خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
×
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک
اینجا کلیک کنید
و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1 از 4
33.6K
ژله خورده شیشه
۱۰:۲۵ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
11 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۰:۳۸ ۱۳۹۲/۴/۱۰
Nanayi joon
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
4285
|
6357 پست
آفررررررررررررررررررررررررین به تو دختر هنرمند، ژله سفیده چ نوع ژله ای هست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۰:۴۷ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
برای دسر پایه :
شیر :سه لیوان
شکر :4/3لیوان
خامه :100 گرم
وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی
پودر ژلاتین : ۲۵گرم(۳ قاشق غذا خوری سر پر )
مواد لازم برای خورده شیشه ها :
ژله در رنگهای مختلف
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۰:۴۹ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
ول يك يا چند رنگ زله رنگي درست كنيد اما كمي ابش را كم بريزيد تا زله سفت بشه. بعد از اينكه كامل بسته شد و سفت شد به قطعات مربعي شكل ببريد
حالا می رویم سراغ دسر پایه به این ترتیب که ابتدا شیر وشکر راروی حرارت می گذاریم تا شکر کاملا حل بشه .بعد از روی حرارت برمی داریم وخامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر حالیکه مخلوط شیر وشکر نیم گرم هست (اگه شیر داغ باشه می بره )ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۰:۵۲ ۱۳۹۲/۴/۱۰
مهتا کرامت
دو ستاره ⋆⋆
|
954
|
2274 پست
خیلی خیلی خوشگله الهه جونم مرسی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۰:۵۹ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
برای قرار دادن خورده شیشه ها در دسر پایه من همیشه اینکار رو میکنم:
من همیشه اول قالب رو خیس میکنم و در فریزر میذارم تا خوب یخ بزنه ... قالب یخ زده رو از فریزر در میارم و کف قالب خورده شیشه های مکعبی ام رو میچینم ..چون قالب یخ زده مکعب ها خیلی راحت به ظرف میچسبه و جدا نمیشه ..بعد با ملاقه در حدی از دسر پایه توی قالب میریزم که مکعبهام شناور نشن. در حد یه ملاقه و میذارم تو فریزر تا خودش رو بگیره . چون میزان دسر پایه کمه خیلی زود میبنده ..توی این مدت اصلا و ابدا نباید دسر پایه رو توی یخچال بذارین ..باید توی دمای محیط آشپزخانه باشه تا نبنده .اما خورده شیشه های مکعبی مون باید توی یخچال بره تا شل نشه.
بعد که بست دوبار دیواره قالب و روی لایه قبلی خورده شیشه رو میریزم و کمی دسر پایه و فریزر...
و اینکار رو تا آخر ادامه میدم ..منتها لایه آخر رو که ریختم روی قالب سلفون میکشم و توی یخچال میذارم تا هر وقت دلش خواست ببنده
این ژله رو هم میشه روز قبل از مهمونی درست کرد ..یعنی من همیشه یه روز زودتر درست میکنم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۱:۰۰ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اگر بار اوله که ژله درست میکنین نکات پایه ای رو که اول بحث ژله رنگین کمان گذاشتم حتما بخونید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۰۲ ۱۳۹۲/۴/۱۰
یاس
کاربر فعال
|
218
|
388 پست
الهه جان بازم مرسی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۳:۰۶ ۱۳۹۲/۴/۱۰
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
ممنون اله جون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۳:۰۸ ۱۳۹۲/۴/۱۰
باران
دو ستاره ⋆⋆
|
482
|
2288 پست
وووووووووووووووووووووووای چقدر هنرمندین/ آفرین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۳:۵۲ ۱۳۹۲/۴/۱۰
shimajoon
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
2574
|
2957 پست
ممنون الهه جونم تمام تاپيك هاي كه ميزاري رو ميخونم و براي خودم سيو ميكنم عاليه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۳۰ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
خواهش میکنم ...شیما جون لطفا فقط سیو نکنی ..درست کنین و عکسش رو بذارین تا بیشتر کیف کنین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۲۵ ۱۳۹۲/۴/۱۰
نازلی
یک ستاره ⋆
|
336
|
1067 پست
وای مرسی الهه جون
. خیلی هنرمندی . منم دلست میتنم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۵:۳۵ ۱۳۹۲/۴/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه نکته :
اگر قالب رو توی فریزر نذارید و یخ نزنه وقتی دسر پایه رو به خورده شیشه ها اضافه میکنین شناور میشن ..پس باید این رو حتما در نظر بگیرید که قالب یخ باشه تا خورده شیشه ها بچسبن و دسر وانیلی رو توی لایه اول خیلی کم بریزین
اگه خورده شیشه ها شناور بشن وقتی قالب رو بر میگردونین بالای قالب سفیده و خورده شیشه ای پیدا نیست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۴۲ ۱۳۹۳/۵/۱۰
سادات
کاربر فعال
|
815
|
393 پست
میخوام اینو الان بدرستمممممممممممممممم .یا خدا چی از آب در بیاد خدا میدونه
غش غش غش غش
خب پس با اجازه
هههههههههههههههه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۴۳ ۱۳۹۳/۵/۱۰
سادات
کاربر فعال
|
815
|
393 پست
وااااااااااااااای یادم نبود پودر ژلاتین ندارم
ه هی هی هی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۷:۰۶ ۱۳۹۳/۵/۱۰
آوینا
دو ستاره ⋆⋆
|
4848
|
2686 پست
الهه جون دستت درد نکنه خانم هنرمند
من این دسر رو درست کردم همین طوری که شما گفتین ولی ژله پایه رو یک دفعه ریختم نه تو چند مرحله فقط اروم اروم اضافه کردم یعنی یهو خالی نکردم رو خرده ژله ها .... بعد گذاشتم یخچال
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۹:۴۶ ۱۳۹۳/۵/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
آوینا جان کاش عکسش رو بذاری
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۴۸ ۱۳۹۳/۵/۱۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
ببین اگه خوب نشده بود هم عکسش رو بگیر و بذار تا بهت بگم ایرادش چیه ..البته ان شالله که ژله خوشگلی درست کردی ها ... یه وقت ناراحت نشی گفتم ایرادت رو بگم ...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۰:۴۴ ۱۳۹۳/۵/۱۰
آوینا
دو ستاره ⋆⋆
|
4848
|
2686 پست
باشه الهه جون این دفعه که درست کردم حتما عکسشو میزارم عزیزم .....
نه بابا چرا ناراحت بشم شما استادِ ما هستین گلم من که خیلی چیزا از شما یاد گرفتم ازت ممنونم الهه جون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
1 از 4
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات