اینم از اولین اثر استادِ ریموند بلانک در صفحه من و آشپزی :
سالاد الویه :
ابتدا خیارشورها رو ریز ریز میکنیم.

سپس سیب زمینی پخته شده رو رنده میکنیم.

بعد کالباس ها رو ریز ریز کرده:

سپس خانم های گلم همه این مواد رو با کنسرو سبزیجات
یک و یک قاطی میکنیم.

بعدش سُس مایونز خیلی خوشمزه ی
مهرام رو اضافه میکنیم.

در آخر خانم های گلم اگه سُس مهرامتون تموم شد، سُس دلپذیرِ
دلپذیر رو اضافه میکنیم.

سالاد اولویه ما با تزیین جعفری و تره آماده ست با این گوجه مینیاتوریا!

نوش جان
