خانه
9.73M

پرسش و پاسخ خیاطی

  • ۱۶:۳۰   ۱۳۹۹/۲/۱۳
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51247 |36302 پست
    Elham.b73 :سلام استاد عزیز،روزتون مبارک .
    استاد این زیر قابلمه ای رو میخوام بدوزم،طرز دوخت قلب ها به زمینه دایره ایه به چه صورته،که هم" تمیز" در بیاد و هم کاربردی،یعنی در اثر شستن جدا نشه

    سلام عزیزم . اینجور مدلها ابداعیه یعنی استاندارد خاصی نداره یکی نشسته فکر کرده و یه مدلی ابداع کرده و دوختش منم برای اینکه به شما بگم چطوری دوخته شده باید بگیرمش تو دستم و جاهای مختلفشو ببینم یعنی از رو عکس نمیشه گفت چطوری دوخته شده . اما از نظر منطقی راهی جز بستهای ریز و محکم برای اتصال این قلبها نیست البته اگه من بودم قلبها رو با چسب نر و ماده به دایره میچسبوندم که بعد بتونم از قلبها به عنوان زیر لیوانی هم استفاده کنم ولی خب دقیق ترشو باید از کسی که اینها رو دوخته بپرسی .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان