خانه
59.7K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۲/۷/۲۷
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست
    دوستان عزیز از این به بعد می خواهم که شما را در زمینه آشپزی و شیرینی پزی راهنمایی کنم و در کنار هم لحظات خوبی را سپری کنیم.
    هر سوالی بود در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ساعت 11 تا 12 در خدممتون هستم.


    موفق باشید
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۲۷/۷/۱۳۹۲   ۱۳:۰۰
  • leftPublish
  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۲/۷/۳۰
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
    اما دوست دارم تبدیل درجات فر به ماکروویو رو بدونم
  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۲/۷/۳۰
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    میشه مزه دار کردن ی ماهی خوشمزه رو بهمون یاد بدید
  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۲/۷/۳۰
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    قاشق و چنگال : 

    ساناز افشار : 
    من یه سوال دارم.می شه روش هایی برای خوب در اومدن برنج رو بهم بگین؟

    عزیزم برای برنج کته برنج رو با آب طوری که یک بند انگشت روی برنج آب بگیره و نمک و روغن میزنی و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا بجوشه تا حدی که مقدار آب خیلی کم شه. برنج رو از دور قابلمه کمی به وسط جمع میکنیم و در ظرف رو میزاریم و حرارت رو کم میکنیم تا برنج دم بیاد.

    برای آبکش کردن برنج رو میشوریم و با نمک حدود 2 ساعت خیس میکنیم.

    توی قابلمه آب رو میجوشونیم و برنج رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا برنج سفید شه ولی نباید زیاد بجوشه که نرم شه. هنوز مغز بزنج سفت باشه. و آبکش میکنیم و کمی آب ولرم روی برنج میریزیم تا نمک زیاد شسته شه.

    توی قابلمه روغن میریزیم همراه نصف لیوان آب و برنج رو اضافه میکنیم و اطراف برنج رو وسط ظرف جمع میکنیم و در ظرف رو میزاریم. میتونیم چندتا منفذ با ته قاشق ایجاد کنید که برنج یکدست دم بیاد.

    اول حرارت متوسط وقتی بخار گرفت حرارت رو کم میکنیم تا کاملا برنج بپزه.

    وای ممنون از راهنمایی خوبت .خیلی لطف کردی.

    می شه طرز تهیه سس سالاد سزار رو بهم یاد بدی؟

  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    مروارید جان اینم کیک شکلاتی با مایکرو ویو

    مواد لازم طرز تهیه

    روغن آفتابگردان 100ml، به علاوه اضافی برای قالب
    قند 175g
    140g آرد
    3 قاشق غذاخوری کاکائو
    3 قاشق چایخوری بکینگ پودر
    2 عدد تخم مرغ بزرگ
    1/2 قاشق چایخوری وانیل
    100 میلی لیتر آب گرم

    همه ی مواد خشک رو مخلوط میکنیم کنار قرار میدیم.

    بقیه مواد رو هم میزنیم و به آرد اضافه میکنیم تا جائیکه گلوله آرد نمونه.

    مایه کیک رو به قالب که قبلا چرب کردیم منتقل میکنیم و روی قالب رو با کیسه مخصوص مایکرو میپوشونیم.

    داخل مایکرو با قدرت 800 وات به مدت 7 دقیقه زمان پخت میدیم. زمانی که قالب رو بیرون آوردیم با خلال دندان تست میکنیم که پخته باشه.

    5 دقیقه زمان میدیم تا خنک شه و کیسه رو باز میکنیم و از قالب جدا میکنیم.
    نوش جان

    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۲   ۱۱:۴۹
  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    اینم یه دستور فوق العاده راحت برای طعم دار کردن ماهی



    ماهی کبابی در فر

    مواد لازم و طرز تهیه

    بسته به ذائقه خودتون اینا رو مخلوط کنیدو ماهی رو کمی قبل از پختن تو این مواد بخوابونین.

    پودر سیر + زردچوبه + نمک + سس خردل + آویشن + فلفل + آبلیمو ( بعضی وقتا خیلی کم سرکه بالسامیک میریزم )

    حالا یکم آرد + نمک + فلفل + آویشن مخلوط میکنیم.

    روی سینی فر فویل میزاریم کمی چرب میکنیم .
    ماهی هارو از سسی که درست کرده بودیم تو این مختوط آرد خیلی کم میغلتونیم و تو سینی فر میزاریم.
    توی فر با حرارت متوسط یا کمی بیشتر قرار میدیم تا روش کمی سرخ بشه.
    نوش جون
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺳﻼﻡ
    ﻣﻦ ﯾﮑﻢ ﺑﺎ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﻣﺸﮑﻞ دارم
  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست


    سس سالاد سزار

    این سس رو با دستورای مختلف درست میکنن که دو روش رو میگم.

    توی هر دو دستور مواد لازم تقریبا مشترکه.

    سیر 4 حبه
    آبلیمو 2 قاشق چایخوری
    سس خردل 1 قاشق غذا خوری اگر زیاد دوست ندارید 1/2 استفاده کنید.
    سس ورسترشایر 1 قاشق چایخوری
    فیله ماهی کولی 4 عدد
    نمک و فلفل
    پنیر پارمزان 1 پیمانه

    این مواد مشترک بودند از این به بعد فرق میکنه

    سس اول 3/4 پیمانه مایونز دارد و سس دوم 2 عدد زرده تخم مرغ

    برای هر دو دستور فیله ماهی رو ریز میکنیم و سیر رو ساطوری.
    نمک و فلفل + آبلیمو + خردل + سس ورسترشایر رو مخلوط میکنیم و به دلخواه یا مایونز یا زرده تخم مرغ هم میزنیم.

    سس ورسترشایر مخلوطی از فیله کولی . سس گوجه . زنجبیل . روغن زیتون . پیاز . تمبر . سیر . فلفل . ملاسز آب جو . آب پرتقال . پوست لیمو و .... خیلی چیزای دیگه.

    طعم ماهی و سس ورسترشایر برای من خوشایند نیست و استفاده نمیکنم.
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۲   ۱۱:۴۶
  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    ریتا ا : 
    ﺳﻼﻡ
    ﻣﻦ ﯾﮑﻢ ﺑﺎ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﻣﺸﮑﻞ دارم

    چه مشکلی ؟

  • ۱۲:۰۶   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    سلام به شما قاشق و چنگال عزیز:
    من سس خردل خریدم اما ی مززززززززززززززززززززه ی خیلی خیلی بد داره و شنیدم که باید این سس رو ترکیب کرد و بعد استفاده کرد میتونم ازتون خواهش کنم در مورد ترکیب این سس واسمون توضیح بدین
  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺍﻭﻧﺠﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻪ
    ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻧﺮﻡ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﯽ ﺧﻤﯿﺮ نشه
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    Nanayi joon : 
    سلام به شما قاشق و چنگال عزیز:
    من سس خردل خریدم اما ی مززززززززززززززززززززه ی خیلی خیلی بد داره و شنیدم که باید این سس رو ترکیب کرد و بعد استفاده کرد میتونم ازتون خواهش کنم در مورد ترکیب این سس واسمون توضیح بدین

    عزیزم سس خردل خیلی متنوع هست. بعضی هاشون خیلی بوی تندی دارن. اتفاقا من هم با مایونز معمولا مخلوط میکنم.
    ولی سس خردل ساده که معمولا روی سوسیس استفاده میشه اصلا بوی تندی نداره.

    بستگی به این داره که برای چه کاری از خردل استفاده میکنی عزیزم.
  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    عزیزم من با سس مایونز هم مخلوط میکنم اما اصلاً خوب نمیشه و ی بوی بدی میده و انگار خراب شده و اصلاً قابل خوردن نیست
    مثلاً با اسنک
  • ۱۲:۱۸   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    ریتا ا : 
    ﺍﻭﻧﺠﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻪ
    ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻧﺮﻡ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﯽ ﺧﻤﯿﺮ نشه

    عزیزم زمانی که برنج رو میپزی اجازه نده که له بشه. زمانی هم که با سس ماستش مخلوط میکنی زیاد شل نشه.

    من برای 3 پیمانه برنج 300 گرم ماست استفاده میکنم و 4 عدد زرده ی تخم مرغ

    به نوع برنج هم بستگی داره.
    ویرایش شده توسط قاشق و چنگال در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۲   ۱۲:۲۱
  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    Nanayi joon : 
    عزیزم من با سس مایونز هم مخلوط میکنم اما اصلاً خوب نمیشه و ی بوی بدی میده و انگار خراب شده و اصلاً قابل خوردن نیست
    مثلاً با اسنک

    روی بسته بندیش دقیقا چی نوشته ؟
    مطمئنی خراب نشده ؟
  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    ریتا ا : 
    ﺍﻭﻧﺠﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻪ
    ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﻧﺮﻡ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﯽ ﺧﻤﯿﺮ نشه

    واسه منم اصلاً قالبی درنمیاد؟؟؟

    و اینکه میخواهم بوی تخم مرغ نده، چیکار کنم

  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست


    ته چین مرغ

    شاید این روش کمی با روشهای دیگه فرق داشته باشه ولی بنظر من طعم بهتری داره.

    مواد لازم و طرز تهیه

    برنج 4 پیمانه
    ماست 400 گرم
    زرده ی تخم مرغ 4 عدد
    مرغ 400 گرم یا بیشتر
    پیاز 1 عدد بزرگ
    نمک و فلفل
    زردچوبه
    دارچین
    زعفران
    روغن
    زرشک
    خلال بادام و پسته

    اندازه ی ادویه ها به میل خودتون بستگی داره ولی زعفران توی تهچین تا حدی باشه که رنگش کاملا زرد بشه. حتی نارنجی

    برنج رو خیس میکنیم و نمک میزنیم حدود 2 ساعت قبل.
    پیاز رو خرد میکنیم و با مرغ و زردچوبه و نمک تفت میدیم کمی که تغییر رنگ داد آب گرم روش میریزیم تا بپزه ( من یه فلفل دلمه ای کوچیک هم استفاده میکنم )

    توی کاسه ی بزرگ ماست + زرده های تخم مرغ + آب زعفران ( زعفران دم کرده )+ کمی نمک + کمی دارچین خوب هم میزنیم تا مخصوصا تخم مرغ ها خوب با موادمون مخلوط بشن.

    برنج رو روی حرارت قرار میدیم تا برای آبکش کردن آماده بشه.

    مرغ هامون هم تا حالا حتما پخته شدن. ولی به آب مرغ ها نیاز داریم.

    برنج آبکش شده رو که کمی از حرارتش کم شده به کاسه ی ماست اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم. کمی روغن هم لابلای برنج میدیم + آب مرغ ( تا حدی که موادمون آبکی نشه )
    من دوست دارم مرغ رو هم توی همین کاسه بریزم و همه جای تهچین مرغ باشه. اگه دوست نداشتین میتونید لایه لایه توی قالب بچینید.

    فر رو با دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.

    توی قالبی که میخوایم توی فر ازش استفاده کنیم رو چرب میکنیم که تهدیگش خووب رنگ بگیره بسته به اندازه قالب حدود 2 قاشق زعفران دم کرده رو با روغن توی قالب مخلوط میکنیم و موادمون رو آروم نه یک مرتبه به قالب انتقال میدیم و روش رو صاف میکنیم ( برای مهمونهاتون میتونید از قالب مافیین استفاده کنید) و روی قالب رو میپوشونید. اگه در نداشتید با فویل.
    اجازه میدیم تا تهچینمون رنگ بگیره هر نیم ساعت یه سری بزنید چون بسته به نوع برنج و فر و .... نمیتونم بگم چه مدتی توی فر بمونه.

    زرشک رو میشوریم و خشک میکنیم.
    توی کمی کره و خیلی کم شکر با حرارت متوسط تفت میذیم و خلال بادام و پسته هم اضافه میکنیم و حدود 1 قاشق زعفران دم کرده و با میل خودتون توی ظرف دلخواهتون تهچینو برگردونید و روش رو تزیین کنید.

    نووش جوونتون
  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    میشه مزه دار کردن ماهی رو بگید که بخوایم سرخش کنیم، ماهی خوشمزه و خوب رو هم بهمون میگید
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست
    دوستای گلم باقی سوالا برای هفته ی بعد. اینجا هم دیگه ساعت 2 نیمه شبه و من خسته. اگر عضو فیسبوک هستید میتونید خیلی از دستورا رو ببینید تو این آدرس. روزتون خوش
    https://www.facebook.com/Ghashoghochangal
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    قاشق و چنگال
    کاربر جديد|6 |66 پست

    سنا : 
    میشه مزه دار کردن ماهی رو بگید که بخوایم سرخش کنیم، ماهی خوشمزه و خوب رو هم بهمون میگید

    سنا جان من به ماهی های ایران آشنایی ندارم ولی میدونم ایران هم ماهی سالمون هست. به نظر من خوبه. برای سرخ کردن هم میشه از دستوری که چند تا پست بالاتر گذاشتم استفاده کرد و بعد هم سرخش کرد به جای فر. خیلی خوش طعم میشه 
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    عععععععععععععععععععععععععععزیزم برو استراحت کن/ موفق باشی/ ممنون از محبتت
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان