سلام به همه دوستان. اینم از ماکارونی با ته دیگه سیب زمینی،
استاد بهزاد لابی
خانم های گلم، ابتدا پیاز رو قطعه قطعه کرده و در روغن سرخ میکنیم.
سپس گوشت رو اضافه میکنیم و سعی میکنیم تا کمی تفت بدیم.
بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.

بعدش هم سریع سبزیجات رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم.

سپس آب اضافه میکنیم تا خوب لعاب بندازه.

بعد میریم سراغ ماکارونی و اون رو میجوشونیم تا یه ندای درونی ای بگه بسه و آب کشش کن.
سپس آب کش کرده و سیب زمینی ها رو میچینیم و بینش سعی میکنیم یه کم ماکارونی بذاریم که خوشگل بشه(ندای درونی میگه که اون ماکارونی ای که میذاریم بین سیب زمینی ها بهتره آب گوجه نخورده باشه که زود سیاه نشه)

بعد یه کم از اونچیزی که ندای درونی میگه بیشتر گذاشتیم بپزه، که یه گوشش سیاه شد اما خیلی قشنگ شد.
ماکارونی ما آماده ست و خداییش اینقدر خوشمزه بود که نگوووووو
