۱۱:۲۵ ۱۳۹۲/۸/۱۴

این نوع پخت رو من خیلی دوست دارم میتونید آب پرتقال رو حذف کنید تا طعم معمولی زرشم پلو رو داشته باشین.
زرشک پلو با سس پرتقال
مواد لازم و طرز تهیه
3 تکه مرغ
2 عدد پیاز متوسط
1 عدد فلفل دلمه ای
1 پیمانه آب پرتقال
رب 1 قاشق غذا خوری پر
نمک و فلفل
زردچوبه
زعفران
پیاز هارو نگینی خرد میکنیم و توی روغن کمی تفت میدیم. هنوز رنگ پیاز تغییر نکرده مرغ رو اضافه میکنیم + زردچوبه + نمک و فلفل. شعله ی گاز رو روی درجه متوسط قرار میدیم و اجازه میدیم تا پیاز باعث بشه که بوی مرغ گرفته بشه. رنگ مرغ که تغییر کرد فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و کمی آب میریزیم. فقط نیمی از مرغ هارو بپوشونه.
توی ظرف دیگه ای پیاز رو تفت میذیم و رب رو اضافه میکنیم + زردچوبه (و کمی ادویه اگه دوست داشتین) + نمک و فلفل تفت میدیم تا بوی رب از خامی در بیاد. حالا آب پرتقال رو با کمی آب گرم به رب اضافه میکنیم.
وقتی هر دو قابلمه به جوش رسیدن سس رب رو به مرغ اضافه میکنیم. کمی که غلیظ شد زعفران غلیظ رو روی مرغ ها میریزیم و زمان میدیم تا سس غلیظی داشته باشیم.
بعد از این میتونیم مرغ هارو توی کمی روغن سرخ کنیم یا توی فر تا وقتی روش کمی سرخ بشه قرار بدیم.
نوووش جونتون