خانه
15.9K

نکات لازم برای پخت کتلت ایرانی اصیل...

  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۳/۳/۲۴
    avatar
    کاربر جديد|63 |111 پست
    منم خیلی دوست دارم.عاشق طعم و بوی آویشنم.تخم مرغ نمی زنم .ولی آب پیاز و سیب زمینی رو خوب می گیریم.و بعد که مواد آماده شد یه استراحت کوتاه توی یخچال بهش می دم.عالی می شه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان