خانه
15K

غـــــــــــذاهــــــــــــای خــــــــــــوشــــــــــــمزه

  • ۲۰:۵۵   ۱۳۹۳/۴/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    مـــــواد لازم آش دوغ : 

    سبزی شامل :                               گشنیز۲۰۰ گرم ، برگ سیر۱۰۰ گرم ،  شوید ۵۰  گرم ، اسفناج ۱۵۰   (۵۰۰  گرم  پاک شده )

    نخود پخته شده :                            ۱ پیمانه


    برنج خیس  خرده   :                      ۱پیمانه


    دوغ گاز دار  :                             ۳ لیتر


    و یا  ماست ترش  :                        ۱ کیلو +  ۲ و نیم لیتر آب


    تخم مرغ   :                                  ۱ عدد


    آرد ( ترجیچا آرد برنج )  :               ۲  قاشق غذاخوری


    نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه  :           به اندازه


    پیاز داغ طلایی : برای تزیین 


    نعنا داغ :                                      ۲ قاشق غذاخوری


     


     


    نخودها خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید و موقع پخت آب آن را خالی کنید و خوب بشویید.


    نخودها را روی حرارت بگذارید تا بپزند


    از شب قبل برنج را با مقداری نمک خیس کنید.


     



     تخم مرغ + آرد + برنج + نمک و فلفل رو تو دیگ میریزیم و با قاشق حسابی هم بزنید



     تا شیره برنج بیرون بیاد ومواد کمی با هم ترکیب شوند



    آش دوغ


     


     دوغ رو هم اضافه کرده و حرارت رو متوسط کنید و تا جوش امدن دوغ به طور مداوم هم بزنید تا نبرد


     


     بعد از جوش امدن که تقریبا ۱۵ دقیقه طول میکشد سبزی آش رو اضافه کرده و حرارت را کم کرده و صبر میکنیم تا برنج و سبزی بپزند (باید هر چند دقیقه


    هم بزنیم تا ته نگیرد)



     بعد از جا افتادن آش نخودهای پخته شده را اضافه میکنیم



     و روغن را گرم و نعنا خشک را یه تفت کوچک داده و به آَش اضافه میکنیم


    در نهایت با نعنا داغ و پیاز داغ طلایی شده تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.


    نکته :


    در صورت دسترسی نداشتن به سیر سبز از ۲ قاشق غذاخوری  سیر له شده استفاده کنید


    آش دوغ به خاطر داشتن دوغ و سیر باعث افت فشار خون می شود. بنابراین


    در خوردن آن زیاده روی نکنید.


    زمان پخت آش بین ۱ تا ۱و نیم ساعت میباشد


    این مقدار  آش  مناسب برای ۶ تا ۹ نفر میباشد


    برای مجلسی تر کردن ویا کامل شدن آش از نظر غذایی از کوفته ریزه هایی


    که تفت داده ایم و در اواسط کار به آش اضافه کرده ایم  میشه بهره برد.


    غلظت آش نه شل نه سفت میباشد.


    تخم مرغ هم برای طعم و هم برای غلظت گرفتن و نبریدن دوغ آش استفاده


    میشود.


    میتونید از عطاری پودر مخصوص نخود برای پخت سریع و آسان نخود تهیه کنید


    و به اندازه ۱ قاشق غذاخوری  تو آب نخود بریزید و بذارید ۱۲ ساعت با هم خیس بخورن و


    بعد نخود رو تو آبکش ریخته و خوب بشورید و بعد بذارید تا بپزه/ از نتیجه کار


    موقع پخت شگفت زده میشوید.


    در صورت کمبود زمان یا تنبلی میتونید از کنسرو نخود استفاده کنید.




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان