خانه
49.2K

اسم از شما، طرز تهیه از ما

  • ۱۸:۵۸   ۱۳۹۳/۶/۱۹
    avatar
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    يه سوال دارم كه ميخوام تو تاپيكاي آشپزي بپرسم بلكه يكي يه راهنمايي درست كنه!!!

    با يعالمه انجير سياه درشت و خوشمزه چيكار كنم؟؟؟
    يكم مربا درست كردم بدك نشد اما مثل انجير سفيد لطيف نيست يكم پوستش حالت كرك داره وقتي مربا ميشه. خودم كه بدم نيومد اما فكر نكنم بقيه زياد خوششون بياد!
    آبشم خوشمزه شده اما نميدونم ميشه براي شربت مقدار بيشتري درست كنم؟!

    ميشه خشكش كنم؟
    شنيدم سركه ي انجير هم ميشه درست كرد
    و همچنين شراب انجير!!!
    اگر كسي اين مواردي كه نامبردم بلده كه بايد چيكار كنم بگه و پيشنهاد ديگه اي هم داريد بديد ممنون ميشم.
    انجيره همينجوري داره ميريزه پاي درخت و حيف ميشه
    ویرایش شده توسط دختر نازم نفس در تاریخ ۱۹/۶/۱۳۹۳   ۱۹:۰۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان