۱۸:۵۸ ۱۳۹۳/۶/۱۹
يه سوال دارم كه ميخوام تو تاپيكاي آشپزي بپرسم بلكه يكي يه راهنمايي درست كنه!!!
با يعالمه انجير سياه درشت و خوشمزه چيكار كنم؟؟؟
يكم مربا درست كردم بدك نشد اما مثل انجير سفيد لطيف نيست يكم پوستش حالت كرك داره وقتي مربا ميشه. خودم كه بدم نيومد اما فكر نكنم بقيه زياد خوششون بياد!
آبشم خوشمزه شده اما نميدونم ميشه براي شربت مقدار بيشتري درست كنم؟!
ميشه خشكش كنم؟
شنيدم سركه ي انجير هم ميشه درست كرد
و همچنين شراب انجير!!!
اگر كسي اين مواردي كه نامبردم بلده كه بايد چيكار كنم بگه و پيشنهاد ديگه اي هم داريد بديد ممنون ميشم.
انجيره همينجوري داره ميريزه پاي درخت و حيف ميشه
ویرایش شده توسط دختر نازم نفس در تاریخ ۱۹/۶/۱۳۹۳ ۱۹:۰۰