
    2 /1 ق چ نمک
    3 /1 پیمانه آب گرم
    2 /1 1 ق س رب گوجه‌فرنگی غلیظ

    طرز تهیه:

    1. رب گوجه‌فرنگی را با یک قاشق روغن در تابه تفت دهید. سرکه، باقی روغن، نمک و رب تفت داده شده را باهم مخلوط کنید. بهتر است از سرکه سیب استفاده کنید.

    2. آرد را در غذا ساز بریزید. ترکیب سرکه و رب را به آن اضافه کنید. حالا یک لیوان آب گرم را اضافه کنید. مواد باید به شکل خمیر درآید. اگر خمیر در یکجا جمع نشد و حالت خمیری نگرفت، در حین چرخیدن، به آن آب اضافه کنید تا درنهایت یک جا جمع شود. اگر در کاسه این خمیر را درست می‌کنید، آن‌قدر خمیر را ورز بدهید تا به شکل توپی دربیاید.

    3. در هر دو صورت بعد از آماده شدن خمیر حدود 5 تا 10 دقیقه آن را ورز دهید تا خمیری با بافت یکنواخت به دست بیاورید. خمیر یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید. سپس با وردنه روی سطح آرد پاشی شده خیلی نازک باز کنید و حدود ده سانت در ده سانت برش زده و درون قالب‌های مخصوص کیک یزدی بگذارید.

    4. برای اینکه لبه کار تمیز بیرون بیاید. یک قالب دیگر را روی خمیر فشار دهید و خمیر را مابین دو قالب بگذارید، اطراف خمیر را به لبه تیز قالب فشار دهید و اطراف اضافی آن را جدا کنید. در پایان قالب رویی را به آهستگی از روی خمیر بردارید. بعد از آماده شدن خمیر ها, آنها را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 دقیقه بپزید و داخل آنها را با مواد دلخواه پر کنید.

  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نودل تایلندی با پنیر

    مواد لازم:

    نودل : ٢بسته پخته شده
    گوجه‌فرنگی : ٤ عدد
    سس‌سیر و فلفل: نصف لیوان
    سیر: دو حبه
    فلفل دلمه‌ای سبز: یك عدد
    پنیر كبابی : به میزان لازم
    ادویه مخصوص پیتزا : به میزان لازم
    تای سس و پیازچه : برای تزیین

    روش تهیه:

    1. ابتدا نودل را ١٠ دقیقه در آب جوش قرار داده و خارج می‌كنیم. گوجه‌فرنگی‌ها را همراه فلفل دلمه‌ای خلالی و سیر در كمی روغن سرخ كرده و اجازه می‌دهیم تا آب مواد كشیده شود.

    2. حالا سس و ادویه را اضافه می‌كنیم و روی حرارت، نودل را نیز با مواد مخلوط می‌كنیم و در نهایت دوطرف پنیر كبابی را داخل كمی روغن سرخ می‌كنیم.

    3. نودل را داخل ظرف مورد نظر كشیده و روی آن را با پنیر سرخ شده، تای سس و پیازچه تزیین می‌كنیم.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان