خانه
9.66M

پرسش و پاسخ خیاطی

  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۳/۵/۲۵
    avatar
    کاربر فعال|1298 |652 پست
    زیباکده
    malinaz : 

    نظر من اینه :

    اول یه بالاتنه معمولی بدون چین مدل رومی می دوزی (از ساتن ) . لباس آماده رو تن شخص یا مانکن می کنی بعد حریر رویی رو باید از سه گوش بگیری و حدود 20-30 سانت بیای پایین و رو تن مانکن چینهاشو حالت بدی و کنار هاشو به لباس زیری سوزن بزنی . حالا لباسو از تن مانکن در بیار و حریرو بهش بدوز و در آخر لباسو دوباره تن مانکن کن و فقط یه بخار بهش بده یعنی اتو رو اصلا روی پارچه قرار نده . دامنش هم یه کلوش کامل برای جلو و یه کلوش کامل برای پشته . موفق و موید باشی .
    زیباکده
    دوستان ببخشید من جسارت می کنم واسه راحتیه کارتون می تونید بدون الگو جلوی این لباس رو در بیارید.به اندازه ی قد لباستون با احتمالات  10سانت بیشتر از پارچه بر دارید قسمت بالاش رو اونقدر پیلی بدید تا به اندازه سرشونه بشه.بعد رو مانکن وصلش کنید. حالا رو مانکن این پیلی هارو کم کم باز کنید و مرتب کنید تا جلوتون تا خط کمر آماده بشه.پیلی هارو رو خط کمر فیکس کنید و ادامه لباسو آزاد کنید.تو خیاطی به این کار می گن مولاژ.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان