خانه
201K

چطور مي تونم يه خورش مرغ عالي بپزم

  • ۱۴:۱۳   ۱۳۹۳/۵/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48373 |46689 پست


    ميشه لطف كنيد و هر كسي فوت و فن پختن خورشت مرغي كه رو كه مي پزه را بگه

    من طعم مرغ رو دوس ندارم 

    دلم ميخواد يه خورش مرغ با طعم عالي بپزم ميشه كمك كنيد و هر كدوم از شما دوستان هنرمند طريقه پخت خورش هاي مرغي رو كه بلد هست براي من بگه


    ممنون از همتون
    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۷/۵/۱۳۹۳   ۱۴:۱۸
  • leftPublish
  • ۲۲:۰۷   ۱۳۹۳/۵/۲۷
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    مونا جون مرغتو قبل پخت سرخ کن...
    تو قابلمه بچین و پیاز و فلفل دلمه رو خام و سرخ نشده لا بلا بچین با مرغ تو قابلمه و یه ایوان اب با ادویه مخلوط توش بریز رومرغا و زعفران رو هم اخراش بریز روش تا بوش بمونه.
    من یا بدون رب سرو میکنم با همون رنگ طلایی زعفران یا رب رو جدا تفت میدم و بعد اینکه مرغهام پخت از قابلمه بر میدارم و رب رو میریزم تو اب مرغ تا یه قل بخوره و بوی رب بره...

    خیلی هم طعم خوبی داره در ضمن مرغ هر چقدر بیشتر بپزه گوشتش سفت تر میشه یک ساعت کافیه.
  • ۲۲:۵۷   ۱۳۹۳/۵/۲۷
    avatar
    مامی امیرحسین و ریحانه بانو
    کاربر جديد|116 |84 پست
    من یدونه پیاز گنده رو حسابی خلالی نازک میکنم
    بعد مرغها رو روش میچینم
    بعد نمک و زردچوبه و پودر سیر یا خود سیر یک حبه بهش اضافه میکنم
    زیرش رو کم میکنم
    به اب بیفته
    اصلا اب نمیریزم و زود میزارم تا حسابی بپزه
    در اخر هم زعفران رو دم میکنم و روی مرغها میدم و 15 دقیقه هم با زعفران میپزه
  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48373 |46689 پست
    از همگي ممنون
    دوس دارم همشو بپزم و طعمشون رو امتحان كنم
    پپر جان
    نازي خانم
    صوفيا جان
    آسمان جان
    صورتي جان
    مامي اميرحسين و ريحانه بانو جان
    آهو جان

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    **شادی**
    دو ستاره ⋆⋆|5100 |2321 پست
    آفرین به کدبانوهای زیباکده
    بچه ها کاش بازم دستور غذاهای خوشمزه ای که درست میکنیدوتو پختنش مهارت و تجربه دارین رو به ماهم بگید
  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
    من تقریبا روش اسمان جان رو دارم فقط بجای زنجفیل که دوست ندارم بهش پودر اویشن و تکه های فلفل دلمه میزنم و گه گاهی یه لیوان اب پرتغال تو پختش استفاده میکنم که طعمش رو خیلی تغییر میده
  • leftPublish
  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48373 |46689 پست
    ممنون مامان نگار و نازي جان
    واي چقدر عالي
  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    دختر گیس گلابتون
    کاربر فعال|684 |184 پست


     من اغلب واسه اینکه طعم بد مرغ گرفته بشه با مخلوط رب گوجه و رب انار و آب نارنج درستش میکنم.

     وقتی یه طرف مرغ رو کاملا سرخ کردم و طرف دیگش وقتی سرخ شدنش به نصف رسید، کنار همون مرغ و همزمان با سرخ شدن مرغ، پیازو سرخ میکنم البته با شعله کم، بعد تو یه ظرف نصف قاشق رب گوجه، یک قاشق رب انار، یک قاشق آب نارنج، سر قاشق چایخوری زیره و فلفل و زرچوبه و نمک و آب رو مخلوط میکنم و بعداز سرخ شدن پیاز روی مرغ میریزم و درشو میزارم تا کاملا جا بیفته. گاهی وقتا هم یه حبه سیر رنده شده توش میریزم.
  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48373 |46689 پست
    واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي
    گمان كنم خيلي خوشمزه بشه
    دختر گيس گلابتون ممنون
    ترش مزه ميشه؟؟ يا نه زياد؟ ملسه؟
    طعمش مثل زماني كه آلو ميريزيم ميشه يا ترش تر؟؟
  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    دختر گیس گلابتون
    کاربر فعال|684 |184 پست


     آره خیلی خوشمزس. مخصوصا وقتی رب انارو بیشتر بریزی. این نسبت نصف ق رب گوجه یه ق رب انار تقریبا ملس میشه و این مقدار برای یه ران و سینه مرغ کفایت میکنه و اگه مرغ درسته باشه باید مقدار رب گوجه و انارو بیشتر کنی.

     من این سس رو واسه اردک و غاز و بوقلمون هم درست کردم و خیلی خوشمزه شد و سسی که واسه اینا استفاده کردم خیلی بیشتر از سس مرغ بود و واسه سس اردک و بوقلمون و غاز باید حتما از چند حبه سیر استفاده بشه.

     
  • ۱۷:۰۲   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48373 |46689 پست

    چققققققققققققققققققققققققققققققققققققققدر خوب حتما بايد درست كنم
    ممنونم گلم
  • leftPublish
  • ۱۷:۴۹   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    مونا شروع بکار کن گلم روزی یه مدل رو درست کنی فکر کنم دیگه عاشق مرغ بشی.... شروع کن بعد گزارش بده 😀😀😉😉���
  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48373 |46689 پست
    چشششششششششششششششششششششششششششششششششششششم
    حتما
    ولي هفته اي يكي
    روزي يه مدل ديگه زياده
    شكل مرغ ميشم اونوقت
  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    ببخشيد وقت نداشتم پستهاي قبل رو بخونم. من از وقتي اينجوري درست ميكنم ديگه ديوونش شدم.
    اول دوتا پياز متوسط رو خلال ميكنم و تفت ميدم وقتي يكم طلايي شد ميذارمشون گوشه تابه تا جا براي مرغها خالي بشه. مرغ ها رو يه چاقو ميزنم تا مزه ادويه ها و پياز بره تو گوشتش. بعد مرغها رو هم تفت ميدم فقط رنگش عوض شه.
    بعد درشو ميذارم با شعله ي خيلي كم تا بخار كنه. بدون اينكه آب بريزم.
    يكم زعفرون دم ميكنم و ميذارم كنار با نصف استكان آب. بعد كه يكم ميگذره خونهايي كه از مرغ مياد بيرون با دستمال كاغذي پاك ميكنم و بعد زعفرون رو روش ميريزم و ميذارم تا بپزه./ شعله بايد خيلي كم باشه و اصلا آب نريزيم. كمتر از يكساعت ميپزه. بعد كه مرغ پخت، نصف قاشق رب و كمي زرچوبه و ادويه و نمك ميريزم  تو آبش هم ميزنم و بعد اين آب طعم دار شده رو با قاشق ميريزم رو مرغها.
    بعد از 5 دقيقه سرو ميشه.
    اگر ديديد در حين پخت آب نداره نصف استكان آب بريزيد
    ميشه هويج و قارچ هم اول كار ريخت كنارش.
    واقعا خوشمزه ميشه
    ویرایش شده توسط دختر نازم نفس در تاریخ ۲۸/۵/۱۳۹۳   ۱۸:۵۹
  • ۱۹:۱۲   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    زیباکده
    mona mona : 

    چشششششششششششششششششششششششششششششششششششششم

    حتما

    ولي هفته اي يكي

    روزي يه مدل ديگه زياده

    شكل مرغ ميشم اونوقت
    زیباکده


    آره واقعا فکر کنم شبیه مرغ بشی.... واقعا زود به زود مصرف کرد به خاطر هورمون زیادش 
  • ۰۲:۲۳   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    avatar
    Mahni
    کاربر جديد|115 |38 پست
    سلام من تازه اومدم اینجا, همه چی خیلی خوب و کامله لطفا به منم یاد بدین آخه آشپزیم افتضاحههههخیلی چیزارو بلدم ولی غذاهام اصلا خوشمزه نمیشه
  • ۰۸:۵۷   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    گیس گلابتون احتمالا شمالی هستن که رب انار و ابنارنج استفاده میکنند.. منم تقرییا تو مایه های شما مرغ رو میدرستم.. موفق باشی
  • ۰۹:۱۶   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48373 |46689 پست
    مطمئنا خيلي عالي ميشه دختر نازم نفس جان
    قربونت برم عزيزم ممنون كه تجربتون رو در اختيارمون گذاشتيد
    حتما امتحان ميكنم
  • ۰۹:۱۷   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    avatar
    nasim33
    کاربر جديد|11 |8 پست
    سلام دوستان من هم میخوام یه روش پختو واستون بگم
    ما شمالیها رب انار خیلی تو خوراکیهامون استفاده میکنیم . روش من : بعد از اینکه مرغو به نمک و زردچوبه آغشته کردم با شعله کم سرخش میکنم خوب که سرخ شد پیاز رنده شده رو سرخش میکنم و ادویه جاتی که دوست داشتی بهش میزنی ، تقریبا 2 قاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق سر خالی رب گوچه فرنگی و آّ ب به اندازه کافی میریزم ( بستگی به خودتون داره خوراک پرآب دوست دارید یا کم ) و با شعله کم میذاریم که جا بیفته من که هر وقت پختم همه خوششون اومده امیدوارم شما هم خوشتون بیاد
  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48373 |46689 پست
    واي چقدر عالي نسيم جووووووووووووووون
    رنگش بخاطر رب انار تيره نميشه؟
    طعما كه قطعا عاليه
  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۳/۵/۲۹
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    من این روش پخت مرغ رو از شوهر عمه ام یاد گرفتم که ایشون آشپز هتل جهانگردی اصفهان بودن و خیلی در زمینه آشپزی قبولشون دارم

    برای مهمانی اگه نمیخاین مرغ رو سرخ کنین و میخاین رژیمی تر باشه و در عین حال بوی بد هم از مرغ نیاد باید بسته به اندازه مرغ کمی پیاز رو نگینی تقریبا ریز خورد کنین و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و یه کم آبلیمو بزنین و با دست حسابی مالشش بدین ..طوری که آب پیازها از بینش در بیاد و خوب له بشه ... بعد کمی فلفل دلمه ای هم اضافه میکنیم به این مواد و این مواد رو لابلای مرغها میذاریم و میذاریم مرغها باهاش چند ساعتی مزه دار بشن ....
    کف قابلمه که بهتره ارتفاعش کم و پهناش زیاد باشه تا مرغها روی هم خیلی نباشن رو یه لایه پیاز حلقه کرده میذاریم .. البته میشه از کرفس هم استفاده کرد اما شوهر عمه ام خودش پیاز حلقه شده میذاره ... بعد سینه های مرغ رو ته و رون مرغ که لطیف تر هست رو میذاره ...منتها ....

    یه مقدار کمی پیاز رو خیلی ریز و نگینی خورد میکنه و تفتش میده و بهش رب و زردچوبه میزنه ... بعد هر لایه مرغ رو که توی قابلمه چید یه کم از این مواد ربی و یه کم از پیازی که باهاش مرغ رو مزه دار کرده بود و ساقه کرفس خورد شده و هویج خورد شده روش میریزه و بعد دوباره مرغ و دوباره سس ربی و پیاز و هویج و کرفس.... در آخر هم خیلی کم بهش آب اضافه میکنه

    شوهر عمه ام میگفت وقتی مرغ رو پختیم و تموم شد میشه تموم مواد باقیمانده تو قابلمه (منظورش کرفس و هویج و پیاز و..) و آب مرغ رو میکس کرد ...میگفت این سس رو تو هتل میذاشتن حســـــــــــــابی غلیظ شه و بعد به عنوان سس ژیگو ازش استفاده میکردن

    یادم رفت بگم که ایشون زعفران رو هم دم میکردن و تقریبا اواخر پخت اضافه میکردن تا رنگش بیشتر بمونه
    با این روش برای سالگرد پدر بزرگم برای 150 نفر مرغ درست کردن که همه کلی کیف کردن و تازه حتی گوشت آرین تکه های مرغ که زیر هم بودن باز حتی یک ذره هم وا نرفته بود و له نشده بود
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان