خانه
9.38M

پرسش و پاسخ خیاطی

  • ۱۹:۱۲   ۱۳۹۳/۸/۱۵
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51244 |36302 پست
    زیباکده
    بنفشه جون : 

    آهو جونم سلام چرا نمی تونم وارد این سایت بشم



    زیباکده

    آهو : 



    زیباکده



    بوسه باد : 







    آهو جون،لطف میکنین اگه سایت خارجی که مربوط به خیاطی هست رو سراغ دارین بهم معرفی کنید,ممنونم
    زیباکده
    راستش سایت خاصی سراغ ندارم من همیشه هر مدلی که میخوامو سرچ میکنم از بین سایتهایی که میاد بهترینشو که مطالب مفیدی داشته باشه مطالعه میکنم.







    این سایت عکس الگوهای زیادی توش هست اما مطلب نداره اگه از روی عکس میتونی متوجه بشی این سایت یه منبع عالی محسوب میشه www.pinterest.com



    زیباکده


    زیباکده
    چون مثل خیلی از سایتهای خارجی دیگه فیلتره بنفشه جان . این سایت مخصوص عکسه اگه انگلیسیت خوب باشه و کلمات درست رو سرچ کنی از هر هنری که فکرشو بکنی میتونی عکس پیدا کنی هم خیاطی که اصولا عکسهاش همراه با الگوشه هم مدل لباس و آشپزی و نقاشی و ... خلاصه یه منبع کامله که من هر وقت وارد این سایت میشم دیگه دلم نمیاد ازش خارج شم .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان