خانه
4.76K

چرا نباید در دوران بارداری جگر خورد؟

  • ۱۷:۴۰   ۱۳۹۳/۴/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست

    چرا نباید در دوران بارداری جگر خورد؟


    جگر از نظر تغذيه‌اي بسيار ارزشمند است و سرشار از ويتامين B12‌ است كه اين ويتامين مي‌تواند براي خون‌سازي بسيار مفيد باشد.


    خبرگزاری فارس: احمدرضا درستي مطلق در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: جگر از نظر تغذيه‌اي بسيار ارزشمند است و سرشار از ويتامين B12‌ است كه اين ويتامين مي‌تواند براي خون‌سازي بسيار مفيد باشد.


     



     


    وي گفت: جگر سرشار از ويتامين A است. اين ويتامين يكي از ويتامين‌هاي بسيار مهم است و در بسياري از فعاليت‌هاي حياتي بدن نقش دارد.


     


    در رشد و نمو و كيفيت بينايي مؤثر است، همچنين نقش اساسي در حفظ بافت‌هاي مخاطي بدن (مثل لايه‌هاي مخاطي اندام‌هاي گوارشي) دارد، اين ويتامين در تقويت دستگاه ايمني بدن و در توليد مثل نيز مؤثر است.


     


    عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: جگر علاوه بر ارزش غذايي كه دارد به دليل اينكه مواد سمي در آن جمع مي‌شود، مصرف آن مي‌تواند، در بدن مشكل ايجاد كند.


     


    درستي گفت: اگر جگر به مقدار زيادي مصرف شود، اين مواد و سموم در بدن فرد تجمع پيدا مي‌كند. به همين علت به افراد توصيه مي‌شود كه بيش از 2 بار در ماه جگر مصرف نكنند.


     


    وي اضافه كرد: زنان باردار به هيچ وجه جگر مصرف نكنند به دليل اينكه جگر سرشار از ويتامين A ‌است و اگر زنان در دوران بارداري ويتامين A به مقدار زيادي مصرف كنند، باعث تولد نوزاد ناقص الخلقه مي‌شود و سمومي كه در جگر تجمع پيدا كرده است، براي مادر باردار مشكل ايجاد مي‌كند.


     


     




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان