خانه
66.3K

مشورت برای انتخاب نماینده کاربران و سوژه آخر مسابقه عکاسی

  • ۱۹:۵۲   ۱۳۹۳/۴/۲۵
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    واااای من دوربین خوب ندارم اگه نتونم تو مسابقه شرکت کنم چی؟ نمیشه اول زیباکده جایزه ی منو بده تا باهاش عکسای قشنگ واسه مسابقه بندازم؟

    موضوع پیشنهادی من : عشق .
    یه توضیحی هم بدم و اون اینه که تا اسم عشق میاد ما ذهنمون میره طرف یه دختر و پسر جوون که دستای همو گرفتن و دارن میرن تو افق محو بشن اما عشق معنای زیادی داره همه جا هست و ما اغلب به راحتی از کنارش میگذریم بدون اینکه معجزه ی خدا رو توش ببینیم . هدف من از این پیشنهاد اینه که چشمهای دلمونو خوب باز کنیم تا عشقو تو لحظه لحظه ی زندگیمون ببینیم و اونو با دوربین به تصویر بکشیم تا یادمون بیاد که هدف خدا از خلقت ما چی بوده.

    کاربر پیشنهادی؟ چون داور خودش نمیتونه تو مسابقه شرکت کنه پیشنهاد میکنم خودت داوطلب نشی چون من می خوام شکستت بدم
    به نظرم صبا گزینه ی خوبی برای داوری هست البته اگه با شرکت نکردن تو مسابقه مشکلی نداشته باشه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان