خانه
200K

چطور مي تونم يه خورش مرغ عالي بپزم

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48279 |46689 پست

    آموزش تهیه مرغ آغشته به فلفل سیاه ( هندی)

    مواد لازم:

    ران مرغ=۸ عدد

    زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری

    سیر ریز شده=۱ قاشق چایخوری

    نمک=۱ قاشق چایخوری

    فلفل=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری

    روغن=۳/۲ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)

    فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد خلال شده

    آب=۳/۲ لیوان

    آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری

    ذرت و نخود سبز سرخ شده:

    کره=۵۰ گرم

    ذرت شیرین کنسرو=۲۰۰ گرم

    نخود سبز=۲۰۰ گرم

    نمک=۱ قاشق چایخوری

    پودر فلفل قرمز=۲/۱ قاشق چایخوری

    آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری

    برگهای تازه گشنیز

    طرز تهیه:

    ۱٫اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.

    ۲٫زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)

    ۳٫تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.

    ۴٫روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.

    ۵٫شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.

    ۶٫در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.

    ۷٫آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.

    ۸٫مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان