خانه
10M

پرسش و پاسخ خیاطی

  • ۱۸:۳۶   ۱۳۹۸/۶/۱۳
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51248 |36302 پست

    نیم الی 1 سانت بیا پایین تر از خط کوک و یه دوخت روی خط آبی که مشخص کردم با چرخ برو تا سجاف و مانتوت از نیم الی 1 سانت پایین تر از خط اصلیِ پایین مانتوت ( که همون خط قرمز هست ) به هم وصل بشن .

    بعد سجاف رو به سمتِ پشت مانتو هل بده و پایینشم برگردون دقت کن که نباید کوکش رو بشکافی .

    پایین مانتو رو خوب اتو کن تا درز پایینِ سجاف و مانتو کاملا صاف بشه .

    لبه ی پایین مانتو رو از روی خطوط کوک که انداختی به سمت پشتِ مانتو تا بزن و بینش زانفیکس بذار و اتو کن . در واقع در این مرحله پایینِ مانتو تو گذاشته میشه .

    در نهایت بعد از اینکه اتوی تمام قسمتهای مانتوت تکمیل شد میتونی کوکِ پایینِ سجاف و مانتوت رو بشکافی .

    نکته : تو این عکس مانتو آستری هم داره برای همین دوخت لبه روی آستری هم اومده ولی تو مانتوی شما دوخت فقط روی قسمت سجاف میاد .

    پرسش و پاسخ خیاطی پرسش و پاسخ خیاطی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان