خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نیمرو مجلسی#

    يه صبحانه استثنايی

    مناسب منوي كافي شاپها .

    خمير يوفكا را با قلم مو و كره ي ذوب شده چرب كنيد (هر دو طرف)

    .

    داخل قالب مافين بگذاريد (دوتا سه لايه لازمه ،با وصله پينه كردن ميشه اينكارو آسون كرد )

    .

    ژامبون خرد شده و پنير پيتزا رنده شده داخل قالب بريزيد .

    آويشن بپاشيد .

    .

    يك عدد تخم مرغ را با احتياط روي مواد بشكنيد .

    نمك و فلفل سياه .

    در فر ٢٠٠ درجه بپزيد .

    لبه هاي يوفكا كه طلايي شد حاضره ،ولي شما ميتونيد به ميزان پخته شدن تخم مرغ هم توجه كنيد .

    .

    نكته ؛ كمي سس پستو يا آلفردو يا سس هاي معمولي به هنگام سرو ،بد نيست . ولي توي مواد نميزنيم كه يوفكا كريسپي بشه !(برشته)

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    استیک هاوایی

    مواد لازم :

    نیم کیلو گوشت ورقه ای

    دو قاشق سوپ خوری سرکه

    یک فنجان سویا سس

    سه حبه سیر له شده

    نصف فنجان روغن زیتون

    طرز تهیه :

    تمام مواد را به جز استیک ، در یک کاسه بزرگ ریخته و با هم مخلوط میکنیم . استیک را در آن فرو ببرید به طوری که دو طرف آن کاملا آغشته شود . یک شب آن را در همین سس بخوابانید سپس آن را روی کباب پز کباب کنید .

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رویال_برگر 

    مواد لازم

    گوشت  (چرخکرده با دنبه)   ۵۰۰ گرم

    تخم مرغ  ۱ عدد

    پیاز  ۲ حبه

    آرد سوخاری   به مقدار لازم

    پودر سیر  ۲ قاشق مربا خوری

    پودر موسیر  ۱ قاشق مربا خوری

    نمک و فلفل   به مقدار لازم

    نان همبرگر   به مقدار لازم

    قارچ (خرد شده)   ۲ لیوان

    ژامبون مرغ   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- سیر و 1عدد پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.

    ۲- بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید .

    اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.

    ۳- گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

    ۴- پیازهای باقی مانده را به صورت حلقه های نازک خرد کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

    ۵- مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید ، همبرگر را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود .وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد1تا2 ورقه پنیر را روی همبرگر قرار دهید تا با حرارت همبرگر پنیر آب شود ، همبرگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن 2 ورقه ژامبون قرار دهید.

    ۶- روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو ، گوجه ، خیار شور و … ساندویچ را پر کنید و در انتها با سس ساندویچ یا هر سس دیگری که دوست دارید ساندویچ را سرو کنید.

    سایر نکات

    1)در صورت تمایل مقداری خامه هم به سس قارچ اضافه کنید.

    2)بهتر است به ازای هر همبرگر از 2 ورقه پنیر چدار استفاده کنید.

    3)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به قارچ اضافه کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    كباب_كوبيده_بوقلمون

    وقتی حرف از کباب به میان می آید همه آب از دهانشان سرازیر می شود. حالا خیلی فرقی نمیکند این کباب از چه نوعی باشد، کباب کوبیده، برگ، کباب مرغ و یا حتی کباب کوبیده بوقلمون که در اینجا دستور آن را برای شما آورده ایم.

    طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در فر

    مواد اولیه:

        گوشت بوقلمون (سینه _ چرخ شده) میزان لازم

        پیاز (له شد شده _ آب گرفته) 3 عدد

        زنجفیل 2 ق.م

        نمک ، فلفل سیاه میزان لازم

        جعفری (ساطوری شده) 1 فنجان

        زعفران (دم شده) ته فنجان

        کره به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1- در ابتدا گوشت بوقلمون و پیاز رو 3 بار دیگه با هم چرخ می کنیم تا کاملا له بشود.

    2- بعد زعفران و نمک و فلفل و زنجفیل رو اضافه می کنیم و جعفری رو هم می ریزیم و ورز می دیم.

    3- گوشت رو شانه می زنیم من اینجا 3 تا سیخ داشتم که به اندازه 3 تا سیخ شانه زدم.

    4- بعد دستمون رو با آب گرم خیس می کنیم و گوشت رو که در دست شکل بیضی بهش دادیم به سیخ می گیریم و می چسبونیم به سیخ و با انگشت شصت به صورت لقمه لقمه اونو حالت می دیم.

    5- کف سینی فر کاغذ روغنی می ندازیم و کبابها رو روش می زاریم و کره رو برش می زنیم و روی کباب می زاریم.

    6- فر رو از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت داخل فر قرار می دیم.

    7- در این حین باید کبابها رو پشت و رو کنیم.

    8- بیشتر از این کباب رو داخل فر نزارید چون سفت و خشک میشه. در ضمن من از شعله پایین استفاده کردم.

    لذت آشپزی
  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تورتیلای اسپانیایی

    مواد اولیه :برای 6 نفر 

    سیب زمینی 900 گرم 

    نمک به میزان لازم 

    پیاز خرد شده 1 عدد متوسط 

    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری 

    تخم مرغ 8 عدد 

    فلفل سیاه به میزان لازم 

    پنیر پارمسان رنده شده یک سوم پیمانه 

    کره یک و نیم قاشق غذاخوری 

    طرز تهیه:

    1. سیب زمینی ها را با نمک و آب 20 تا 25 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس به مکعب های کوچک برش دهید و درون کاسه بزرگی بریزید.

    2. فر رابا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

    3. 1.5 قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را به همراه نمک اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. پیازهای سرخ شده را درون کاسه سیب زمینی ها بریزید.

    4. در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را هم بزنید و آنها را روی سیب زمینی و پیاز بریزید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

    5. کره و روغن باقی مانده را درون تابه بزرگ و نچسب گرم کیند. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید . پنیر را روی آن بپاشید. تا زمانی روی اجاق بگذارید بماند که تخم مرغ ها در حاشیه تابه سفت شوند. سپس آن را داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود. حدود 20 دقیقه در فر باشد کافی است.

    6. تابه را خارج کنید و اجازه دهید تورتیلا خنک شود. سپس با چاقوی بلند آن را برش دهید و به همراه سس مایونز با طعم سیر سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان كاترپيلاربا مغزى مواد گوشتى #

    .

    . . ‎آرد ٢ پيمانه (هر پ معادل ١٢٥ گرم)

    ‎آب ٢ قاشق غذاخوری(30 میلی لیتر)

    ‎مایه خمیر 1/4 و 1 قاشق چایخوری ‎شکر ١ قاشق غذاخوری

    ‎نمک ١ قاشق چایخوری

    ‎بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری ‎تخم مرغ ١ عدد

    ‎شیر 3/4 پیمانه ‎روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری(30 گرم)

    ‎کره ٢ قاشق غذاخوری(30 گرم)

    ‎کنجد - به میزان لازم

    . ‎مایه خمیر را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده، برای ۵ تا ١٠ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل آمده و پف کند. سپس آن را با آرد، نمک، بیکینگ پودر، روغن، کره ذوب شده و نصف یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط میکنیم (بقیه تخم مرغ را برای روی نان کنار میگذاریم). شیر را کمی گرم کرده و سپس کم کم به مواداضافه میکنیم و خمیر را به هم میزنیم تا شکل بگیرد (شیر را یکباره اضافه نکنید. شاید همه شیر مورد استفاده قرار نگیرد. اگر خمیر کمی چسبنده شد یک تا دوقاشق غذاخوری آرد اضافه کنید).

    ‎خمیر را به مدت ۵ تا ١٠ دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز میدهیم. سپس داخل کاسه ای که با کمی روغن چرب شده قرار داده، روی آن را با سلفون یا حوله آشپزخانه پوشانده و در جای گرمی به مدت ١ ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود.

    ‎فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد یا ٣۵٠ درجه فارنهایت گرم می کنیم. خمیر را که حالا حجم آن دو برابر شده کمی ورز داده، به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده آنها را گِرد می کنیم. یک قسمت را برداشته و با وردنه به صورت بیضی و نااازك  پهن کرده کمی از مخلوط مرغ يا گوشت يا مايه ماكارانى برداشته، یک طرف خمیر و در راستای طول آن ریخته و لبه خمیر را روی مواد برمی گردانیم. لبه دیگر را به صورت نوارهای باریک با چاقو برش داده و رول كنيد و قسمت درز رو به پايين باشد در سينى ،نصف تخم مرغ رو با يك قاشق شير و زعفران مخلوط روی خمیرمالیده و کمی کنجد، کنجد سیاه و نمک نیز روی آن میپاشیم. بقیه خمیر را نیز به همین ترتیب درست کرده و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندیم قرار داده به مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه درون فر می پزیم تا نانها پف کرده و روی آنها طلایی شود. نان کاترپیلار را گرم همراه با کچاپ، سس دودی یا سس دلخواه خود سروکنید. نوش جان

  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ماهی سوخاری

    طرز تهیه ماهی سوخاری

    مواد لازم برای 4 نفر:

    - یک پیمانه سس مایونز

    - یک حبه سیر (رنده شود)

    - نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

    - پوست نصف لیموترش (رنده شود)

    - 2 قاشق چای خوری آب لیموترش

    - یک قاشق سوپ خوری گشنیز تازه (خرد شود)

    - 675 گرم فیله ماهی (هر نوع ماهی دلخواه)

    - 2 عدد تخم مرغ (زده شود)

    - 115 گرم یا 2 پیمانه آرد سوخاری

    - مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی

    - نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    - تعدادی لیموترش برای سرو

     

    طرز تهیه:

    1 – برای درست کردن سس این ماهی سوخاری، سس مایونز، سیر رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید. پس از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، کاسه محتوای سس را به یخچال منتقل کنید.

    2 - فیله ماهی ها را شسته و پس از خشک شدن، به صورت تکه های نواری 4 تا 5 سانتی متری خرد کنید.

    سپس هریک از فیله های نواری را در تخم مرغ زده شده فرو ببرید و پس از آن، در آرد سوخاری بغلتانید. وقتی که مقداری از فیله ها را به همین صورت آماده کردید، آنها را سرخ کنید.

    3 – برای سرخ کردن فیله ماهی ها، قابلمه گودی آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود.

    سپس آن تعداد از فیله ماهی ها را که آماده کرده بودید، داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود. هنگامی که فیله ماهی ها به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای درآمد، آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود.

    4 – در فاصله سرخ شدن فیله ماهی ها، بقیه را آماده کرده و پس از خارج کردن هریک از فیله ها از داخل روغن، یکی دیگر را جایگزین کنید. در پایان، فیله ها را در ظرفی چیده و سس مایونز با طعم لیموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش لیموترش سرو کنید.

    نکته: به جای آرد سوخاری می توانید از پودر خمیر داخل نان های فانتزی هم استفاده کنید.

     

    امیدواریم با تهیه این ماهی سوخاری خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ماهی شکم پر بوشهر

    ماهی 750 گرم

    برنج ابکش شده = 4 پیمانه

    گشنیز = 400 گرم

    شنبلیله = 100 گرم

    سیر= 4 حبه

    پیاز نگینی خرد شده = 3 عدد

    ادویه ، فلفل قرمز ، نمک و زردچوبه = به مقدار لازم

    اب تمر هندی غلیظ = 2 پیمانه

     

    روش تهیه :

    ابتدا پیاز را داخل آسیاب سبزی خورد کن  ریخته و کاملا خورد میکنیم.

    سپس به طور جداگانه سبزیجات را داخل آسیاب سبزی خورد کن  ریز خورد میکنیم

    برای تهیه سس داخل شکم ابتدا پیاز را تفت می دهیم سپس سیر را اضافه می کنیم بعد سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود سپس 1 پیمانه از اب تمر را اضافه کنید و بگذارید اب ان کاملا کشیده شود و به روغن بیفتد.

    سپس ماهی را از وسط برش می دهیم مثل برش نان برای ساندویچ بعد در روغن سرخ می کنیم و در اب تمر می خوابانیم تا مزه دار شود داخل شکم را با سس پر می کنیم نصف برنج ابکش را در ظرف می ریزیم و ماهی را روی ان قرار می دهیم و بقیه برنج را می ریزیم و دم می کنیم

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کلاف مرغ

    مواد لازم: 

    1. آرد حدود 1پیمانه /

    2. مایه خمیر 1ق چ/ 

    3. نمک 1ق چ/

    4. آب ولرم به اندازه کافی 

    مراحل:

    تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم تا خمیر منسجمی بدست بیاد وبه دستتون نچسبه اگه میچسبید اینقدر ارد اضافه کنید تا به دستتون نچسبه میز کار را آرد پاشی کنید واز خمیر گلوله هایی برداریدچونه ها را باز کنید ومثل شکل برش بزنید

    مواد داخلی کلاف :1. سینه مرغ چرخ شده 1عدد

    2. 2تا پیاز 

    3. 2تا حبه سیر

    4. پنیر گودا 2ق س

    5. نمک

    6. فلفل

    7. پاپریکا

    گوشت مرغ وکمی پنیر را باهم مخلوط میکنیم بعد سیرها را له میکنیم وپیازها را خرد کرده با نمک وفلفل وپاپریکا مخلوط میکنیم ازاین مواد گلوله هایی به اندازه نارنگی برمیداریمبعد اون نوارهای خمیری رو روی گوشت میپیچیم تا به شکل کلاف دربیاد وتوی سینی چرب شده قرار میدیمروی کلافها رو زرده تخم مرغ با کمی کره آب شده میزنیم  و درفر 200 درجه بمدت 30 تا 40 دقیقه میذاریم

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ساندویچ مکزیکی 

    مواد لازم جهت تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :

    زبان گوساله 500 گرم

    پیاز متوسط 2 عدد

    نمک و فلفل به میزان لازم

    برگ مو 2 عدد

    ساقه کرفس 2 عدد

    روغن کانولا 3 قاشق غذا خوری

    لوبیا قرمز کنسروی 3 قاشق غذا خوری

    فلفل هالوپینو خرد شده 1 عدد

    آواکادو رسیده 2 عدد

    پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی 150 گرم

    گوجه فرنگی برش حلقه ای 2 عدد

    کاهو به میزان لازم

    خیار شور به میزان لازم

    خامه ترش 1/2 فنجان 

    طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :

    در یک قابلمه آب، زبان،1 عدد پیاز،نمک،فلفل،ساقه کرفس و برگ بو را ریخته و بگذارید به مدت 2 الی 3 بپزد.

    بعد از پخت پوست آن را گرفته و کالباسی برش بدهید. پیاز باقیمانده را خرد کرده و در ماهیتابه با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت بدهید.

    لوبیا ها، نمک، فلفل هالاپینو و 3 قاشق غذا خوری آب لوبیا را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.

    درون غذاساز ریخته تا پوره شود,بگذارید به دمای آشپزخانه برسد. پنیر را با مواد مخلوط کنید.

    زبان ها را در ماهیتابه سرخ کرده تا دو طرف آن طلایی شود. ( در هنگام سرخ کردن نمک و فلفل روی آن بپاشید) خمیرنان را در آورده و با یک قاشق از مواد پوره شده درون آن پخش کنید.

    ورق های زبان را به ردیف بچینید. گوجه و خیار شور را هم بگذارید. روی آن خامه ترش و کاهو را در آخر.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۹:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لقمه بادمجان

    بادمجان های بلند را برای درست کردن این جان جان ها انتخاب کنید..و انها را برش های طولی به قطر یک سانت بزنید.. با مقدار کمی روغن ورقه های بادمجان را تابه یا فر سرخ کنید.. برای مواد میانی از گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه ایی و قارچ و نمک و فلفل و اویشن استفاده کنید.. برای سس چهار حبه سیر و چهار عدد گوجه فرنگی متوسط را پوره کنید و با مقدار لازم روغن تفت دهید تا به روغن بیفتد.. حالا یک قاشق غ خ رب گوجه اضافه کنید و تفت دهید.. برای پیچیدن جان جان ها دو بادمجان را بصورت + روی هم قرار داده و در مرکز ان از مواد گوشتی ریخته و ادامه بادمجان ها را روی هم بیاورید.. حالا توی تابه یا ظرف مخصوص فر روی سس گوجه بقچه جان ها را بچینید و با شعله کم زمان کمی بدهید تا بقچه ها گرم و کمی نرم شوند.. در داخل یا روی بقچه جان ها میتوانید از کمی پنیر موزارلا هم استفاده کنید

    لذت آشپزی
  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوفته

    برنج یک سوم پیمانه

    لپه یک چهارم پیمانه

    گوشت چرخکرده دویست گرم

    پیاز رنده شده یک عدد بزرگ

    تخم مرغ یک عدد

    الو یا زرشک و پیاز سرخ شده برای وسط کوفته ها به مقدار لازم

    سبزی معطر تازه یا خشک به مقدار لازم

    گوجه فرنگی دو عدد متوسط

    رب گوجه یک و نیم قاشق غذاخوری

    پیاز یک عدد بزرگ برای سرخ کردن

    نمک و فلفل و ادویه

    برنج و لپه را که از قبل خیس کرده ایم به صورت جداگانه میپزیم در حدی که نیم پز شوند ..گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده که اب ان گرفته شده است و نمک و فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم .. در ظرفی دو سوم مخلوط برنج و لپه را با گوشتکوب میکوبیم تا کمی له شوند.. سپس این مخلوط را به همراه یک سوم برنج و لپه نکوبیده به مخلوط گوشتی اضافه کرده و مخلوط میکنیم.. و خوووب ورز میدهیم.. سبزی معطر و تخم مرغ را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه میدهیم.. در یک قابلمه یک پیاز بزرگ را خلالی کرده و سرخ میکنیم بعد از اینکه پیاز سبک شد زردچوبه را اضافه کرده و تفت میدهیم.. در نهایت رب را اضافه و تفت میدهیم بعد از اینکه تفت خورد گوجه ها را خرد کرده و اضافه میکنیم سپس به میزان لازم اب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا جوش بیاید.. از مخلوط کوفته به اندازه دلخواه برمیداریم و گرد میکنیم.. برای وسط کوفته از زرشک یا الو به همراه پیاز سرخ شده استفاده میکنیم.. وقتی سس به جوش امد شعله قابلمه را کم کرده و کوفته ها را به ارامی داخل ان می گذاریم.. یک ربع اول پخت کوفته ها را اصلاااا جابجا نکنید و در قابلمه را نگذارید.. پس از طی این مدت در را نیمه باز گذاشته و با شعله کم اجازه دهید کوفته ها پخته شوند..

    لذت آشپزی
  • ۰۹:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    میرزا  قاسمی

    یک کیلو بادمجان ،گوجه یک و نیم کیلو ،سیر یک بوته،تخم مرغ دو یا سه عدد

    بادمجونهای قلمی رو روی آتیش کباب کنید بعد ازجدا کردن پوستش بکوبیدشون ویا ساطوری کنید بعد یک بوته سیر رو رنده ریز کنید یا باز بکوبید کمی زردچوبه بزنید و سرخش کنید ،گوجه هارو رنده کنید ونمک بزنید و به سیر اضافه کنید بزارید اب گوجه ها بخار بشه و بعد بادمجونهارو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به روغن بیوفته بعد از اون چند تا تخم مرغ رو جداگانه سرخ کنید و به میزار اضافه کنید و یا مثل من جداگانه کنارش بزارید وبا برنج سرو کنید . 

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    چه غذاهاییییییییی خدایاااااا
  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    ممنونم از حضورت موناجونم ، خوشحالم که پسندیدی
    واقعا اشتها برانگیزه
  • ۰۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طرز تهیه خیارشور فوری در منزل

    جام جم سرا: مواد لازم- خیار ریز و تازه: 2 کیلو، سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری: 250 گرم، سیر: یک بوته بزرگ، فلفل تند 5 یا 6 عدد، تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری، نخود خام: چند عدد برای ترد شدن خیارها، نمک: یک پیمانه، آب: 14 پیمانه، سرکه: یک پیمانه.

    طرز تهیه:

    ابتدا خیار و سبزی‌ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود. دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید. آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید. با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید. خیار‌ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید ولابه‌لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید. نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید. وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف می‌شود.

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ماهیچه (به روش رستوران پسران کریم مشهد)

    ابتدا ماهیچه رو کاملا میشوریمو میذاریم خشک شه . چربیشو زیاد نمیگیریم چون این غذا باید چرب باشه . ماهیچه رو بدون هیچ ادوی ای فقط تو کره سرخ میکنیم.

    ماهیچه ها رو تو قابلمه میچینیمو روشو با پیاز نازک خلال شده فراوووووون میپوشونیم .

    من برای ۳ تا ماهیچه ۶ تا پیاز درشت استفاده کردم

    روی پیازها یکم زردجوبه و فلفل قرمز میریزیم و خیلی کم ( در حد نصف قاشق چایخوری) دارچین میریزیم

    دارچین رو حذف نکنین که طعم اصلیشو از دست میدین. در قابلمه رو کامل کیپ میکنیم . میتونین از فویل استفاده کنین. زیر قابلمه رو خییییلی کم میکنیم . کمی بیشتر از شعله پخش کن. بعد از ۱:۳۰ ساعت در قالمه رو باز میکنیم و ماهیچه ها رو پشت و رو میکنیم . اگه خشک شده بود یه استکان آب اضافه میکنیم. بعد از یک و نیم تا دو ساعت دیگه غذاتون آمادس.

    چون ماهیچه با آب پیاز پخته میشه واقعا لذیذ و نرم میشه . جوری که گوشت تو دهنتون آب میشه.

    در پایان پیشنهادمیکنم این غذا رو کنار باقالی پلو یا سبزی پلو سرو کنین.

  • ۰۷:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پوره سیب زمینی

    لذت آشپزی
  • ۰۸:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رولت ته چین مرغ غذایی شیک 

    پخت : 120 دقیقه 

    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای 5 نفر :

    مرغ متوسط 1 عدد

    ماست چکیده ( ترجیحا ترش ) نیم کیلو گرم

    خلال بادام 50 گرم

    زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم

    برنج پلوپز 4 پیمانه

    روغن و کره به میزان لازم

    طرز تهیه :

    مرغ را با یک و نیم لیتر آب می جوشانیم و کف آن را مرتب می گیریم، بعد به آن زردچوبه، پیاز یک عدد بزرگ، چند حبه سیر خرد شده، ساقه کرفس، یک عدد هویج، چوب دارچین و نمک و فلفل اضافه میکنیم به مدت 10 دقیقه با حرارت زیاد می جوشانیم بعد حرارت را ملایم می کنیم به مدت یک ساعت و نیم می پزیم بعد از پخت باید حدود یک لیوان آب مرغ بماند. مرغ را بیرون آورده و پس از خنک شدن استخوان مرغ را می گیریم تکه های مرغ را خیلی ریز نکنید.

    به نیمی از ماستمان کمی نمک، زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری و فلفل قرمز و کمی پودر خردل اضافه می کنیم و مرغ ها را در آن قرار می دهیم و در یخچال می گذاریم. (این کار را می توانیم حتی از روز قبل انجام دهیم که در این صورت خوشمزه هم می شود) حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم برای برنج.

    برنج را با یک قاشق زردچوبه می جوشانیم و آن را زنده برمی داریم. حتما اول کمی با آب ولرم شستشو می دهیم بعد کمی آب سرد. و برنج را با ماستمان مخلوط می کنیم + کمی روغن مایع.

    حالا کف قالبمان یا در ماهیتابه گود نصف پیمانه روغن ریخته و نیمی از برنج را ریخته و صاف می کنیم و روی آن زعفران می ریزیم.

    بعد مرغ ها را روی برنج می چینیم و خلال بادام ها را هم ، همه جای ظرف می پاشیم و بعد بقیه برنج را و دوباره زعفران.

    با قاشق چند سوراخ روی برنج می دهیم. روی قالب را فویل کشیده و داخل فر گذاشته روی حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد با حرارت متوسط برای یک ساعت دیگر.

    و یا اگر روی حرارت مستقیم خواستیم تهیه کنیم 10 دقیقه اول حرارت زیاد باشد و بعد حرارت را کم می کنیم . به مدت یک ساعت و نیم .

    رولت ته چین مرغ را من روی فویل رول کردم و در فر قرار دهید

    لذت آشپزی
  • ۰۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رول مرغ با نان لواش(بسیار خوشمزه)

    مواد اولیه :

    نان ترتیلا یا نان لواش (بسته به اندازه ی نون فرق داره) به میزان نیاز

    جعفری خرد شده 1/2 پیمانه

    پیازچه خرد شده 4تا

    سیر رنده شده 1 ق چ

    گوجه فرنگی و فلفل سبز (خردشده) 1 پیمانه

    پنیر چدار رنده شده 1و 1/2 پیمانه اگه هم نزنید اشکال نداره

    سینه مرغ (ریش ریش شده) 2 پیمانه

    پنیر خامه ای 250 گرم

    نمک فلفل به میزان نیاز

    1-همه مواد رو باهم مخلوط کنید.

    2.نونا رو باز کنید از مواد داخلش قرار بدید و رولش کنید

    رول مرغ با نان لواش(بسیار خوشمزه)

    3-بگذارید یخچال با خودشو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش بزنید

     موادش اونقدر خوشمزه هس که بدون پنیر هم عالی میشه ولی پنیر خامه ای رو حتما بزنیدمن خودم برای اینکه رژیم بشه از ماست و یکی دو قاشق سس مایونز استفاده میکنم

    لذت آشپزی لذت آشپزی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان