خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خوراک مرغ مخصوص رژیم غذایی دیابت


    مواد لازم 

    آرد یک چهارم فنجان

    سینه مرغ ( فاقد پوست و استخوان ) دو تکه

    روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

    کره یک قاشق غذاخوری

    قارچ ورقه شده دو فنجان

    نمک و فلفل به مقدار کافی

    ریحان کمی خشک شده

    آویشن کمی

    دیابت


    طرزتهیه:

    1- آرد، فلفل، آویشن و ریحان را با هم مخلوط کنید.

    2- سینه های مرغ را شسته، خشک کنید و روی هر کدام مقداری از مخلوط آرد و سبزیجات معطر را بریزید.

    3- داخل ماهیتابه تفلون، روغن زیتون را ریخته و سینه ها را در آن تفت دهید.

    توجه داشته باشید که شعله کم باشد به طوری که سینه ها در مدت پانزده دقیقه برشته شوند.

    4- در ظرفی جداگانه قارچ ها را با کمی کره تفت دهید و در صورت تمایل چند قطره آب لیمو ترش تازه به همراه کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

    5- پس از آماده شدن قارچ ها کمی از مخلوط آرد و سبزیجات معطر را روی قارچ ها ریخته و حرارت دهید تا به غلظت قارچ و مخلوط درون ماهیتابه افزوده شود.

    سپس مخلوط حاوی قارچ را روی سینه های مرغ ریخته و سرو کنید.


    نکات تغذیه ای :

    این غذا دارای مواد مغذی به شرح زیر است:

    - 333 کالری

    - 1/9 چربی

    - 1/9 کربوهیدرات

    - 106 میلی گرم سدیم

    - 21 گرم پروتئین

  • ۱۳:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    روش تهیه‌ی مرغ و کدوحلوایی برای مبتلایان به دیابت

    مرغ و کدوحلوایی

    مواد لازم:

    کدو حلوایی پوست کنده، خرد شده                    450 گرم

    کلم بروکلی خرد شده                                        350 گرم

    نخود سبز                                                          200 گرم

    روغن زیتون                                                        به میزان لازم

    سینه مرغ  کاملاً خرد شده                                 2 عدد (حدود 500 گرم)

    زنجبیل رنده شده، تازه                                        1 قاشق غذاخوری

    سیر رنده شده                                                   2 حبه

    شکر قهوه ای                                                    1 قاشق غذاخوری

    رب انار یا رب گوجه                                              2 قاشق غذاخوری (به میزان لازم)

    برگ گشنیز تازه                                                  نصف فنجان

     

    روش تهیه:

    * مقداری آب را در یک قابلمه حرارت دهید تا شروع به جوشیدن کند.

    * بروکلی های خرد شده (طوری خرد کنید که هر قسمت شامل یک گل کلم باشد) را داخل آب بریزید. 4 تا 5  دقیقه صبر کنید. سپس آن‌ها را به یک ظرف حاوی آب یخ، منتقل نمایید.

    * سپس آن‌ها را آبکش نمایید. حال، کدو حلوایی‌ها را داخل آب جوش بریزید.  5 دقیقه صبر کنید و آن را نیز به آب سرد منتقل نمایید؛ و سپس آن را آبکش کنید.

    * داخل یک قابلمه، مقداری روغن زیتون  بریزید. آن را روی حرارت قرار دهید.

    * مرغ‌ها را داخل روغن اندکی سرخ نمایید. سپس آن را به ظرف دیگری منتقل نمایید.

    * زنجبیل، سیر و نخود سبز و کدو حلوایی را داخل روغن بریزید و چند دقیقه سرخ نمایید.

    * مرغ را دوباره  همراه با کمی رب انار و یا رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای و مقدار کمی آب، داخل ماهیتابه بریزید. صبر کنید تا محتویات داخل ظرف شروع به جوشیدن نمایند.

    * سپس برگ‌های گشنیز را به سایر مواد بیفزایید. در طول زمان پخت، درب ظرف می‌بایست بسته باشد.

    این غذا را می‌توانید همراه با کلم بروکلی های آماده و برنج سرو نمایید.

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکوی پاستا

    کوکوی پاستا غذایی سبک و خوشمزه 

    است.

    آماده سازی : 45 دقیقه  

    پخت : 30 دقیقه 

    مناسب برای : جشن تولد 

    مواد لازم جهت تهیه کوکوی پاستا :

     ماکارونی 1 بسته

     آب جوش  به میزان لازم

     نمک  به میزان لازم

     مایه گوشت  به میزان لازم

    تخم مرغ به میزان لازم

    پنیر پیتزا به میزان لازم

    فلفل قرمز به میزان لازم

    سیب زمینی رنده شده به میزان لازم

     

    طرز تهیه کوکوی پاستا :

    یک بسته ماکارونی را که داخل آب جوش 10 دقیقه جوشاندی آبکش کردی نمک زدی با مایه گوشتی «گوشت.پیازسرخ کرده.سیر له شده.فلفل دلمه .هویچ نگینی شده» مخلوط بعد تخم مرغ با پنیر پیتزا و کمی فلفل قرمز اضافه کنید.

    قالب کاپ کیک را با قلم مو چرب بعد با مواد پر کنید . من از قبل سیب زمینی رنده و سرخ کرده بودم روی آن ریختم و روی قالب را با فویل پوشانده در فر به مدت نیم ساعت گذاشتم.

    بعد هم کوکوی پاستا را با خیار و گوجه تزیین کردم.

    لذت آشپزی

  • ۰۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    اسنک قلب توپر

    لذت آشپزی
  • ۰۰:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سیب زمینی بامیه ای

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • ۰۰:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کپه 

    لذت آشپزی
  • ۰۰:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دونات سیب زمینی

    لذت آشپزی
  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان شکم پُر، صبحانه ای مخصوص مهمان های ویژه 

    بیایید یکبار هم برای صبحانه وقت بگذاریم و یک وعده درست و حسابی آماده کنیم. فکر کنید مهمانان ویژه ای دارید که شب را در خانه شما گذرانده اند و باید برایشان صبحانه آماده کنید. برای شما دستور فوق العاده ای داریم.

    مواد اولیه:

    خامه (رقیق شده با شیر) 1 سوم لیوان
    پنیر (رنده شده (چدار،پارمزان،پیتزا یا موزارلا)) 1 لیوان
    سوسیس 1 کیلو
    پیازچه 2 عدد
    پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
    پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
    نمک 1 چهارم قاشق چایخوری
    فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
    پودر پیاز 1 قاشق مرباخوری
    نان همبرگر (کوچک) 12 عدد
    تخم مرغ 5 عدد
    طرز تهیه:

    1- ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.سوسیس ها را ریز رنده کنید .پیازچه را نیز ریز خرد کنید.تابه ای مناسب آماده کرده و داخل آن کمی کره را آب کنید و سوسیس را به خوبی سرخ کنید.
    2- پیازچه را نیز به سوسیس اضافه کرده و به خوبی تفت دهید تا کاملا معطر شود.حال همه ادویه ها را به سوسیس اضافه کنید و شعله را خاموش کنید تا کاملا سرد شود.

    3- تخم مرغ ها را با خامه رقیق شده با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.
    4- حال این محلول را به سوسیس کاملا سرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.حال پنیر را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کنید.(مواد باید کاملا سرد باشد)
    5- نانها را داخل سینی چرب شده فر بچینید و با دستگاه اسکوپ یا قاشق داخل آن را کمی خالی کنید(باید دیواره ها کمی ضخیم باقی بماند تا مواد به بیرون نشت نکند) سپس داخل آنها را از مواد پر کنید.

    6- حال نانها را داخل فر داغ قرار داده و 15 تا 20دقیقه اجازه دهید کاملا بپزند.
    نکات:

    1) بهتر است مقدار خیلی کمی از نان را خارج کرده و بقیه فضا را با فشار دادن انگشت و فشرده کردن خمیر ایجاد کنید.

    2) بهتر است مواد بعد از آماده شدن داخل ظرف در دار به مدت 1ساعت در یخچال بمانند تا کاملا منسجم شوند.

    3) سعی کنید خامه را خیلی رقیق نکنید چون ممکن است مواد از داخل نان نشت کنند.

    4) میتوانید روی نانها هم مقداری پنیر پیتزا بریزید تا خوشمزه تر شود.

    5) اضافه کردن مقداری آویشن روی نان در 5دقیقه انتهایی پخت آن را خوشمزه تر میکند.

  • ۱۳:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب لاری با ماست و پیاز سرخ شده 



     کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.
    مواد لازم:

    فیله گوساله خرد شده: 400 گرم
    پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
    ماست: 1 پیمانه
    فلفل پاپریکا: 4/1 قاشق چایخوری
    روغن کنجد: 3 قاشق سوپخوری
    قرص عصاره گوشت: 1 عدد
    پیاز رنده شده: 1 عدد
    نمک و فلفل قرمز: 8

    روش تهیه:

    1. فیله‌های گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت 5 دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویه‌ها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید.

    2. به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و طعم‌دار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و روی تابه چدن به مدت 6 الی 7 دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید.

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طریقه دم کردن قهوه به شکل حرفه ای 



     قهوه یکی از نوشیدنی های خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد. اما احتمالا کسانی وجود دارند که طرز صحیح دم کردن قهوه را نمیدانند. در این مطلب طریقه دم کردن قهوه را به شکل حرفه ای به شما آموزش داده ایم
    روش تهیه:

    مرحله اول:دانه‌های قهوه باید به ریزترین اندازه آسیاب شده باشند.

    مرحله دوم: ابتدا آب سرد را درون قهوه جوش بریزید. به ازای هر فنجان قهوه معادل سه‌چهارم فنجان را با آب سرد پر كرده و داخل قهوه‌جوش بریزید. سطح آب باید تا ابتدای گردنه یا تنگی قهوه‌جوش برسد و از آن بالاتر نرود وگرنه سرریز می‌شود.

    مرحله سوم: اكنون پودر قهوه را به آب اضافه كنید. به‌ازای هر فنجان قهوه‌خوری آب، دو قاشق چای‌خوری قهوه.

    مرحله چهارم: می‌توانید در صورت تمایل به ازای هر دو قاشق چای‌خوری پودر قهوه، یك قاشق چای‌خوری شكر هم به قهوه اضافه كنید.

    مرحله پنجم: وقتی شكر كاملا در آب حل شد، اجاق گاز را روشن كنید؛ با شعله‌ای متوسط رو به كم. اگر شعله زیاد باشد قهوه‌تان می‌سوزد. در این مرحله قهوه را هم نزنید.

    مرحله ششم: پس از گذشت زمان اندكی -حدود دو دقیقه- یعنی زمانی كه حرارت به حدود 70 درجه می‌رسد، قهوه شروع به حباب زدن از كناره‌ها می‌كند. جمع شدن حباب‌ها حالتی روی سطح قهوه به وجود می‌آورد كه آن را اصطلاحا «خامه قهوه» می‌نامند. در این مرحله قهوه را از روی حرارت‌ بردارید تا حرارت و خامه كمی فروكش كنند. هرگز اجازه ندهید حرارت به بالاتر از 75 درجه برسد چون مزه قهوه بیش از حد استخراج خواهد شد.

    مرحله هفتم: قهوه‌جوش را مجددا به آرامی و دقت روی شعله كم قرار دهید و سه بار این عمل را تكرار كنید تا خامه قهوه قوام بیاید.

    مرحله هشتم: قهوه را به آرامی در فنجان بریزید.

  • leftPublish
  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    جوجه هندی با رزماری 



     برای آماده كردن جوجه با رزماری می‌توانیم از ادویه تندوری هندی نیز استفاده كنیم؛ در این صورت جوجه‌ها خیلی تند و قرمزرنگ خواهند شد؛ اگر نمی خواهیم خوراك تند شود، از ادویه‌ها طبق دستور ذكر شده استفاده می‌كنیم؛ همچنین از این روش می‌توانیم فیله گوساله را نیز آماده كنیم.
    مواد لازم:

    سینه مرغ یا جوجه 1 كیلوگرم
    پیاز متوسط 2 عدد
    زعفران آب كرده 2 ق غ
    ادویه تندوری یا گرم ماسالا 1 ق غ
    پودر سیر 1 ق چ
    برگ بو 1 عدد
    پودر پیاز 1ق چ
    كاری 1 ق چ
    رنگ قرمز در صورت تمایل 2 قطره
    رزماری تازه حدودا 20 شاخه بلند
    برای كنار بشقاب سبزیجات پخته شده و سس سالسا به میزان لازم

    روش تهیه:

    1. ابتدا سینه‌ مرغ را به اندازه‌های مكعبی حدودا دو بند انگشت یا كمی بزرگ‌تر خرد می‌كنیم سپس پیازها را رنده كرده همراه ادویه‌ها و تمامی مواد غیر از چوب‌های رزماری و سس سالسا و سبزیجات پخته شده روی مرغ می‌ریزیم حدود 12 ساعت مرغ را در ظرف در بسته داخل یخچال یا فریزر قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود. اصولا من این مدت را داخل فریزر استراحت می‌دهم.

    2. چوب‌های رزماری را شسته فقط گل سر آن را نگه می‌داریم و بقیه برگ‌ها را از آن جدا می‌كنیم. می‌توانیم برگ‌های رزماری را كنار بگذاریم تا خشك شوند. جوجه‌ها را دقیقا به حالت سیخ كشیدن داخل چوب رزماری زده و داخل تابه‌ای چدنی داغ با میزان خیلی كم روغن استیك می‌كنیم.

    3. می‌توانیم به جای این كار از گریل زغالی هم استفاده كنیم. جوجه‌های آماده شده را همراه سس سالسا و سبزیجات سرو می‌كنیم.

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طرز تهیه اسپاگتی با ماهی و جعفری



    مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با ماهی و جعفری

    رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری

    برگ جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری

    گوجه فرنگی: نصف عدد

    ماهی تکه تکه شده :صد گرم

    اسپاگتی: صد و بیست گرم

    هویج خرد شده/پخته:نصف عدد

    پیاز بزرگ:نصف عدد

    سیر کوبیده : یک حبه
    روغن مایع یا زیتون: یک قاشق سوپخوری

    مواد لازم بالا برای یک نفر می باشد

    طرز تهیه اسپاگتی با ماهی و جعفری

    ابتدا پیاز را در روغن تفت داده، سپس هویج و سیر کوبیده شده را اضافه کنید. ماهی های تکه تکه شده (یا چرخ کرده) را هم به همراه گوجه فرنگی نگینی، تفت دهید. سپس جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و با رب گوجه فرنگی تفت دهید. اسپاگتی را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه پخته، سپس آبکش نمایید. از موادی که آماده کرده اید، بعنوان سس اسپاگتی استفاده کنید. این غذا را بصورت گرم سرو نمایید.

  • ۱۸:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     بوقلمون و پنیر خامه‌ای

     

    ورقه‌های بوقلمون دودی یا ژامبون بوقلمون را به همراه پنیر خامه‌ای را در میان دو تکه نان تست قرار دهید و لذت ببرید. می‌توانید از نان سبوس دار استفاده کنید که ترکیبتان بشود یک ترکیب ضد استرس!

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورشت بروکلی 

    چي لازم دارم:

    روغن به مقدار لازم

    گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

    کلم بروکلي ۲۵۰ گرم

    دارچين ۱ قاشق چاي خوري

    سير ۲ حبه

    زردچوبه ۱/۳ قاشق چاي خوري

    فلفل قرمز ۱/۳ قاشق چاي خوري

    رب گوجه ‌فرنگي ۱ قاشق غذا خوري

    پياز ۱ عدد

    نمک به مقدار لازم

    چطوري درست کنم:

    ۱- ابتدا کلم بروکلي را شسته و به صورت تکه تکه خرد مي کنيم و 10 دقيقه با آب و نمک در حال جوش مي پزيم. سپس در آبکش ريخته و کنار مي گذاريم.

    ۲- در قابلمه اي روغن مايع را ريخته و پياز ريز شده ، سير رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت مي دهيم. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچين و رب گوجه فرنگي را نيز داخل آن تفت مي دهيم و يک ليوان آب و کلم بروکلي هاي پخته شده را به مواد اضافه مي کنيم.

    ۳- سپس مي گذاريم با شعله ملايم 25 دقيقه بپزد. اين خورش هم با نان و هم با برنج سرو مي شود. 

    ساير نکات 

    1)دقت کنيد اگر کلم با آب و نمک پخته نشود در حين پخت وا مي رود و له مي شود. 

    2) در صورتي که بخواهيم از گوشت خورشتي استفاده کنيم، حتماً‌ بايد در انتهاي پخت، وقتي گوشت کاملاً پخته شد کلم بروکلي را به خورش افزود. 

    3)بهتر است مقداري گرد ليمو عماني يا گرد غوره به خورش بيفزاييد تا خوشمزه تر شود. 

    4)برخي افراد به اين خورش اسفناج هم اضافه ميکنند که اختياري است. 

    5)اضافه کردن مقداري زعفران آبکرده خورش شما را خوشرنگ و خوشمزه تر ميکند. 

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوفته هرمی

    مواد اولیه :

    برای 5 نفر 

    سیب زمینی:  6عدد 

    گوشت: (چرخ كرده) نیم كیلو 

    جعفری: (ساطوری شده) نصف دسته 

    پیاز:  1عدد 

    زعفران: (اختیاری) به میزان لازم 

    لیمو ترش: 1عدد 

    آرد سوخاری: 50گرم 

    تخم مرغ : 3عدد 

    زردچوبه:به میزان لازم 

    فلفل: به میزان لازم 

    نمك: به میزان لازم 

    جوز هندی: (اختیاری) به میزان لازم 

    روغن: به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب و نمك پخته و بعد پوست بكنید و درون مخلوط كن به شكل پوره درآورید، سپس 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را نیز آبپز كنید و به شكل تكه‌های كوچك مربعی خرد كنید.پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه كنید. جعفری،‌ نمك،‌ فلفل، زردچوبه،زعفران و جوزهندی را نیز اضافه كنید.‌ پوره‌ها را خوب مخلوط كنید و با انگشت گود كنید و داخل آن‌ها را با مواد پر كنید، سپس یك تكه‌ از تخم‌مرغ‌ را داخل هر كدام قرار دهید و آن‌ها را ببندید.با دست به كوفته‌ها فرم بدهید و آن‌ها را به شكل مخروط درآورید. تخم مرغ باقی مانده را در ظرفی جداگانه بشكنید و خوب مخلوط كنید و كوفته‌ها را داخل تخم‌مرغ زده شده بزنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. در آخر مخروط‌ها را در روغن داغ سرخ كنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۹:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر تركيه اي به نام كشكول -  Keşkül

    مواد لازم:

    شير : ٣و ١/٢ پيمانه ( حدود ٨٥٠ گرم )  شكر : ١٢٠ گرم (نصف پيمانه )  پودر بادام : ٢٥ گرم (١/٤ پيمانه )  آرد برنج : ٣٥ گرم (١/٤ پيمانه )  پودر نارگيل : ٢ قاشق غذاخوري

    طرز تهیه:  تمام مواد رو با هم خوب مخلوط مي كنيم و روي حرارت مرتب هم مي زنيم ، وقتي به جوش اومد ، حرارت رو كم مي كنيم و ٣ دقيقه ديگه به هم زدن و پختن ادامه ميديم ....توي ظرف هاي مورد نظر مي ريزيم و با دارچين و يا پسته تزيين مي كنيم ، وقتي به دماي اتاق رسيد ، توي يخچال ميذاريم تا خوب خنك بشه و بعد سرو مي كنيم.

    لذت آشپزی

  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    روش تهیه رول بوقلمون رژیمی

    fo3489

    گوشت بوقلمون نسبت به گوشت مرغ و گاو دارای چربی کمتری است. در واقع بیشتر چربی آن روی پوستش است. بنابراین کسانی که چربی خون بالایی دارند، سینه بوقلمون گزینه خوبی برای آنهاست. این مقدار مواد غذایی برای ۲ نفر است.

    مواد لازم برای تهیه رول بوقلمون، غذایی مخصوص چربی خون بالا :

    سینه بوقلمون  ۱ عدد
    پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
     خامه ۱۰۰ گرم
     ادویه دلخواه به میزان لازم
    جعفری خرد شده ۵۰ گرم
    قارچ خرد شده ۱۵۰ گرم
    پیاز ۱ عدد
    کره به میزان لازم

    طرز تهیه رول بوقلمون، غذایی مخصوص چربی خون بالا :
    سینه بوقلمون را از عرض به چند قسمت مساوی خرد کنید، سپس آنها را با بیفتک کوب حسابی بکوبید تا کاملا باز شوند. روی تکه‌ها ادویه مورد نظرتان را بریزید.

    حالا نیمی از پنیر خامه‌ای را روی تکه‌های بوقلمون بمالید. مقداری هم جعفری خرد شده روی آنها قرار دهید، سپس تکه های سینه را به آرامی رول کنید.

    در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا رول‌ها را داخل آن خوب سرخ کنید. بعد از آنکه رول ها آماده شدند، آنها را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.

    در یک تابه مقداری کره بریزید. پیاز را خلالی خرد کنید، سپس آن را در کره کمی تفت دهید. بقیه پنیر را با خامه مخلوط کنید، سپس آن را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

    در یک تابه دیگر مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا قارچ‌های خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید، سپس آنها را به مخلوط پیاز، خامه و پنیر اضافه کنید تا سس غذا آماده شود.

    حالا باید رول‌ها را داخل سس قرار دهید. حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس به خورد مواد برود. بعد از چند دقیقه غذای شما آماده است. این غذا را با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

    فوت‌ و فن : می توانید از پودر زیره، فلفل های مختلف،  پودرکاری و نمک برای ادویه این غذا استفاده کنید.

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سوسیس پنیر دار خانگی

    مواد اولیه

    گوشت چرخ کرده نیم کیلو

    پنیر موزارلا 10 گرم 

    مرغ چرخ کرده نیم کیلو

    آرد نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری 

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    روغن 80 میلی لیتر

    یخ کوچک 120 میلی لیتر

    قرص گوشت 15 گرم 

    نمک 1 و یک دوم قاشق چایخوری 

    ادویه تند 1 قاشق چایخوری 

    پودر سیر 1 قاشق چایخوری 

    پودر جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری

    🔴طرز تهیه

    1- ادویه ها را در یک کاسه خوب باهم مخلوط کنید. سپس همه مواد را در غذاساز بریزید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه خوب باهم میکس شوند.می توانید تکه های یخ را کم کم اضافه کنید.

    2- یک سلوفان تمیز بلند انتخاب کنید. مواد سوسیس خانگی را روی سلوفان پهن کنید و در وسط آن پنیر رنده شده قرار دهید. سوسیس را بپیچید و سپس سلوفان را لوله کنید. سوسیس را از وسط با یک تکه روبان یا پلاستیک ببندید. به همین ترتیب به سمت دو طرف، قطعات سوسیس را انتخاب کنید و با پلاستیک ببندید تا به دو انتها برسید.

    3- سوسیس ها را به مدت 1 ساعت داخل آب جوش قرار دهید تا بپزند. پس از مدت 24 ساعت استراحت در یخچال سوسیس آماده سرو و استفاده است

    لذت آشپزی لذت آشپزی
  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پنیر سوخاری

    این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید.

    این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند.

    ● مواد لازم جهت تهیه پنیر سوخاری:

     پنیر کامبر  ۵۰۰ گرم

     آرد سفید  دو قاشق سوپخوری

     پودر خردل  دو قاشق چایخوری

     شیر  دو قاشق سوپخوری

     تخم مرغ  یک عدد

    خرده نان نصف فنجان

    پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

    پودر فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

    روغن برای سرخ کردن

    سبزیجات معطر تازه برای تزیین ● روش تهیه پنیر سوخاری :

    پنیر را به هشت قسمت مثلثی تقسیم کنید و کنار بگذارید.

    بر روی یک ورقه کاغذ روغنی، یک بشقاب یا یک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنید.

    در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید.

    هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.

    روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه ای/ طلایی شوند.

    تزئین پنیر سوخاری :برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید.

    لذت آشپزی

  • ۱۳:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مرغ ترش

     

    مواد لازم

    سبزی محلی: (جعفری، گشنیز، تره،ریحان،نعناع)

    ▪️ مرغ: یک عدد

    ▪️ تخم مرغ: سه عدد

    ▪️ روغن و آب غوره: به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا مرغ را می پزیم و سپس کمی تفت می دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می کنیم، آن گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می ریزیم و روی اجاق می گذاریم... به آن کمی روغن و آ ب غوره اضافه می کنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمی داریم و سرو می کنیم

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان