خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۰۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     

    آموزش درست کردن زیتون پرورده

     

    زیتون بی هسته 500 گرم . رب انار 2 پیمانه . گردو چرخ شده 300 گرم . آبلیمو 2 قاشق

    نعنا خشک 1 قاشق . آویشن خشک 1 قاشق . دانه انار و روغن زیتون از هر کدام 2 قاشق

     

    زیتون پرورده شمال با رب انار ، گردو ، روغن زیتون ، سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست میشود.

    بهتر است دانه انار خشک و رب انار را از شمال خریداری نمائید تا طعم واقعی زیتون پرورده را بچشید ، برای سبزی شمال هم جایگزین هایی وجود دارد …

     

    طرز تهیه : اگه زیتون شور یا ترش بود بین نیم تا یک ساعت درون آب خیس کنید ، اگر بیشتر از این مدت در آب بماند طعم واقعی اش را از دست میدهد ، زیتون را درون ابکش بریزید و پس از انکه اب اضافه خارج شد درون کاسه ای بزرگ بریزید.

    رب انار ، ابلیمو و زیتون ها را به خوبی با هم مخلوط کنید ، بقیه مواد را نیز اضافه کنید و پس از اینکه بخوبی مخلوط شدند درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس میل نمائید.

     

    رنگ زیتون پرورده : اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد.

     

    نوش ج

    لذت آشپزی
  • ۰۲:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سس_سویای_خونگی

    ✅مواد اولیه : 

    پودر سیر 1هشتم قاشق چایخوری 

    آب گوشت 1ونیم پیمانه 

    نمک به میزان لازم 

    فلفل سفید 1هشتم قاشق چایخوری 

    پودر زنجبیل 1چهارم قاشق چایخوری 

    عسل 2قاشق چایخوری 

    سرکه بالزامیک 4قاشق چایخوری 

     مواد سس اصلی :

    لوبیای سویا (تازه و سبز) 435گرم 

    آرد 340گرم 

    نمک 226گرم 

    آب 3ونیم لیتر 

    دوستای عزیز قبل از همه بگم که سس سویا مراحل خیلی خیلی پیچیده و طولانی رو داره برای درست شدن که نوع خونگیش ممکنه حتی تا 1سال هم طول بکشه تولید بشه و بیشتر توی آسیای شرقی تهیه و استفاده میشه انواع کارخانه ای هم به دلیل وجود دستگاههای خیلی مجهز سریع آماده میشن این ترکیبی که براتون مینویسم از نظر *طعم و خاصیت*به شدت شبیه سس سویا هست و جایگزین کردنش با سس سویا اصل کاملا اصولیه و هیچ آسیبی به غذای شما وارد نمیکنه پس این سس سویا تقریبا میشه نمونه شبیه سس سویا اصل نه خودش! 

    ✅طرز تهیه:

    ابتدا آب گوشت را داخل تابه ریخته و روی حرات به جوش آورید.وقتی به جوش رسید همه مواد به جز نمک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید به جوشیدن ادامه دهید. 

    حدود 15دقیقه با حرارت بالا مایع را حرارت دهید تا تنها 1فنجان از آن باقی بماند.مقدار مناسبی نمک را به سس اضافه کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود. 

    سس را داخل شیشه ای چفت ریخته و اجازه دهید 1هفته داخل یخچال استراحت کند. 

    خوب این چیزی که بالا گفتم حالت جایگزین اصلی سس رو داشت من براتون طرز تهیه خود #سس_سویا رو هم میذارم که اگر روزی به مواد اولیش دسترسی پیدا کردید بتونید تهیش کنید: 

    اول دانه های سویا رو با غلاف بپزید (درست شبیه پختن باقلا یا نخودفرنگی)بعد اونها رو از غلاف خارج کنید و با غذاساز کامل له کنید بهتره پوست نازک روش رو هم بگیرید البته اگر براتون سخته میتونید با پوست هم اونو پوره کنید. 

    پوره رو داخل یه ظرف مناسب بریزید و آرد رو 3بار الک کنید و خیلی آروم و کم کم به پوره اضافش کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و آرد تموم بشه. 

    حالا خمیر رو روی یه سطح صاف یا یه قالب مناسب خوب پهن کنید و با چاقو اونو به شکل مربع های ضخیم برش بدید.مقداری پارچه رو خوب مرطوب کنید که کامل نم داشته باشه حالا یه ظرف مناسب در نظر بگیرید و اونو بذارید توی یه نایلون زیرش رو لایه مرطوب قرار بدید روش رو قطعات خمیر و دوباره روش همون نوع پارچه مرطوب رو بذارید بعد نایلون رو کاملا چفت کنید طوری که اصلا هواخور به داخل ظرف وجود نداشته باشه.حالا بذاریدش یه جای کاملا خشک و تاریک(مثلا زیر خاک)و بذارید از 1هفته یا زمانی که کامل تخمیر بشه استراحت کنه ...به نظرم اجازه بدید حدود 1ماه بمونه باید در انتها کامل خشک شده باشه و رنگش کامل قهوه ای بشه و کپک بزنه 

    حالا نمک و آب رو با هم مخلوط کنید توی یه ظرف بزرگ و مواد رو به جای خشک و زیر نور افتاب منتقلش کنید حالا ممکنه شما 2ماه زمان نیاز داشته باشید یا 1سال!بستگی به قدرت تخمیر و نوع دانه و قدرت افتاب داره خیلی شرایط دیگه داره فقط اینکه هر روز روزی 2تا 3بار با قاشق چوبی باید همش بزنید و درش رو دوباره ببندید.سس وقتی آماده بشه قشنگ حالت روان پیدا میکنه و میشه ازش استفاده کرد!حالا تصمیم با خودتونه سس آماده بخرید!نوع بالا رو انتخاب کنید یا همین شیوه سنتی

    ✅✅✅نکات:

    1)حتما قبل از مصرف شیشه را به خوبی تکان دهید. 

    2)عسل در واقع جایگزین ملاس(شکر مازندرانی)شده است اگر به ملاس اصل دسترسی دارید از آن استفاده کنید. 

    3)در صورت تمایل به جای آب گوشت از آب مرغ استفاده کنید اما به هیچ وجه عصاره استفاده نکنید. 

  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوفته آلوی شیرازی

    مواد لازم

    ماست پر چرب کم نمک  ۵۰۰ گرم

    کره نرم  ۵۰ گرم

    تخم‌مرغ  ۲ عدد

    آرد  ۲۰۰ گرم

    گندم آسیاب شده  ۸۰ گرم

    آلو  ۲۴ عدد

    قند  ۲۴ عدد

    نمک   به مقدار لازم

    برای کره خشخاش :  

    کره  ۱۰۰ گرم

    شکر  ۴ قاشق غذاخوری

    خشخاش  ۴۰ گرم

    طرز تهیه

    ۱- ماست را با کره، تخم‌مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت 20 تا 25 دقیقه در یخچال قرار دهید.

    ۲- در این بین آلوهای شسته شده را به دو قسمت تقسیم کنید، هسته را درآورده و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.

    ۳- در قابلمه بزرگی آب را با کمی نمک به جوش بیاورید، خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت‌ها را روی تخته آرد زده شده به قطعات استوانه‌ای شکل 3 سانتی درآورده و هر کدام را به 6 قسمت تقسیم کنید. به طوری که در آخر 24 کوفته به دست آید. با دست‌های آردی هر کدام از قطعات خمیر را به آرامی دور آلو گلوله کنید.

    ۴- گلوله‌ها (کوفته‌ها) را در آب جوش بیاندازید. بهتر است گلوله‌ها را در دو مرحله در آب چوش بیاندازید. گلوله‌ها نباید زیاد پخته شود.

    ۵- وقتی در روی آب شناور شدند، شعله گاز را کم کنید و بگذاریید به مدت 10 دقیقه بپزد. در این میان کره و شکر را در ماهی‌تابه کوچکی کاراملیزه کنید و خشخاش را به آن اضافه کرده، کوفته‌ها را با کف‌گیر از قابلمه درآورده و در بشقابی قرار دهید.

    سایر نکات

    به جای خشخاش می‌توانید از آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین استفاده کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    آكاراجه برزيلى 

    مـواد لازم (برای ۴ نفر):

    میگو: ۲۵۰گرم   

    لوبیای چشم‌بلبلی پخته: یک و یک‌سوم لیوان   

    پیاز متوسط: یک عدد  

    سیر: ۱۰ حبه   

    فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲لیوان          

    آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری   

    روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری   

    روغن ذرت: یک قاشق غذاخوری   

    نمک و فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم   

    طـرز تـهـیـه:ابتدا پیاز را خرد و با روغن ذرت تفت دهید.میگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پیاز اضافه کنید و پس از افزودن ادویه‌ها، بگذارید ۱۵ دقیقه بپزند.سیر و لوبیای چشم‌بلبلی را که از قبل پخته‌اید، در مخلوط‌کن بریزید تا با هم خوب مخلوط شوند.تمام آن‌ها را به میگو و پیاز اضافه کنید.حالا نوبت به فلفل دلمه‌ای‌هایی می‌رسد که نگینی خردشان کرده‌اید.در آخرین مرحله نیز باید آرد را که از قبل با آب مخلوط کرده‌اید و روغن زیتون را اضافه کنید.با افزودن آرد غذای شما قوام پیدا خواهد کرد.

    یادتان باشد که بعد از ۲۰ دقیقه حرارت دیدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دلمه فلفل و بادمجون وگوجه 

    🍴مواد لازم

    گوشت چرخ کرده 500 گرم، برنج 5/1 پیمانه، لپه 2/1 پیمانه، پیاز 1 عدد، سبزی معطر نیم کیلو، سرکه یا آبلیمو 5 تا 6 قاشق غذاخوری، شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری، ادویه 1 قاشق مرباخوری، رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری، زردچوبه 1 قاشق مربا خوری، نمک و فلفل به میزان لازم، گوجه - فلفل - بادمجان جمعا 6 عدد

    🍴طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان

    ابتدا دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم، بعد گوشت را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم، رب گوجه و کمی زعفران، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. جداگانه برنج را نیم پز می‌کنیم و بعد لپه را جداگانه می‌پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می‌کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می‌کنیم. در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم و بعد داخل فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد، داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می‌پزیم.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۱:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ ترش شمالی

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

      مرغ: یک عدد، خردشده  روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری  سبزی: 300 گرم، ساطوری  پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری  سیر تازه: یک ساقه، ساطوری (اختیاری)  لپه: 120 گرم  تخم مرغ: 2 عدد  آب نارنج یا آبغوره: نیم پیمانه، 125 میلی لیتر  نمک و فلفل: به میزان لازم

    روش تهیه:

    1- تکه های مرغ را شسته و خشک کنید، سپس کمی نمک روی آنها بپاشید، روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و هر طرف مرغ ها را حدود 4 دقیقه در آن سرخ کرده، سپس از قابلمه خارج کنید.

    2- کمی صبر کنید تا روغن دوباره داغ شود، سپس پیاز را در آن ریخته و 5 دقیقه تفت دهید. سیر و سبزی را اضافه کرده و تفت دادن را 7-8 دقیقه دیگر ادامه دهید.

    3- لپه را شسته و با کمی آب 15 دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کرده و به خورش اضافه کنید. مرغ را به قابلمه برگردانده و نیم پیمانه آب جوش به همراه آبغوره اضافه کنید. هنگامی که جوش آمد، شعله را کم کرده و خورش را با در بسته یک ساعت بپزید.

    4- نمک و فلفل خورش را اندازه کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شود، سپس آن را به صورت نواری در خورش بریزید. پس از 5 دقیقه که تخم مرغ بست، آن را با یکه یا چلو سرو کنید.

    نکات: 

    1 - سبزی مرغ ترش شامل گشنیز، جعفری، نعناع و کمی شوید یا تره است. در محدوده گیلان و مازندران از خلواش به جای نعناع استفاده می شود. درصدترکیب سبزی ها را برابر گرفته و شوید یا تره را در حد چند ساقه اضافه کنید.

    2- تخم مرغ ها را می توانید مانند باقلاقاتق درسته به خورش اضافه کنید.

    3- خورش را می توانید بدون تفت دادن و روغن تهیه کنید، در این صورت یک قاشق چای خوری زردچوبه به آن اضافه کرده و ابتدا پیاز و مرغ را نیم ساعت پخته و کف آن را بگیرید، سپس سبزیجات را اضافه کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته هرمی

    مواد اولیه :

    برای 5 نفر 

    سیب زمینی:  6عدد 

    گوشت: (چرخ كرده) نیم كیلو 

    جعفری: (ساطوری شده) نصف دسته 

    پیاز:  1عدد 

    زعفران: (اختیاری) به میزان لازم 

    لیمو ترش: 1عدد 

    آرد سوخاری: 50گرم 

    تخم مرغ : 3عدد 

    زردچوبه:به میزان لازم 

    فلفل: به میزان لازم 

    نمك: به میزان لازم 

    جوز هندی: (اختیاری) به میزان لازم 

    روغن: به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب و نمك پخته و بعد پوست بكنید و درون مخلوط كن به شكل پوره درآورید، سپس 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را نیز آبپز كنید و به شكل تكه‌های كوچك مربعی خرد كنید.پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه كنید. جعفری،‌ نمك،‌ فلفل، زردچوبه،زعفران و جوزهندی را نیز اضافه كنید.‌ پوره‌ها را خوب مخلوط كنید و با انگشت گود كنید و داخل آن‌ها را با مواد پر كنید، سپس یك تكه‌ از تخم‌مرغ‌ را داخل هر كدام قرار دهید و آن‌ها را ببندید.با دست به كوفته‌ها فرم بدهید و آن‌ها را به شكل مخروط درآورید. تخم مرغ باقی مانده را در ظرفی جداگانه بشكنید و خوب مخلوط كنید و كوفته‌ها را داخل تخم‌مرغ زده شده بزنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. در آخر مخروط‌ها را در روغن داغ سرخ كنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سبزب مخصوص هر غذا

    لذت آشپزی
  • ۱۸:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک ماکارونی

    # کیک ماکارونی

    ماکارونی 300گرم

    پیاز یک عدد متوسط

    گوشت چرخ شده 200گرم

    قارچ دلخواه

    پنیر پیتزا پنج ق.غ یا بیشتر

    فلفل دلمه متوسط

    روغن مایع نصف فنجان

    تخم مرغ سه عدد

    ماست 3ق.غ

    زعفرون یه قاشق .غ دم شده

    رب سه قاشق .غ

    مایه مکارونی را درست می کنیم با یه نصف فنجان روغن پیاز رو سرخ می کنیم گوشت راهم اضافه می کنیم نمک و فلفل و رب را هم اضافه می کنیم و فلفل دلمه نگینی شده و قارچ 

    مکارونی را در آب جوشی که پنج ق.م نمک درآن ریخته ایم ده دقیقه میجوشانیم و آبکشی میکنیم در ظرفی دیگر ماست و تخم مرغها را همراه زعفرون میزنیم تا خوب مخلوط شوند مکارونیها را اضافه کرده و هم میزنیم ودر قالبی که چرب کرده ایم نصف مکارونی را ریخته و مایه مکارونی را میریزیم روی آن کناره های قالب نریزید بعد روی آن پنیر مزارلارا

    اضافه می کنیم و مابقی مکارونی را ریخته وبا دست روی آن فشار میدهیم

    وبا فویل روی آن را می پوشانیم در فر از قبل گرم شده 180درجه به مدت 45 دقیقه میگذاریم بعد از پخت ده دقیقه میگذاریم سرد شود تا از قالب جدا شود روی آن پنیر و سوسیس ریخته و دوباره روی آن را پنج دقیقه گریل میکنیم

    لذت آشپزی
  • ۱۸:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قلیه_میگو

    مواد لازم برای۳ نفر

    نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم

    روغن    به مقدار لازم

    سیر   ۱ بوته

    میگو (پاک شده)   ۲۵۰ گرم

    سبزی گشنیز و شنبلیله  ۱۵۰ گرم

    تمر هندی   ۱۲۰ گرم

    پیاز   ۱ عدد

    رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق سوپ خوری

    گوجه فرنگی   ۲ عدد

    سیب زمینی (مکعبی خرد شده)  ۱ عدد

    طرز تهیه

    ۱- پیاز را خرد كرده و در روغن داغ سرخ می‌كنیم. در این فاصله تمبرهندی را در آب جوش قرار داده، در ظرف را می‌بندیم و پس از 30 دقیقه كمی به كمك دست ورز میدهیم تا ترشی و گوشت از هسته جدا شود. 

    ۲- حالا از صافی رد كرده تا سس تمبرهندی آماده شود. سیر را پوست كنده، خرد می‌‌كنیم و به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم. سبزی‌ها را شسته و ریز خرد میكنیم و وقتی رنگ سیر و پیاز طلایی شد، اضافه كرده و كمی تفت می‌دهیم. 

    ۳- نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا رب كاملا در سبزی باز شود. میگوها را به همراه سس تمبرهندی می‌افزاییم.

    ۴-  سیب‌زمینی‌ها را نیز افزوده و در ظرف را می‌بندیم تا با شعله ملایم خورش جا بیفتد. در پایان گوجه‌فرنگی‌ها را سرخ كرده، روی خورش قرار داده و پس از پنج دقیقه سرو می‌نماییم

    سایر نکات

    قلیه غذای سنتی و اصیل خوزستان است و انواع متنوعی دارد.قلیه میگو غذایی بسیار لذیذ و اشتها برانگیز است كه طبخ آن تقریبا مشابه قلیه ماهی است. 

    1)موقع پاك كردن میگو حواستان باشد رگ موجود در كمر میگو را خارج كنید. 

    2)اگر آب خورش كم بود به آن آبجوش اضافه كنید. 

    3)معمولا غذاهای مردم جنوب ایران تند است، بنابراین سعی كنید در این خورش از فلفل قرمز زیادی استفاده كنید.

    4)نیازی به پخت جداگانه میگو نیست اما اگر عجله دارید آن را همان ابتدا با آب ابپز كنید و سپس به خورش بیفزایید تا خورش شما سریعتر آماده شود

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۸:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کتلت قنداقی

    مواد تهیه این غذا همون مواد کتلته .. منتها میتونین سیر و فلفل دلمه ای هم بهش اضافه کنید . من برای وسط کتلتها هم از هویج پخته استفاده کردم .. ساقه جوان کرفس یا لوبیا سبز هم میتونه انتخاب خوبی باشه ... بعد ازینکه کتلتها رو پیچیدم داخل پودر سوخاری زده و داخل تابه سرخ کردم . 

    برای سس بسیار خوشمزه ش هم دو حبه سیر رو رنده کردم . توی کمی روغن تفتش دادم ..دو عدد  گوجه رنده شده رو به سیرها اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه زدم و گذاشتم تا با حرارت ابش کشیده بشه و غلیظ بشه .

    لذت آشپزی
  • ۱۸:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه ﻧﺎﻥ شیر مال ترکی 

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ

    ﺁﺭﺩ : 6-5 ﻓﻨﺠﺎﻥ 

    ﺭﻭﻏﻦ :ﺩﻭ ﺳﻮﻡ ﻓﻨﺠﺎﻥ

     ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ : ﺩﻭ ﻋﺪﺩ 

    ﺷﻴﺮ:ﻳﻚ ﻓﻨﺠﺎﻥ 

    ﺷﻜﺮ : ﺩﻭ ﺳﻮﻡ ﻓﻨﺠﺎﻥ 

    ﻣﺎﻳﻊ ﺧﻤﻴﺮ : ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ

     ﻧﻤﻚ: ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﯼ

     ﺁﺏ ﻭﻟﺮﻡ: ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﯽ

     ﺯﻧﺠﺒﻴﻞ:ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﻳﻞ ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﻴﻦ ﺭﻭﯼ ﻧﺎﻥ ﻛﻨﺠﺪ : ﻳﻚ ﺳﻮﻡ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﻛﺮﻩ ﻭ ﺷﻴﺮ : ﻛﻤﯽ  

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ

     ﻣﺎﻳﻊ ﺧﻤﻴﺮ ﻭ ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﺷﻜﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺷﻴﺮ ﮔﺮﻡ ﺣﻞ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻳﻢ 

    ﺗﺎ ﻛﺎﻣﻼً ﭘﻒ ﻛﻨﺪ. ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺭﻳﺨﺘﻪ، ﺭﻭﻏﻦ، ﺷﻜﺮ، ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ 

    ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﻳﻞ ﺯﻧﺠﺒﻴﻞ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺪﺭﻳﺞ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ

     ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺯﻧﻴﻢ، ﻛﻪ ﺧﻤﻴﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﻧﺮﻡ ﺑﺎﺷﺪ. 5 ﻳﺎ 6 ﺩﻗﻴﻘﻪ 

    ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ 4 ﻳﺎ 6 ﻗﺴﻤﺖ ﻣﺴﺎﻭﯼ ﺗﻘﺴﻴﻢ ﻭ ﮔﻠﻮﻟﻪ، ﮔﻠﻮﻟﻪ 

    ﻣﯽ ﻛﻨﻴﻢ. ﺭﻭﯼ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﭘﻮﺷﺎﻧﻴﻢ، ﺗﺎ ﺟﺎ ﺑﻴﻔﺘﺪ. ﺳﭙﺲ ﺳﻴﻨﯽ ﻓﺮ ﺭﺍ ﻛﻤﯽ ﭼﺮﺏ 

    ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﻫﺮ ﻳﻚ ﺍﺯ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﻳﻚ ﻭ ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ ﭘﻬﻦ ﻭ ﺑﻪ 

    ﺷﻜﻞ ﺑﻴﻀﯽ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﻳﻢ. ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﻴﻨﯽ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻗﺎﻟﺐ ﮔﺮﺩ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﻴﺮ 

    ﺭﺍ ﻧﻘﺶ ﻣﯽ ﺩﻫﻴﻢ. ﻛﻨﺠﺪ ﻭ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ 

    ﺭﻭﯼ ﺧﻤﻴﺮ ﻣﯽ ﻣﺎﻟﻴﻢ. ﺳﻴﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻭﺳﻂ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 350 ﺩﺭﺟﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ، ﺗﺎ ﻧﺎﻥ 

    ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﻃﻼﻳﯽ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺳﻴﻨﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﻛﺮﺩﻩ، ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﻳﺪ ﻛﻤﯽ ﺳﺮﺩ 

    ﺷﻮﺩ، ﺑﻌﺪ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻛﻤﯽ ﺷﻴﺮﻣﯽ ﭘﺎﺷﻴﻢ ﻭ ﻛﺮﻩ ﻣﯽ ﻣﺎﻟﻴﻢ، ﻛﻪ ﻧﺎﻥ ﺑﺮﺍﻕ ﻭ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ. 

    ﻧﺎﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﻭ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﭼﺴﺒﺎﻧﻴﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﻧﺎﻳﻠﻮﻥ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻳﻢ، 

    ﺗﺎ ﺧﺸﻚ ﻧﺸﻮﻧﺪ. ﺍﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﻧﺎﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﻣﺘﺪﺍﻭﻝ ﺍﺳﺖ.

    لذت آشپزی

  • ۲۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مرغ پاپ کرنی 

    دستورپخت: ابتدامرغهاروشسته٬ پس ازخشک شدن آنهارابه قطعات کوچک ودلخواه خردمی کنیم وباآبلیمووپیازمزه دارمیکنیم سپس سس مخصوص روکه تشکیل شده ازآردسفید.بیکینگ پودر.کف دلستر.سفیده تخم مرغ.وماست راهمه روباهم مخلوط میکنیم ( باهمزن)۳ دقیقه میزنیم ومرغها رادرون سس انداخته وبلافاصله درروغن انداخته وباحرارت تقریبا ملایم سرخ کرده سپس روی کاغذ روغنی گذاشته ودرظرف سرو میکنیم

    لذت آشپزی
  • ۲۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خورش به آلو:

    طرزتهیه

    پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید گوشت خردشده و زردچوبه را اضافه کرده و تفت بدهید سپس لپه ، فلفل قرمز و ادویه را هم افزوده و خوب تفت بدهید ، رب گوجه را افزوده و بعد از تفت دادن آب اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد ، به را خوب شسته با پوست و مکعبی یا خلالی خرد کرده و جداگانه با روغن تفت بدهید ، در اواخر طبخ خورش به های تفت داده شده و آلوهای خیس خورده و نمک را اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد و جا بیفتد ، چون به تفت داده شده ، خیلی زود میپزد ، پس مراقب باشید که له نشود . اگر آلوها سفت هستن آنها را زودتر از به داخل خورش بریزید 

    لذت آشپزی
  • ۲۰:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     تاس کباب با مرغ یا گوشت    

      

     تاس کباب یک غذای کاملا رژیمی و بدون روغن است  

     

     آماده سازی : 45 دقیقه 

     

     پخت : 30 دقیقه 

     

      

     مواد لازم جهت تهیه تاس کباب برای 4 نفر :  

     

     گوشت ،400 گرم 

     

      هویج متوسط ،2 عدد   

     

     کدو سبز، 2 عدد  

     

      بادمجان ، 2 عدد  

     

      سیب زمینی،3 عدد  

     

     گوجه فرنگی،2 عدد  

     

     پیاز،2 عدد  

     

     آلو خورشتی،10 عدد  

     

     گرد لیمو ،1 قاشق غذا خوری  

     

     دارچین ،1 قاشق مربا خوری  

     

     نمک ، فلفل و زردچوبه،به میزان لازم  

     

     

     طرز تهیه تاس کباب :  

     

     من تاس کباب را با نصف مرغ درست کردم به این ترتیب که مرغ را تکه کردم و ته قابلمه چیدم و روی آن یک ردیف پیاز حلقه شده و بعد هویج و به را چیدم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم با یک لیوان آب گرم و گذاشتم روی حرارت.  

     بعد از یک ربع بقیه مواد را چیده و لابه لای آن از گرد لیمو و دارچین ریختم و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه و 2 قاشق آبغوره و یا آبلیمو اضافه کرده و آب آنرا انداره کرده و تقریبا بعد از نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه غدا حاضر است.  

     تاس کباب یک غذای کاملا رژیمی و بدون روغن است ...  

     از هرگونه مواد دیگر که دوست داشتید می توانید به این غذای رژیمی اضافه کنید.  

                     

  • ۲۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

    مواد لازم برای ۲ نفر

    سیب زمینی ۴           عدد بزرگ

    گوشت چرخ کرده       ۲۰۰ گرم

    پیاز                       ۱ عدد بزرگ

    قارچ                      ۶ عدد

    پنیر پیتزا                ۱۷ گرم

    سیر                     ۱ حبه

    رب                     ۲ قاشق غذاخوری

    زردچوبه و فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

    طرز تهیه   :

    سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود. پیاز را خلالی خرد کرده و کمی تفت داده و با  زردچوبه  کمی تفت دهید و بعد هم سیر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده سرخ کنید و بعد هم رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را حلقه ای خرد کرده و با گوشتها کمی تفت دهید و کمی بگذارید تا مواد پخته شود و به خورد هم بروند،البته لازم نیست قارچ پخته شود و تقریبا ۱۰ دقیقه برای پخت قارچ کافی هست.

    یک ظرف مناسب برای گذاشتن در فر را انتخاب کنید.سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نه خیلی باریک باشد و نه خیلی ضخیم و بعد مقداری از مواد بالا را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا آخر…

    فر را روشن کرده و پرفتان را در طبقه وسط با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰  دقیقه بگذارید تا روی پنیرهایتان طلایی شود.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوفته ایزگارا_  (ترکی)  

    مواد لازم برای۱۰ نفر

    سیر رنده شده  ۳ حبه

    پیاز رنده شده  ۲ عدد

    فلفل دلمه ای قرمز رنده شده  ۱ عدد

    فلفل سبز خرد شده  ۱-۲ عدد

    گوشت چرخ کرده   ۱ کیلوگرم

    پودر فلفل قرمز   ۱/۲ قاشق چای خوری

    زیره سبز   ۱/۴ قاشق چای خوری

    سماق   ۱/۴ قاشق چای خوری

    زنجبیل   ۱ قاشق چای خوری

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    گشنیز خرد شده  ۱ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

    ۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

    ۳-  از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.

    ۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم.

    سایر نکات

    می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

    می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

    در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.

    خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.

    لذت آشپزی

  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سینه  مرغ_گریل_شده

    مواد لازم:

    سینه مرغ بدون پوست و استخوان 680 گرم

    ماست ساده     1/2 فنجان

    زیره سبز        یک و نیم قاشق چایخوری

    پاپریکا           1 قاشق چایخوری

    دارچین           نصف قاشق چایخوری

    آبلیمو            1 قاشق غذاخوری

    گشنیز            نصف فنجان

    روغن زیتون     1 قاشق غذاخوری

    سیر خرد شده   2 حبه

    نمک               نصف قاشق چایخوری

    فلفل سیاه       نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    برای درست کردن این غذای خوشمزه شما باید سس را درست کنید. مواد سس (ماست، آبلیمو، گشنیز، روغن زیتون، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل) رو با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل کاسه ریخته و با سس ترکیب کنید. حالا یک کیسه پلاستیکی روی ظرف کشیده و آن را برای تمام شب یا دو ساعت داخل یخچال بگذارید. اگر از گریل گازی استفاده می کنید آن را با حرارت بالا گرم کنید و اگر از نوع زغالی آن استفاده می کنید، زغال ها را آماده کنید. اجازه بدهید که یک طرف گریل حرارت کمتری از طرف دیگر داشته باشد. اگه گریل ندارید، می توانید از ماهیتابه های چدنی طرح گریل استفاده کنید.دو طرف مرغ ها را روی حرارت بالا و مستقیم گریل کرده و بعد آن ها را به آن طرفی از گریل که حرارت کمتری دارد بگذارید. درب گریل را گذاشته و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ ها به خوبی بپزند.دقت کنید که اگر مرغ بیش از اندازه روی حرارت باشد خشک می شود.

    لذت آشپزی

  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سوفله_سیب_زمینی

    🍄 مواد لازم:

    سیب زمینی  4 عدد بزرگ

    گوشت چرخ کرده  200 گرم

    پیاز  1 عدد بزرگ

    قارچ  1 عدد

    پنیر پیتزا  170 گرم

    سیر  1 حبه

    رب  2 قاشق غذاخوری

    زردچوبه، فلفل سیاه، نمک  به مقدار لازم

    🍅 طرز تهیه:

    سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود.

    پیاز را خلالی خرد کرده و با زردچوبه کمی تفت داده.

    سپس سیر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده سرخ کنید. 

    رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را حلقه ای خرد کرده و با گوشتها کمی تفت دهید و کمی بگذارید تا مواد پخته شود و به خورد هم بروند، البته لازم نیست قارچ پخته شود و تقریبا 10 دقیقه برای پخت قارچ کافی هست.

    یک ظرف مناسب برای گذاشتن در فر را انتخاب کنید.

    سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نه خیلی باریک باشد و نه خیلی ضخیم و بعد مقداری از مواد بالا را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا آخر...

    فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه بگذارید تا روی پنیرهایتان طلایی شود.

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذا با قارچ

    خواص متنوع قارچ هاي خوراکي به گونه اي است که مي توان آنها را به عنوان يکي از مواد خوراکي غني در برنامه غذايي گنجاند. 

    پژوهشگران اعلام کردند قارچ خوراکي چه به صورت خام و چه پخته مملو از انواع فيبرهاي لازم براي بدن است.

     همچنين قارچهاي خوراکي حاوي انواع کربوهيدراتها نظير نشاسته هستند.

     اين قارچ ها نيز داراي مقاديري قند بوده که بخشي از آن قابل جذب است و بقيه آن به رشد باکتري هاي مفيد در راست روده کمک مي کند. 

    قارچ سرشار از مواد لازم براي بدن است به همين دليل در مطلب زير 16 نوع غذا که با قارچ تهيه مي شود را آموزش مي دهيم. 

    🍄1) طرز تهيه غذا با قارچ خشک:

     ابتدا قارچ خشک را به مدت دو ساعت در آب ولرم خيس مي دهيم تا آب از دست رفته را به دست آورد و سپس از آن براي تهيه انواع غذاها مانند سوپ، خورشت قيمه و کرفس، پيتزا، قارچ پلو، و غيره استفاده مي کنيم. 

    🍄2) پيتزا قارچ: 

    خمير پيتزا را پهن کرده به سطح آن سس گوجه مي زنيم، يک عدد پياز رنده شده، مقداري قارچ صدفي، يک عدد فلفل دلمه اي خرد شده، دو قاشق چايخوري پودر آويشن (اورگانو) نمک و فلفل به مقدار دلخواه را تفت داده روي خمير مي ريزيم به طوريکه تمامي سطح خمير پر شود سپس داخل فر گذاشته پانزده دقيقه بعد از فر در آورده و سطح آن را پنير پيتزا مي پاشيم و به مدت پنج دقيقه داخل فر مي گذاريم در صورت تمايل مي توان در موارد بالا از گوشت چرخ کرده و يا سوسيس و کالباس نيز استفاده کرد. 

    🍄3) شنيسل قارچ صدفي: 

    زرده و سفيده تخم مرغ را خوب هم زده صفحه قارچ را داخل آن مي غلطانيم سپس با پودر سوخاري آغشته کرده 10 دقيقه منتظر مي مانيم تا آب پس دهد. سپس داخل روغن داغ به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم. 

    🍄4) کباب قارچ:

     ابتدا صفحه قارچ را با مقدار کمي روغن مايع يا چربي گوسفند چرب کرده و کمي نمک و فلفل و پياز رنده شده و آبليمو به آن اضافه مي کنم سپس روي سيم توري پهن کرده و با حرارت ملايم گاز يا زغال به مدت کوتاه کباب مي کنيم. 

    🍄5) املت قارچ: 

    مقداري قارچ را با يک عدد پياز خرد شده در روغن تفت مي دهيم هنگامي که قارچ ها در شرف پخته شدن بود مقداري گوجه فرنگي خرد شده و چند عدد تخم مرغ را به آن اضافه مي نماييم و پس از افزودن نمک و ادويه جات املت آماده مي شود. 

    🍄6) قارچ سرخ شده:

     قارچ ها را در روغن کم (ترجيحا کره) به مدتي که رنگ آن طلايي شود سرخ کرد ه و به آن نمک، جعفري، سير رنده شده و آبليمو اضافه مي کنيم و به حالت گرم صرف مي نماييم. 

    🍄7) خورشت قيمه قارچ:

     خورشت قيمه را بدون گوشت آماده مي نماييم، يک ربع قبل از آماده شدن قارچ هاي خرد شده را به آن افزوده و در صورت تمايل براي اين که خورشت طعم گوشت بدهد مقداري دنبه نيز به آن مي افزاييم و منتظر مي مانيم تا غذا آماده شود در انتها روي خورشت را با مقداري سيب زميني سرخ شده مي پوشانيم. 

    🍄8) سوپ قارچ:

     مقدار لازم قارچ را با يک عدد سيب زميني و يک عدد پياز متوسط خرد کرده و همراه با دو ليوان آب يا آب گوشت روي اجاق مي گذاريم تا کاملا بپزد سپس مقداري ورميشل، هويج، نمک، فلفل، آبليمو به آن مي افزاييم تا حدود ده دقيقه بجوشد. سوپ آماده است. 

    🍄9) شامي قارچ:

     300 گرم قارچ چرخ کرده را با 150 گرم آرد نخودچي، دو عدد تخم مرغ، يک عدد پياز رنده شده و به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و جوش شيرين مخلوط کرده و بعد به قطعات کوچک تقسيم نموده و سپس سرخ مي کنيم. ساقه هاي قارچ که دير پزتر هستند مي تواند ماده اوليه جايگزين گوشت چرخ کرده در انواع غذاها باشد. 

    🍄10) خوراک قارچ:

     دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است. 

    🍄11) آبگوشت قارچ: 

    کليه موادلازم جهت پخت آبگوشت را آماده ساخته و مقدار کمي چربي گوسفند را به آن اضافه کرده و بجاي گوشت از قارچ استفاده مي نماييم توضيح اينکه حدود سي دقيقه قبل از برداشتن آبگوشت قارچ را با آن مخلوط مي کنيم. 

    🍄12) سالاد قارچ:

     200 گرم قارچ را به مدت 10 دقيقه مي جوشانيم بعد از سرد شدن تکه تکه کرده و با گوجه فرنگي، خيار و فلفل دلمه اي خرد شده مخلوط کرده و فلفل و نمک و سس مايونز يا آبليمو به آن اضافه مي نماييم. سالاد آماده است. 

    🍄13) کتلت قارچ:

     300 گرم قارچ چرخ کرده را با دو عدد سيب زم يني رنده شده و دو عدد تخم مرغ و مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و جوش شيرين مخلوط کرده و داخل تابه با روغن سرخ مي نماييم.

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان