خانه
333K

دستپخت من و شما...

  • ۰۱:۳۸   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19820 |39377 پست
    مامی سامیار جون من گوشت مرغ و گوسفند رو چرخ کردم ولی در اصل باید ریز ریز خورد بشه و بعد کباب بشه بعد از کباب هم یه تفت داده بشه. منم به این دلیل میگم ب سبک خودم که چرخ کردم و اول کبابش نکردم .
    چرخکرده هارو سرخ کردم با پیاز . بعد فلفل دلمه ای نگینی ریختم سرخ کردم و بعد قارچ . نمک و یکم فلفل سیاه و یخورده زردچوبه زدم. اخرسرم اگه دوست داشته باشی پنیر پیتزا بهش اضافه میکنی اگه دوست نداشتی هم نه همین.
    من خودم طعمشو خیلی دوست دارم .
    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۱۸/۱۰/۱۳۹۳   ۰۱:۳۹
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان