خانه
200K

چطور مي تونم يه خورش مرغ عالي بپزم

  • ۲۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ‌ «مرغ حلقه اي»؛ جديدترين غذايي که مي توان با مرغ پخت

    🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗

    << >>

     چي لازم دارم:

    آرد سفيد 300 گرم(3 پيمانه)

    خامه 3 قاشق سوپخوري

    نمک 1/2 قاشق مرباخوري

    گشنيز خرد شده يا خشک 2-3 قاشق سوپخوري

    آب 300ميلي ليتر (2 پيمانه)

    ماء الشعير 1/4 پيمانه

    مرغ پخته خرد شده يک عدد سينه

    زرشک 3-4 قاشق سوپخوري

    آبليمو به دلخواه

    نمک و فلفل به ميزان لازم

    پنير پيتزا به دلخواه

    پياز درشت 1 عدد

    روغن براي سرخ کردن

    چطور بپزم

    ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعير را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير لطيفي بدست بيايد و به دست نچسبد (البته به نظر من اين مقدار آب خيلي خيلي زياد بود من مجبور شدم يک پيمانه ديگر آرد اضافه کنم تا خمير درست شود)

    خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت مي دهيم.

    خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت مي دهيم

    پياز و مرغ و فلفل دلمه اي و زرشک و نمک و فلفل و آبليمو و پنير را با هم مخلوط مي کنيم و مي پزيم

    پياز را خرد کرده و سرخ مي کنيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پياز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت مي دهيم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه مي کنيم. و بعد از پختن اجازه مي دهيم تا مواد سرد شود.

    خمير را پهن کرده و مواد را روي آن بريزيد و به صورت رولت مي پيچانيم

    خمير را به 8 قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلي نازک) پهن کرده و مقداري از مواد را روي خمير چيده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت مي پيچانيم.)

    دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار مي دهيم و در روغن سرخ مي کنيم

    بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار مي دهيم (مي توانيد دستتان را کمي خيس کنيد) و دو طرفش را در روغن سرخ مي کنيم.

    هر چقدر خمير را نازکتر صاف کنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت

    هر قدر خمير را نازکتر صاف کنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت. اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل کنيد.

    مي توانيد به جاي مرغ و زرشک از ژامبون دودي مرغ و سس خردل و کمي پنير خامه اي استفاده کنيد، در کل مواد دروني بايد ترش مزه باشد.

    اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل کنيد

    غذاي خيلي خوشمزه اي مخصوصا حالت کرانچي که دارد .

    چطور مي تونم يه خورش مرغ عالي بپزم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان