خانه
18K

طرز تهیه خورشت بامیه

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۳/۳/۲۳
    avatar
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    يه نكته خيلي خيلي مهم اينه كه وقتي باميه ها رو پاك ميكنيم ته اونو زياد نزنيم. يعني اون دم كوچيكي كه داره بايد بمونه و فقط يذره ازش كوتاه بشه. اگه از ته بزنيدش لزج ميشه و حالتون بدميشه ازش!!!
    دليل اينكه خيليا خورش باميه رو دوست ندارن اينه كه كسي كه براشون درست كرده اين نكته مهم رو نميدونسته.
    ویرایش شده توسط دختر نازم نفس در تاریخ ۲۳/۳/۱۳۹۳   ۱۲:۳۹
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان