خانه
59.5K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۲/۷/۲۷
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست
    دوستان عزیز از این به بعد می خواهم که شما را در زمینه آشپزی و شیرینی پزی راهنمایی کنم و در کنار هم لحظات خوبی را سپری کنیم.
    هر سوالی بود در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ساعت 11 تا 12 در خدممتون هستم.


    موفق باشید
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۲۷/۷/۱۳۹۲   ۱۳:۰۰
  • leftPublish
  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۲/۸/۳۰
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    ronak n : 
    با تشکر از شما بابت آموزش آشپزی رایگان

    لطفا طرز تهیه غذاهایی که سریغ درست میشن با مایکروفر رو هم بزارید

    خیلی خیلی ممنون

    زیباکده
    روناک جان سعی میکنم برات یسری دستور پیدا کنم ولی واقعا غذا هایی هستند که قبلا بعضی از موادش پخته شده و قراره مرحله آخر تو مایکرو یکی بشن . یکی از دیپهای ساده رو توی پست جدا میذارم.
    خواهش میکنم عزیزم
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۳۰/۸/۱۳۹۲   ۱۱:۲۳
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۲/۸/۳۰
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    دیپ چیکن انچلیدا


    1پیمانه پنیر خامه ای
    1پیانه گوجه فرنگی ریز شده
    1 و 1/2 پیمانه بندی مرغ پخته شده
    1 1/2 پیما پنه یر چدار، خرد شده
    4 عدد پیازچه خرد شده
    1 قاشق چای خوری زیره سبز
    1و 1/2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
    1 قاشق چای خوری سیر، خرد شده
    1 قاشق چای خوری نعنا خرد شده
    1 قاشق چای خوری گشنیز خرد شده
    1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
    چیپس ترتیلا

    مراحل تهیه 
    نرم کردن پنیر خامه ای و پنیر چدار در مایکروویو. 

    مخلوط کردن با باقی مواد.

    1 روز در یخچال بماند که طعم بگیرد.

    این دیپ هم گرم و هم سرد سرو میشه.
  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۲/۸/۳۰
    avatar
    نازنین
    کاربر فعال|330 |750 پست
    زیباکده

    قاشق و چنگال : 

    زیباکده

    نازنین  : 

    در مورد کیک ها چی؟
    بعضی موقعا کیکام بافت اسفنجی نداره!اما نمی دونم دلیلش چیه!

    زیباکده

    نازنین جان بعضی مواقع برای بعضی کیک ها باید تخم مرغ توی دمای اتاق باشه.
    بعضی مواقع روغن زیاد _ هم زدن زیاد _ حرارت فر و خیلی چیزای دیگه باعث میشه بافت کیک سبک نشه.
    زیباکده

    ممنونم!
    اگه تو صفحه های قبلی دستور کیک شکلاتی باشه حتما باید ببینم.چون عاشقشم!مخصوصا برانی!

  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۲/۸/۳۰
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    زیباکده

    نازنین  : 

    زیباکده

    قاشق و چنگال : 

    زیباکده

    نازنین  : 

    در مورد کیک ها چی؟
    بعضی موقعا کیکام بافت اسفنجی نداره!اما نمی دونم دلیلش چیه!

    زیباکده

    نازنین جان بعضی مواقع برای بعضی کیک ها باید تخم مرغ توی دمای اتاق باشه.
    بعضی مواقع روغن زیاد _ هم زدن زیاد _ حرارت فر و خیلی چیزای دیگه باعث میشه بافت کیک سبک نشه.
    زیباکده

    ممنونم!
    اگه تو صفحه های قبلی دستور کیک شکلاتی باشه حتما باید ببینم.چون عاشقشم!مخصوصا برانی!

    زیباکده
    آخیی.. هنوز دستور برانی رو نذاشتم. ولی حتما توی هفته های بعد میذارم. منم خیلی دوست دارم .

    خواهش میکنم عزیزم.
  • ۱۹:۱۳   ۱۳۹۲/۸/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    مرسی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان