آوینا :
مریم جون شما چطوری درست میکنید ؟
آوینا جون من هر رنگ رو تو یه لیوان آب جوش حل می کنم (به شیوه ی بن ماری) و تو یه ظرف تخت می ریزم و میذارم تو یخچال که ببنده
بعد از بسته شدن، با چاقویی که تو آب جوش می زنم برش میدم. گاهی اوقات ریز و گاهی اوقات درشت. بستگی به فاز روحیم داره
بعد به صورت نامرتب می ریزم توی قالب
همزمان هر بسته ژله ی آلوئه ورا رو تو یه لیوان آب جوش حل می کنم و بعد از اینکه خنک شد، یه لیوان بستنی وانیلی که تو دمای محیط شل شده رو بهش اضافه می کنم و هم می زنم تا کامل با هم مخلوط بشن.
اگه کم هم بزنم، لایه ها از هم جدا می شن و اگه زیاد هم بزنم تو ژله م حباب درست می شه
بعد آروم آروم با یه ملاقه مخلوط آلوئه ورا و بستنی رو می ریزم روی ژله خرده ها که توی قالب ریخته بودم
قالب رو به آرومی تکون می دم تا ژله تا ته ظرف بره و فاصله ی بین خرده ها رو پر کنه
می ذارم تو یخچال و بعدشم که بر میگردونم تو قالب