خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ساندویچ گیپور 

    یه دونه تخم مرغ و با یه لیوان شیر و یه لیوان ارد مخلوط میکنیم

    داخل یه نایلون که سرشوکمی برش دادیم میریزیم یا قیف قنادی بعد داخل یه ماهیتابه بصورت طرح دار میریزیم بعد برش میگردونیم تا طرف دیگشم بپزه بعد از ماهیتابه خارج کرده با مواد دلخواه پرمیکنیم

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ميگوي كبابي با سس پستو 

    خيلي خوشمزه و شيك،پيشنهاد ميكنم امتحانش كنيد.

    طرز تهيه: 

    ميگوها رو پاك كنيد و بشوريد .در يك كاسه ميگو+سس پستو در حدي كه تمام ميگوها سسي بشن+دو ق آبليمو

    ميگو بايد حداقل نيم ساعت توي سس باشه ولي اگه وقت داريد از شب قبل توي سس بزاريدشون.

    ميگوها رو به سيخ چوبي بكشيد و در تابه داغ هر طرفشو سه دقيقه گريل كنيد.نيازي به روغن نيست.

    ميتونيد اين ميگوها رو روي ذغال با آتيش ملايم كباب كنيد كه البته بايد از سيخ فلزي استفاده كنيد.

    سس پستو اصالتا یک سس ایتالیاییه که توی کل دنیا خیلی پرطرفداره. امروز این سس رو بهتون آموزش میدم

    مواد لازم:برگ ریحان سبز دو لیوان،روغن زیتون یک سوم لیوان(اگه احساس کردید سس سفته سه قاشق دیگه اضافه کنید) ،پنیر پارمزان رنده شده نصف لیوان،سیر درشت سه حبه،نمک و فلفل سیاه،گردو یا بادام یا بادام زمینی یا بادام هندی یک سوم لیوان(اصل پستو با دانه ی کاج درست میشه که میتونید با مغزهای دیگه جایگزین کنید) 

    طرز تهیه:اگه بجای دانه ی کاج از گردو یا مغزهای دیگه استفاده میکنید،چون درشت و کمی سفت تر هستن،اول توی مخلوط کن یا بلندر بریزیدشون تا خورد بشن،بعد بقیه مواد سس رو اضافه و خوب مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست بیاد. 

    طعم تند سیر در کنار ریحان و پارمزان ،بسیار جذاب و خوشمزه ست. 

    سس پستوی فرانسوی هم داریم که در اون از مغزها استفاده نمیشه و کمی جعفری هم داره ولی حتما نوع ایتالیاییشو امتحان کنید 

    لذت آشپزی
  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کتلت موزاییک مرغ وسبزیجات

    این کتلت خوشمزه، با هر برش رنگهای  زیبای سبزیجات را به شما هدیه میکند و با ترکیب رنگی زیبای خود، تازگی و شادابی به سفره تان می بخشد

    مواد لازم:

    گوشتِ مرغِ خام چرخ شده / 500 گرم,, فقط ازسینه

    پیاز / 1 عدد

    تخم مرغ / 1 عدد کوچک

    ذرت / 1/3 لیوان (قابل افزایش و کاهش)

    هویج / 1 عدد کوچک

    نخود فرنگی تازه یا فریزری / 1/3 لیوان

    فلفل دلمه ای های رنگی / کمی، اختیاری

    نشاسته گندم (پودر) / 1.5 ق غ (میتوانید از آرد سیب زمینی یا نشاسته ذرت یا آرد گندم نیز استفاده کنید)

    نمک و ادویه های دلخواه

    طرز تهیه:

    هویج را نگینی ریز خرد کرده و مانند نخود فرنگی بلنچ کنید.

    مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده (میتونید پیاز رو هم ریز و نگینی خرد کنید)، هویج و ذرت و نخود فرنگی ، فلفل دلمه ای ها ، نمک و ادویه جات ، نشاسته و تخم مرغ مخلوط کرده و در صورت علاقه سیر یا پودر سیر هم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.

    دستتون رو مرطوب میکنید و به شکل کتلت دو طرفش رو توی روغن سرخ میکنید، اگه که نازک میکنید میتونید بعد از سرخ شدن میل بفرمایید.

    که خب هدف ما دیدن برشش هست پس بهتره ضخیم تر یا ارتفاع دار بگیریمشون و توی سس مورد علاقه مون برای مدتی بپزیم.  اکثرا تو سس بشامل و یا سس قارچ میپزن اینجا هم همینطور، که بتونید موزاییک بودنش رو ببینید.

    هرچند که هر برش متفاوت از برشِ دیگه ست و زیبا و خوش طعم.

    لذت آشپزی
  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ناردونی بلدرچین

    از اون دسته غذاهاییه که به احتمال زیاد تو بهشت سرو میشه

     بلدرچین به علت داشتن بوی بدی که داره کمتر مورد توجه قرار میگیره ولی اگر بصورت صحیح بو زدایی بشه یکی از مغذی ترین پرندگانیست که میشود غذاها و خوراک های زیادی باهاش درست کرد، بعد از پاک کردن و شستن بلدرچین یک لیمو درسته را دو قاچ کرده و هر دو قاچ را درون شکم بلدرچین قرار دهید، در ظرفی یک عدد پیاز و دو شاخه رزماری  تازه و کمی آبلیمو ریخته بلدرچین هارا یک شبانه روز در این مخلوط در ظرف در بسته درون یخچال قرار میدهیم، بدین گونه هیچ بوی بدی از بلدرچین نخواهید داشت. عنایت بفرمایید روز بعد بلدرچین را با کره قشنگ سرخ میکنیم، تا طلایی شود

    پیاز داغ درست کرده دو ق پ رب انار ملس به پیاز داغ افزوده و بلدرچین هارا داخل مواد قرار میدهیم روی مواد کمی آب میریزیم و اجازه میدهیم تا بلدرچین ها کاملا بپزد نیم ساعت مانده به سرو غذا دو مشت دانه انار ترش به مواد افزوده اجازه میدهیم تا مزه ها با هم تلفیق شوند، بعد آنکه سس غلیظ شد میتوانید از چاشنی های مختلف برای این غذا استفاده کنید بدین ترتیب که اگر غذای ترش میپسندید کمی آبغوره یا آب نارنج به غذا بیافزایید و یا اگر شیرین دوست دارید کمی شکر یا شیره های مختلف، امیدوارم از این طعم و غذای جدید لذت ببرید

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چيزبرگر

    گوشت چرخكرده را داخل کاسه ای بریزید و سیر رنده شده ، پیاز رنده شده و آب گرفته را به گوشت اضافه و مخلوط کنید و کمی ورز دهید سپس نمک و فلفل بزنید و به ازاي هر عدد چيزبرگر يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري اضافه کنید و چند دقیقه دیگر ورز دهید تا مایه منسجم و یکدست شود

     چیز برگرها را با قالب یا با دست به شکل دایره ای شکل دهید سپس داخل ظرف بگذارید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود.

     پس از مدت زمان لازم چیز برگر را روی آتش ذغال یا ماهیتابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود ، در پایان پخت یک ورقه پنير گودا روی چیزبرگر قرار دهید تا با حرارت آب شود.

     داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی  و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی انها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو نماييد .

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۳:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قارچ سوخاری 

    مواد لازم

    قارچ  ۵۰۰ گرم

    آرد سوخاری  1.5 پیمانه

    تخم مرغ   ۱ عدد

    شیر   ۱ قاشق غذاخوری

    نمک   به مقدار لازم

    روغن زیتون   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.

    ۲- سپس در آرد سوخاری بغلتانید.

    ۳- تخم مرغ را همراه با شیر و نمک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

    ۴- قارچ های آغشته به آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ بگذارید.

    ۵- سپس درآورید و در روغن سرخ کنید.

  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قارچ پفکی

    تخم مرغ - 2 عدد 

    شیر - 1/4 لیوان 

    آرد سفید - 2 قاشق غذا خوری 

    آرد سوخاری - نصف قاشق غذاخوری 

    زنجبیل - 1/4 قاشق چایخوری 

    آویشن - نصف قاشق چایخوری 

    قارچ ریز - یک بسته 

    نمک و فلفل - به اندازه لازم 

    روغن - به مقدار لازم

    طرز تهیه قارچ پفکی:

    تخم مرغ را خوب زده و شیر را به آن اضافه می کنیم آرد ، آرد سوخاری ، زنجبیل ، آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا خمیر به غلظت ماست بدست آید. قارچ ها را یکی یکی با خمیر آغشته کرده و در روغن سرخ می کنیم ( قارچ باید در روغن غوطه ور شود ) . قارچ پفکی آماده سرو می باشد. 

  • ۱۸:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رب انار خانگی

    انار 8 کیلوگرم

    آب 3 لیوان

    نمک در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری

    صافی پارچه ای یا سیمی خانه ریز

    گوشتکوب

    چرخ گوشت

    رب انار

    طرز تهیه رب انار به روش اول:

    انار را دانه کنید سعی کنید پوست داخلی و غلاف سفید رنگ داخل انار، با دانه ها مخلوط نباشد البته اگر در حجم بالا رب گیری می کنید و تهیه دانه انار خالص مشکل است، اگر کمی از غلاف های سفید با دانه ها مخلوط شد ایرادی ندارد.

    در قابلمه بزرگی، دانه های انار همراه آب را روی حرارت بگذارید زیر شعله را بلند کنید تا آب بجوشد سپس شعله را کم کنید و هر چند دقیقه انار را هم بزنید و با فشار ملاقه یا کفگیر به دانه ها سعی کنید آب دانه ها کاملا گرفته شود. هر از گاهی در حین جوشیدن، با گوشتکوب دانه ها را در قابلمه بفشارید تا آب از دانه خارج شود.

    این کار را ادامه دهید تا زمانی که حداکثر آب دانه ها گرفته شود.

    سپس محتویات قابلمه را از صافی رد کنید تا آب از دانه ها جدا شود. دانه ها در این مرحله سفید رنگ هستند و نشانه این است که آب آن ها تا حد ممکن گرفته شده است ولی برای آب گیری کامل، دانه های داخل صافی (تفاله ها) را مجددا در قابلمه جداگانه ای بریزید و با مقداری آب بگذارید بجوشد تا رب انار درجه 2 حاصل شود!

    آب انار خالص را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. بایستی هر چند لحظه هم بزنید تا رب شما ته نگیرد چون در این مرحله آب سریعا تبخیر می شود.

    دقت داشته باشید رب انار مانند رب گوجه فرنگی زمان زیادی برای جوشیدن و غلیظ شدن نمی برد بنابراین بایستی مراقب باشید تا رب ته نگیرد وگرنه هم رنگ و هم طعم رب خراب می شود.

    در اواخر غلیظ شدن رب، نمک را اضافه کنید تا فساد و کپک زدگی رب را به تعویق بیندازد. رب انار درجه 1 آماده است.

    غلظت رب انار بسیار مهم است چون اگر خیلی سفت شود زمانی که در یخچال می گذارید سفت تر شده و در بعضی موارد قاشق به سختی داخل رب می رود، وقتی به عنوان چاشنی یا سس از آن استفاده می شود خیلی دیر در آب حل می شود و در نتیجه استفاده از آن مشکل است که این غلظت مناسب نمی باشد. برخی برای کسب درآمد بیشتر، رب را آن قدر شل بر می دارند که حتی با نگهداری رب در یخچال نیز کپک می زند، که این غلظت نیز مناسب نیست. بلکه باید نه شل و نه سفت باشد بنابراین غلظت مناسب رب انار، نیاز به کسب تجربه بیشتری دارد

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    میگو و قارچ سوخاری 

    شما می توانید میگو و قارچ سوخاری را با برنج هم سرو کنید.

     عصاره مرغ   نصف فنجان

     سس سویا   ۲ قاشق غذاخوری 

     زنجبیل تازه   ۲ قاشق غذاخوری

     آرد ذرت  ۱ قاشق چایخوری

    روغن نباتی  ۱ قاشق غذاخوری

    قارچ خرد شده  ۲۲۰ گرم

    غلاف نخود فرنگی  ۲۲۰ گرم

    میگو پاک شده  ۴۵۰ گرم

    پیازچه خرد شده  ۲ عدد

    نمک و فلفل  به میزان لازم

    برنج پخته  برای سرو (اختیاری)

    در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید.

    یک ماهیتابه یا ووک برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ را داخل ووک ریخته و تفت دهید، تا زمانی که آب آن تبخیر شده و به رنگ قهوه ای در بیایند (۶ تا ۱۰ دقیقه). غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند. پیازچه را هم اضافه کرده و سی ثانیه دیگر سرخ کنید. حالا مخلوط عصاره مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که میگو تیره رنگ و سس غلیظ نشده به سرخ کردن ادامه دهید (حدود یک دقیقه). حالا با نمک و فلفل آن را چاشنی زده و اگر دوست داشتید با برنج سرو کنید.

    لذت آشپزی
  • ۰۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    كيك مرغ

    مواد لازم: 

     مرغ  یک عدد سینه ی کامل

     پیازچه کوچک  ۳ یا ۴ عدد

     جعفری خرد شده  ۱۰۰گرم

     نان تست  ۱۲ عدد

     تخم مرغ  ۳ عدد

    خیارشور ۲۰۰گرم

    هویج ۱ عدد

    سس مایونز یک فنجان

    ماست یک فنجان

    سس هزار جزیره ۳ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و ذرت به میزان لازم 

    طرزتهيه کیک مرغ :

    مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم . تخم مرغ رو رنده میکنیم.خیارشو رو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم.هویج رو رنده میکنیم. جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم.همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم

    یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم.باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم.روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم

    میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب شیشلیک

    گوشت دنده گوساله یا گوسفند 1 کیلوگرم 

    ماست 1 لیوان 

    زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری

    پیاز 5 عدد 

    گوجه فرنگی  10 عدد 

    آبلیمو 3 قاشق غذاخوری 

    روغن 10 قاشق غذاخوری

    کباب شیشلیک 

    طرز تهیه: برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید ، نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد ؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و 24 ساعت پیش از آماده  کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.

    گوشت را به اندازه های یکسان ببرید ، داخل کاسه ای پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران دم شده ، آبلیمو ، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.

    پس از استراحت گوشت ها را کباب کنید ، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید ( پیشنهاد میشود در زمان کباب شدن روی گوشت ها را با کره ذوب شده برس بکشید ).

    شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی ، کره ، گوجه کبابی ، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید ، بهترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد.

    نکته: انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود ، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید حدود 1 ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید ( کیوی بدلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند ) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد.

    لذت آشپزی
  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کله جوش

    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده 300 گرم

    گردو 5 عدد 

    کشک 200 گرم  آرد 2 قاشق غذاخوری

    پیاز 2 عدد

    نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری

    آب 4 لیوان 

    زردچوبه.نمک.فلفل مقدار لازم 

    طرز تهیه : کله جوش غذایی بسیار خوشمزه و سرشار از کلسیم و پروتئین است و اغلب در همدان ، اصفهان ، سیستان و بلوچستان بعنوان غذای اصلی طبخ میشود. 

    پیازها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. 

    مغز گردوها را خرد کنید و به پیاز داغ اضافه نمائید ، کمی تفت دهید تا گردوها نیز نرم شوند. 

    گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید سپس گوشت های قلقلی را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. 

    قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون ان 4 لیوان آب ، آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید ، پس از اینکه به جوش امد کشک را نیز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط نمائید. 

    پس از 10 دقیقه که مواد جوشید میتوانید پیاز داغ ، مغز گردوها و گوشت های قلقلی سرخ شده را اضافه کنید ، در انتها نیز نعنا را بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر نیز مواد بجوشند سپس کله جوش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بریزید و بهمراه نان سرو کنید. 

    نکته ها : میتوانید از مقداری سیر نیز استفاده کنید ، مقدار کشک را میتوانید بنابر سلیقه تان کمتر یا بیشتر کنید ، استفاده از گوشت در این غذا اختیاری میباشد.

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ساندویچ گوشت ایتالیایی

    برای پخت ساندویچ گوشت ایتالیایی، 

    گوشت ها را به صورت ریش ریش استفاده کنید

    مواد لازم برای ساندویچ گوشت ایتالیایی : برای ۱۲ نفر

     گوشت بدون استخوان ۱٫۳۰۰ کیلوگرم

     پیاز خرد شده ۱ عدد

     سس ایتالیایی بدون چربی ۱ فنجان

     سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری

    نان همبرگر ۱۲ عدد

    پنیر ایتالیایی یا پنیر موتزارلا سه چهارم فنجان

    فلفل دلمه قرمز سوخاری شده سه چهارم فنجان

    برگ ریحان تازه سه چهارم فنجان

    طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی :

    اگر گوشت چربی دارد آنها را بریده و دور بریزید. حالا آن را به چهار تکه قسمت کرده و داخل آرام پز ریخته و پیاز و سس را هم اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت کم برای ۱۰ تا ۱۲ ساعت بپزد. (یا روی حرارت بالا برای ۵ تا ۶ ساعت تا زمانی که گوشت نرم شود)

    بعد با یک کفگیر، گوشت و پیاز را از آرام پز خارج کرده و روی تخته برش قرار دهید (یک فنجان از مایع گوشت را نگه دارید). کمی صبر کنید تا گوشت خنک شود بعد با استفاده از دو عدد چنگال گوشت را ریش ریش کنید. (اگر دوست داشته باشید می توانید باقی مانده مایع گوشت را نگه داشته و با ساندویچ سرو کرده تا به عنوان سس استفاده شود، البته قبل از سرو باید آن را گرم کنید)

    گوشت های ریش ریش شده و پیاز را به داخل آرام پز برگردانده و سرکه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و حرارت را زیاد کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.

    هنگام سرو، نصف فنجان از مخلوط گوشت را روی یک نان همبرگر قرار داده، روی آن را پنیر، فلفل دلمه سوخاری و ریحان ریخته و تکه ی دیگر نان را روی آنها قرار دهید.

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    اردور_سبزيجات 

    موادلازم: 

    آب مرغ 2 پيمانه (500 سی سی)

    پودرژلاتين  1.5 ساشه 

    کنسرونخودفرنگى اوکادو1پيمانه (250 سی سی)

    هويج بخارپزشده نصف پيمانه (125 سی سی)

    کنسروذرت اوکادو 1 پيمانه (250 سی سی)

    نمک نصف قاشق چايخورى

    طرزتهيه: 

    ابتدا نصف پيمانه ازآب مرغ را جدا کرده وپودر ژلاتين را روى آن بپاشيد و به روش بن مارى حل کنيد.سپس آنرابا بقيه آب مرغ مخلوط کنيد.اگربه مرغ درحال پخت نمک نزده ايد الان نمک رابه آب مرغ اضافه کنيد.قالب را ازقبل خيس کرده ويک ربع داخل فريزرقراردهيدسپس يکى دوقاشق سوپخورى ازمخلوط آب مرغ و ژلاتين  حل شده راکف قالب ريخته درفريزربگذاريد تانيم بندشودبعد دراين مرحله از فريزردرآورده ابتداحدود دوقاشق سوپخورى نخودفرنگى بريزيد وروى آن هويج خردشده و در آخر ذرت را ريخته ،با پشت قاشق کمى فشاردهيد سپس باقاشق آب مرغ را روى مواد داخل قالب ريخته تاروى ذرت رابپوشاند.باقى قالب ها را نيزبه همين روش ادامه داده وبعدآنها را سه الى چهارساعت دريخچال بگذاريد تا ببندد.اين اردور ميزغذاى شمارا بسيارزيبا خواهدکرد.

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    اسپرینگ گل رز

    موادلازم برای خمیر:

    تخم مرغ5عدد

    آرد1/2پیمانه

    روغن مایع1یا2ق.غ

    فلفل دلمه ای:ازانواع رنگ ها2یا3ق.غ

    شیر1/2پیمانه

    موادمیانی داخل اسپرینگ:

    فلفل دلمه ای:ازانواع رنگ ها1/2پیمتنه

    خیارشور1/2پیمانه

    جعفری2_3ق.غ

    سینه مرغ رنده شده اعددیاکالباس

    سس مایونز:4_5ق(درحدی که موادبهم بچیبد)

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرزتهیه:

     ابتدا آردرا درظرفی ریخته باشیرقاطی میکنیم بعد یکی یکی تخم مرغ هارا اضافه کرده وهم میزنیم؛بعدفلفل دلمه ای هارا اضافه کرده وجعفری رامیزنیم وقاطی میکنیم وبه مدت20 دقیقه در فرمیگذاریم.

    بعدخمیرپخته شده را ازفر درآورده درظرفی بازمیکنیم و روی آن کمی سس سفیدمیزنیم وموادمان را درداخلش ریخته وازطرفی رول میکنیم وبه مدت4_5ساعت دریخچال میگذاریم تاسردشود بعدمیبریم.

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    آشنایی با قسمتهای مختلف گوشتها و کاربردش در تهیه انواع غذا

    ●بعضی وقتها وقتی میریم قصابی، ممکنه ندونیم قلوه گاه که آقای قصاب میگه کجاست یا گوشت راسته چه قسمتی هست .

    ● قسمت های مختلف گوشت گوسفندی هم خیلی فرقی با گوشت گوساله نداره و یکی رو یاد بگیرید کافیه .

       ✔️ گردن Chuck

      ✔️  راسته Sirloin

      ✔️  فیله، پشت مازو Tenderloin

      ✔️  عقب: ران، جلو: سردست Shank

      ✔️   سرین Round

      ✔️  سرسینه Brisket

      ✔️  قلوه‌گاه Flank

      ✔️سینه Plate

      ✔️ دنده Rib

      ✔️ کمر Short Loin

      ✔️خوش‌گوشت، لوزالمعده pancreas

      ✔️شقه: نصف بدن یک گوسفند

      ✔️راسته: گوشت ۲ طرف ستون فقرات (گاو و گوسفند)

    ✔️سردست: یک‌سوم گوشت قسمت‌های گردن، دست جلو و دنده‌ها

     ✔️کف‌دست: گوشت یک تکه سینه و قلوه‌گاه

    ✔️ماهیچه: گوشت لخم بدون چربی عضلات

    ✔️فیله: گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید

    ✔️سیرابی: شکمبه گوسفند و گاو که سرشار از ویتامین ب است.

    ✔️پاچه: گوشت عضلات ساق پای حیوان است.

    ■ڪاربرد قسمتهای مختلف گوشت :

        ¤فیله: که حدود یک درصد از وزن را شامل می‌شود. هنگام استخوان گیری فیله را از استخوان‌های کمر جدا می‌کنند. فیله به سه قسمت سر، میانی و انتهایی تقسیم می‌شود.فیله استیک از قسمت سر فیله درست می‌شود.

        ¤راسته: که حدود ده درصد از وزن  را تشکیل داده و علاوه بر کباب که در کشور ما از راسته درست می‌کنند در کشورهای خارجی جهت تهیه روست بیف (Roast beef) استفاده می‌شود.

       ¤ ران : این بخش حدود ۳۰ درصد از وزن بوده و از ماهیچه‌های پا و لگن تشکیل می‌شود که خود به قسمت‌هایی مانند گرد ران و کعب ران تقسیم می‌شود.

      ¤سردست : این بخش حدود ۲۷ درصد از وزن لاشه را تشکیل می‌دهد و شامل ماهیچه‌های دست و شانه می‌باشد. قطعات سردست در کشورهای مختلف جهان به صورت متفاوت و به قطعات کوچک تر تقسیم شده و به فروش می‌رسد.

      ¤گردن : این بخش نیز حدود ۱۰ درصد از وزن  بوده و شامل ماهیچه‌هایی است که از مهره‌های یک تا هفت گردن را می‌پوشانند. این قسمت بیشتر مصرف صنعتی (سوسیس، کالباس، همبرگر) داشته و همچنین برای تهیه گوشت چرخ شده یا خورش نیز به کار می‌رود.

       ¤ قلوه‌گاه : شامل دنده‌ها و ماهیچه‌های شکم بوده و حدود ۲۲ درصد از وزن را تشکیل می‌دهد و چون میزان چربی آن به نسبت بالاست، پیش ترین مصارف صنعتی داشته و در فراوردهای گوشتی مصرف می‌شود. البته از قلوه گاه برای مصرف گوشت به صورت چرخ کردن نیز استفاده فراوان می‌شود.

  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دستور تهیه یک «دیزی» خوشمزه با جزئیات کامل

     دیزی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. فکر کنید برای یک روز تعطیل که همه دور هم جمع شده اند، هوس دیزی کرده اید.  طرز تهیه یک دیزی خوشمزه 

    مواد اولیه:

    روغن مایع به میزان لازم
    نمک به میزان دلخواه
    فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
    زردچوبه 2 قاشق چای خوری
    گوجه فرنگی خشک شده 3 تا 4 ورق
    سیر 3 تا 4 حبه
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    نخود نصف پیمانه
    سیب زمینی 2 تا 3 عدد
    گوشت گوساله 200 گرم
    آب جوش 3 پیمانه
    فلفل سبز 1 تا 2 عدد
    پیاز متوسط 1 عدد
    طرز تهیه یک دیزی خوشمزه:

    گوشت رو به همراه پیاز خرد شده و فلفل سبز در ماهیتابه یه تفت مختصر میدیم.
    وقتی رنگ گوشت کمی تغییر کرد و پیازها کمی نرم شدند رب گوجه و زردچوبه و فلفل سیاه رو هم اضافه و تفت میدیم.
    حالا مواد تفت داده شده رو داخل ظرف دیزی میریزیم.
    و آب جوش و نخود و سیر و گوجه خشک (میشه از گوجه تازه هم استفاده کرد )رو هم اضافه میکنیم ،تا نیمه ظرف دیزی آب بریزیم کافیه.
    در ظروف رو میذاریم و با حرارت ملایم رو شعله پخش کن میذاریم تا 3 ساعت بپزه.
    وقتی که 3 ساعت گذشت نمک و سیب زمینی ها رو هم اضافه میکنیم و میذاریم تا پخته بشن تقریبا 20 دقیقه زمان میبره.
    حالا دیگه دیزی خوشمزه ما جا افتاده و آماده خوردنه.

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    آنچیلادا_مکزیکی

    مواد لازم 

    نان ترتیلا 10 عدد

    پیاز 1 عدد

    سیر 2 حبه 

    گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان 

    فلفل دلمه ای 1 عدد

    خامه ترش 1 لیوان 

    پنیر چدار رنده شده 1 لیوان

    پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان 

    نمک و فلفل مقدار لازم 

    طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ نان ترتیلا را بخرید یا خودتان نان ترتیلا را آماده کنید.

    داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، نان ها را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا گرم شود ( میتوانید از ماکروفر هم برای گرم کردن نان ها استفاده کنید ).

    پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را باهم مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید ، نان ها را رول کنید و داخل ظرف پیرکسی که چرب کرده اید قرار دهید و به صورت مرتب در کنار هم بچینید.

    داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف لیوان آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود.

    سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید ، ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود.

    انچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با کاهوی خرد شده و خامه ترش و … تزیین و سرو کنید.

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    آنچیلادا_مکزیکی

    مواد لازم 

    نان ترتیلا 10 عدد

    پیاز 1 عدد

    سیر 2 حبه 

    گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان 

    فلفل دلمه ای 1 عدد

    خامه ترش 1 لیوان 

    پنیر چدار رنده شده 1 لیوان

    پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان 

    نمک و فلفل مقدار لازم 

    طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ نان ترتیلا را بخرید یا خودتان نان ترتیلا را آماده کنید.

    داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، نان ها را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا گرم شود ( میتوانید از ماکروفر هم برای گرم کردن نان ها استفاده کنید ).

    پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را باهم مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید ، نان ها را رول کنید و داخل ظرف پیرکسی که چرب کرده اید قرار دهید و به صورت مرتب در کنار هم بچینید.

    داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف لیوان آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود.

    سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید ، ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود.

    انچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با کاهوی خرد شده و خامه ترش و … تزیین و سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نان پنيرى 

    ۱ استکان آب ولرم

    ۱ استکان شير

    ۱ قاشق غذاخورى شکر

    نصف استکان روغن مايع

    ۱ قاشق مربا خورى نمک

    ۱.۳/۴قاشق مربا خورى خمير مايه فورى

    آرد به اندازه کافى

    ۱ عدد زرده تخم

    ۴۰۰ گرم پنير پارمزان مکعبى خرده شده، يا هر پنير ديگرى که دوست داشتيد

    اب گرم را با شکر خمير مايه مخلوط کرده ۱۵ دقيقه جاى گرمى بگذاريد تا عمل بياد

    شير خمير مايه عمل امده روغن مايع،نمک را اضافه کرده به ان کم کم ارد را اضافه کنيد  خوب ورز دهيد خمير ما اينبار کمى بايد حالت چسبناک داشته باشد سر ظرف را بپوشانيد بگذاريد ور بيايد

    به اندازه گردو از خمير جدا کرده کف دست گرد کنيد بوسيله وردنه به اندازه نعلبکى باز کنيد وسط نان پنير مکعبى خرد شده بگذاريدخمير را بسته کف دست گرد کنيد

    در سينى فر چرب شده با فاصله نان ها را چيده بوسيله برس زرده تخم مرغ روى نان ها بماليد در فر از قبل گرم شده بپزيد

    نوش جان

    نکته.نويسنده متن هيچ درجه حرارتى براى پختن نان در نظر نگرفته در توضيح جامع  پخت نان ها امده که درجه حرارت بايد بين ۲۲۰ الى ۲۳۰ باشد اگرقبل گذاشتن سينى چند عدد يخ در قسمت پايين روى سينى شعله پخش کن بگذاريد بعد سينى فر را داخل فر بفرستيد بخار توليد شده از تکه هاى يخ باعث دير پختن سطح نان شده در اين صورت پوسته نان خشک نشده نانى نرم خواهيم داشت درجه حرارت بعد از پنج دقيقه به ۲۰۰ درجه کاهش پيدا کرده، زمان پخت نان براى نان هاى تک نفره ۱۵ الى ۲۰ دقيقه براى نان هايى که داخل قالب گذاشته شدند۴۰ الى ۴۵ دقيقه، نان هاى معمولى۳۰ الى۳۵ دقيقه است

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان