خانه
2.47M

آموزش دوخت مانتو عبایی

  • ۰۴:۳۵   ۱۳۹۳/۷/۱۳
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست

    هلال آستین که با خط بنفش مشخص کردم دوخته میشه و دور تا دور بالاتنه به نوار دولایی که قسمت پایینشو به دامن مانتو دوخته بودیم دوخته میشه یعنی قسمتی که با دایره ی آبی رنگ مشخص کردم ( بالای نوار دولا ) رو به پایین بالاتنه که اونم با خط آبی مشخص کردم میدوزیم .

    مانتوی شما آماده س برای پوشیدنش کافیه قسمت شال مانتو رو بدید بالا دستاتونو داخل آستین کیمونو بکنید.  نوار دولای باریکی که به دامن مانتو دوخته بودیم از روی شونه ها به پشت کمر کشیده میشه و قسمت شال مانتو میفته پشت گردن برای جلوی مانتو هم میتونید دو تا بند به کمر مانتو بدوزید و بندها رو ببندید تا جلوی مانتو باز نباشه .
    آموزش دوخت مانتو عبایی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان