خانه
1.19M

من شما را به چالش دعوت میکنم!

  • ۰۳:۲۴   ۱۳۹۵/۸/۱۰
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست

    طرز تهیه ی فلافل :

    نخود : 300 گرم که تقریبا میشه دو تا لیوانِ دسته دار .

    پیاز : یک عدد متوسط

    سیر : دو تا سه حبه

    تخم مرغ : یک عدد

    جعفری : نصفِ لیوان

    ادویه : نمک . فلفل . زردچوبه . زیره .

    آرد نخودچی : 2 قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر : نوکِ قاشقِ چای خوری ( یعنی خیلی کم ) .

    اول نخودها رو  بذارید داخل آب حداقل 24 ساعت بمونه . در طول این 24 ساعت حتما 3 الی 4 بار آبشو عوض کنید ( وقتی آبش کاملا تغییر رنگ داد وقتِ عوض کردنشه ) .

    بعد از 24 ساعت میتونی باهاش فلافل درست کنید اما اگه بذارید یکم جوانه بزنه خوشمزه تر میشه . برای اینکار نخودهای خیس رو بریزید توی سینی و یه پارچه ی تمیزِ نم دار بکشید روش . یک الی یک روز و نیم در این حالت بمونه خوبه . هر بار هم کمی آب بریزید روی پارچه که خشک نشه . به محض اینکه یه مقدار ( اندازه ی چند میلی متر ) جوانه بزنه دیگه باید چرخ بشه یعنی جوانه ش به سبز شدن نمیرسه و هنوز سفیده . بعد این نخودها رو چرخ کنید . اگه با غذا ساز یا میکسر کار میکنید میتونید همون موقع علاوه بر نخود .جعفری و ادویه ها و سیر و پیاز رو با هم بریزید تو دستگاه و میکس کنید .

    اگه با چرخ گوشت میخواید چرخ کنید نخودها رو میریزید داخل چرخ گوشت و بعد از اینکه نخودها چرخ شدن پیاز و سیرِ رنده شده و ادویه و بیکینگ پودر و جعفریِ خرد شده رو بهش اضافه کنید و با دست کاملا ورزش بدید تا مواد با هم مخلوط بشن .

    نکته : نخودها رو چند بار میکس نکنید ( اینجوری متعادل چرخ میشن ) چون اگه له بشن فلافلتون وا میره . نمیشه بکوبیشون چون کاملا له میشن .

    در مرحله ی بعد آرد رو اضافه کنید .

    بعد تخم مرغ رو اضافه کنید .استفاده از تخم مرغ دلخواهه ولی به نظرِ من بهتره استفاده بشه چون تخم مرغ حکم چسب رو برای موادِ فلافل داره و اونها رو کنار هم نگه میداره .

    در مرحله ی بعد باید روغن رو ( ترجیحا روغنِ مخصوص سرخ کردنی ) بریزید توی یه قابلمه ی کوچیک و گود که لازم نباشه روغن زیادی استفاده کنید چون تو این مرحله فلافل باید کاملا تو روغن غوطه ور بشه . بذارید روغن کاملا داغِ داغ بشه بعد مواد رو بریزید توی قالبِ مخصوص فلافل یا با دست گِردش کنید و بندازینش تو روغن تا سرخ بشه .

    نکته : میتونید قبل از انداختنِ فلافل تو روغن کمی روش کنجد بریزید و با دست فشار بدید روش که کنجدها داخل مواد فرو بره و نریزه .

    برای نگهداریِ مواد تو فریزر به نظرم بهتره مواد رو اول گرد کنید بعد بندازید توی روغن و در حالتِ نیمه سرخ شده از روغن بیاریدش بیرون بعد که خنک شد فریزش کنید و هر وقت خواستید دوباره بندازیدش تو روغن تا کاملا سرخ بشه و استفاده کنید .

    بعد از اینکه فلافلها طلایی شدن اونها رو دربیارید و بچینیدشون روی دستمالِ تمیز یا دستمال کاغذیِ ضخیم تا روغنِ اضافیش گرفته بشه و بعد با ترشی نوش جان کنید .65

    ویرایش شده توسط آهو در تاریخ ۱۰/۸/۱۳۹۵   ۱۳:۱۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان