خانه
15.1K

غـــــــــــذاهــــــــــــای خــــــــــــوشــــــــــــمزه

  • ۲۳:۳۱   ۱۳۹۳/۴/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست



    این آش در اردبیل به اسم آش رشته معروفه و تو مراسم و سفره های نذری پخته میشه. بعضی از هموطنانمون بهش آش میوه هم میگن. آش خیلی خوشمزه و مقوی ای هست. کسانی که آش دوغ اردبیل رو خوردن و می پسندن اینم امتحان کنن که ارزشش رو داره.




    مواد لازم:



    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>حبوبات پخته شامل ( نخود، عدس، لوبیا قرمز و لوبیا سفید) / از هر کدام یک پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>برگه زردآلو (قیصی) / 8-10 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آلو بخارا / 5-8 عدد
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>گوجه سبز تازه یا فریز شده / 5-8 عدد (در صورت دلخواه)
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>آلبالو خشک یا تازه یا فریز شده / سه چهارم پیمانه
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>ذغال اخته / یک چهارم پیمانه (در صورت دلخواه)
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>رشته آش / حدود یک بسته
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نمک و زردچوبه / به مقدار لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>روغن و رب / به مقدار لازم
    • http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif'="" rel="nofollow" target='_blank'>http://mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif") no-repeat scroll 98% 10px transparent'>نعناع داغ و پیاز داغ / برای تزیین



    طرزتهیه:


    1- آب را می جوشانیم ( از آب قلم یا آب گوشت هم می توان استفاده کرد )


    2- میوه های خشک را که قبلا خوب شسته ایم اضافه می کنیم ( دقت شود در این مرحله فقط میوه های خشک را می ریزیم )


    3- بعد از اینکه میوه های خشک پخت، حبوبات پخته را اضافه می کنیم.


    4- به محض اینکه چند جوش زد، رشته را می ریزیم و روغن، نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.


    5- رب را هم می افزاییم.


    6- حدود 15 دقیقه بعد که آش جا افتاد، در ظرف سرو می ریزیم و با پیاز داغ، نعناع داغ، خلال بادام، گردوی خرد شده و ... تزیین میکنیم.




    نکته ها:


    1-اگر از میوه تازه یا فریز شده استفاده کردیم، همزمان با ریختن رشته میریزیم تا زیاد پخته و له نشوند.


    2-مقدار رشته مثل آش رشته تهران است. پس اگه تجربه پختن آش رشته رو دارید میتونید بصورت چشمی تنظیم کنید.


    3-رشته رو زیاد خرد نکنین چون آش خمیر میشه. از وسط به دو قسمت کنید کافیه.


    4- اگر خواستین آشتون ترش باشه میتونید یه کم آبغوره بریزید داخلش.


    5- اگه همه میوه ها رو نداشتید میتونید بعضی هاش رو حذف کنید ( هر چند به خوشمزگی وقتی نمیشه که همه رو ریخته باشیم )


    6- برای دفعه اول و امتحان کردن میتونید مقدارش رو نصف کنید.


    6- سعی کردم همه نکات رو بنویسم تا جای سوالی نمونه. آش خوشمزه و آسونی هست.  مخصوصا برای کسانی که تجربه آش رشته پزون دارند.


    امیدوارم بپزید و از خوردنش لذت ببرید.


     نوش جان 








  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان