۱۰:۵۹ ۱۳۹۲/۴/۱۰
برای قرار دادن خورده شیشه ها در دسر پایه من همیشه اینکار رو میکنم:
من همیشه اول قالب رو خیس میکنم و در فریزر میذارم تا خوب یخ بزنه ... قالب یخ زده رو از فریزر در میارم و کف قالب خورده شیشه های مکعبی ام رو میچینم ..چون قالب یخ زده مکعب ها خیلی راحت به ظرف میچسبه و جدا نمیشه ..بعد با ملاقه در حدی از دسر پایه توی قالب میریزم که مکعبهام شناور نشن. در حد یه ملاقه و میذارم تو فریزر تا خودش رو بگیره . چون میزان دسر پایه کمه خیلی زود میبنده ..توی این مدت اصلا و ابدا نباید دسر پایه رو توی یخچال بذارین ..باید توی دمای محیط آشپزخانه باشه تا نبنده .اما خورده شیشه های مکعبی مون باید توی یخچال بره تا شل نشه.
بعد که بست دوبار دیواره قالب و روی لایه قبلی خورده شیشه رو میریزم و کمی دسر پایه و فریزر...
و اینکار رو تا آخر ادامه میدم ..منتها لایه آخر رو که ریختم روی قالب سلفون میکشم و توی یخچال میذارم تا هر وقت دلش خواست ببنده
این ژله رو هم میشه روز قبل از مهمونی درست کرد ..یعنی من همیشه یه روز زودتر درست میکنم