خانه
18K

طرز تهیه خورشت بامیه

  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۳/۳/۱۸
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    مواد لازم:



    گوشت خورشتی 250 گرم



    بامیه:200 گرم



    پیاز یک عدد



    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری



    نمک,فلفل سیاه,زردچوبه,دارچین به مقدار لازم



    ابلیمو 1 قاشق غذاخوری سرخالی




    طرز تهیه:



    *ابتدا پیاز رو نگینی کرده و با روغن تفت میدیم.





    گوشت رو اضافه کرده , شعله کمی زیاد میکنیم و گوشت رو تفت میدیم تا رنگش کاملا برگرده و خیلی کم سرخ بشن.

    زردچوبه,فلفل و رب رو اضافه کرده و تفت میدیم تا رب هم خوشرنگ بشه و هم خامیش گرفته بشه .برای داشتن یه خورشت خوشرنگ و خوب  تفت دادن رب خیلی مهمه.

    *اب رو به خورشت اضافه کنید و اجازه بدین که گوشت کاملا بپزه و همینطور اب خورش کم بشه .

    بامیه ها رو تو مقدار کمی روغن تفت حدود 2 تا 3 دقیقه تفت بدین.تفت دادن بامیه باعث خوشمزه شدن خورش میشه.



    نکته:چون بامیه زود میپزه و یک ربع بعد از اضافه کردنش خورش اماده ست پس خیلی مهمه که بعد از پختن گوشت خورش کم اب داشته باشه .



    *بعد از این مراحل بامیه و نمک رو به خورش اضافه کنید و اجازه بدین حدود 15 دقیقه بپزه و خورش جا بیفته.

    این مقدار برای حدودا 2 تا 3 نفر کافی هست.




    طرز تهیه خورشت بامیه

    بچه ها پخت به این صورت  تایید میکنید کاری هست که اگه انجام بدم غذا خوشمزه تر بشه 


    و اینکه با بامیه دیگه چه غذایی میشه درست کرد؟
    ویرایش شده توسط مهتا کرامت در تاریخ ۱۸/۳/۱۳۹۳   ۱۴:۲۷
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان