خانه
9.51M

پرسش و پاسخ خیاطی

  • ۰۹:۲۵   ۱۳۹۸/۵/۸
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    زیباکده
    Suoo : 
    سلام اهوجان به جای لایی چسب برای دکمه خور مانتواز زانفیکس میشه استفاده کرد🙏🙏❤
    زیباکده

    سلام عزیزم . کاربرد زانفیکس و لایی حریر کاملا با هم متفاوت هستن مثل اینه که بگی من نمک ندارم به جاش فلفل میریزم تو غذام .

    لایی حریر بافت پارچه رو محکم میکنه و در قسمتهایی مثل خط وسط جلو و یقه چون بافت پارچه باید محکم باشه که بعد از چند بار شست و شو تو این خطوط موج نیفته و پارچه شُل نشه میگن حتما به پشت سجافی که قراره به این خطوط دوخته بشه لایی حریر بچسبونید .

    اما زانفیکس در مواقعی به کار میره که شما بخوای در قسمتهایی از لباس دو تا تکه رو به هم بچسبونی یعنی زانفیکس یه جور چسبه که تو خیاطی به کار میره .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان