خانه
9.51M

پرسش و پاسخ خیاطی

  • ۲۲:۱۹   ۱۳۹۳/۴/۹
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست

    اگه در مورد آموزش الگو کشی مدل خاص یا دوخت لباس، آموزش دوخت مانتو، خیاطی بدون الگو و به طور کلی هر متد مربوط به خیاطی سوالی دارید، میتونین توی این تاپیک مطرح کنید.


    توجه داشته باشید که این تاپیک مربوط به شخص خاصی نیست و هر کسی که سوالی میپرسه هر کدوم از شما دوستای خوبم که با خیاطی آشنایی دارید و میتونید کمک کنید پاسختونو به سوال مربوطه بذارید تا همه در کنار هم یه عالمه نکات خوب و مفید از هم یاد بگیریم.

    خواهش میکنم تو این تاپیک تقاضای عکس و مدل لباس نکنید. اگر کسی برای لباسی که میخواد بدوزه نیاز به ایده داره میتونه تو قسمت مد و لباس همین سایت انواع عکسهای قشنگ از مدلهای لباس و مدل مانتو به روز رو ببینه.



    و نکته ی مهم اینکه دوستان خوبم اگر خواستید از آموزشهایی که تو این تاپیک و به طور کلی تو این سایت در سایتهای دیگه استفاده کنید ذکر منبع رو فراموش نکنید.

    با امید موفقیت روز افزون برای شما دوستای خوبم.

    پرسش و پاسخ خیاطی | آموزش خیاطی | آموزش دوخت مانتو | آموزش خیاطی بدون الگو

    آموزش خیاطی

    آموزش خیاطی مانتو

    آموزش خیاطی بدون الگو

    خیاطی

    خیاطی بدون الگو

    چرخ خیاطی

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۲۰/۴/۱۴۰۳   ۱۳:۳۸
  • leftPublish
  • ۰۱:۵۶   ۱۳۹۳/۵/۹
    avatar
    *ترمه*
    کاربر فعال|1312 |831 پست
    راهنمایی آهو جون برای مدل شما درست بوده
    شما هر مدلی رو که شک داری میتونی یه دونه کوچولوشو برای نمونه بدوزی تا چم و خم کار دستت بیاد
  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۳/۵/۹
    avatar
    malinaz
    کاربر جديد|146 |53 پست
    لیدا جون واقعا نمی خوام ناراحت یا ناامیدت کنم اما من 2 سال مداوم رفتم کلاس خیاطی و دوره ها رو گذروندم . تو آموزشگاه معتبری هم رفتم نمره دیپلم فنی و حرفه ایم شد 98 . تو کلاس خداییش از همه کارم بهتر بود . بعد رفتم مزون خیاطی زدم که این بزررگترین اشتباهم بود . وا ندادم اما خیلی سختم بود . از بامدادان تا شامگاهان تو مغازه بودم . کار و کار . خیلی خیلی پیش می اومد که یه مدلو ندونم باید چطوری طراحی کنم . البته من یه مربی خوب داشتم که همیشه به دادم می رسید و راهنماییم می کرد . من همیشه کاملا شبیه ژورنال تحویل می دادم . اما خیلی اذیت شدم . گاهی یه اشتباه کوچیک گند می زد به اعصابم . من یه مشکل قلبی مادر زادی داشتم که هیچ وقت نمی دونستم و اصلا خودشو نشون نداده بود . اما یه روز تو مزون چنان قلب دردی گرفتم که نگو استرس و فشار کاری شدید باعث قلب دردم شده بود .
    با درد رفتم دکتر . گفت روزی 2-3 ساعت بیشتر خیاطی نکن . این شد که مزون رو جم کردم . از جمع کردنش اصلا هم ناراحت نشدم .
    تو چطوری وقتی تجربت اینقدر کمه کارگاه زدی .
    ناراحت نشو از دستم . به نظرم زودتر یه فکر اساسی بکن . اول کلاس و اموزش بعد کسب تجربه (مثلا برو یه مزون تجربه کسب کن ) بعد کارگاه خیاطی . عزیزم اینترنتی نه آموزشت کامل می شه نه تجربت . ببخشید که اینقد رک گفتم .
  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۳/۵/۹
    avatar
    لیا
    کاربر جديد|8 |12 پست
    سلام میشه ماکسی مدل ماهی رو آموزش بدید مرسی
  • ۰۰:۱۶   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    نازگلی
    کاربر جديد|88 |91 پست
    سلام به همه معلمان عزیز من دانشجوی ترم ۶دندانپزشکی هستم من خیاط نیستم تا بحال خ

    کلاس نرفتم خودم تو خونه دراین مورد مطالعه کردم ووقتی شما از الگو ها حرف میزنید کاملا متوجه میشم میخاستم یه کاری رو شروع کنم تا دستم تو جیب خودم باشه یه کارگاه خیاطی راه انداختم با دوتا خیاط .کار خیاطام خوبه ولی توی این مدلای جدید مشکل دارن من میپرسم تا بعد به اونا بگم 
  • ۰۰:۲۲   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    نازگلی
    کاربر جديد|88 |91 پست
    اهو خانم ناراحت نشو هیچ منظورم ابن نبود که شک دارم به معلومات شما عادت کردم به پرسیدن این سوال که ایا مطمعنی بعد هم میگم ا. چه جالب
  • leftPublish
  • ۰۰:۲۹   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    نازگلی
    کاربر جديد|88 |91 پست
    به خیاطم ابن جا رو معرفی کردم ولی اونا علاقه ای ندارن برعکس من عاشق هنرم میشه خاهش کنم بازم کمکم کنید دارم خیاطی بروش مولر رو از سایت هنرستان یاد میگرم نمیخام خیاط بشم یا لباس بدوزم فقط میخام علمشو واسه ارضای حس هنر دوستیم داشته باشم وبه خیاطام اگه مشکلی داشتن کمک کنم
  • ۰۰:۳۳   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    طوفان
    کاربر فعال|76
    والا کسی سوال منو جواب نداد... یعنی بلد نیستید یا اینکه دوست ندارید جواب بدید؟
    من زیپ شلوار میخام یاد بگیرم بندازم
  • ۰۱:۰۸   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    اول به زیپ شلوارت با دقت نگاه کن ببین چطوری دوخته شده و به کجا دوخته شده بعد زیپ خرابو بشکاف زیپ سالمو باز کن و دقیقا بذار جای زیپ قبلی روی شلوارت و با نخ و سوزن کوک بزن و به شلوارت وصلش کن بعد کناره هاشو با چرخ خیاطی بدوز و نهایت کوکهاتو بشکاف و جای دوختتو اتو کن . البته پیشنهاد میکنم ببری بدی یه خیاط واست بدوزه اینطوری راحت تره .
  • ۰۱:۱۰   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    طوفان
    کاربر فعال|76
    من خوم میدوزم ولی زیر زیپ یعنی قسمت پایینش میزنه بیرون بد میشه
  • ۰۱:۳۲   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    وقتی می خوای چرخش کنی به پایین زیپ که رسیدی زیپ و بکش بالا و پایین زیپو بده به سمت داخل شلوار و تا انتها چرخ کن در آخر باید دوخت نما رو حتما بدوزی ( همون خط قرمزه تو عکس سوم ) تا پایین زیپت نیاد بیرون.


    پرسش و پاسخ خیاطی
    پرسش و پاسخ خیاطی
    پرسش و پاسخ خیاطی
    پرسش و پاسخ خیاطی
  • leftPublish
  • ۰۱:۴۵   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    طوفان
    کاربر فعال|76
    وری گود و تنکس
    انجام میدم و نتیجه شو میگم خانم آهو
  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    malinaz
    کاربر جديد|146 |53 پست
    لیدا جون دندانپزشک باشی یا بزرگترین پرفسور دنیا هیچ فرقی نداره . اگر می خوای خیاطی رو برای خودت و عشقت به هنر یاد بگیری و بدون اینکه کلاس بری این چیزها رو یادگرفتی خیلی هم عالیه . اما اگر می خوای یه کارگاه خیاطی رو اداره کنی باید بگم واقعا سواالهات خیلی ابتداییه . کار خیاطهات هم فکر نکنم خوب باشه . یه خیاط نیمه ماهر (مثل من) هم جواب سوالهاتو می دونه . دوست من کار خیاط هات خوب نیست . شک نکن . قطعا اینطوری موفق نخواهی بود .
    کار خیاطی رو اصلا کار ساده و پیش پا افتاده ای در نظر نگیر . خیاطی هم برای خودش یه دنیاست .
    آدم وقتی تحصیلاتش بالا بره یا به عبارتی از مغزش بیشتر کار کشیده باشه خیلی راحت تر و سریع تر می تونه چیزهای جدید رو یاد بگیره اما تجربه رو باید با دستها و با تمرین فراوون بدست آورد عزیزم .
    من وقتی مزون داشتم اطلاعاتم و علم خیاطیم کامل بود ولی نداشتن تجربه کافی باعث شد که موفق نباشم . اما خداییش هیچ وقت از این جور سوالها هم برام پیش نیومده بود .
    ویرایش شده توسط malinaz در تاریخ ۱۰/۵/۱۳۹۳   ۱۰:۱۶
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    نازگلی
    کاربر جديد|88 |91 پست
    بالاخره بازم به سوالام جواب میدین یانه سلام
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    malinaz
    کاربر جديد|146 |53 پست
    اگر بلد باشم حتما .
    بقیه دوستان هم مطمئنم اگر بلد باشن و اگر وقت داشته باشن حتما جواب می دن .
    مشکل اینجاست که سوالهای شما طوری هست که نمی شه با 1-2 خط جواب داده بشه . در حقیقت یه درسه کامله . برای همین توضیح اینترنتی سخت می شه .
  • ۱۳:۳۵   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    لیدا جان هدف از ایجاد این تاپیک اینه که هر کسی هر چیزی که بلده به دیگران یاد بده تا همه با هم پیشرفت کنیم پس شما هر چقدر که سوال بپرسی مطمئنا هم من و هم بقیه دوستان هر اندازه که بتونیم کمکت میکنیم اما این حرفایی که دوستان زدن همه حاصل تجربه هاییه که راحت بدست نیومده و واسه این دارن به شما اینا رو میگن که شما رو دوست خودشون میدونن و نگرانتون هستن و می خوان شما رو ار عواقب کارتون آگاه کنن .
  • ۱۶:۱۰   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    *ترمه*
    کاربر فعال|1312 |831 پست
    زیباکده
    lida jafary : 

    بالاخره بازم به سوالام جواب میدین یانه سلام
    زیباکده




    ليدا جون

    مطمئن باش اينجا همه دور هم جمع شدن تا بهم كمك كنن

    من هم كه 30 ساله خياطي ميكنم ممكنه به يه مدلي برسم كه توش كشكل داشته باشم

    بخاطر كار خودت ميگيم كه اطلاعات خودت رو ارتقا بدي

    دوزنده هايي كه داري (چون مطمئنم خياط نيستن) هم خيلي اطلاعاتشون زياد نيست بهتره عوضشون كني دوزنده خياط بگيري تا كارت هم خوب دربياد و مشتري نپره
  • ۱۶:۴۸   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    نازگلی
    کاربر جديد|88 |91 پست
    متوجه هستم ممنونم البته دنبال خیاط ها بهتر هستم 
  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۳/۵/۱۱
    avatar
    نازگلی
    کاربر جديد|88 |91 پست
    سلام میخاستم ببینم از هرروش خیطی که استفاده کنیم چه بی الگو چه باالگو جدول تعیین سایز همینه؟ پرسش و پاسخ خیاطی
  • ۱۶:۱۳   ۱۳۹۳/۵/۱۱
    avatar
    سارا خیاطباشی
    کاربر جديد|111 |73 پست
    سلااااااااااااام ب دوستای گل گلی خودم
    من 1/5متر پارچه حریر پلنگی دارم خیلییییییییییییی حوشکله
    1 مدل بهم میدید ک هم ساده باشه و هم خوشکل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    3شنبه مهمونم جایی، میخام بپوشمش
    مرسی دوستای هنرمندم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان