خانه
18K

طرز تهیه خورشت بامیه

  • ۱۳:۵۳   ۱۳۹۳/۵/۱۹
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|4522 |2209 پست
    من دیروز5 کیلو خریدم سرخ کردم ولی هنوز بسته بندیش نکردم بزارم خیلی خوشمزس البته اگه لعابش نزنه بیرون توی خورش وبعد در اخر میتونید قوره بدون هسته مقداری که یه ذره مزه دارش کنه بریزید توش ده دقیقه اخر یه جوش بزنه عالی میشه امتحان کنید نکته دیگه اینه که خورش نباید ابکی باشه ربشو به اندازه بزنید کم باشه خیلی بد میشه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان