خانه
59.5K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۲/۸/۳۰
    avatar
    کاربر فعال|330 |750 پست
    زیباکده

    قاشق و چنگال : 

    زیباکده

    نازنین  : 

    در مورد کیک ها چی؟
    بعضی موقعا کیکام بافت اسفنجی نداره!اما نمی دونم دلیلش چیه!

    زیباکده

    نازنین جان بعضی مواقع برای بعضی کیک ها باید تخم مرغ توی دمای اتاق باشه.
    بعضی مواقع روغن زیاد _ هم زدن زیاد _ حرارت فر و خیلی چیزای دیگه باعث میشه بافت کیک سبک نشه.
    زیباکده

    ممنونم!
    اگه تو صفحه های قبلی دستور کیک شکلاتی باشه حتما باید ببینم.چون عاشقشم!مخصوصا برانی!

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان