خانه
22.6K

تولد

  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    مواد اولیه :

    برای 7 نفر
    خلال بادام به میزان لازم
    خلال پسته به میزان لازم
    پیاز 2عدد
    زعفران به میزان لازم
    رنگ خوراكی به میزان لازم (سبز،قرمز)
    برنج 6پیمانه
    تخم مرغ 4عدد
    گوشت 1كیلوگرم
    ماست 5پیمانه (سفت)
    كره 100گرم
    روغن 1ونیم پیمانه (مایع)
    نمك به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم




    طرزتهیه :

    برای تهیه این ته چین زیبا ابتدا در ظرفی مناسب گوشت را كمی با كره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابكشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

    یک قسمت از برنج را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران كاملا مخلوط میكنیم.قسمت دوم برنج را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم برنج را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میكنیم و قسمت چهارم برنج را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم .

    بعد از پخت ته چین را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

    نكات:

    1)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.

    2)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم در ته چین استفاده كنید.

    3)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شكر و گلاب خیس كنید تا خوشمزه تر شوند.



  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان