محسن 125 :
محبت کردی ...ممنونم :)
فقط چند تا سوال ....
1-چه مدت باید بمونه نخود توی آب ؟؟
منظورم ...مثلا ...الان نخود ها رو خیس کردیم ..بعدش کی آبش رو عوض کنم و این کار رو چند مرتبه انجام بدم ؟
2- جوونه یعنی چجوری ؟؟ مثلا چقد سبز بشه ؟
3-چطور میتونم دونه درشت چرخ کنم ؟ (نمیشه بکوبمش ؟؟)
5- یعنی هیچی بجز نخود نداره ؟؟خوب چطور بهم میچسبند ؟؟
4-آهو خانم ..میشه یجوری نسبت بهم بدی ...مثلا چقد نخود ...چقد بکینگ پودر ..چقد زمان
....شما اینطور تصور کن که فردا میخوای بپزی...منظورم فردا روزیه ...چون مطمعنن ...این خوراک
پیشنیاز های داره که زمان میخواد (مثل جوونه نخود )...با ریز ه جزئیات لطفن
میشه مایع درست شده رو توی یخچال یا فریز گذاشت ؟ (مثلا آیننده نگری برای روزه خاصی استفاده بشه )

آهان پس شما کلا طرز تهیه ی فلافلو میخوای درسته ؟ من فکر کردم طرز تهیه شو بلدی میخوای قلق هاشو یاد بگیری . باشه الان طرز تهیه شو براتون تایپ میکنم .